- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.261
20 den yukarıya cıkmadı daha sancım
içerde bıyıkları çıktı hala doğmadı yaakaydirigubbakcemile3
Rica ederim cnm, inş. yardımcı olabilmişimdir. İnş. çok kolay bir doğum yaşarsın. Doğum sonrası da sen anlatırsın artık bize ayrıntıları, o zamana kadar hala doğuramamışsakguclubacismileaklinialirimsmile
Allah hepimizi sağsalim,çbucak kurtarsın inş arkadaşlar. Gerçekten son zamanlar geçmek bilmiyor. Her neyse ben kaçayım artık, 12'den sonra başlar yine benim yalancı sancılar, bari bu defa gerçeği gelse Allahım:Saruboceq: Hepinize hayırlı geceler
Normal 200-250
Sezeryan 400-450
İstege baglı sezeryan 600-650
Ümraniye Afiyet Hastenesi hersey içinde
canım kaç hafftalıksın sen şöyle söyliyim ben 34+5 haftalıkken doğum yaptım şimdide oğlum 21 günlük oldu çatı muayanesi yapıldığında benimde 2.5 cm açıldı ama daha doğuma çok vardı doktorum yatmamı söyledi gerçi ben hamilelim boyunca yattım benimde karnımda çok sertleşmeler oldu onlar sancı zaten sen ne yapcaksın dakika tutcaksın sıkılaşırsa hastaneye git nst ye falan bağlarlar benimde sıkılaştı ve hastaneye gittim epidural sezeryan oldum
Canım herkes derdıne dusmus halde hayır ola nerelerdesın
İnan burda hatlar iyice karıştı artık, kim doğurdu,kim bekliyor, kimden ses yok, kim sezeryan olacak kim normal doğuracak? herşey birbirine girdi:sm_confused::bbo: HAyırdır peki,nerelerdesin?
Merak etme,dualarımız seninle cnm. Elinden geldiğince at şu stresi içinden, bebeğin de stresli doğmasın. Ne güzel kavuşuyorsunuz artıkalkisalkisalkisalkisalkisalkis
nerelerdesin fisfisfis
hoş geldin sağlıkla meleğin gelir inşallah...
Hadi Allah yardımcın olsun meleğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
OCD bi laf attı gıttı ne olmus ben anlamadım kafamçokkarıştı
Aynen yaaa, hem hiç mi merak eden yok diye azarladı bizi, hem de sorularımıza cp vermeden uçtu gitti. Ben de bişi anlamadım:sm_confused:boshayallersmile
İyi insan lafının üstüne gelirmiş. OCD anlat hadi, neler oluyor?
Anaaa OCD yine kayboldu. Neler oluyor böyle yahu?
:sm_confused:
ben 38 e girdim yeni senin doğumun çatı muayenesinden ne kadar sonra oldu...cevabın için teşekkürler buarada...
canım ben de geçen hafta (38.hafta)çatı muayenesinde 1 parmak açılmam vardı,bu sabah da nişanım geldi.ama 1 parmak açılma var diye doğumun yakın olup olmadığı anlaşılır mı bilmiyorum
canım allah kolaylık versin ozman senin doğum yakın.darısı başıma beklemek çok zor...sancın varmı peki karnında sertleşme falan oldumu öncesinde benim çok oluyo ya...
persembe gunu bi dus alayim diye yazmistim size dusdan sonra mutfakda suyum geldi aklinialirimsmile
hemen hastaneye gittik ama sancim ve acilmam yoktu.suyum gelmeye devam etti bebek hareketleri iyiydi ertesi gun yani cuma saat 09 10 da sezeryana alindim.09 30 da oglum cikmis 10 00 da da ben.
bu arada cati muayenesi sonda ve lagmandan korkmayin cunku korkulacak bisey yok hic can yakici bi durum degil.sadece derin nefes almak onemli.sezeryani ise tavsiye etmiyorum cunku hala rahat hareket edemiyorum rahim kasilmalarindan dolayi ki bu da aci veriyor.eger firsatiniz varsa kesinlikle normal dogumu tavsiye ederim.bi daha cocuk yapacaksam tedavimi olup normal dogum yaparim kesinlikle.
bu arada bu aksam 19 00 da eve geldik.oglum 3250 kg 49 cm babasinin kopyasi .simdi uyuyor.
çok geçmiş olsun cnm atlatmışsınız şükür. Allah başka dert vermesin..kızlar selam uzun bır ara oldu...
4 martta oglum gozlerını dunyaya actı sezeryanla 37. haftada dunyaya geldı :kedi:
fakat cigerlerinde su varmıs o yuzden tam 4 gun yogun bakımda kaldı oglum gunde sadece 2 sefer 2 dakıka gorebıldım onu, onsuz ayrılmak kaldım hastaneden, daha sonradan geldı evıne oglusum, cok kotu gunler gecırdım ama Allahıma cok sukur bıttı ıyılestı ve evımızdeyız...
Sizlerde ne var ne yok haberdar edın benı....
kıslarrrrrrrrrr
ben dogurdum
persembe gunu bi dus alayim diye yazmistim size dusdan sonra mutfakda suyum geldi aklinialirimsmile
hemen hastaneye gittik ama sancim ve acilmam yoktu.suyum gelmeye devam etti bebek hareketleri iyiydi ertesi gun yani cuma saat 09 10 da sezeryana alindim.09 30 da oglum cikmis 10 00 da da ben.
bu arada cati muayenesi sonda ve lagmandan korkmayin cunku korkulacak bisey yok hic can yakici bi durum degil.sadece derin nefes almak onemli.sezeryani ise tavsiye etmiyorum cunku hala rahat hareket edemiyorum rahim kasilmalarindan dolayi ki bu da aci veriyor.eger firsatiniz varsa kesinlikle normal dogumu tavsiye ederim.bi daha cocuk yapacaksam tedavimi olup normal dogum yaparim kesinlikle.
bu arada bu aksam 19 00 da eve geldik.oglum 3250 kg 49 cm babasinin kopyasi .simdi uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?