2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evt cnm bende son çare olarak düşünüorum bol bol yürümeye başladım sabah akşam Allahım hepimize yardımcı olsunolumunekankayizsmile sen kaç haftalıksın şuan :1ninca:

Ya birsey soracagim size.... Benim 2-3 saaat boyunca acaip sancim vardii,kramp seklinde belime popoma kadar vuruyordu.. Ama simdi tik yok yaa,,sadece sertlesmeler var agrisiz yani.. :sm_confused:

Sizlerdede boyle oluyormu,ben bi kac gundur bunu yasiyorum bi kac saat cok agrili sancilar oluyor ama sonra durgunlasiyor,doguramiyorum ben yaa.. Sinri oluyorum.. Normalmi acaba bu durum...

Acaba acilma oluyormudur bu sekilde sanci oldugu zaman >???

Kızlar slm... bakıyorum beni merak eden soran yok :)
Doğum iznime ayrılalı 1hafta oldu pek nete giremedim o yüzden... 38. haftamızı bitirdik ve bekliyoruz...
Bugün kontrol vardı yine açılmam yok sancımda yok... Salı tekrar kontrol olucaz ve belli bişeyler belli olur artık.. Yoksa bekle babam bekle....

Caım doktorlar da işin kolayını bulmuşlar, böyle son haftalarda iri bebek deyip sezeryana yönlendiriyorlar. Hem gerçekten 4 kiloya ulaşsa bile öok iri bir bebek değil ki, kolaylıkla normal doğum olur çatı müsaitse. Bence doktoruna açık açık normal doğum istediğini söyle. Hakkında hayırlısı olsun cnm

Merhabalar 3/3/2010 tarihinde kızım Zeynep dünyaya geldi. Ben de mart annesiyim. Mart annelerine ben de katılmak isterim. Sevgi ile

Hoşgeldin cnm, bizler de doğuralım da hayırlısıyla bebekler hakkkında konuşmaya başlayalım inş.:Saruboceq::Saruboceq:

hndn82 nerelerdesin ya...ben ölüyorum haberin olsun...yoruldum çokkkkkkkk yemkde yaptım 3 çeşit bide bu yorgunlukla...ayaklarım şişti.ağrılarım var çok fenaa...amannn amannn:sinifsinif:

hndn82 nerelerdesin ya...ben ölüyorum haberin olsun...yoruldum çokkkkkkkk yemkde yaptım 3 çeşit bide bu yorgunlukla...ayaklarım şişti.ağrılarım var çok fenaa...amannn amannn:sinifsinif:

Canım 3 çeşit yemeğe ne gerek var? Bİ sen bi de eşin değil misiniz, bi çorba bile yeter artık bu son günlerde çok yorma kendini. Doğuma ve doğum sonrasına sakla enerjiniyerimseniben

ahhhh ahhhh bizimki yemez çorba keşke yese zaten ben yemek seçmem...anlayışsız benimki maalesef
Canım 3 çeşit yemeğe ne gerek var? Bİ sen bi de eşin değil misiniz, bi çorba bile yeter artık bu son günlerde çok yorma kendini. Doğuma ve doğum sonrasına sakla enerjiniyerimseniben

Bakalım yarın kontrol var bana dua edın ne olur kızımın 2 gundur oynamasıda az ınsallah bı sorun olmadan doguma gırerım yarın artık dusunmekten beklemekten yoruldum sıkıldım kızımı ıstıyorum ben senağlama

hndn82 sen izmirin neresindesin şuan...ben gaziemir tarafii..menderes yani

bende gaziemirde oturuyorum
benim ablamda izmir karabağlarda ben her sene oraya geliyorum tatile,
ama bu sene kısmetse o gelicek, gelince grşz inşallah kızlar..
cnm dr bahaneleri bunlar son haftalarda mide bulandırıyolar işte, yoksa 4 kilobir bebek
normal yolla hayli hayli oluyo. bende korkuyorum son anda bir bahane çıkarıcaklar diye..
cnm o halinle nasıl çalıştın, valla tebrik ediyorum. artık hepimizin başka işi yok beklemek var sadece:)
ahhhh ahhhh bizimki yemez çorba keşke yese zaten ben yemek seçmem...anlayışsız benimki maalesef

valla kusura bakmasın bu halimle ona yemek beyendiremem,
bende pırasa yapmıştım yemem diyo bende yemezsen kendin yapar yersin benden bu kadar dr bol bol sebze et ye dedi onun yüzünden bende yemiyorum..

