- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.121
iyi geceler canlarım geçmişe bakamıyorum fırsatım yok eşimin annesi bizde doğurursam haber vermeye çalışırım hepinize hayırlı huzurlu geceler sizi özlüyorum
doğum yapan arkadaşlarımın gözü aydın olsun kendinize çok iyi bakın öptümm kocamann opuyorumnanaktan
emel:megryann canım ama abide yi bilmiyorum peki nehir göksu kim kk daki isimlerimi z de yok...kızlar abide gül, ile emel zdemir kim facede.
aaaa.ebruya bebeğin gelişimi geriden geliyo beklersin daha demiyomuydu doktoru.hadi gözü AYDIN olsun...ne güzel o da kavuştu bebişineEbru dogum yapmıs resımlerını gordum cok tatlı bebeki
Bakalım yarın kontrol var bana dua edın ne olur kızımın 2 gundur oynamasıda az ınsallah bı sorun olmadan doguma gırerım yarın artık dusunmekten beklemekten yoruldum sıkıldım kızımı ıstıyorum ben senağlama
Kızlar bende dooormadım henüss....
bugün bıcı bıcı yaptık 20 siydi bugün anneanne gelip yıkadı şimdi emzirdim uyudu bende buraya bakayım dedim annişler nasıl diye çok şükr iyiyiz biz hakkında hayırlısı olur inşallah
Bakalım yarın kontrol var bana dua edın ne olur kızımın 2 gundur oynamasıda az ınsallah bı sorun olmadan doguma gırerım yarın artık dusunmekten beklemekten yoruldum sıkıldım kızımı ıstıyorum ben senağlama
Kızlar benım hamılelık basında hemoraıd ım vardı ama rahatsız etmıyordu bu 2 3 gundur sıstı ve kanıyor cok korkuyorum yaaa sızdede var mı aynı sorun
oyy maşallah bizde 16 günlük olduk kızımı hep ben yıkıyorum tabi kimse olmadıı için 40ımız çıksada muradımıza ersek diede şafak sayıyom aynı zamandasempatiksalakcinniaklinialirimsmile
kızım allahtan 1.30 saattir uyuyor çok şükür bi pilaw yaptım kek yaptım ohhh mutfağı temizledim yarında tawuk yaparım çorba war zaten sabahtan tamam işte yarınıda kurtardık misafirleim war yarıneyvahedigeldismile
korkma cnm,hareketlerin zaman zaman azalması normaldir, hayırlı haberlerle gelirsin inş.
Canım bebek büyüdükçe ve aşağı doğru indikçe artıyor baskı, bende de ar aynı problem malesef:sinifsinif:
Biz daha doğuramadan senin 40'ında çıkacak galiba bu gidişleaklinialirimsmile Ellerine sağlık,kekten bi dilim uzatsana:sm_cool:
oyy maşallah bizde 16 günlük olduk kızımı hep ben yıkıyorum tabi kimse olmadıı için 40ımız çıksada muradımıza ersek diede şafak sayıyom aynı zamandasempatiksalakcinniaklinialirimsmile
kızım allahtan 1.30 saattir uyuyor çok şükür bi pilaw yaptım kek yaptım ohhh mutfağı temizledim yarında tawuk yaparım çorba war zaten sabahtan tamam işte yarınıda kurtardık misafirleim war yarıneyvahedigeldismile
Günaydın
a.s.
Herkes doğurdu mu ne ? aklinialirimsmile
Bir ben mi kaldım yoksa ! kaydirigubbakcemile3
Günaydın
a.s.
Herkes doğurdu mu ne ? aklinialirimsmile
Bir ben mi kaldım yoksa ! kaydirigubbakcemile3
ben kendim yazayım kendim okuyayım bari
bu gece çok sancım oldu kasıklarıma belime vuran ama geçti gitti :mymeka:
sonra rüyamda doktorumu gördüm beni riskli bir durumda gördüğünü sezeryan olmam gerektiğini söylüyordu :mymeka:
uyandım oh bee rüyaymış dedim...
kabuslar,ağrılar,sancılar ne zaman bitecek acaba ? boshayallersmile
bende burdayım uyuyamıyorum sizler gibi..bende hep kabus görüyorum benimkide sütüm gelmiyo,,ya da bebek doğarken bebeğe bişeyler oluyo:sinifsinif:
İkimiz aynı durumdayız seninle, bir de daha hiç sancı falan yok diye üzülenler ar:umursamaz: Halbuki bizde saqncı var da ne oluyor sanki, hem boşuna ümit her seferinde hem de uykusuzluk:sinifsinif:
bende burdayım uyuyamıyorum sizler gibi..bende hep kabus görüyorum benimkide sütüm gelmiyo,,ya da bebek doğarken bebeğe bişeyler oluyo:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?