2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim de diş fırçalamakla bir sorunum yok ama fırçalarken diş etlerim kanıyor.
internette diş hekimiyle görüşmeniz lazım diyordu, 3 ayımızın bitmesini bekliyorum.

ya bende o diş sorunu var ya,,,

bitanem çok sağol bende hurmanın faydalarına bakaçaktım bugün,banada çok övdülerde,sen koymuşsun buraya çok işimi gördü,teşekkürederim.

ya kızlar benim sat a göre12 haftada ama dr 11+4 gözüküyor.yani ult.normalmi bu.korktum şimdi.geriden neden geliyor.

anım endişelenme,normaldir bu!

Hamile kadin duygusaldir**

-.

bitanem çok güldüm valla,Allah ta seni güldürsün!

canım ben baktım yok gözüküyordu.tabiki sade süt kadar doğal değil.ama eşim çok ısrar ediyor.bende süt içemiyorum.

Tamam canım sağol..Ya denemedim ama eşimin annesi içmeleri için eşime ve kardeşine çileği yada muzu ezip süte karıştırıomuş çilekli muzlu süt yapıomuş..Onu da bi denicem..
Bu arada ben yoğurt ve ayranda içiyorum ama süt daha önemli bence..Çok severdim ama tiksindim yaaa

ben sadeçe portakal uyu aşerdim bunda başaka bişey istemedi çanım,oğlumdada,yani ilk bebeğimde zeytinden nefret ederim normalde ama günde en az bir kilo zeytin yiyiyordum...

14 hftadan sonra duyabiliyormuş galiba!

kızlar bu aksam 18 30 da baska bi doktora daha gitcem bana sans dileyin allah yardımcım olsun

inşallah bitanem güzel haberlerle gelirsin!

canım bende dediğin gibi çilek ve muzu ezip süte katıp deniycem.yoğurt ayran çok tüketiyorum.bide aklında olsun kaşar peyniri.çok kalsiyum var.

ben de kalsiyum alayım bari diye yoğurt yedim mahvetti yedikten sonra başlıyorum bulanmaya.ancak geçti.keşke benim de iştahım açılsa :sm_confused:

canım bende dediğin gibi çilek ve muzu ezip süte katıp deniycem.yoğurt ayran çok tüketiyorum.bide aklında olsun kaşar peyniri.çok kalsiyum var.

aaaaaa çok şaşırdımmm..Kaşar peynirini bilmiyodum..hep yağlı diye yemiyodum da açıkçası...Saol canım bende kaşar yiyim bari bundan sonraaaa.

Hanımlar hepinize hayırlı akşamlar diliyorum, umarım rahat bir gece geçirir ve sabaha bomba gibi başlarsınız, sabah yine burada buluşmak dileğiyle... sevgiler..

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar..
Yarın görüşmek üzere..Kendinize ve bebişlerinize dikkat edin

ayyy çokkk şükür geldi kendine :)

beknur bende bazen süt içemiyorum hamile kalmadan evvel çok içerdim bende muzlu süt yapıp içiyorum cnm ama sakın kakao ile içme gebelik.org da okumuştum kakao zararlıymış bebişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…