- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #5.321
yaa bulantı kesilincede sürekli içim kıyılıyo..offf sizdede oluyomu ...yemeyi bırakıyorum buseferde miğdem bulanıyo..resmen kısır döngü ben biraz uzancam kızlar feci uykum geldi öptüm sizi ...
yaa bulantı kesilincede sürekli içim kıyılıyo..offf sizdede oluyomu ...yemeyi bırakıyorum buseferde miğdem bulanıyo..resmen kısır döngü ben biraz uzancam kızlar feci uykum geldi öptüm sizi ...
yaaa kızlar bişey sorcam ben normalde hiç ağlayan biri değilim kendimi çok zorlasamda ağlayamazdım ama şimdi içimden bi anda ağlamak gelio sizede oluyomu bunlar
canım ben ilk sorduğum aktardan aldım.olur mutlaka bir kaç yere daha sor.
kızlar bu aksam 18 30 da baska bi doktora daha gitcem bana sans dileyin allah yardımcım olsun
kızlar bu aksam 18 30 da baska bi doktora daha gitcem bana sans dileyin allah yardımcım olsun
arkadaşlar aramızda günlük tutanlar varmı.ben bugün yarın güzel bi günlük tutmak istiyorum.şöyle bebikimin ultroson fotoğraflarıyla süslü..hoş bi anı olur..:lepi: :ecrin_bebek:
beknurcum hangi şarkıyı seçtin bebişin için
Ya bende aşermedim..Çok şükür mide bulantılarımda çok yok..sbhları bi geliyo bi geçiyo..İstifra edicek kadar değil..Ama tiksinmelerim başladı..Mesela sütü çok severdim şimdi içemiyorum(( Doktor günde yarım litre iç dedi ama 1 bardak ancak içebiliyorm..Sütü çekici kılacak ilginç tarif denemeleriniz var mı
canım bende süt içemiyorum.normalde de sevmazdim zaten.ama iki gündür burdaki arkadaşların tavsiyesiyle nesguik koyuyorum sitin içine.o zaman içebiliyorum.bi dene istersen.
arkadaşlar aramızda günlük tutanlar varmı.ben bugün yarın güzel bi günlük tutmak istiyorum.şöyle bebikimin ultroson fotoğraflarıyla süslü..hoş bi anı olur..:lepi: :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?