Kızlar benım hamılelık basında hemoraıd ım vardı ama rahatsız etmıyordu bu 2 3 gundur sıstı ve kanıyor cok korkuyorum yaaa sızdede var mı aynı sorun

selam kızlar :))) selam verip kaçayım dedim ben 1 Mart ta bebeklerimi sağ salim kucağıma aldım zaman bulunca resimlerini de eklerim bebeklerin kusura bakmayın pek vakit bulamıyorum çünkü detayları anlatıcam herkesi öptüüüüm

Annem bizimle yaşıyor ya da biz annemle yaşıyoruz :) Yemekler annemden.
Şu linkteki gibi bir kapı süsü yapmaya karar verdim ama bu keçeden ben keçe bulamam şimdi, pembe kumaştan deneyeceğim.
http://farm5.static.flickr.com/4007/4289978639_516a7f35cd.jpg

Allah sabır versin, ama süreç başlamış işte. Allah normal doğumu isteyen-bekleyen bizlere de nasip etsin. Bu süreç kişiden kişiye değişirmiş, 2-3 güne kadar uzayabilirmiş. Ilık duş, yürüyüş ve sakinlik süreci hızlandırırmış strese girmemen çok önemliymiş. Stres hem doğum sürecini uzatırmış hem de daha çok sancıya neden olurmuş. Bunları az önce okudum.

Merhabalar 3/3/2010 tarihinde kızım Zeynep dünyaya geldi. Ben de mart annesiyim. Mart annelerine ben de katılmak isterim. Sevgi ile

Gözün aydın ve hoşgeldin.

Doktoruna normal doğum istediğin konusunda ısrarcı ol. 4 kilo ile doğan bir sürü bebek var ya.

selam canım maşallah bebeğine ben de 4 martta 39+1 iken sezaryan yaptım. kendi isteğimle ama benim kuzu 3600 grdı iki doktora gittim aynı anda ikiside sezaryan olması daha iyi dedi. çünkü 39 a kadar dönmemiş 39 da dönmüş ama yerleşmemişti. her geçen gün normal doğumu beklersen 4 kiloyu bulur buda doğumda sıkıntı yaratır dediler. sezaryanda bebeğin hiç bir tehlikesi yok ama o kiloda normal doğumda var. çatı muayenen nasıl rahat olur derseler bekle ama seyaryan hiçte kötü değil ben gayet iyiyimm ve kilomda kalmadı öylee kendini üzme hakkınızda hayırlısı ne ise ona dua et canım korma o nasıl gelmek isterse öyle gelir.

Kızlar benım hamılelık basında hemoraıd ım vardı ama rahatsız etmıyordu bu 2 3 gundur sıstı ve kanıyor cok korkuyorum yaaa sızdede var mı aynı sorun
allah yardımcın olsun, benimde bazen kanamam oluyodu kabızken ama hamilelik boyunca olmadı şükür, dogum anında inşallah kanaman olmaz..

gözün aydın cnm ikizlerde baya beklemiş, resimlerinide bekliyoruz
..

selamalr ehrkese
fazla duramıyorum sezeryan oldum malesef

bebeğimin resmini paylaşıp çıkacağım... defile kısmına :):)
hani kız resimklava:
yaa selin nerdesin be gülüm çatladık heee bebiklerin resimlerini beklioruzz bak unutma
Ebru dogum yapmıs resımlerını gordum cok tatlı bebeki
laviniaebru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…