2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yardımcı oldun tabi,hem de çok.bilmemek çok kötü ya.inşallah hepimiz kolay doğum yaşarız.sizden önce yaparsam anlatırım tabi cnm.

Allah hepimizi sağsalim,çbucak kurtarsın inş arkadaşlar. Gerçekten son zamanlar geçmek bilmiyor. Her neyse ben kaçayım artık, 12'den sonra başlar yine benim yalancı sancılar, bari bu defa gerçeği gelse Allahım:Saruboceq: Hepinize hayırlı geceler

iyi geceler cnm,inşallah gelir sancıların da hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın

ben 38 e girdim yeni senin doğumun çatı muayenesinden ne kadar sonra oldu...cevabın için teşekkürler buarada...

Canım herkes derdıne dusmus halde hayır ola nerelerdesın

nerelerdesin fisfisfis

hoş geldin sağlıkla meleğin gelir inşallah...

Hadi Allah yardımcın olsun meleğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

OCD bi laf attı gıttı ne olmus ben anlamadım kafamçokkarıştı

Aynen yaaa, hem hiç mi merak eden yok diye azarladı bizi, hem de sorularımıza cp vermeden uçtu gitti. Ben de bişi anlamadım:sm_confused:boshayallersmile

İyi insan lafının üstüne gelirmiş. OCD anlat hadi, neler oluyor?

Anaaa OCD yine kayboldu. Neler oluyor böyle yahu?

kıslarrrrrrrrrr
ben dogurdum

canım ben de geçen hafta (38.hafta)çatı muayenesinde 1 parmak açılmam vardı,bu sabah da nişanım geldi.ama 1 parmak açılma var diye doğumun yakın olup olmadığı anlaşılır mı bilmiyorum

canım allah kolaylık versin ozman senin doğum yakın.darısı başıma beklemek çok zor...sancın varmı peki karnında sertleşme falan oldumu öncesinde benim çok oluyo ya...

canım allah kolaylık versin ozman senin doğum yakın.darısı başıma beklemek çok zor...sancın varmı peki karnında sertleşme falan oldumu öncesinde benim çok oluyo ya...

saol canım,yakın görünüyo bakalım,darısı hepinizin başına. sancım yok da karnım bu akşam acayip sertleşmeye başladı.senin hakkında da hayırlısı olur inşallah.

persembe gunu bi dus alayim diye yazmistim size dusdan sonra mutfakda suyum geldi aklinialirimsmile
hemen hastaneye gittik ama sancim ve acilmam yoktu.suyum gelmeye devam etti bebek hareketleri iyiydi ertesi gun yani cuma saat 09 10 da sezeryana alindim.09 30 da oglum cikmis 10 00 da da ben.
bu arada cati muayenesi sonda ve lagmandan korkmayin cunku korkulacak bisey yok hic can yakici bi durum degil.sadece derin nefes almak onemli.sezeryani ise tavsiye etmiyorum cunku hala rahat hareket edemiyorum rahim kasilmalarindan dolayi ki bu da aci veriyor.eger firsatiniz varsa kesinlikle normal dogumu tavsiye ederim.bi daha cocuk yapacaksam tedavimi olup normal dogum yaparim kesinlikle.
bu arada bu aksam 19 00 da eve geldik.oglum 3250 kg 49 cm babasinin kopyasi .simdi uyuyor.

canım gözün aydın,Allah bağışlasın bebeğini.sen de düzelirsin inşallah biran önce.isteyerek mi sezeryan oldun canım

[QUOTE=hijyenim;12098120]bu bebeler bize oyun ediyor doğsun ben totosunu ısırcam onun sempatiksalakcinni[/QUOTE]
hemde ne oyun canları sıkıldı içerde galiba ..
çok geçmiş olsun cnm atlatmışsınız şükür. Allah başka dert vermesin..
kıslarrrrrrrrrr
ben dogurdum

gözün aydın ,Allah analı babalı büyütsün,cnm ilki sezeryan ikinciyi nasıl normal düşünüyosunki? yapılmıyo diye biliyorum..

OCD gözün aydın canım Allah güzel günlerini görmeyi nasip etsin.ne güzel kavuştun yavruna darısı biz kalanlara.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…