2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar pazartesi gunu sezeryan oluyorum bana dua edın

cnm ya o kadar bekledin sezeryan mı olacaksın şimdi
hakkınız da hayırlısı olsun ne diyeyim
inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

canım süt bebek emdikçe gelecek bence vermeye çalış geçmiş olsun
Allah analı babalı büyütsün...

tebrik ederim canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah.. ilk günler ameliyat yeri çok acırmış, umarım kısa sürede atlatırsın.

babylove
tatlım hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın olsun Allah bağışlasın elifinizi,tatlım ben de spinal sezeryan oldum,ilk üç gün çok canım yandı gerçekten ama şimdi iyiyim,ve iyiki de spianal sezeryan olmuşum hayatım boyunca unutamıyacağım sğper bi anım olmuş oldu,umarım ağrılar bir an öne geçer biliyorum felaket bir acı ama geçicek sık dişini,eşim bana ilk duşumu aldırırken ağlıyarak yapmıştım,anlatılmaz bir acı,hem duş alınca süt gelirmiş derler ya onun hatrına katlanmıştım

Merhaba kızlar
Bgb kontrolümüz vardı..3750 gr olmuş bebişim ama ben pek inanmıyorum bu kiloda olduğuna
Doktor gayet durumu iyi dedi...haftaya gel dedi..30 mart son gün eğer ozamana kadar gelmesse 31 martta burdasın dedi...O gün doğuma hazırlıcaz dedi ya sunisancı vercek deniycek olmassa sezeryan olcak ki ben hiiiç istemiyorum inşallah bunlara gerek kalmaz doğal olarak sancım gelirde doğururum çatır çatır :)

bende spinal sezeryan oldum ama çok rahattım acım vardı ama dayanışmıycak gibi değil hemen kalktım sık sık yürüdüm hastanede yürüyüş tavsiye ederim sezeryandan sonra evet duş almak sütü arttırır bulgur yapın ısırgan otu alın aktardan ve çayını yapın için dehşet süt oluyo

Kızlar pazartesi gunu sezeryan oluyorum bana dua edın

Allah hayırlısıyla,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm, ama bakarsın yarın sancın tutuerir de normal doğurursun. Olur da öyle olursa hiç korkup ta yok istemiyorum deme bence,bu kadar bekledin sonuçta

bir nokta,hayırlı olsun.ben de pazartesi doguma giriyorum

Allah seni de hayırlısıyla kurtarsın tatlım, güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Canım benim,merak etme geçici o sancılar. Normal doğuranlar doğum sırasında sancı çekerken sezeryannn istiyoruuummm diye bağırıyor, sezeryan olanlar da sonrasında keşke normal olsaydı diyor. Anlayacağın her ikisinin de zorlukları var işte, inş. sütün de en kısa zamanda gelir cnm

İnş. o kadar beklemez tatlım, kendiliğinden güzellikle geliverir:Saruboceq::Saruboceq:

hadi bakalım,hayırlı olsun canım.kafan da rahatlamıştır netleşince...

bir nokta,hayırlı olsun.ben de pazartesi doguma giriyorum

Allah yardımcın olsun canım, hayırlı doğumlar olsun inşallah... hem öncesi hem sonrası rahat olsun...

Çok tesekkurler kızlar Allah razı olsun
Bana ılk sunı sancı werecekler dogmassa sezeryan olacak
Herseyın hayırlısı olsun ınsallah

Amin cnm, hakkında hayırlısı hangisi ise o olsun inş.:Saruboceq::Saruboceq: DOğum sonrası bizi unutma olur mu, haberlerini bekliyoruz

Canım cok streslıyım ıcım ıcıme hem sıgmıyor hemde korkuyorum
Telefonum Hasrette var ınsallh bebegımı kollarıma aldıgımda ona haberlerımı werırım
Bana dua edın lutfen

Bu arada ezici sezeryan durumu artarak devam edecek gibi görünüyor arkadaşlar. Biz sona kalanlar genelde normal doğumu bekliyor olmamıza rağmen şu sonlarda hepimiz için bi sezeryan kapısı da görünüyor garip bir biçimdebilmiyorumkismile Hayırdır inş.,hayırdır inş.

leynnnnn beni merak eden yokmu 2 gundur nerdeyim öldümmü kaldım mı dogurdum mu ?

İnan burda hatlar iyice karıştı artık, kim doğurdu,kim bekliyor, kimden ses yok, kim sezeryan olacak kim normal doğuracak? herşey birbirine girdi:sm_confused::bbo: HAyırdır peki,nerelerdesin?

Canım cok streslıyım ıcım ıcıme hem sıgmıyor hemde korkuyorum
Telefonum Hasrette var ınsallh bebegımı kollarıma aldıgımda ona haberlerımı werırım
Bana dua edın lutfen

Merak etme,dualarımız seninle cnm. Elinden geldiğince at şu stresi içinden, bebeğin de stresli doğmasın. Ne güzel kavuşuyorsunuz artıkalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Nesli cim sen de pazartesi doguma gırıyosun sanırım sezeryan mı neden sorun mu var

evet hayatım benımde pazartesi sezeryan olucak nedenı benım bebiş aşagı ınmedı bu saatten sonrada ınmez dedı doktor hıç beklemeye gerek yok normal yolda degıl vakuma kadar dayanır dedı bende beklemek ıstemıyorum daha fazla canıma yettı artık sempatiksalakcinni

Kızlar merhaba.Pek çok bebeğimiz gelmiş maşallah onlara.Ben de sezeryan oldum ama sonrasında hiç ağrım sızım olmadı ama ben sezeryanın akşamına yürümeye başladım ve hep hareket ettim.O yüzden sezeryan olacak arkadaşlar mutlaka hareket edin...

canım senın sezeryn şeklı nasıldı spınalmı genelmı memnunmusun bende kısmetse pazartesı gırcem doguma ve cok merak edıyorum herseyı yerimseniben

slm arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum,yazdıklarınızı okuyorum.bende mart annesiyim son gün 20 mart.heyecanla bekliyorum.doğuranların gözü aydın.benim gibi doğuramayanlara da bi an önce doğurma temennisinde bulunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…