- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.061
anemonn sen niye burdasın doğuma gitmedin mi?
kızlar be eve geldim,sabah nişanım gelmişti,gün içinde devam etti,doktorlara muayane oldum,ilk defa alttan muayane oldum,kemik yapım uygunmuş,rahim yumuşamış ama açılma yok çünkü sancılarım seyrek ve şiddetsiz..evde geçiricem bu süreci sıklaşınca hastaneye gidicem..bakalım hayırlısı,dualarınızı esirgemeyin,heyecanlı değilim henüz bilmiyorum sabahtan beri bi sakinlik var..
umarım bu bekleme süreci çok uzun sürmez..
kızlar be eve geldim,sabah nişanım gelmişti,gün içinde devam etti,doktorlara muayane oldum,ilk defa alttan muayane oldum,kemik yapım uygunmuş,rahim yumuşamış ama açılma yok çünkü sancılarım seyrek ve şiddetsiz..evde geçiricem bu süreci sıklaşınca hastaneye gidicem..bakalım hayırlısı,dualarınızı esirgemeyin,heyecanlı değilim henüz bilmiyorum sabahtan beri bi sakinlik var..
umarım bu bekleme süreci çok uzun sürmez..
silver sezeryan ol sende ne öyle 10 ay taşıdın doğsun bi an öncede sev bebişini
asla... sezaryandan daha çok korkuyorum ben.en son çaredir sezaryan benim için.benim ilk doğumum da normaldi.
bende sezeryanı hiç istemiyorum alsanaalsanasmile
ilk doğumun nasıl başladı senin cnm sancıyla mı suyla mı nişanla mı ?
canım ilkinde ne nişan ne su hiç bişey gelmedi....gece 1 de hafif kasılmalarla başladı.sabah 10 çeyrek kala doğdu oğlum.suyumu da doktor doğum anında açtı.oğlum 37.haftada olduğu için aniden oldu bizim için apar topar çıkmıştık evden.ama bu nazlı kız böyle bekletiyo gün saydırıyo bize...
selamalr ehrkese
fazla duramıyorum sezeryan oldum malesef
bebeğimin resmini paylaşıp çıkacağım... defile kısmına :):)
slm kızlar :CüvCüv:
ben 38 + 3 haftalık hamileyim dün doktora gittik bebeğim 3buçuk kilo olmuş
ama başı daha yeterince aşağı inmemiş doğumuna daha var dio eğer böle giderse 4 kilo falan olur bebeğin o zmnda normal doğum yapamazsın çok zor olur dio bugüne kadar herşey normaldi çok güzel gidiodu hatta ben bugünlerde doğumum gerçekleşir diye bekliodum kızımın odası herşeyi hazır
şimdi moralim çok bozuldu sezeryan olmak istemiyorum kesinlikle offf of ne yapmam lazım sizce.. :gitme:
lan sen daha doğuramadınmı becerüksüz:roflol:
Doğuramayanlar listesi ve haber alınamayanlar listesi sempatiksalakcinni
fty
kuju_25
laviniaebru-|Bir_Nokta-
|mersaayris-pancuben-|bozkan-efecrin-mede-pamukege -tinsel-Semraöğretmen emelistan-Sinpac-serifemre
hijyenim -yaşamak_hayat-blueangel42-dimplehawk -EFTEL -olcay_nesli -gzdatk-ege43-cerenora-beknur - egk -anemon- hndn-mrl-
sen şu an benim günümden bir gün sonra doğurdun tabii erkenden nasıl becerdin bilemiyorum ama afferin sana :lepi: kaydirigubbakcemile5
söliye söliye isteye isteye:) rabbimde kırmadı saolsun 24ünde kocime benzien we istediğim gibi normal doğumla kızımı werdi kucağımayerimsenibensositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?