2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaa bulantı kesilincede sürekli içim kıyılıyo..offf sizdede oluyomu ...yemeyi bırakıyorum buseferde miğdem bulanıyo..resmen kısır döngü ben biraz uzancam kızlar feci uykum geldi öptüm sizi ...

ben de öyleyim... nerdeyse bütün gün midem bulanıyor. biraz geçince içim kazınıyor, bişeyler yiyorum, sonra yine bulantı, sonra yine kazıntı. işin içinden çıkamıyorum. ama bulantı olsa da, mideyi boş bırakmamak lazım. açken mide asit salgıladığı için daha kötü hissediyoruz.

yaa bulantı kesilincede sürekli içim kıyılıyo..offf sizdede oluyomu ...yemeyi bırakıyorum buseferde miğdem bulanıyo..resmen kısır döngü ben biraz uzancam kızlar feci uykum geldi öptüm sizi ...

benimde bulantım kesilmeye başladı,.bugün öğlen işyerinde bütün yemekleri sildim,süpürdüm..aç gibiydimcokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

yaaa kızlar bişey sorcam ben normalde hiç ağlayan biri değilim kendimi çok zorlasamda ağlayamazdım ama şimdi içimden bi anda ağlamak gelio sizede oluyomu bunlar

Evet o banada oluyo..Hatta size ilginç bişi daha söyliyim..Bebiş belirli bi aydan sonra annesinin sesini duyuyomuş ya şarkı söyleyin doğdupunda ağlarsa kurtarıcınız olur diyorlar ya, ben şimdiden şarkı bulmaya çalışıyorum bebişime söylicek..Mesela deneme yapıyorum söylüyorum bebişe hitaben onda bile gözlerim doluyo ağlıyorum yaa :roflol:

arkadaşlar aramızda günlük tutanlar varmı.ben bugün yarın güzel bi günlük tutmak istiyorum.şöyle bebikimin ultroson fotoğraflarıyla süslü..hoş bi anı olur..:lepi: :ecrin_bebek:

kızlar bu aksam 18 30 da baska bi doktora daha gitcem bana sans dileyin allah yardımcım olsun

Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah güzel haberlerle dönersin.

Lütfen inan buna.

Bugün ben de çok kötüydüm ama arkadaşların iyi dilekleri ile güzel şeyler düşünerek gittim doktora.

arkadaşlar aramızda günlük tutanlar varmı.ben bugün yarın güzel bi günlük tutmak istiyorum.şöyle bebikimin ultroson fotoğraflarıyla süslü..hoş bi anı olur..:lepi: :ecrin_bebek:

Bu kendimizin yapabileceği bir şey ama nette buna benzer bir şey görmüştüm. Bebek ajandası. Bölüm bölüm sanırım. Anne-babanın öğrendiği ilk andan aşlıyor. Fikir verebilir.

Bulursam tekrar eklerim.

canım bende süt içemiyorum.normalde de sevmazdim zaten.ama iki gündür burdaki arkadaşların tavsiyesiyle nesguik koyuyorum sitin içine.o zaman içebiliyorum.bi dene istersen.

canım bende süt içemiyorum.normalde de sevmazdim zaten.ama iki gündür burdaki arkadaşların tavsiyesiyle nesguik koyuyorum sitin içine.o zaman içebiliyorum.bi dene istersen.

Denerim canım çok teşekkür ederim ama nesquik'in içeriğine bakmadım..Kimyasal madde varmı acaba??

nilüfercim ben ara sıra 1-2 satır bişeyler yazıyorum ama henüz günlük formatında değil, içimden geldikçe işte... gerçi bu aralar kalem tutacak gücüm yok, aksadı biraz. ama düzenli tutabilsek, hem bizim için, hem de Allah'ın izniyle anlayacak yaşa geldiklerinde yavrularımız için çok güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…