- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.161
bi bakayım demiştim mart anneleri ne durumda diye. allah hepinize kolaylıklar, güzel doğumlar sağlıklı bebekler versin inşallah. nişanım geldi yazınca ben burdan heycanlandım. hayırlı olsun
selam kızlar,bu sabah benim nişanım geldialkisalkisalkis
Ayyy ben bile heyecanlandım şimdi, hayırlı olsun cnm. İnş. çok sürmeden yavrunu kolaylıkla kucağına alırsın:Saruboceq::Saruboceq: Bu arada kaçıncı haftadaydın,merak ettim?
çok teşekkür ederim canım,dualarınızı eksik etmeyin nolur.bugün 38 + 6 yız.inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize
selam kızlar,bu sabah benim nişanım geldialkisalkisalkis
çok teşekkür ederim canım,dualarınızı eksik etmeyin nolur.bugün 38 + 6 yız.inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize
Amin cnm inş. yaa Allah bi avazda kurtarsın inş. Nasıl sancı falan başladı mı?
darısı başımıza inşallah nişan geldiyse düğün yakındır aklinialirimsmile
sancın yok mu hiç ?
yok canım ,sancının s si yok,zaten bebeğin suyu azalmaya başladığı için salı büyük ihtimalle doğuma alacaktı doktorum,şimdi de salıya kadar kendiliğinden gelmezse bekliycez o zamana kadar.darısı başınıza inşallah.hayırlısıyla kavuşalım inşallah.
düğün yakındır inşallah :)
Bu arada artık kendini yrma,dinlenmeye bak. Enerjini tüketme sakın cnm. Hayırlı haberlerle de gel inş.
inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına kendiliğinden gelir inşallah... :Saruboceq:
amin canım,hepimizinki kendiliğinden gelir inşallah en hayırlı ve doğru zamanda tabi.rabbim yardımcımız olsun
arkadaşlar çatı muayenesinde açılması olan oldumu ben 38 inci hafatama girdim 2 gün önce çatı muayenesi yapıldı doktor 1 parmak açılma var dedi bu durumu yaşayan varmı arkadaşlar yada yaşayıpta doğumu gerçekleşen oldumu acaba doğumum yakınmıki..birde karnımda çok sertleşmeler oluyo karnımın tamammı sertleşiyo çok sıklaştı bu son günlerde özellikle geceleri çok rahatsız ediyo arkadaşlar lütfen cevap...
Kızlar pazartesi gunu sezeryan oluyorum bana dua edın
aaa süper canım ya allah yardımcın olsun hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallahhhhhhh normal doğum olmuyo mu canım
arkadaşlar çatı muayenesinde açılması olan oldumu ben 38 inci hafatama girdim 2 gün önce çatı muayenesi yapıldı doktor 1 parmak açılma var dedi bu durumu yaşayan varmı arkadaşlar yada yaşayıpta doğumu gerçekleşen oldumu acaba doğumum yakınmıki..birde karnımda çok sertleşmeler oluyo karnımın tamammı sertleşiyo çok sıklaştı bu son günlerde özellikle geceleri çok rahatsız ediyo arkadaşlar lütfen cevap...
Kızlar pazartesi gunu sezeryan oluyorum bana dua edın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?