- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.181
Kızlar pazartesi gunu sezeryan oluyorum bana dua edın
Canım gunum bugun doldu ve ne bı sancı nede bebekte asaya ınmesı olmadı 10 gun bekleyelım ama 2 gunde bır nst ye gır dedı bende stres yaptıgımı soledım doktor rıske atmayalım dedı annenın stresınden bebek kakasını yapar yer kalbı zayıflayabılır dedı o yusden bugun yatısımızı werdı bızde pazartesı o zaman sezeryan olsun dedık zaten normalden korkuyorum ben
kızlar dün sabah 8.30 da epidural sezeryanla doğum yaptım, kızımın elif 3.1 kg olarak dünyaya geldi, ameliyat yeri çok fazla acıyor, şimdiki aklım olsa normal doğum yapardım.
çok sancım var, sütüm de yok mamaya başladık.
bir nokta,hayırlı olsun.ben de pazartesi doguma giriyorum
kızlar dün sabah 8.30 da epidural sezeryanla doğum yaptım, kızımın elif 3.1 kg olarak dünyaya geldi, ameliyat yeri çok fazla acıyor, şimdiki aklım olsa normal doğum yapardım.
Merhaba kızlar
Bgb kontrolümüz vardı..3750 gr olmuş bebişim ama ben pek inanmıyorum bu kiloda olduğuna
Doktor gayet durumu iyi dedi...haftaya gel dedi..30 mart son gün eğer ozamana kadar gelmesse 31 martta burdasın dedi...O gün doğuma hazırlıcaz dedi ya sunisancı vercek deniycek olmassa sezeryan olcak ki ben hiiiç istemiyorum inşallah bunlara gerek kalmaz doğal olarak sancım gelirde doğururum çatır çatır :)
hadi bakalım,hayırlı olsun canım.kafan da rahatlamıştır netleşince...
Allah yardımcın olsun canım, hayırlı doğumlar olsun inşallah... hem öncesi hem sonrası rahat olsun...
cnm ya o kadar bekledin sezeryan mı olacaksın şimdi
hakkınız da hayırlısı olsun ne diyeyim
inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
canım süt bebek emdikçe gelecek bence vermeye çalış geçmiş olsun
Allah analı babalı büyütsün...
Allah hayırlısıyla,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm, ama bakarsın yarın sancın tutuerir de normal doğurursun. Olur da öyle olursa hiç korkup ta yok istemiyorum deme bence,bu kadar bekledin sonuçta
Allah seni de hayırlısıyla kurtarsın tatlım, güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Canım benim,merak etme geçici o sancılar. Normal doğuranlar doğum sırasında sancı çekerken sezeryannn istiyoruuummm diye bağırıyor, sezeryan olanlar da sonrasında keşke normal olsaydı diyor. Anlayacağın her ikisinin de zorlukları var işte, inş. sütün de en kısa zamanda gelir cnm
İnş. o kadar beklemez tatlım, kendiliğinden güzellikle geliverir:Saruboceq::Saruboceq:
Çok tesekkurler kızlar Allah razı olsun
Bana ılk sunı sancı werecekler dogmassa sezeryan olacak
Herseyın hayırlısı olsun ınsallah
Amin cnm, hakkında hayırlısı hangisi ise o olsun inş.:Saruboceq::Saruboceq: DOğum sonrası bizi unutma olur mu, haberlerini bekliyoruz
leynnnnn beni merak eden yokmu 2 gundur nerdeyim öldümmü kaldım mı dogurdum mu ?
leynnnnn beni merak eden yokmu 2 gundur nerdeyim öldümmü kaldım mı dogurdum mu ?
Canım cok streslıyım ıcım ıcıme hem sıgmıyor hemde korkuyorum
Telefonum Hasrette var ınsallh bebegımı kollarıma aldıgımda ona haberlerımı werırım
Bana dua edın lutfen
Nesli cim sen de pazartesi doguma gırıyosun sanırım sezeryan mı neden sorun mu var
Kızlar merhaba.Pek çok bebeğimiz gelmiş maşallah onlara.Ben de sezeryan oldum ama sonrasında hiç ağrım sızım olmadı ama ben sezeryanın akşamına yürümeye başladım ve hep hareket ettim.O yüzden sezeryan olacak arkadaşlar mutlaka hareket edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?