2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canlarım malesefff maleseff olmadıı baska bi doktora gittim oda kese boş dedi kendi doktorm bekle dedi dün gittigim hemen alınması lazım dedi napcam ben kızlar şimdi

canımcım,çok üzüldüm ya.:gitme:bu doktorların ikilemleri çok sinir bozucu,.insan gerçekten ne yapacağını şaşırıyo,.:uhm: :uhm:

canım tebrikler.allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.hoşgeldin aramıza.

Günaydın arkadaşlar, umarım herkes iyidir, ben güne kötü başladım yine, bulantılarım geri döndü malesef, sabah işe gelirken şirkete kadar zor dayandım, şirkete gelir gelmez, çıkardım, şu an midem çok fena, boğazım da yanıyo, umarım bu kadarla sınırlı kalır, yoksa yine bişey yiyemiycem..

canlarım malesefff maleseff olmadıı baska bi doktora gittim oda kese boş dedi kendi doktorm bekle dedi dün gittigim hemen alınması lazım dedi napcam ben kızlar şimdi

Canım çok üzüldüm yaa, bence bekle biraz daha, kendi doktorunun dediği gibi... İnşallah geç döllenmedir de, senin yaramaz sonradan gösterir kendini, dualarım seninle olacak, sıkma canını, sakin olmaya çalış..

canım el dopplerini ben ilk defa duydumçokmu cahil kalmışım ne:kedi:.
fiyat olarak nasıl.nerde bulunuyor.bide bebeğin kalp atışlarını hemen alabiliyormuusn.

ya kızlar benim baş ağrılarım çok arttı iki gündür.çıldırıcam ağrıdan.aranızda bu kadarını yaşayan varmı.normalmiş galiba bu haftalarda.

canım, çok üzüldüm. kendi doktorunu dinleyip biraz daha beklesen...
inşallah bir yanılmadan ibarettir herşey, güzel haberlerini alırız...

simenaycım çok geçmiş olsun canım... niye yine başladı ki acaba?
gerçi hiç belli olmuyor, dün gündüz çok iyiydim, gecem kabus gibi geçti, yatamadım bile.
zar zor kahvaltı ettim, çıkarmamak için derin derin nefes alıyorum şimdi.
inşallah geçer gün içinde de, miden boş kalmaz, bilirim o da çok kötü yapıyor.
çok üzüyor bu yemek yiyememe konusu beni.
az kaldı, ha gayret, geçecek birkaç hafta içinde.

Günaydın arkadaşlar,
Herkese iyi birgün diliyorum..
Ya canım özellikle senin naptığını çok merak ettim..hemen girip baktım hayırlı haberlerin için..Ya ozaman sende biraz daha bekle istersen..Belki dedikleri gibi geç döllenme olmuştur..Senin için herşeyin hayırlısı olsun inşallah...

benimde rahim ağzında yara var.hatta dr ilk gittiğimde bu sorunu halledip ondan sonra bebek tedavisi görüyüm demiştim.ama dr çok büyük olmadığını söyledi yaranın.şimdi korktum.sizin yara yüzündenmi kanama oldu.bide durup dururkenmi oldu.kızlar acil bilgi lütfen.öyle kanama felan olmadı bende neyseki.ama okuyunca merak ettim.

canım el dopplerini ben ilk defa duydumçokmu cahil kalmışım ne:kedi:.
fiyat olarak nasıl.nerde bulunuyor.bide bebeğin kalp atışlarını hemen alabiliyormuusn.

internetten siparis ettim ben
tanınmıs sitelerde var adını söylemeyimde
angelsounds yazarsan cıkar.. birde babysounds varmıs daha uyguna ama angelsounds u öneriyorlar. fiyatı 90-100 arasında degisiyor

evet cok sukur dun duydum net duyuluyor:) 12. haftadan itibaren dinleniyor.

izmirhayal canım çok üzüldüm arkadaşların dediğine katılıyorum kendi dr.la bi görüş hayırlısı inş. rabbim yardım etsin :Saruboceq:

baş agrısı demissinizde benimde acayip sekilde agrıyor bu ara
dün cok cok ağırdı. zonkladı gun boyu aksam ise basımı kaldıramadım..
bu haftalarda kan basıncından dolayı normalmis.. ne kadar ilginc bir sey su gebelik:) her hafta farklı seyler yasıyoruz
mide ekşimesi ve yanmasından dolayı cogu gıdadan uzaklastım. meyve hic yemiyorum. susamlı seyler ve aklıma daha gelmeyen ama beni korkutan seyler:S

ya arkadasım ondan bende almak ıstıyorum kullanan bırı olarak anlatırmısın drda duydugumuz gıbı mı cıkıyor ses bıde ne kadar oldugunu merak ettım canım kacıncı haftadan ıtıbaren duyuluyor

Bosnacım, doktorun verdiği bulantı hapı bitti, bulantılar da geri döndü, az kaldı senin dediğin gibi sabredecez artık ne yapalım, biraz ekmek yedim, sanırım iyi geldi, mideyi boş bırakmakta iyi değil sonuçta, bu seferde safra çıkıyor çünkü...

Ben dün etsiz çiğ köfte yemiştim kızlar, gece çok karnım ağrıdı, midem çok fena oldu, uyuyamadım doğru düzgün, aranızda etsiz çiğ köfte yiyipte bu sorunu yaşayan var mı, benimde canım sürerkli etsiz çiğ köfte istiyor ama dün gece yaşadıklarımdan sonra sanırım uzak duracam, ve sanırım içindeki acı midemin yanmasına ve karnımın ağrımasına sebep oldu diye düşünüyorum..

Ya arkadaşlar ben şimdi siz böyle yazınca korkmaya başladım..Ben 8+4 haftalığım 12 eylülde 12.haftam olucak kontrole gidicem..Ama sizin bu dediğniz bulantı kusma olmuyo..sbhları çok hafif oluyo kusucak gibi değil ama..zeytin atıyorum ağzıma geçio..Yani bulanmasımı daha iyi bebeğin iyi olduğuna mı işaret????
Ya ben tatile gittim 3 gün..denize girdim..güneşlendm..Ya diyorum ki acaba bişey mi oldu..Şu an açıkçası ben hamile olduğumun bile farkında değilim..bana sıkıntı vermiyo yani..belki bana içinden kızanlar olucak ama biraz endişe duyduğumdan soruyorum..3,5 hafta sonra gidicem ama daha önce gitsemmi dersiniz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…