2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy ben bile heyecanlandım şimdi, hayırlı olsun cnm. İnş. çok sürmeden yavrunu kolaylıkla kucağına alırsın:Saruboceq::Saruboceq: Bu arada kaçıncı haftadaydın,merak ettim?

çok teşekkür ederim canım,dualarınızı eksik etmeyin nolur.bugün 38 + 6 yız.inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize

selam kızlar,bu sabah benim nişanım geldialkisalkisalkis

çok teşekkür ederim canım,dualarınızı eksik etmeyin nolur.bugün 38 + 6 yız.inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize

darısı başımıza inşallah nişan geldiyse düğün yakındır aklinialirimsmile

sancın yok mu hiç ?

Amin cnm inş. yaa Allah bi avazda kurtarsın inş. Nasıl sancı falan başladı mı?

darısı başımıza inşallah nişan geldiyse düğün yakındır aklinialirimsmile

sancın yok mu hiç ?

yok canım ,sancının s si yok,zaten bebeğin suyu azalmaya başladığı için salı büyük ihtimalle doğuma alacaktı doktorum,şimdi de salıya kadar kendiliğinden gelmezse bekliycez o zamana kadar.darısı başınıza inşallah.hayırlısıyla kavuşalım inşallah.

düğün yakındır inşallah :)

inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına kendiliğinden gelir inşallah... :Saruboceq:

arkadaşlar çatı muayenesinde açılması olan oldumu ben 38 inci hafatama girdim 2 gün önce çatı muayenesi yapıldı doktor 1 parmak açılma var dedi bu durumu yaşayan varmı arkadaşlar yada yaşayıpta doğumu gerçekleşen oldumu acaba doğumum yakınmıki..birde karnımda çok sertleşmeler oluyo karnımın tamammı sertleşiyo çok sıklaştı bu son günlerde özellikle geceleri çok rahatsız ediyo arkadaşlar lütfen cevap...

canım kaç hafftalıksın sen şöyle söyliyim ben 34+5 haftalıkken doğum yaptım şimdide oğlum 21 günlük oldu çatı muayanesi yapıldığında benimde 2.5 cm açıldı ama daha doğuma çok vardı doktorum yatmamı söyledi gerçi ben hamilelim boyunca yattım benimde karnımda çok sertleşmeler oldu onlar sancı zaten sen ne yapcaksın dakika tutcaksın sıkılaşırsa hastaneye git nst ye falan bağlarlar benimde sıkılaştı ve hastaneye gittim epidural sezeryan oldum

aaa süper canım ya allah yardımcın olsun hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallahhhhhhh normal doğum olmuyo mu canım

Canım gunum bugun doldu ve ne bı sancı nede bebekte asaya ınmesı olmadı 10 gun bekleyelım ama 2 gunde bır nst ye gır dedı bende stres yaptıgımı soledım doktor rıske atmayalım dedı annenın stresınden bebek kakasını yapar yer kalbı zayıflayabılır dedı o yusden bugun yatısımızı werdı bızde pazartesı o zaman sezeryan olsun dedık zaten normalden korkuyorum ben

canım ben de geçen hafta (38.hafta)çatı muayenesinde 1 parmak açılmam vardı,bu sabah da nişanım geldi.ama 1 parmak açılma var diye doğumun yakın olup olmadığı anlaşılır mı bilmiyorum

kızlar dün sabah 8.30 da epidural sezeryanla doğum yaptım, kızımın elif 3.1 kg olarak dünyaya geldi, ameliyat yeri çok fazla acıyor, şimdiki aklım olsa normal doğum yapardım.
çok sancım var, sütüm de yok mamaya başladık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…