2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmişe baktım şimdi, Anemonun nişanı gelmiş Allah bi nefeste kurtarsın inşallah..
Benim de bugün sancılarım oldu aynı adet sancıları gibi belime ve kasıklarıma vuruyordu vew iki bacağımın arası bile sızladı...Korktum valla kızm erken gelio diye ama şimdi geçti sadece alt tarafta bir baskı hissediyorum sürekli

iyi geceler canlarım geçmişe bakamıyorum fırsatım yok eşimin annesi bizde doğurursam haber vermeye çalışırım hepinize hayırlı huzurlu geceler sizi özlüyorum
doğum yapan arkadaşlarımın gözü aydın olsun kendinize çok iyi bakın öptümm kocamann
opuyorumnanaktan

Canım ii olduğuna sevindim..Bgn doğurmayanlar ve haber alınamayanlar listesi yapmışlar da senle bende varız..
Bi göründüğümüz ii oldu yaaaniii :)
Bu arada benimde yarın kontrolüm vaaarrr dur bakalım nolcekkk :)

kızlar abide gül, ile emel zdemir kim facede.
emel:megryann canım ama abide yi bilmiyorum peki nehir göksu kim kk daki isimlerimi z de yok...

Ebru dogum yapmıs resımlerını gordum cok tatlı bebeki
aaaa.ebruya bebeğin gelişimi geriden geliyo beklersin daha demiyomuydu doktoru.hadi gözü AYDIN olsun...ne güzel o da kavuştu bebişine

hadi hayırlı haberler canım.sen doğur yarın da bana gelsin ertesi gün sıra inşallah....

Heh sonunda yazan birilerini gördüm çok şükürrrr :)
E tabi herkeş emzikli anne olunca biz burda 3-5 kişi kaldıkkkk...ONlar şimdi gece bekçiliği yapıyodur Allah bilir :)

Nyese ii geceler benimde yrn randevum 12 de..
ama gece saat 2:00-2:30 dan önce uyuyamıyorum yaaa şimdi yatsamda uyuyamam burnum tıkanıp nefesim daralıyoooo
bende biraz kitap okıyım baaariiii

bugün bıcı bıcı yaptık 20 siydi bugün anneanne gelip yıkadı şimdi emzirdim uyudu bende buraya bakayım dedim annişler nasıl diye çok şükr iyiyiz biz hakkında hayırlısı olur inşallah

oyy maşallah bizde 16 günlük olduk kızımı hep ben yıkıyorum tabi kimse olmadıı için 40ımız çıksada muradımıza ersek diede şafak sayıyom aynı zamandasempatiksalakcinniaklinialirimsmile

kızım allahtan 1.30 saattir uyuyor çok şükür bi pilaw yaptım kek yaptım ohhh mutfağı temizledim yarında tawuk yaparım çorba war zaten sabahtan tamam işte yarınıda kurtardık misafirleim war yarıneyvahedigeldismile

korkma cnm,hareketlerin zaman zaman azalması normaldir, hayırlı haberlerle gelirsin inş.

Kızlar benım hamılelık basında hemoraıd ım vardı ama rahatsız etmıyordu bu 2 3 gundur sıstı ve kanıyor cok korkuyorum yaaa sızdede var mı aynı sorun

Canım bebek büyüdükçe ve aşağı doğru indikçe artıyor baskı, bende de ar aynı problem malesef:sinifsinif:

Biz daha doğuramadan senin 40'ında çıkacak galiba bu gidişleaklinialirimsmile Ellerine sağlık,kekten bi dilim uzatsana:sm_cool:

gel cnm yanındada nar suyu:) kızlar ben yatar bebiş nerdeyse uyanır 10 dakika 10 dakikadır

ohhh maşallahh seninkide büyümüş yarı kırkı gelmiş 20 doldumu tamamdır artık yemeklerin hazır benim yemeğim yok yapcağız biraz rahatsızım hiç canım istemiyo yapmak boğazlarım ağrıyo allahtan bademciklerim yok olsa kim bilir nasıl çekerdim

ben kendim yazayım kendim okuyayım bari
bu gece çok sancım oldu kasıklarıma belime vuran ama geçti gitti :mymeka:

sonra rüyamda doktorumu gördüm beni riskli bir durumda gördüğünü sezeryan olmam gerektiğini söylüyordu :mymeka:

uyandım oh bee rüyaymış dedim...

kabuslar,ağrılar,sancılar ne zaman bitecek acaba ?
boshayallersmile

Günaydın
a.s.
Herkes doğurdu mu ne ? aklinialirimsmile

Bir ben mi kaldım yoksa !
kaydirigubbakcemile3

Günaydın şekerim, merak etme benim seni yalnız bırakmaya hiç niyetim yoksempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:umursamaz: Üstelik sancılardan sabahladım yine, böyle sancı çekip çekip doğurmamak ne sıkıcı yaaa

Günaydın
a.s.
Herkes doğurdu mu ne ? aklinialirimsmile

Bir ben mi kaldım yoksa !
kaydirigubbakcemile3

İkimiz aynı durumdayız seninle, bir de daha hiç sancı falan yok diye üzülenler ar:umursamaz: Halbuki bizde saqncı var da ne oluyor sanki, hem boşuna ümit her seferinde hem de uykusuzluk:sinifsinif:

bende burdayım uyuyamıyorum sizler gibi..bende hep kabus görüyorum benimkide sütüm gelmiyo,,ya da bebek doğarken bebeğe bişeyler oluyo:sinifsinif:

bende burdayım uyuyamıyorum sizler gibi..bende hep kabus görüyorum benimkide sütüm gelmiyo,,ya da bebek doğarken bebeğe bişeyler oluyo:sinifsinif:

Son zamanlarda garip rüyalar ve kabuslar görmek normaldir cnm, takma kafaya. Allah hepimizi,bebeklerimizle beraber sağsalim kurtarsın inş.:Saruboceq::Saruboceq:

İkimiz aynı durumdayız seninle, bir de daha hiç sancı falan yok diye üzülenler ar:umursamaz: Halbuki bizde saqncı var da ne oluyor sanki, hem boşuna ümit her seferinde hem de uykusuzluk:sinifsinif:

ohh be herkes doğurmamış

ne olacak bizim bu halimiz kızlar yaa
boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…