2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

[sıze="2"]iyi cnm bizde bu pc başında dogurmayı bekliyoruz sen nasılsın, kızın nasıl atlattın çok şükür darısı bize..[/sıze]

amin canı mdarısı başınıza çok güzel bir duygu sanki doğduğuumdan beri onunla imişim gibi geliyor...

20 den yukarıya cıkmadı daha sancım

0-20 arası zaten 0 oluyor şekerim...

normal 200-250
sezeryan 400-450
istege baglı sezeryan 600-650

ümraniye afiyet hastenesi hersey içinde

üsküdar yunus emrede doğurdum 1 gece normal doğum için bekeldim 2 gece sezeryan için ikisi içinde bir sürü uğraş verdiler sonuçta sadece 500 lira aldıalr üstelik hem eşim hem annem yanımdaydı hiç gitmediler...

canım mevlam analı babl ıbüyütsün bende tüm söyledikelrine aktılıyorum bende normal doğum taraftarıym bak hala bebğimi tam oalrak kucağıma alamıyorum normal olsa çoktan toparlmıştım kendimi.... Ki, herkes bana sen çok çabuk topladın yat kalkma öyle aacele etme diye kzııyrlarhastaned bile sadce bir gece akldım doğumdan sonra......

gözün aydın OCD sağlıkla büyüsün inş.darısı başımıza...

Maşallah Allah Bağışlasın uzun ömürler versin ...Analı babalı büyütsün . ..

slm güzel anneler,
salı günü oglumu dünyaya getirdimmm..
darısı sizin başınızaaa
oğlum 20 martta doğacakta erken geldi 9 martta doğdu.
3.400 doğdu adı GÖKALP darısı başınıza...

B]Maşallah Allah Bağışlasın uzun ömürler versin ...Analı babalı büyütsün ve ayrıca geçmil olsun ameliyatın içinde. ..[/B]

Canım iyi olmanıza sevindim .....Face de iletine cvp yazdım canımcım

Ohhh Ohhh maşallah iri ve kilolu bir bebek gelicek sanırım Rabbim güç kuvvet versin hepimize

Bir Nokta; Hadi hayırlısı şafak 1 stresini çok iyi anlıyorum ama senin istediğin en iyisi ne ise o olsun sezeryan istemen sana kalmış bisey tabiiki durumun müsait olsaydı suni sancıdan sonra bakarsın normal doğuma karar verebilrsin belki ama kararlaştırmışsınız....
Herseyin hayılrısı sağlıklı olunda .....Haberlerini bekliyoruz

egk; sende benim gibi Salı günü doğum tarihin ama dediğin gibi bende de bir belirti yok beklemekten başka bugün temizlik yaptım,ağda yaptım ne sancı ne bisey sadece ayak bileklerim şiş benimde ve sağ tarafım yani belimle beraber ağrı var ...ağırlık orda olduğundan dolayı sanırım.... Bekliyoruz hayırlısı ile ....

günaydın canlarım nasılsınız inşallah herkes iyidir
biz iyiyiz beklemedeyiz halaaa ne sancı ne bişey tık yok bende sabredemez oldum her gün gel artık oğluşum diye dua ediyorum
doğum yapmış olan arkadaşlarımın gözü aydın olsun Allah sağlıklı anala babalı uzun ömürler versin inşallah
geçmişe bakamıyorum fırsatım olmuyor inşallah herkesin durumu iyidir hepinizi çok öpüyorum cuma hastaneye gidicez bakalım ne olacak son günümüz oluyor çünkü herşeyin hayırlısı olur hepimiz için inşallah görüşmek üzere bitanelerimmopuyorumnanaktan

Gözünaydın cnm, Allah analı babalı büüyütsün. İnş. sen de bir an önce toparlanırsın.

Günaydın tatlım,biz de senin gibi beklemedeyiz cnm,hepimiz için zor günler. Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın inş.

senağlamagünaydın kızlar.ben de daha doğuramadım ne sancı ne ağrı...çıldırıcam artık 40.haftayı da bitirdik..

Son düzenleme:
senağlamagünaydın kızlar.ben de daha doğuramadım ne sancı ne ağrı...çıldırıcam artık 40.haftayı da bitirdik..

Yaa dün senden hiç ses çıkmayınca herhalde doğurmuştur diye düşünmüştüm. İnş. artık çok az kaldı,az daha sabret cnm. İnş. bu kadar bekledikten sonra sezeryana gitmeyiz yaaa, gelsinler artık kendiliklerinden:Saruboceq::Saruboceq:

38 + 5 oldum çok sabırsızlanıorum ya ...

Hepimizde var artık bu sabırsızlık cnm, Allah'ım çok beklemeden alalım artık sağlıkla yavrularımızı kucağımıza:Saruboceq::Saruboceq:

egk; sende benim gibi Salı günü doğum tarihin ama dediğin gibi bende de bir belirti yok beklemekten başka bugün temizlik yaptım,ağda yaptım ne sancı ne bisey sadece ayak bileklerim şiş benimde ve sağ tarafım yani belimle beraber ağrı var ...ağırlık orda olduğundan dolayı sanırım.... Bekliyoruz hayırlısı ile ....[/QUOTE]

merhaba herkese evet cnm,nişan da geldi ama bugün de sancısızım :sm_confused:
bakalım,bekliyoruz sabırsızlıkla.Allah hayırlısınıversin hepimiz için.sen de hayırlısıyla kavuşursun kızına inşallah canım

Allah analı babalı büyütsün...
aklinialirimsmile

selam kızlar bizim hanım şimdi uyuyor maşallah teyzeleri çok uslu bi bebek hiç yormuyor beni bizim dün yani 9 günlükken göbeğimiz düştü. yeni fotoları ekleyeceğim doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın. yapacak olanlar sağlıklı bi şekilde kavuşurlar inşallah bebişlerine öptümm

hayırlı olsun bebişler tek tek gelmeye başlamışlar bende sezeryan için 30 marta gün aldım ama trombosit seviyem düşükmüş eğitim aralştırmaya sevk ediyolarmış bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…