2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ohh be herkes doğurmamış

ne olacak bizim bu halimiz kızlar yaa
boshayallersmile

Acaba doğuranların dedikleri gibi, doğduktan sonra arayacak mıyız bugünleri? Yok yaaa, doğsun da ben onun gaz sancısıyla şuyuyla buyuyla uğraşmaya razıyım. Nasılsa şimdi de uyuyamıoruz, bari doğduktan sonra öpüp koklayacağız doya doya inş.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benim garip birde düşüncem var...bebek doğduğunda birda onun karnımda tekme atmayışını kıpırdamıyşını bilmek beni deli ediyo..sonuçta kucağımda olucak ama...sanki içimde durması daha iyiymiş geliyo bana...yoksa ben kafayımı yedim bilmiyorumkismile

delikafaduldendelikafaduldenŞu an bebeklerimizle başbaşayız, doğduklarında onu çevremizle de paylaşacağız doğal olarak,böyle düşünmen nrmal ama merak etme onun kollarında olması çooookkkk daha güzel bi duygu. Hele bi de o emzirme anı var yaaa, o sizi daha da yakınlaştıracak emin ol

bence de sence olduğu gibi doğsunlar uğraşalım onlarla evde oturmaktan sıkıldım artık...

sen de bir alemsin kaydirigubbakcemile3

Anemon ne yaptı acaba? İnş. çok çekmeden doğurmuştur

inşallah doğurmuştur
opuyorumnanaktan

Kızlar dün gece o kadar ağrım vardı ki,her seferinde olduğu gibi yine bu defa kesin dedimkaydirigubbakcemile3 Hatta Allahım bu ağrı beni yarına kaar idare etsin,bugün yıkadığım çamaşırların ütüsünü de yapayım da yarın öyle doğsun dedim içimdensempatiksalakcinni Offfff offffff ama bi kalktım sabah yine ağrı yok,gitmişşşşşşşş Yaa ben son haftaya girdim bugün, üstelik dünkü kontrolde plasentam tamamen yaşlanmıştı. 1 haftaya kadar olmazsa kesin sezeryan yolu görünüyo:sinifsinif: Hadi gel artık oğlum yaaaa, gelllllllll

Ben kalkayım da şu ütümü yapayım bari. Belki de Allah duamı kabul etmiştir ve ütüden sonra hemen başlar sancım ha?sempatiksalakcinni Nerdeeeee, görüşürüz kızlar, kendinize iyi bakın

ben zaten hiç kimseye sevdirtmicem oğlumu...eşim hariçç...bikere olsun yardımcı olan olmadı..dahada beteri ben gelene gidene hizmet ettimm..daha bu halimle telefon açıp evde ne yemeği yaptın senin yemeklerin güzel oluyo geleyimmi diyolar..allahım ya ben ne salakmışım böyle çıkarcılara bunca ay salak gibi katlanmışım.. kimseyide eve almayı düşünmüyorum...cuma günü doğum var nasipse benim..bakalım hemen ayağa kalkabilcekmiyim...mecbur ayaklanmam lazım benden başka banada bebeğede bakcak insan yok etrafımda..

cnm gelir inşallah meleğin kendiliğinden
bende öyle çok sancılar çektim akşam diyorumki eşime bu gece gidebiliriz belki
oda şaşkın şaşkın bakıp duruyor normal demek bu sancılar...
kaydirigubbakcemile5

Allah yardımcın olsun inşallah hemen ayaklanırsın
Bende lohusalık günlerimi nasıl geçireceğimi merak ediyorum bilmiyorumkismile

Kayınvalidem ve görümcem 10 dk. mesafede hamileliğimde hiç bir faydalarını görmedim
Üstelik hamile halimle üzdüler ağlattılar beni...
Çocuk doğunca kafamda biterlerse çok sinir olurum...

mrb arkadaslar.bende 39 haftadayım daha dogum yapmadım...inş kolay kurtulkuruz..bilmiyorumkismile
merhaba beray az kalmış seninde doğsa doğar artıkk..bu bebekler bu sene doğmıcakları tutttu...neyse ben gidip biraz belimi dinlendireyim daha sonra görüşürüz inşallahh benden önce doğruan olmasın kötü olur he:dance:

hijyenim allahtan kayınvalide yok bende mefta olmuş...allah sanada banada herkesede kolaylık versin..sana şunu söyleyim eğer doğumdan sonra sevmeye gelirlrse alma eve..nerdeydiniz bu vakte kadar de..eşinden senden yana olmassa onada tavrını koy gerekirse tek kal ...ama kimseye minnet etme daha sonra başına kalkarlar vicdansızlarrr.ayyyy ben deliriyorum tırlattım heralde az dinleneyim yoksa ne geliyo içimden yazıcam :a015:

Amin cnm cümlemize
Onların da torunu gelip sevecekler tabii
Huzurumu bozmasınlar yeter...

normal dogum pozisyonundaymısım ama korkuorum ben.sizler kaçıncı haftadasınız arkadslar:Saruboceq:
korkuyosan sezeryan ol çok rahatmış bütün tanıdıklarım oldu gördüm kadarıyla rahatlardı...üstelik acayip canı tatlı olan bi akrabam bile ah uh demedi hayret ettim bende..dinlenip geliom bu sefer son yazdım:dance: :sm_cool:

selam kızlar,bu sabah benim nişanım geldialkisalkisalkis

bi bakayım demiştim mart anneleri ne durumda diye. allah hepinize kolaylıklar, güzel doğumlar sağlıklı bebekler versin inşallah. nişanım geldi yazınca ben burdan heycanlandım. hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…