- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.081
bende aynı durumdayım bebeğim 3.5 kilo çatım müsait ama bebek aşağı inmemiş ve açılma yok nst de sancı yok doktorum pazartesi gel sezeryanla alalım dedi
ama gitmeyeceğim salı kontrol günümde gideceğim
hiç istemiyorum sezeryan olmak son dakikaya kadar savaşacağım bir aksilik olmazsa
slm kızlar :CüvCüv:
ben 38 + 3 haftalık hamileyim dün doktora gittik bebeğim 3buçuk kilo olmuş
ama başı daha yeterince aşağı inmemiş doğumuna daha var dio eğer böle giderse 4 kilo falan olur bebeğin o zmnda normal doğum yapamazsın çok zor olur dio bugüne kadar herşey normaldi çok güzel gidiodu hatta ben bugünlerde doğumum gerçekleşir diye bekliodum kızımın odası herşeyi hazır
şimdi moralim çok bozuldu sezeryan olmak istemiyorum kesinlikle offf of ne yapmam lazım sizce.. :gitme:
Merhabalar 3/3/2010 tarihinde kızım Zeynep dünyaya geldi. Ben de mart annesiyim. Mart annelerine ben de katılmak isterim. Sevgi ile
Yok kız yok doguramadım hıcte nıyetı yok bızım kızın alsanaalsanasmile
Canım Ebru da öyle diyodu en son gün, hiç sancısı falan yoktu ama tam 40'ını doldurduktan sonra bi daha ses çıkmadı,doğurdu yüksek ihtimalle. Senin de son 1-2 günün bence. Sıkma canını,bebek geliyooooalkisalkisalkisalkisalkisalkis:ecrin_bebek:
hndn82 nerelerdesin ya...ben ölüyorum haberin olsun...yoruldum çokkkkkkkk yemkde yaptım 3 çeşit bide bu yorgunlukla...ayaklarım şişti.ağrılarım var çok fenaa...amannn amannn:sinifsinif:
Canım 3 çeşit yemeğe ne gerek var? Bİ sen bi de eşin değil misiniz, bi çorba bile yeter artık bu son günlerde çok yorma kendini. Doğuma ve doğum sonrasına sakla enerjiniyerimseniben
ahhhh ahhhh bizimki yemez çorba keşke yese zaten ben yemek seçmem...anlayışsız benimki maalesef
Canım Ebru da öyle diyodu en son gün, hiç sancısı falan yoktu ama tam 40'ını doldurduktan sonra bi daha ses çıkmadı,doğurdu yüksek ihtimalle. Senin de son 1-2 günün bence. Sıkma canını,bebek geliyooooalkisalkisalkisalkisalkisalkis:ecrin_bebek:
hndn82 sen izmirin neresindesin şuan...ben gaziemir tarafii..menderes yani
benim ablamda izmir karabağlarda ben her sene oraya geliyorum tatile,bende gaziemirde oturuyorum
cnm dr bahaneleri bunlar son haftalarda mide bulandırıyolar işte, yoksa 4 kilobir bebekslm kızlar :CüvCüv:
ama başı daha yeterince aşağı inmemiş doğumuna daha var dio eğer böle giderse 4 kilo falan olur bebeğin o zmnda normal doğum yapamazsın çok zor olur dio bugüne kadar herşey normaldi çok güzel gidiodu hatta ben bugünlerde doğumum gerçekleşir diye bekliodum kızımın odası herşeyi hazır
şimdi moralim çok bozuldu sezeryan olmak istemiyorum kesinlikle offf of ne yapmam lazım sizce.. :gitme:
cnm o halinle nasıl çalıştın, valla tebrik ediyorum. artık hepimizin başka işi yok beklemek var sadece:)Kızlar slm... bakıyorum beni merak eden soran yok :)
Doğum iznime ayrılalı 1hafta oldu pek nete giremedim o yüzden... 38. haftamızı bitirdik ve bekliyoruz...
Bugün kontrol vardı yine açılmam yok sancımda yok... Salı tekrar kontrol olucaz ve belli bişeyler belli olur artık.. Yoksa bekle babam bekle....
ahhhh ahhhh bizimki yemez çorba keşke yese zaten ben yemek seçmem...anlayışsız benimki maalesef
inşallah yaparsın bebeğine..yalnız aklıma bi soru takıldı yemek yapmasını bilmiyorum yazmışın..evde yemekleri kim yapıyo...ben yemek yaptığım halde yapmadı oluyo..anlayışlı kocan var o zaman..herkesin şansı yok mesela bende hiç yok..sanki dünyaya benim bi kadın değilde kendi kendime olmuşum gibi yalnızım..dibimde oturuyo ailem ama konuşmuyoruz...doğumdan sonra gelseler bile eve almıcam..bugüne kadar neler yaşadım ne zor günler geçirdim kimse yanımda olmadı..doğumdan sonrayada kimseye ihtiyacım..uzun lafın kısası en iyisi kendin herşeyi biliceksin..minnet etmiceksin...uğraşa uğraşa öğrenirsin hiç bir insanın yapamıyacağı hiçbişey yok :1hug:
kızlar be eve geldim,sabah nişanım gelmişti,gün içinde devam etti,doktorlara muayane oldum,ilk defa alttan muayane oldum,kemik yapım uygunmuş,rahim yumuşamış ama açılma yok çünkü sancılarım seyrek ve şiddetsiz..evde geçiricem bu süreci sıklaşınca hastaneye gidicem..bakalım hayırlısı,dualarınızı esirgemeyin,heyecanlı değilim henüz bilmiyorum sabahtan beri bi sakinlik var..
umarım bu bekleme süreci çok uzun sürmez..
Merhabalar 3/3/2010 tarihinde kızım Zeynep dünyaya geldi. Ben de mart annesiyim. Mart annelerine ben de katılmak isterim. Sevgi ile
selam kızlar :))) selam verip kaçayım dedim ben 1 Mart ta bebeklerimi sağ salim kucağıma aldım zaman bulunca resimlerini de eklerim bebeklerin kusura bakmayın pek vakit bulamıyorum çünkü detayları anlatıcam herkesi öptüüüüm
allah yardımcın olsun, benimde bazen kanamam oluyodu kabızken ama hamilelik boyunca olmadı şükür, dogum anında inşallah kanaman olmaz..Kızlar benım hamılelık basında hemoraıd ım vardı ama rahatsız etmıyordu bu 2 3 gundur sıstı ve kanıyor cok korkuyorum yaaa sızdede var mı aynı sorun
selam kızlar :))) selam verip kaçayım dedim ben 1 Mart ta bebeklerimi sağ salim kucağıma aldım zaman bulunca resimlerini de eklerim bebeklerin kusura bakmayın pek vakit bulamıyorum çünkü detayları anlatıcam herkesi öptüüüüm
hani kız resimselamalr ehrkese
fazla duramıyorum sezeryan oldum malesef
bebeğimin resmini paylaşıp çıkacağım... defile kısmına :):)
yaa selin nerdesin be gülüm çatladık heee bebiklerin resimlerini beklioruzz bak unutmaselam kızlar :))) selam verip kaçayım dedim ben 1 Mart ta bebeklerimi sağ salim kucağıma aldım zaman bulunca resimlerini de eklerim bebeklerin kusura bakmayın pek vakit bulamıyorum çünkü detayları anlatıcam herkesi öptüüüüm
laviniaebru mu?Ebru dogum yapmıs resımlerını gordum cok tatlı bebeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?