2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gülcancım canım benim hadi gözünaydın keşke sancını bekleseydin daha iyi olmazmıydı? neyse hayırlısı buymuş beni haberdar et mutlaka kaçta gireceksin doğuma bende ararım seni?

arkadaşlar bişey sormak istiyorum perşembe günü kontrolüm vardı.doktor çatı muayenesi yaptı.biraz kan geldi bu gün kanaman olabilir dedi.ama benim hala kanamam var ve endişeleniyorum.normal mi acaba.bilgisi olan varsa cvp yazsın ltfn...

cnm daha 38+1desin ne bu acelen.. bebiş inmesi içinde çok erken benimde inmemişti o kadarken çok acele ediosunuz bnceolumunekankayizsmile

kanaman şiddetlimi yoksa akıntı tarzında mı? çatı sonrası kanama normal endişe etme yalnızca bebek hareketlerini takip et...

Aşağı inmedi derken ters mi dönmedi demek istiyosun? Yoksa henüz aşağıya inmemiş olması gayet normal. Hayırlısıyla kurtulursun inş.

Merhaba mervecim, benim de son tarih 20 martaklinialirimsmile İnş. o güne kadar beklemeyiz:Saruboceqpuyorumnanaktan

akıntı tarzında.bebek oynuyo allahtan.yoksa kafayı yerdim.

Merak etme, bebek oynadığına göre problem yoktur zaten Allahın izniyle

akıntı tarzında.bebek oynuyo allahtan.yoksa kafayı yerdim.
korkma bişicik olmaz ama belki sancıların başlayabilir çatı muayenesi bazen doğumu tetikleyebilio ama ben 2 ay boyunca çatı muayenesi oldum ama tetiklemedisempatiksalakcinni
yok be hayatım yeter artık ben zaten normalden korkuyodum ıste oylesıne bekledım bıde hep sezeryan ıstedım zaten erken gelseydı anca normal dogururdum

hee o zamn ok. hadi hayırlısı olsun hangi hastane? we zamanı ne?

çok sağolun arkadaşlar içim rahatladı.evt mrlcim inşallah o güne kalmayız.bende 1 parmak açılma varmış.ama yavru kuşum bi türlü gelmiyo.sağlıkla gelsinlerde kucaklarımıza bu günleri gülerek analım inşallah.

Aşağı inmedi derken ters mi dönmedi demek istiyosun? Yoksa henüz aşağıya inmemiş olması gayet normal. Hayırlısıyla kurtulursun inş.

bebegın duruşu normal degıl oyuzden canım yan duruyo normal dogum rısklı vakuma kadar gıdermış aminn canım hepimiz hayırlısıyla kurtulalım :Saruboceq: :Saruboceq:

sagol canım aminnn :Saruboceq: zamanı tam saat bellı degıl pazartesı sabahtan gel dedı doktor nene hatun hastanesınde olcak kısmetse

yok be hayatım yeter artık ben zaten normalden korkuyodum ıste oylesıne bekledım bıde hep sezeryan ıstedım zaten erken gelseydı anca normal dogururdum

hadi canım hakkınızda hayırlısı olsun bak şöyle söyliyeyim ben spinal sezeryan oldum çokta memnun kaldım sana tavsiyem amliiyattan sonr hareket et şayet çok yatarsan inan ağrın sızın çok olur ben ameliyattan sonra düşün ağrı kesici bile istemedim gerek kalmadı hemşire bile şaşırdı sık sık bi kaç tur atıp yürü

Günaydın
a.s.
Herkes doğurdu mu ne ? aklinialirimsmile

Bir ben mi kaldım yoksa !
kaydirigubbakcemile3
bende doğmadım daha, dün gece dogacak sandım sancılar beni mahvetti,
bügünde günüm vard şükür atlattım günüde, şimdi tamamen doguma odaklanmış
durumda bekliyecem, tabi kafayı yemeden atlatabilirsem..
İkimiz aynı durumdayız seninle, bir de daha hiç sancı falan yok diye üzülenler ar:umursamaz: Halbuki bizde saqncı var da ne oluyor sanki, hem boşuna ümit her seferinde hem de uykusuzluk:sinifsinif:

cnm benimde yardımeden kimsem yoktu, sağılsun bir ablam geldi,
müsait oldugunda, şu an bile gözümün içine baklıyolar benden hizmet bekliyolar,
eve almamak deilde, surat ifademden anlarlar heralde,o kadarda salak deiller...
sende kovma yinede insan insana muhaç olur, bebek olduktan sonra binbir türlü hal geliyo insanın başına, belki birgün muhtaç olursun yine ailen koşar.
Kızlar pazartesi gunu sezeryan oluyorum bana dua edın

hayırlısı olsun cnm, bu zamana kadar durdun keşke normal gelseydi kereta..

leynnnnn beni merak eden yokmu 2 gundur nerdeyim öldümmü kaldım mı dogurdum mu ?

nerelerdesin fisfisfis

hoş geldin sağlıkla meleğin gelir inşallah...

bebegın duruşu normal degıl oyuzden canım yan duruyo normal dogum rısklı vakuma kadar gıdermış aminn canım hepimiz hayırlısıyla kurtulalım :Saruboceq: :Saruboceq:

Hadi Allah yardımcın olsun meleğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

inşallah dedıgın gıbı olur canım ya benımde dusuncem o bol bol yurumek sorunsuz bı şekilde gecer ınsallah yuruyebılırım sagol destegın için çok moral oldu bana opuyorumnanaktan

bu bebeler bize oyun ediyor doğsun ben totosunu ısırcam onun sempatiksalakcinni

inşallah dedıgın gıbı olur canım ya benımde dusuncem o bol bol yurumek sorunsuz bı şekilde gecer ınsallah yuruyebılırım sagol destegın için çok moral oldu bana opuyorumnanaktan

dualarım seninle canım allah yardımcın olsun bak ne güzel sen son haftalarına kadar geldin biz gelemedik 34 de doğum yaptım daha doğrusu 22. haftada başladı sancılar geliyodu olsun ama ben hep pozitif oldum 34 de kadar geldim rabbime şükürler olsun sağlıklı oldu oğlum darısı başına pozitif ol yürüş yap ve emzir sakın pes etme hemişereler yardımcı oluyo saolsunlar ama kendin emzirmek için çaba harcarsan daha çabuk alışıyo bebiş ve emzirmeden önce felak nas ihlas ve ayetl kürsi dualarını oku besmele çek ve emzir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…