2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

QUOTE=efecrin;8569219]ayyy çokkk şükür geldi kendine :)

beknur bende bazen süt içemiyorum hamile kalmadan evvel çok içerdim bende muzlu süt yapıp içiyorum cnm ama sakın kakao ile içme gebelik.org da okumuştum kakao zararlıymış bebişe
[/QUOTE]

canım anlamadım kakao mu zaralıymış? ozaman biz çikolata filanda yiyemicez miii???kafamçokkarıştı

süt ve süt ürünlerinin kakao ve çikolatayla yenmesi kalsiyum emilimini azaltıyor.yani içtiğiniz sütün size yararı olmuyor.sütü muzlu veya armutlu için diyorlar.çikolatayı ayrıca yersin zararı yoktur..

selkie seni çok iyi anlıyorum bende normalde nefret ettiğim çiğköfteleri hamilelikte tabak tabak yedim :lepi: tabii içinde çiğ et yok!

kızlar iyi akşamlar.
benim bir sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim.
idrar tahlilimde enfeksiyon çıkmış.bunu yaşayan yada bilgisi olan varmı?
bebeğe zarar veririmi? allah korusun

arkadaşlar hamilelikte çiğköfte sakınılması gereken bir yiyecek
toksoplazma riski açısından..
aman dikkat edin

hepinize hayırlı akşamlar a.s.

kızlar iyi akşamlar.
benim bir sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim.
idrar tahlilimde enfeksiyon çıkmış.bunu yaşayan yada bilgisi olan varmı?
bebeğe zarar veririmi? allah korusun

ben de de olmuştu enfeksiyon doktor fitil verdi bi kutu kullandım geçti çocuğa bi zararı yok hiç kendini üzme doktoruna danış o yardımcı olur sana..

kızlar ben gittim doktora bizimki cinsiyetini göstermedi haftaya yine gidicez o kadar hareketliydiki yerinde durmuyordu yavrum

ben de seni bekliyodum çok umutluydum cinsiyetini öğreneceğinden.olsun inşallah haftaya görürsünüz.ben de yarın gitçem çok heyecanlıyım bebişimi görcem diye bakalım biz cinsiyetini öğrenebilecez mi?

Arkadaşım seninle doğum tarihimiz aynı.Ben de cuma gideceğim dr. bakalım benim ki cinsiyetini belli edecek mi?

ben de de olmuştu enfeksiyon doktor fitil verdi bi kutu kullandım geçti çocuğa bi zararı yok hiç kendini üzme doktoruna danış o yardımcı olur sana..

ay canım valla çok teşekkür ederim biraz korktum. rahatlattın beni. ben aslında yanma falan hiçbir belirti hissetmiyorum ama çıktı işte.yarın gidicem doktora ama insan dayanamıyor işte.tekrar çok saol

evet ama ne görsem içim kalkıyo yaaaa yine çok kötüyüm...
benimde bulantım kesilmeye başladı,.bugün öğlen işyerinde bütün yemekleri sildim,süpürdüm..aç gibiydimcokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

ayy maşallah ne güzel darısı başımıza sanki bidaha hiç yemek yiyemiycekmişim gibi geliyokaydirigubbakcemile3

valla bugün ben de yedim. yesem de bulanıyor yemesem de, bari karnım doysun dedim, balık bile yedim :)

kızlar bu aksam 18 30 da baska bi doktora daha gitcem bana sans dileyin allah yardımcım olsun

hadi bakalım inşallah güzel haberler getirirsin bize....:ecrin_bebek:

arkadaşlar aramızda günlük tutanlar varmı.ben bugün yarın güzel bi günlük tutmak istiyorum.şöyle bebikimin ultroson fotoğraflarıyla süslü..hoş bi anı olur..:lepi: :ecrin_bebek:

cnm ben kızıma tutmuştum yarında doğum günü 4. doğum günü yine bişeyler yazdım hamileyken başladım..ilerde okusun diye hatta bebekliğinde ona çok yakıştırdığım giysilerini patiklerini sakladım ufak bi sandık yapıcam..ona ilk ayakkabılları ultrason resimlerinin bebeklik resimlerinin hatta cd lerinin olduğu bi albümü var onuda koycam içine ilk oyuncağı felan..süper oluyo.yapın bunada başladım...inşallah kızım gibi güzel şeylerle dolu olur.
süt içemeyen arkadaşlar,bence zorlamayın kendinizi.ayran veya yoğurt seviyosanız eğerki,onlarıda tüketebilirsiniz..:lepi:
evet zorlamayın daha kötü oluyo süt banada çok dokunuyo..

Hanımlar hepinize hayırlı akşamlar diliyorum, umarım rahat bir gece geçirir ve sabaha bomba gibi başlarsınız, sabah yine burada buluşmak dileğiyle... sevgiler..
sağol cnm inşallah sende güzel bi gece geçiririsin..

selkie seni çok iyi anlıyorum bende normalde nefret ettiğim çiğköfteleri hamilelikte tabak tabak yedim :lepi: tabii içinde çiğ et yok!

ayyy bende yiyorum çiğköfte ama etsiz etden tiksindim zaten tavuk balık et hiç birini ağzıma değil evime yanaştırmıyorum..

kızlar ben gittim doktora bizimki cinsiyetini göstermedi haftaya yine gidicez o kadar hareketliydiki yerinde durmuyordu yavrum

aaa olsun ya onunda ayrı bi heyecanı olur ..tatlı heyecanlar bunlar.iyi olsunda..
İzlesene.com : Video - aslı güngör-ninni-2009 albümü

ninni istemiş güzel annelerimiz,işte size çok güzel bir ninni,ben çok beğeniyorum,oğluma da çok söylüyorum bunu!

cnm emeğine sağlık çok güzel..

Çok güzelmiş , çok duygulandım...Teşekkürlerler paylaşım için.ınsan ninnilerle anne olacağını anlıyor...

Selkie canım ya çok güzelmiş teşekkürler dinlerken insanın gözleri doluyor

ben bu ninniyi çok seviyorum çok duygulu,çd ye yükledim ben bunu oğlumun odasında bir müzik seti var,oğlum uyuyaağı zaman açıyorum onu dinleyerek uyuyor,akşam ninni dinlyerek uyumayı seviyor hala kerata! annelik bambaşka bişey ve en saf en güzel sevgi!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…