- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.281
Selamlarrr kızlar nasılsınız ne var ne çok acayip merak ediyorum ama bir türlü girip bakamıyorum hiçbişeye:
[sıze="2"]iyi cnm bizde bu pc başında dogurmayı bekliyoruz sen nasılsın, kızın nasıl atlattın çok şükür darısı bize..[/sıze]
20 den yukarıya cıkmadı daha sancım
normal 200-250
sezeryan 400-450
istege baglı sezeryan 600-650
ümraniye afiyet hastenesi hersey içinde
ocd kullanıcısından alıntı
persembe gunu bi dus alayim diye yazmistim size dusdan sonra mutfakda suyum geldi
hemen hastaneye gittik ama sancim ve acilmam yoktu.suyum gelmeye devam etti bebek hareketleri iyiydi ertesi gun yani cuma saat 09 10 da sezeryana alindim.09 30 da oglum cikmis 10 00 da da ben.
Bu arada cati muayenesi sonda ve lagmandan korkmayin cunku korkulacak bisey yok hic can yakici bi durum degil.sadece derin nefes almak onemli.sezeryani ise tavsiye etmiyorum cunku hala rahat hareket edemiyorum rahim kasilmalarindan dolayi ki bu da aci veriyor.eger firsatiniz varsa kesinlikle normal dogumu tavsiye ederim.bi daha cocuk yapacaksam tedavimi olup normal dogum yaparim kesinlikle.
Bu arada bu aksam 19 00 da eve geldik.oglum 3250 kg 49 cm babasinin kopyasi .simdi uyuyor.
persembe gunu bi dus alayim diye yazmistim size dusdan sonra mutfakda suyum geldi aklinialirimsmile
hemen hastaneye gittik ama sancim ve acilmam yoktu.suyum gelmeye devam etti bebek hareketleri iyiydi ertesi gun yani cuma saat 09 10 da sezeryana alindim.09 30 da oglum cikmis 10 00 da da ben.
bu arada cati muayenesi sonda ve lagmandan korkmayin cunku korkulacak bisey yok hic can yakici bi durum degil.sadece derin nefes almak onemli.sezeryani ise tavsiye etmiyorum cunku hala rahat hareket edemiyorum rahim kasilmalarindan dolayi ki bu da aci veriyor.eger firsatiniz varsa kesinlikle normal dogumu tavsiye ederim.bi daha cocuk yapacaksam tedavimi olup normal dogum yaparim kesinlikle.
bu arada bu aksam 19 00 da eve geldik.oglum 3250 kg 49 cm babasinin kopyasi .simdi uyuyor.
persembe gunu bi dus alayim diye yazmistim size dusdan sonra mutfakda suyum geldi aklinialirimsmile
bu arada cati muayenesi sonda ve lagmandan korkmayin cunku korkulacak bisey yok hic can yakici bi durum degil.sadece derin nefes almak onemli.sezeryani ise tavsiye etmiyorum cunku hala rahat hareket edemiyorum rahim kasilmalarindan dolayi ki bu da aci veriyor.eger firsatiniz varsa kesinlikle normal dogumu tavsiye ederim.bi daha cocuk yapacaksam tedavimi olup normal dogum yaparim kesinlikle.
bu arada bu aksam 19 00 da eve geldik.oglum 3250 kg 49 cm babasinin kopyasi .simdi uyuyor.
slm güzel anneler,
salı günü oglumu dünyaya getirdimmm..
darısı sizin başınızaaa
oğlum 20 martta doğacakta erken geldi 9 martta doğdu.
3.400 doğdu adı GÖKALP darısı başınıza...
kızlar selam uzun bır ara oldu...
4 martta oglum gozlerını dunyaya actı sezeryanla 37. haftada dunyaya geldı :kedi:
fakat cigerlerinde su varmıs o yuzden tam 4 gun yogun bakımda kaldı oglum gunde sadece 2 sefer 2 dakıka gorebıldım onu, onsuz ayrılmak kaldım hastaneden, daha sonradan geldı evıne oglusum, cok kotu gunler gecırdım ama Allahıma cok sukur bıttı ıyılestı ve evımızdeyız...
Sizlerde ne var ne yok haberdar edın benı....
Ohhh Ohhh maşallah iri ve kilolu bir bebek gelicek sanırım Rabbim güç kuvvet versin hepimizeMerhaba kızlar
Bgb kontrolümüz vardı..3750 gr olmuş bebişim ama ben pek inanmıyorum bu kiloda olduğuna
Doktor gayet durumu iyi dedi...haftaya gel dedi..30 mart son gün eğer ozamana kadar gelmesse 31 martta burdasın dedi...O gün doğuma hazırlıcaz dedi ya sunisancı vercek deniycek olmassa sezeryan olcak ki ben hiiiç istemiyorum inşallah bunlara gerek kalmaz doğal olarak sancım gelirde doğururum çatır çatır :)
günaydın canlarım nasılsınız inşallah herkes iyidir
biz iyiyiz beklemedeyiz halaaa ne sancı ne bişey tık yok bende sabredemez oldum her gün gel artık oğluşum diye dua ediyorum
doğum yapmış olan arkadaşlarımın gözü aydın olsun Allah sağlıklı anala babalı uzun ömürler versin inşallah
geçmişe bakamıyorum fırsatım olmuyor inşallah herkesin durumu iyidir hepinizi çok öpüyorum cuma hastaneye gidicez bakalım ne olacak son günümüz oluyor çünkü herşeyin hayırlısı olur hepimiz için inşallah görüşmek üzere bitanelerimmopuyorumnanaktan
senağlamagünaydın kızlar.ben de daha doğuramadım ne sancı ne ağrı...çıldırıcam artık 40.haftayı da bitirdik..
38 + 5 oldum çok sabırsızlanıorum ya ...
günaydın kızlar...
hayırlı doğumlu pazarlar diliyorum:)
sana da hayırlı pazarlar canım
biz bu gidişle zor doğururuz gari sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?