2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese selam canlarım çok özlüyorum sizleri yaaopuyorumnanaktan
oğluşum ilk kez bıcı bıcı yaptı şimdi mışıl mışıl uyuyor teyzeleri.geceleri pek uykumuz yok ama:sinifsinif:genel olarak iyiyiz bir sorunumuz yok çok şükür.sizlerinde iyi olmasını umuyorum.

yok yok artık kesin kanaat getridim benim kızım gece bekçisi allahım şimdi mışıl mışıl uyuyor emiyor we direk uyuyor deli olcam ama geceleri o cingözleri hiç kapanmıyo walla( nolcak benim bu halim şaştım kaldım:sinifsinif:

ana kız hasret sendemi bendensin anam benimkide gece uyumu gündüz paso yatıyo bak gece uyutmadı cingöz şimdide mışıl mışıl uyuyo gece uyumasa babayı sevmezmiş gündüz uyursa anneyi severmiş bebişler annelerini seviyo gündüz rahatız babalarını gece uykusuz bırakıyolar işte

aynı dertten muzdaribiz hasretcim şuan okadar huzurlu uyuyorki anlatamam ama geceleri beni seyrediyor sıpamsempatiksalakcinni günü gününe uymuyor.
ay ay ay uesin teyzesi onu ilk bıcı bıcısınımı yapmış anesi göbüşü düştümü

düştü teyzesi göbeği oğlumun.dokuzuncu günde düştü.bende rahatladım bızdığımda çok şükür.

selam kızlar herkese hayırlı pazarlar doğuranların gözü aydın doğurmayanlarada hayırlı doğumlar diliyorum..galiba hepimiz gece uykusuzluğundan muzdaripiz benim sıpada gece hiç uyumuyo gündüz uykuya düşüyo şimdi mışıl mışıl uyuyo

off ya gündüz uyuyabilsem sorun olmayacak ama gündüz yemek ew dükkan hesaplar delirmek üzereyim (((((((((

ay ewet ya bizimki bi de emzirip beşiğine koyunca duran çocuklardan değil ki zır zır gezmek istiyo uyanık kalsa bana zararı olmasa tamamkaydirigubbakcemile3 ama benide uyutmuyo sabah 6-9 uyumadı mesela 3 saat nasıl bi bebek hayretler içindeyim sizinkide 3 saat falan uyumadığı oluyor mu kızlar??*

bu arada doğum yapan OCD HANDEOZF VE TıNSEL
kızlar gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütsün.geçmişe bakamıyorum dahada saymadığım varsa aynı şey onlar içinde geçerli.

evet canım yarı kırkı çıkınca biryere götürüyorsun.bu genelde aile büyükleri oluyor ama tercih senin tabii.

aa götürülüyo yani hımm biz 18günlüğüz salı gnü nereye götürsem acaba? ailelerle küs oldumuz için o olmayacak sanırım.. 40ı çıkıncada güzekl hayırlı bi yere götürün derler o doğru mu?

oluyor canım ama ara ara uyuyor gibi oluyor yerine koyunca mızıklanıyor.kokuma çok alıştı kucakta gayet mutlu.birde yanıma alırsam sorun yok uyuyor ama bende alışmasın diye almıyorum oyüzden sık uyanıyor.senin işin daha zor çünkü birde dükkan derdi var sende Allah yardımcın olsun.

bak bunu duymamıştım dışarı çıkartılır biliyorum ama hayırlı biryer olması gerektiğini şimdi senden öğrendim.bu arada hasretcim işine karışmak gibi olmasın ama sen yıkama konusunda yinede bir 3-4 gün ara ver bence.benim kayınvalidem emekli hemşire kardeşide anne çoçuk sağlığından emekli.bana onlar böyle söyledi tabii sen bilirsin canım.

aynı benimkini anlattın yazgı napıcaz biz peki böle((
kendi ailene götür canım

nerdeeeee keşke

bu arada hasretcim bişey daha.cengizle abim tanışıyorlarmış.abim faceni açtı cengiz onda ekli.

kızlar oğluşum mırıldıyor ben çıkıyorum öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…