2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anlaşılan o ki hala sancı yok cnm, hadi bakalım salıya kadar uzamadan bir an evel gelir hayırlısıyla inş.

Anlaşılan o ki hala sancı yok cnm, hadi bakalım salıya kadar uzamadan bir an evel gelir hayırlısıyla inş.

ya aslında az önce 2-3 defa bişey oldu ama sancı bu mu bilmiyorum ki,bilenler yardımcı olabilirler mi.tam vajinamın üst kısmına içerden bıçak saplanır gibi oldu,ama çok can yakıcı bişey değil,biraz acıttı sadece.bu mudur sizce

Kızlafr merak ettim hangi hastanelerde doğum yapacağınızı ve ücretlerini ben de,yazabilir misiniz sakıncası yoksa? Ben Türkiye hastanesinde yapmayı düşünüyorum. Normal 600, sezeryan 1.500 doktor hariç fiyatları. Tabi ben orada muayene olmadığım için sosyal güvenceden yararlanamadığımdan böyle, normalde tüm kontrollere oraya gidersen daha ucuza geliyo

Normal 200-250
Sezeryan 400-450
İstege baglı sezeryan 600-650

Ümraniye Afiyet Hastenesi hersey içinde

Canım sancı anında karnının çok sertleştiğini hissedersin,hatta zaman zaman bebek mi sıkıştırıyor diye bile düşünebilirsin, ama buda bu sertlik yavaş yavaş aşağı doğru inip kaybolur. Karnında bu sertleşme olurken aynı anda belinde ya da kasıklarında da bi ağrı hissedersin aynen adet sancısındaki gibi

bende o karın sertlıgı cok oluyor ama nst de sancı mancı cıkmıyor kafamçokkarıştı

Bir de saat tut cnm hissettiğin ağrı tipi ne olursa olsun. Belli bir saat aralığında gelen her tür sancı doğum sancısı olabilir. Sonuçta herkesinki farklı olabilir. Gerçek doğum sancısı mutlaka belli bir düzende gelirmiş. Ve süresi kısaldıktran sonra,örneğin yarım saatte bire düştükten sonra, bir daha süresi uzamaz düzenli olarak kısalmaya ve ağrı şiddeti artmaya dvm edermiş. of çok uzun oldu beeaklinialirimsmile

anladım canım,sertleşme oluyo zaman zaman ama az önce bahsettiğim durumda olmadı,o başka bişey demekki.doğum sancısı değil.tüh ya,sevinmiştim aslında.hayırlısı olsun tabi.çok saol aydınlattın beni cnm

slm güzel anneler,
salı günü oglumu dünyaya getirdimmm..
darısı sizin başınızaaa
oğlum 20 martta doğacakta erken geldi 9 martta doğdu.
3.400 doğdu adı GÖKALP darısı başınıza...

Allah analı babal büyütsün nazar boncuğunu ekledim Tinsel aklinialirimsmile

geçmiş olsun arkadaşım Allah analı babalı büyütsün...

huzur hastanesinde yapıcam ben.normal 200 sezeryan 450.

Anlaşılan benim hastane biraz tuzlubilmiyorumkismile:bbo:

bende o karın sertlıgı cok oluyor ama nst de sancı mancı cıkmıyor kafamçokkarıştı

Bende öyle olduğu zaman hep sancı çıkıyo, ağrı hissetmediğim halde 80-90 çıktığı oluyor sancının. NST sırasında da oluyo mu o kasıntılar? Belki nstye girdiğin zamanlar denk gelmemiştir?

20 den yukarıya cıkmadı daha sancım

saol cnm,bundan sonrakilerde tutarım saat

ya benim karnım aşırı sertleşiyo.çocuk karnımın ortasını yırtıp çıkıcak sanıyorum.ama herhangi bi sancı yok.kasıklarımdaki sancıyı başka zaman hissediyorum.offf hiç bişey bilmiyorum.belime ağrı girdiği zaman bi seviniyorum ki sormayın.ağrıya sevinmek ne tuhaf.ama her seferinde oh şimdi geliyo diyorum.ama sancılar geçiyo.anlamadım gitti.:sinifsinif:

Rica ederim cnm, inş. yardımcı olabilmişimdir. İnş. çok kolay bir doğum yaşarsın. Doğum sonrası da sen anlatırsın artık bize ayrıntıları, o zamana kadar hala doğuramamışsakguclubacismileaklinialirimsmile

Walla ben de aynen o durumdayım. Her sancıda seiniyorum herhalde geliyor diye ama sonra çektiğimle kalıyorum:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…