- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.961
Benim geceleri çok ağrım oluyor malum bölgedeki kemikler kırılmış gibi ağrı yapıyor
Yatakta sağa sola dönmek işkence halini aldı... yarım saatte bir tarafa dönebiliyorum ancak...
Eşim acıyor halime bu kemik ağrılarını yaşayan yok mu başka ? :sm_confused:
aynısı bende de var hijyenim.dönerken inleyerek dönüyorum.ilk hamileliğimde daha kötüydü onda 20 kilo almıştım hemde dediğin bölgede inanılmaz ağrı vardı.eşim arkamdan iterek dönderirdi yatakta.
valla öyle 1 haftadır telefonum hiç susmuyor.daha doğurmadın mı diye soruyorlar artık telefon sesi de duymak istemiyorum o da strese sokuyo beni artık............
O ağrılar bende de oluyor hijyenimBenim geceleri çok ağrım oluyor malum bölgedeki kemikler kırılmış gibi ağrı yapıyor
Yatakta sağa sola dönmek işkence halini aldı... yarım saatte bir tarafa dönebiliyorum ancak...
Eşim acıyor halime bu kemik ağrılarını yaşayan yok mu başka ? :sm_confused:
kızlar sanırım benim doğum başladı,kanlı akıntım geldi,nişan bugün saar 9.30 gibi,hafif sancım var adet sanıcısı gibi,geceden beri,saat 1 gibi gidicem doktora,bakalım ne olacak bu süreçte..
dua edin kızlar,ihtiyacım olacak,hepinizi öptüm..
Günaydın kızlar kaydirigubbakcemile5
O ağrılar bende de oluyor hijyenim
Git gide aartıyor
Hatta dün akşam bebeği resmen tam kasıklarımın hemen üstünde hissettim, ama kafasımıydı bilemiyorum, baya heyecanlandım yakında geliyor galiba diyerek
Ama bugün normal herşey
slm canlar,biz bugün yine banyomuzu yaptık,bi güzel yıkadık zeynoyu,bizim kızızmız sanırım suyu seviyor hatta bugün anneannemiz ile yakarken pek bi hoşuna gitti,keyif yaptı resmen,vücut yağmızıda sürdük mis gibi olduk koktuk valla,derimiz soyuluyor artık bzim tırnaklarımızda uzadı iyice ama kırkımız çıkana kadar kestirmiyorlar
hepatit hoşgeldin ne yapalım bekliyoruz öyle sen nasılsın ?bilmiyorumkismile
fty ne oldu acaba ya onun 40 haftası dolmuştu numarası kimsede yok mu ?
bir de laviniaebru ?
bilmiyorumkismile
kaç haftadasın sen??
Kız dur hemen öle heycan yapma ama bnde öle hissediodum dr.a sordum bebek kanala iniyor demekki demişti we kanala inmesiylede zaten açılman başlar muhtemelen.. çatı muayenesi oldunmu sen? Sezaryene n zamn gün werdi dr.un?
We karnında aşağı doğru inme war mı?
banada öle dediler dediler şimdi giydirecek kıyafet bulamıorum bide tekim ben kimseyok yanımda 3günlükten beri... Yıkmasınıda ütüsünüde yalnız yapıorum we yetişmiyo tulumun içine giydireceğin çıtçıtlı bodyler olabildiğince çok olsun kusuyo, kaka oluyo w.s... Küçük boy:) we patikli alt benim çok war ama büyük oluyolar zıbın takımlarının altları tam oluyor bndede 2 tane war we yetmiyor keşke o zıbın altlarından 4.5 olsa diorum mesela... Ayrıca tulumda alın ben hp tulum giydiriyorum kadife özellikle.. Eldiwen we şapkalarda olsun eldiwenler çok değişiyo malum hep ağzına götürüyo elini benim kız sık deiştiriyorum mikrop olmasın die... üstlerine örme yelek giydirmeyin polar alın örmelerin yakalarını ağzına alıyo meme aranırken falan tüyleri ağzına giriyowe göğüs pedinizi bol alın benim sütten ıslanıyo hep günde 2.3 kez değişiyorum.... Pijamalarınızı bol düğmeli seçin üstlerini zor olmasın açıp kapamaya ben zaten emzirme atletyle dolaşıyorum çok rahat eblim falan açılmadan çıt de çıkaryorum göğsümü ama 2 tnae almışım keşke oda 3.4 olsa diorum yetişmio çünkü aklıma gelenler bunlar cnm... Küçük tulum olsun ama 5 tane falan.. Bodylerde 1 numara 10 tane olsun bnce... Bizim kız çünkü fazla emiyor we fazlasını yatarken çıkarıyo yakası ıslak we lekeli olmasın değişmek gerekio bde hergün banyo yaptrmak gerekio malum göbek düştükten sonra o nedenle temiz çamaşır olmalı... Zıbınların üstünü hiç kullanmıyorum çıtçıtlı body we zıbınların alt pijamasını kullanıyorum içe birde çorap tabiyerimseniben
ayy çok uzattım sorry:bbo:
günaydın kızlar kaydirigubbakcemile5
o ağrılar bende de oluyor hijyenim
git gide aartıyor
hatta dün akşam bebeği resmen tam kasıklarımın hemen üstünde hissettim, ama kafasımıydı bilemiyorum, baya heyecanlandım yakında geliyor galiba diyerek
ama bugün normal herşey
selam kızlar ben geldim:)) nasılsınız?
canım sizin de kavuşmanıza az kaldı :)) tadını cıkar içim boşalmış gibi geliyoır bana bir kac gündür:)) dinlen bol bol hijyenim..
kızlardan hiç haberim yok inan..doğurmuşlardır belkim:)
ben de kusebfilal i soracaktım size..
kızlar benimki de soyulmaya başladı.. üstüne hassasmış cildi toksik eritrem diyorlar alerji oldu yüzü ergenlik sivilcesi gibi ..
Merhaba arkadaslar,sayfaya cok yazmiyorum ama takip ediyorum,. Bakiyorumda benim gibi normal dogum yapacak olan arkadaslarim var gununu bekleyen !!!
Ben artik dellenecem,sabizsizliktan yaaa... Gelmiyor benim inatci oglum...:bbo: Aslinda bu hafta iki gun 3-4 saat boyunca sancilandim heveslendim aha gelecek diye... Ama yok anacim,bi bakiyorum bi sure sonra sancilar kayboluyor.!!
Eger pazartesine kadar gelmezse ebe,alttan kontrol edecek bi iki santim aciklik varsa,nisan gelmesi icin mudahele edecekmis.. Ufak bi mudahaleymis,bende ona umit bagladim artik .. Bi cok kiside ise yariyormus sanci hemen geliyormus,ama tabi yuzde 100 degil dedi...
Insallah .............. Valla artik,kafam beynim dondu gece uyku uyuyamaz hale geldim,merak heyecan,hat safhada,bu hamilelik donemide hakkatane uzun donemmis yaa.. Gecmek bilmiyor hele bu son 5 hafta...!! Insallah cok bekletmez yaa bazilari 42. haftaya kadar bekliyor(( bi iki hafta daha bekleyemem gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?