2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynısı bende de var hijyenim.dönerken inleyerek dönüyorum.ilk hamileliğimde daha kötüydü onda 20 kilo almıştım hemde dediğin bölgede inanılmaz ağrı vardı.eşim arkamdan iterek dönderirdi yatakta.

iyi o zaman bende çatım açılmıyor normal doğuramam diye korkuyorum öyle ağrılarım oldukça...

beklemek çok zormuş ya Rabbim hepimizi kurtarsın bu süreçten...

sabah abim aradı rüyamda seni gördüm doğurdun mu diyor ?

her gün böyle biri arıyor mutlaka doğursam habersiz kalacaklar sanıyorlar...
sempatiksalakcinni

valla öyle 1 haftadır telefonum hiç susmuyor.daha doğurmadın mı diye soruyorlar artık telefon sesi de duymak istemiyorum o da strese sokuyo beni artık............

valla öyle 1 haftadır telefonum hiç susmuyor.daha doğurmadın mı diye soruyorlar artık telefon sesi de duymak istemiyorum o da strese sokuyo beni artık............

aynen

bi de günlük rutin arayan annem eşi ablam vb gibi kişiler sürekli bir şey var mı diye sorup duruyor
delleniyorum
alsanaalsanasmile

annem aradı biraz önce diyor ki senin önce suyun gelecek heralde
dikkat et anlamazsın suyun biter
dedimki anne nasıl anlamam o su gelince hem daha 11 gün var ne bu stress
ne 11 günü be diyor klava: harbi delireceğim yani
sempatiksalakcinni

slm canlar,biz bugün yine banyomuzu yaptık,bi güzel yıkadık zeynoyu,bizim kızızmız sanırım suyu seviyor hatta bugün anneannemiz ile yakarken pek bi hoşuna gitti,keyif yaptı resmen,vücut yağmızıda sürdük mis gibi olduk koktuk valla,derimiz soyuluyor artık bzim tırnaklarımızda uzadı iyice ama kırkımız çıkana kadar kestirmiyorlar

megryann
tatlım Allah analı babalı büyütsün kızçenizi,ismide çok güzelmiş gerçekten,tatlı kız resmini en kısa zamanda bekleriz ama

Günaydın kızlar kaydirigubbakcemile5 O ağrılar bende de oluyor hijyenim
Git gide aartıyor
Hatta dün akşam bebeği resmen tam kasıklarımın hemen üstünde hissettim, ama kafasımıydı bilemiyorum, baya heyecanlandım yakında geliyor galiba diyerek
Ama bugün normal herşey

hadi hayırlı olsun cnm ,hiç korkma herşey yolunda gidicek inşallah,Allahım bir solukta kolayca doğurmayı nasip etsin, sağsalim almak nasip olsun inşallah kızınızı kollarınıza

guclubacismile evet bakalım ne zaman gelecekler önce hangimiz doğuracağız
boshayallersmile

ohh mis gibi opuyorumnanaktan

hepatit hoşgeldin ne yapalım bekliyoruz öyle sen nasılsın ?bilmiyorumkismile

fty ne oldu acaba ya onun 40 haftası dolmuştu numarası kimsede yok mu ?
bir de laviniaebru ?

hepatit hoşgeldin ne yapalım bekliyoruz öyle sen nasılsın ?bilmiyorumkismile

fty ne oldu acaba ya onun 40 haftası dolmuştu numarası kimsede yok mu ?
bir de laviniaebru ?

canım sizin de kavuşmanıza az kaldı :)) tadını cıkar içim boşalmış gibi geliyoır bana bir kac gündür:)) dinlen bol bol hijyenim..
kızlardan hiç haberim yok inan..doğurmuşlardır belkim:)
ben de kusebfilal i soracaktım size..

kızlar benimki de soyulmaya başladı.. üstüne hassasmış cildi toksik eritrem diyorlar alerji oldu yüzü ergenlik sivilcesi gibi ..

[
canım ben şuanda 37 +2 deyim. Yarın kontrol var. Doktorum 17 mart dedi sezeryana .ama 15 mart olmasını çok isterim.eşimle benim o gün d.günümüz kızımda o gün olsa ne güzel... Hayırlısı tabi. Heycan hep var kızlar.benim kız biraz tosun galba.35 +3 2900 gr dı 36+ 3300 gr çıktı. Doktor bukadar hızlı alamaz dedi. Ama sanırım benim bebiş ağırlaştı epey bu bana ağrı yapıyo.yada bebek kanala giriyo.hayırlısı.heycan olsun kızlar kaç kere doğum yapcaz.bu çook güzel duygu.allah hayırlısını verir herzaman dua ettikçe.

ben çok fazla şeyler aldım . Annem-kayınvaldem-ben.... Bide dayısı bir sepet dolusu getimiş yine. Eşyamız çok.herkese hayırlısı ile giydirmek nasip etsin. Ama tulum çıtçıtlı badi patikli alttlar en az 6-7 adet olmalı yiğenlerimden biliyom.

işte evet işte bende o ağrı var. Gerçekten malum yarin kemikleri kırılacak sanki. Ve kasık ağrıları çok fazla oluyo.

selam kızlar ben geldim:)) nasılsınız?

merhaba cnım nasılsın?herşey yolunda dimi?

Merhaba arkadaslar,sayfaya cok yazmiyorum ama takip ediyorum,. Bakiyorumda benim gibi normal dogum yapacak olan arkadaslarim var gununu bekleyen !!!

Ben artik dellenecem,sabizsizliktan yaaa... Gelmiyor benim inatci oglum...:bbo: Aslinda bu hafta iki gun 3-4 saat boyunca sancilandim heveslendim aha gelecek diye... Ama yok anacim,bi bakiyorum bi sure sonra sancilar kayboluyor.!!

Eger pazartesine kadar gelmezse ebe,alttan kontrol edecek bi iki santim aciklik varsa,nisan gelmesi icin mudahele edecekmis.. Ufak bi mudahaleymis,bende ona umit bagladim artik .. Bi cok kiside ise yariyormus sanci hemen geliyormus,ama tabi yuzde 100 degil dedi...

Kızlar Kussebfilaldan haber ;
Doğan bebek 3420 grm Epidural Sezeryan olarak dünyaya geldi..
Titremesi varmış Herkese selamlar diyor...

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah pazartesiye kadar kendi gelir...
boshayallersmile

Insallah .............. Valla artik,kafam beynim dondu gece uyku uyuyamaz hale geldim,merak heyecan,hat safhada,bu hamilelik donemide hakkatane uzun donemmis yaa.. Gecmek bilmiyor hele bu son 5 hafta...!! Insallah cok bekletmez yaa bazilari 42. haftaya kadar bekliyor (( bi iki hafta daha bekleyemem gibi geliyor

iyi düşün iyi olsun canım hurma ye bol bol yürüyüşler yap
bana da çok uzun geldi hamilelik
boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…