- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #5.401
canlarım malesefff maleseff olmadıı baska bi doktora gittim oda kese boş dedi kendi doktorm bekle dedi dün gittigim hemen alınması lazım dedi napcam ben kızlar şimdi
Merhaba 2 düşükten sonra nihayet yine hamileyim. sat'a göre 26 mart doğum tarihimiz ama bebeişimiz ultrason ölçümlerinde daha 7 haftalık görünüyor. Sanırım Nisan bebeği olacak. (allah inşallah bu kez kısmet ederse) İnşallah hepimiz hayırlı ve sağlıklı gebelikler geçiririz.:hooray:
canlarım malesefff maleseff olmadıı baska bi doktora gittim oda kese boş dedi kendi doktorm bekle dedi dün gittigim hemen alınması lazım dedi napcam ben kızlar şimdi
günaydın arkadaslar guzel bir gun gecirmeniz dilegiylee..
ben cok fazla yazamıyorum. daha cok okumayı tercih ediyorum. bulantılarım bi ara beni sitedende uzaklastırdı ama yavas yavas iyilesiyorum
suandada paylasılan ninnileri dinliyorum
hamileligimi ogrendigimde el doppleri almıstım bebisin kalbini dinlemek icin
uzerinde ne kadar 12. haftadan itibaren duyulur desede ben 8. haftadan bu yana deniyordum
yorumlarda 9da duyanı bile okumustum
sonuc olaraaak dün COK sukur duyduuuum:) cok tatlıydıııı.. saatide aldım tek tek saydım
öyle hızlıki:)
Günaydın arkadaşlar, umarım herkes iyidir, ben güne kötü başladım yine, bulantılarım geri döndü malesef, sabah işe gelirken şirkete kadar zor dayandım, şirkete gelir gelmez, çıkardım, şu an midem çok fena, boğazım da yanıyo, umarım bu kadarla sınırlı kalır, yoksa yine bişey yiyemiycem..
iyi bir dr ye git!sor bebektenmi oluyormuş kanama bebekten değilse drye bir hatırlat yara olabilirmi diye sor?,benim dr ultrasonla baktı bebeğe,kesede vwe bebekte hiç problem yoktu,sonra bana ilaç yazdı,sonra bana pomad yazdı,onu aldım ben bir haftadır falan hiç kanamam olmuyorsanırım iyileşmeye başladı, dr mi değiştirmeyi düşünüyordum ama artık karar verdim değiştirmem çok iyi işinde! hatta sanada tavsiye ederim eğer anadolu yakasındaysan!
canım el dopplerini ben ilk defa duydumçokmu cahil kalmışım ne:kedi:.
fiyat olarak nasıl.nerde bulunuyor.bide bebeğin kalp atışlarını hemen alabiliyormuusn.
et olmadan içinde çiğ köfte yiyebilirmiyiz.bilmiyordum ben.ya canımda nasıl istiordu.
günaydın arkadaslar guzel bir gun gecirmeniz dilegiylee..
Ben cok fazla yazamıyorum. Daha cok okumayı tercih ediyorum. Bulantılarım bi ara beni sitedende uzaklastırdı ama yavas yavas iyilesiyorum
suandada paylasılan ninnileri dinliyorum
hamileligimi ogrendigimde el doppleri almıstım bebisin kalbini dinlemek icin
uzerinde ne kadar 12. Haftadan itibaren duyulur desede ben 8. Haftadan bu yana deniyordum
yorumlarda 9da duyanı bile okumustum
sonuc olaraaak dün cok sukur duyduuuum:) cok tatlıydıııı.. Saatide aldım tek tek saydım
öyle hızlıki:)
simenaycım çok geçmiş olsun canım... niye yine başladı ki acaba?
gerçi hiç belli olmuyor, dün gündüz çok iyiydim, gecem kabus gibi geçti, yatamadım bile.
zar zor kahvaltı ettim, çıkarmamak için derin derin nefes alıyorum şimdi.
inşallah geçer gün içinde de, miden boş kalmaz, bilirim o da çok kötü yapıyor.
çok üzüyor bu yemek yiyememe konusu beni.
az kaldı, ha gayret, geçecek birkaç hafta içinde.
baş agrısı demissinizde benimde acayip sekilde agrıyor bu ara
dün cok cok ağırdı. zonkladı gun boyu aksam ise basımı kaldıramadım..
bu haftalarda kan basıncından dolayı normalmis.. ne kadar ilginc bir sey su gebelik:) her hafta farklı seyler yasıyoruz
mide ekşimesi ve yanmasından dolayı cogu gıdadan uzaklastım. meyve hic yemiyorum. susamlı seyler ve aklıma daha gelmeyen ama beni korkutan seyler:S
ya kızlar benim baş ağrılarım çok arttı iki gündür.çıldırıcam ağrıdan.aranızda bu kadarını yaşayan varmı.normalmiş galiba bu haftalarda.[/QUOEVET CANIM BAS AGRILARI NORMALMIS BENIM BIRDE MIGRENIM VAR GERISINI SEN DUSUN ARTIK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?