- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.201
evet hayatım benımde pazartesi sezeryan olucak nedenı benım bebiş aşagı ınmedı bu saatten sonrada ınmez dedı doktor hıç beklemeye gerek yok normal yolda degıl vakuma kadar dayanır dedı bende beklemek ıstemıyorum daha fazla canıma yettı artık sempatiksalakcinni
arkadaşlar bişey sormak istiyorum perşembe günü kontrolüm vardı.doktor çatı muayenesi yaptı.biraz kan geldi bu gün kanaman olabilir dedi.ama benim hala kanamam var ve endişeleniyorum.normal mi acaba.bilgisi olan varsa cvp yazsın ltfn...
cnm daha 38+1desin ne bu acelen.. bebiş inmesi içinde çok erken benimde inmemişti o kadarken çok acele ediosunuz bnceolumunekankayizsmile
evet hayatım benımde pazartesi sezeryan olucak nedenı benım bebiş aşagı ınmedı bu saatten sonrada ınmez dedı doktor hıç beklemeye gerek yok normal yolda degıl vakuma kadar dayanır dedı bende beklemek ıstemıyorum daha fazla canıma yettı artık sempatiksalakcinni
slm arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum,yazdıklarınızı okuyorum.bende mart annesiyim son gün 20 mart.heyecanla bekliyorum.doğuranların gözü aydın.benim gibi doğuramayanlara da bi an önce doğurma temennisinde bulunuyorum.
akıntı tarzında.bebek oynuyo allahtan.yoksa kafayı yerdim.
korkma bişicik olmaz ama belki sancıların başlayabilir çatı muayenesi bazen doğumu tetikleyebilio ama ben 2 ay boyunca çatı muayenesi oldum ama tetiklemedisempatiksalakcinniakıntı tarzında.bebek oynuyo allahtan.yoksa kafayı yerdim.
yok be hayatım yeter artık ben zaten normalden korkuyodum ıste oylesıne bekledım bıde hep sezeryan ıstedım zaten erken gelseydı anca normal dogururdum
Aşağı inmedi derken ters mi dönmedi demek istiyosun? Yoksa henüz aşağıya inmemiş olması gayet normal. Hayırlısıyla kurtulursun inş.
korkma bişicik olmaz ama belki sancıların başlayabilir çatı muayenesi bazen doğumu tetikleyebilio ama ben 2 ay boyunca çatı muayenesi oldum ama tetiklemedisempatiksalakcinni
hee o zamn ok. hadi hayırlısı olsun hangi hastane? we zamanı ne?
yok be hayatım yeter artık ben zaten normalden korkuyodum ıste oylesıne bekledım bıde hep sezeryan ıstedım zaten erken gelseydı anca normal dogururdum
bende doğmadım daha, dün gece dogacak sandım sancılar beni mahvetti,Günaydın
a.s.
Herkes doğurdu mu ne ? aklinialirimsmile
Bir ben mi kaldım yoksa ! kaydirigubbakcemile3
İkimiz aynı durumdayız seninle, bir de daha hiç sancı falan yok diye üzülenler ar:umursamaz: Halbuki bizde saqncı var da ne oluyor sanki, hem boşuna ümit her seferinde hem de uykusuzluk:sinifsinif:
cnm benimde yardımeden kimsem yoktu, sağılsun bir ablam geldi,ben zaten hiç kimseye sevdirtmicem oğlumu...eşim hariçç...bikere olsun yardımcı olan olmadı..dahada beteri ben gelene gidene hizmet ettimm..daha bu halimle telefon açıp evde ne yemeği yaptın senin yemeklerin güzel oluyo geleyimmi diyolar..allahım ya ben ne salakmışım böyle çıkarcılara bunca ay salak gibi katlanmışım.. kimseyide eve almayı düşünmüyorum...cuma günü doğum var nasipse benim..bakalım hemen ayağa kalkabilcekmiyim...mecbur ayaklanmam lazım benden başka banada bebeğede bakcak insan yok etrafımda..
Kızlar pazartesi gunu sezeryan oluyorum bana dua edın
leynnnnn beni merak eden yokmu 2 gundur nerdeyim öldümmü kaldım mı dogurdum mu ?
slm arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum,yazdıklarınızı okuyorum.bende mart annesiyim son gün 20 mart.heyecanla bekliyorum.doğuranların gözü aydın.benim gibi doğuramayanlara da bi an önce doğurma temennisinde bulunuyorum.
bebegın duruşu normal degıl oyuzden canım yan duruyo normal dogum rısklı vakuma kadar gıdermış aminn canım hepimiz hayırlısıyla kurtulalım :Saruboceq: :Saruboceq:
hadi canım hakkınızda hayırlısı olsun bak şöyle söyliyeyim ben spinal sezeryan oldum çokta memnun kaldım sana tavsiyem amliiyattan sonr hareket et şayet çok yatarsan inan ağrın sızın çok olur ben ameliyattan sonra düşün ağrı kesici bile istemedim gerek kalmadı hemşire bile şaşırdı sık sık bi kaç tur atıp yürü
nerelerdesin fisfisfis
hoş geldin sağlıkla meleğin gelir inşallah...
Hadi Allah yardımcın olsun meleğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
bende doğmadım daha, dün gece dogacak sandım sancılar beni mahvetti,
bügünde günüm vard şükür atlattım günüde, şimdi tamamen doguma odaklanmış
durumda bekliyecem, tabi kafayı yemeden atlatabilirsem..
..
inşallah dedıgın gıbı olur canım ya benımde dusuncem o bol bol yurumek sorunsuz bı şekilde gecer ınsallah yuruyebılırım sagol destegın için çok moral oldu bana opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?