- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.101
hani kız resimklava:
yaa selin nerdesin be gülüm çatladık heee bebiklerin resimlerini beklioruzz bak unutma
laviniaebru mu?
mrb hanımlar nasılsınız bebişler nasıl
Ben beklemedeyım canım sen nasılsın erkekin nasıl annesi
bugün bıcı bıcı yaptık 20 siydi bugün anneanne gelip yıkadı şimdi emzirdim uyudu bende buraya bakayım dedim annişler nasıl diye çok şükr iyiyiz biz hakkında hayırlısı olur inşallah
insallah canım
masallah kuzuya buyuyor annesi
Doğuramayanlar listesi ve haber alınamayanlar listesi sempatiksalakcinni
fty
kuju_25
laviniaebru-|Bir_Nokta-
|mersaayris-pancuben-|bozkan-efecrin-mede-pamukege -tinsel-Semraöğretmen emelistan-Sinpac-serifemre
hijyenim -yaşamak_hayat-blueangel42-dimplehawk -EFTEL -olcay_nesli -gzdatk-ege43-cerenora-beknur - egk -anemon- hndn-mrl-
laviniaebru doğum yapmış facede resimlerini gördüm....
Ben burdayım hergün giriyorum nedense safak 4
efeecrin çok önceleri giriyordu evinde pc yok onun büyük bir ihtimal doğum yapmıştı o
Sinpac arada bir geceleri giriyor
dimplehawk ta doğum yaptı yapacak diye biliyorum
evet ya büyüyolar dün gibi daha doğumum maşallah yarıladık 40 darısı inşallah senin başına canım
evt cnm bende son çare olarak düşünüorumbol bol yürümeye başladım sabah akşam Allahım hepimize yardımcı olsunolumunekankayizsmile sen kaç haftalıksın şuan :1ninca:
Kızlar slm... bakıyorum beni merak eden soran yok :)
Doğum iznime ayrılalı 1hafta oldu pek nete giremedim o yüzden... 38. haftamızı bitirdik ve bekliyoruz...
Bugün kontrol vardı yine açılmam yok sancımda yok... Salı tekrar kontrol olucaz ve belli bişeyler belli olur artık.. Yoksa bekle babam bekle....
selam kızlar :))) selam verip kaçayım dedim ben 1 Mart ta bebeklerimi sağ salim kucağıma aldım zaman bulunca resimlerini de eklerim bebeklerin kusura bakmayın pek vakit bulamıyorum çünkü detayları anlatıcam herkesi öptüüüüm
Doğuramayanlar listesi ve haber alınamayanlar listesi sempatiksalakcinni
fty
kuju_25
laviniaebru-|Bir_Nokta-
|mersaayris-pancuben-|bozkan-efecrin-mede-pamukege -tinsel-Semraöğretmen emelistan-Sinpac-serifemre
hijyenim -yaşamak_hayat-blueangel42-dimplehawk -EFTEL -olcay_nesli -gzdatk-ege43-cerenora-beknur - egk -anemon- hndn-mrl-
laviniaebru doğum yapmış facede resimlerini gördüm....
Ben burdayım hergün giriyorum nedense safak 4
efeecrin çok önceleri giriyordu evinde pc yok onun büyük bir ihtimal doğum yapmıştı o
Sinpac arada bir geceleri giriyor
dimplehawk ta doğum yaptı yapacak diye biliyorum
cnm sinpac kaç gündür yok o da doğurdu sanırsam
dimplehawkın günü benimle aynı sabahları giriyor o da doğurmadı daha...
bizde bekliyoruz ilk sen gidersin sanırım aklinialirimsmile
bende seninle aynıyım cnm
ya ben seni doğurdu sanıyordum pardon sempatiksalakcinni
hoş geldin detayları bekliyoruz
cnm sinpac kaç gündür yok o da doğurdu sanırsam
dimplehawkın günü benimle aynı sabahları giriyor o da doğurmadı daha...
bizde bekliyoruz ilk sen gidersin sanırımyok canım benden önce silver var diye biliyorum benim kızım yerinde mutlu hiç belirtide yok yatıp dinleniyorum walla 10 dk ayakta kalayım belim ağrıyor sadeceaklinialirimsmile
benimde hemoroidim vardı aynı şekilde daha sonra rahatsız etmeye başladı dr.um krem ve fitil verdi en azından kanama ve ağrı durdu.aslında ilaç kullanma konusunda biraz tedirgindim ama dayanamadım artık bir haftadır kullanıyorum ve rahatladımKızlar benım hamılelık basında hemoraıd ım vardı ama rahatsız etmıyordu bu 2 3 gundur sıstı ve kanıyor cok korkuyorum yaaa sızdede var mı aynı sorun
yok canım benden önce silver var diye biliyorum benim kızım yerinde mutlu hiç belirtide yok yatıp dinleniyorum walla 10 dk ayakta kalayım belim ağrıyor sadece
kızlar yarın gün toplantısı bende, şimdiden düşünmeye başladım ne yapıcam diye
tmm bana bırakmazlar işleri ama yinede ev sahibi olarak oturmuyacam iki dk belim kopacak.
yarını atlatırsam dahada doğmam ben heralde okula gidene kadar:)
hayırlısı olsun bakalım... bel ağrısı aynen bende de mevcut oy oy
ben çıkıyorum kızlar herkese huzurlu geceler
olumunekankayizsmile
cnm ne yapayım mecburum misafir gelme diyemem, banada bugün çıktı,bu halinle gün bide Eftel ne diyeyim sana. ...
ben çıkıyorum kızlar herkese huzurlu geceler
olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?