2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anemonn sen niye burdasın doğuma gitmedin mi?

yok canım ya,sancı şiddetli değil,hala ayaktayım gülüyorum,sohbet ediyorum aradabi adet sancısı gibi geliyor bebek kasılıyor falan sonra bişi yok,vakit geçiriyorum işte..
bu arada doktorum maş. psikolojin doğuma hazır durumda dedi,umarım bi problem çıkmaz doğum anında..

silver sen bi balkonmu yıkadın ben iki balkon uzunmu uzun mutfak dolaplarını sildim kapısını camını daha neler neler ama bitttim karnımda acayip sertleşti acıyo

oo ben seni doğurmuşsundur sanıyordum...
hadi bakalım heyecanlı süreç inşallah bu gece doğurursun cnm...

canım biz de doğum haberini bekliyorduk.neyse yaklaşmış nasılolsa doğumun hadi Allah hayırlısıyla kurtarsın....

bende sezeryanı hiç istemiyorum alsanaalsanasmile

ilk doğumun nasıl başladı senin cnm sancıyla mı suyla mı nişanla mı ?

canım ilkinde ne nişan ne su hiç bişey gelmedi....gece 1 de hafif kasılmalarla başladı.sabah 10 çeyrek kala doğdu oğlum.suyumu da doktor doğum anında açtı.oğlum 37.haftada olduğu için aniden oldu bizim için apar topar çıkmıştık evden.ama bu nazlı kız böyle bekletiyo gün saydırıyo bize...

ya ne bilem bende anlayamadım şu doğum işi sır gibi bi şey
kimi sancı kimi su kimi nişanla başlıyor
kimi 37. haftada kimi 40+ günleri sayıyor sempatiksalakcinni

vakti gelmeyince olmuyor demek inşallah tez zamanda gelir nazlı kızın...

slm kızlar :CüvCüv:
ben 38 + 3 haftalık hamileyim dün doktora gittik bebeğim 3buçuk kilo olmuş
ama başı daha yeterince aşağı inmemiş doğumuna daha var dio eğer böle giderse 4 kilo falan olur bebeğin o zmnda normal doğum yapamazsın çok zor olur dio bugüne kadar herşey normaldi çok güzel gidiodu hatta ben bugünlerde doğumum gerçekleşir diye bekliodum kızımın odası herşeyi hazır
şimdi moralim çok bozuldu sezeryan olmak istemiyorum kesinlikle offf of ne yapmam lazım sizce.. :gitme:

Ben epiduralli sezeryan oldum. Doktorunuz iyiyse çok sorun olacağını sanmıyorum. Ben 3. gün ayağa kalktım. Normal doğum tabiki en güzeli ama eğer riski varsa epiduralli sezeryanı size tavsiye ederim.

Doğuramayanlar listesi ve haber alınamayanlar listesi sempatiksalakcinni
fty
kuju_25
laviniaebru-|Bir_Nokta-
|mersaayris-pancuben-|bozkan-efecrin-mede-pamukege -tinsel-Semraöğretmen emelistan-Sinpac-serifemre
hijyenim -yaşamak_hayat-blueangel42-dimplehawk -EFTEL -olcay_nesli -gzdatk-ege43-cerenora-beknur - egk -anemon- hndn-mrl-

selamalr ehrkese
fazla duramıyorum sezeryan oldum malesef

bebeğimin resmini paylaşıp çıkacağım... defile kısmına :):)

hoş geldiniz canım

bende aynı durumdayım bebeğim 3.5 kilo çatım müsait ama bebek aşağı inmemiş ve açılma yok nst de sancı yok doktorum pazartesi gel sezeryanla alalım dedi
ama gitmeyeceğim salı kontrol günümde gideceğim
hiç istemiyorum sezeryan olmak son dakikaya kadar savaşacağım bir aksilik olmazsa

lan sen daha doğuramadınmı becerüksüz:roflol:

Yok kız yok doguramadım hıcte nıyetı yok bızım kızın alsanaalsanasmile

mafoldumbensenağlama

selkie mesaj atmış bana netinde problem warmış o nedenle giremiomuş.. yeniden bağlatacakmış muhtemelen haftaya bizimle olacak herkese çok selamı war bi sorun yokmuş

sen şu an benim günümden bir gün sonra doğurdun tabii erkenden nasıl becerdin bilemiyorum ama afferin sana
:lepi: kaydirigubbakcemile5

söliye söliye isteye isteye:) rabbimde kırmadı saolsun 24ünde kocime benzien we istediğim gibi normal doğumla kızımı werdi kucağımayerimsenibensositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…