- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #54.181
canim biz hastaneden cikarken yaptilar.2 gunlukdu daha.kızlar merhaba. bebeşlerinize yenidoğan işitme testi yaptırdınız mı?
ayrıca kaç saatte bir uyanıyorlar.
lan bu arada ben galiba regl oluyorum:1shok:[
chicco 2 li set almistim ben ana kucagini kullaniorum ama puset henuz kullanmadim.mrb annişler nasılsınız bebişler napıyo size bişi sorcaktım bebek arabası alan var mı hangsi kullanışlı acaba ya bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz
bnde alcam ama karar weremedim çift yönlü we oto koltuklu b model istiyorum kraftın qra bi MODEL ama kararsızım netten bakmaylada olmuyo görmek lazımCADIARZU
hasretcigim cift yonluyu doktorlar tavsiye etmiyor bebek anneyi goruyor surekli diye.cevreyi gormesi daha iyiymis.bende oglum icin cift yonlu istiyordum surekli goreyim diye.onun yerine ust tarafi seffaf olani aldiginda yine gorebiliyorsun bebisi.
oo super hadi gozun aydin canimkızlar bi girip cıkıcam ..:dance::teytey:dr um artık emzirmeme izin verdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii olaeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:teytey:......cccccccok mutluyum cccccccoooooooooooook .alkisalkisalkis:Saruboceq:.inşallah sütüm azalmaştr inşallah..:dance:
e canim soyle gitmek istemiyorum de hem para veriomus ya gitsin kendisi kontrol etsin sanada yazik amaGÜNAYDIN KIZLAR benim azman kızım dün gece 4e kadar uyumadı dolayısıyla uyutmadıda şimdi cengiz beyin elemanları henüz teşrif etmemiş kendisi serwise çıktı bende zoraki dükkana çıkarıldımmafoldumben ağlamak istiyorum yaa dün dioki anneni çağır gelsin sütüü sağ bırak sende kadınlarla çık 100mlyn weriorum hergün çalışıyolarmı napıolar bilelim.. anaannem yanımızdaydı bişey diyemedim konuşmuyorum zaten onunla gitmekte istemiyorum ayrıca offf yaaaaaa
günaydın..
nasılsınız kızlar?
en dökülüyorum.belim öyle cok ağrıyorkibenim sıpa bezdirdi beni gündüzleri neredeyse hiç uyumuyor geceleri de 2 satte bir uyanıyor..dün çileden cıktım artık sabah 8.30 da son uyanışını yaptı akşam 10 a dek uyumadı..öğleye kadarda emdi.benle yapışık yaşamak isiyor..ne yapacağımı sasırdım..bugün biraz daha sakin maşallahh
emzik denemelrim hala sonuç vermedi(
SNOW cum maşallahbebişine..çok tatlı olmuşş :)nazar değmesinnn
canım çok sağol...
Allah kolaylık versin zor cidden bebek bakmak...canını sıkmak istemem ama doyduğundan emin misin? aynı şeyleri ben de yaşadım o zmanlar doymuyordu kızım,sütüm yoktu...şimdi bu tür problemlerimiz yok...benimki de gündüz pek uyumuyor ama uzun süre memede kalmaları genellikle doymamamalarından...
kızlar merhaba bende mart annesı oldum. 29 martta oglusum dunyaya geldi. normal dogum yaptım epidural cok buyuk rahatlıkmıs cıdden.. 39+3 de kendi istegi ile geldi.3060gr 50cm sabaha karsı suyum geldi hastanede suni sancı verildi ve oglum oglen kollarımdaydı.. su bir hafta nasıl gecti inanamıyorum. kendimi dagılmıs hissediyorum.. sizede boyle garip duygular gelmismiydi.. bazen cok mutluyum bvazen cok sinirli.. üstüne birde uykusuzluklar var ama herseye deger diyor ınsan..annelik cok guzel bir duyguymus cidden.. kızlar bırde bende uykusunda ona bir sey olacak korkusu var..uyurken hep onu ızlıyorum ondanda cok yorgunum.. sızdede ılk zamanlar bu korkular varmıydı..? yan yatırma yastıgı kullanıyorum.. sımdılık bu kadar... dogum hıkayemı daha sonra yazıcam.. hoscakalın
kızlar merhaba bende mart annesı oldum. 29 martta oglusum dunyaya geldi. normal dogum yaptım epidural cok buyuk rahatlıkmıs cıdden.. 39+3 de kendi istegi ile geldi.3060gr 50cm sabaha karsı suyum geldi hastanede suni sancı verildi ve oglum oglen kollarımdaydı.. su bir hafta nasıl gecti inanamıyorum. kendimi dagılmıs hissediyorum.. sizede boyle garip duygular gelmismiydi.. bazen cok mutluyum bvazen cok sinirli.. üstüne birde uykusuzluklar var ama herseye deger diyor ınsan..annelik cok guzel bir duyguymus cidden.. kızlar bırde bende uykusunda ona bir sey olacak korkusu var..uyurken hep onu ızlıyorum ondanda cok yorgunum.. sızdede ılk zamanlar bu korkular varmıydı..? yan yatırma yastıgı kullanıyorum.. sımdılık bu kadar... dogum hıkayemı daha sonra yazıcam.. hoscakalın
canım doyuyor emip cekilince birden göğüslerimden süt akıyorr az emince de..
gaz sıkıntısı çok bir de inat yapıyor sanki sıpa..
br de kucağa alıştı kucağa gelince susuyr..
pırt yaparkene kaka yaparkene hep memede durmak istiyor..ööle olunca da gaz artıyor ne yapacağımı saırdım..dr emme güdüsü fazla dedi.yalancı emzik de almadı kaldım ööle
Ebrucum gözün aydın, bol bol sütün olur inşallah. Kızınla iyi eğlenceler, gerçekten çok eğlenceli bir an emzirme anı...
ebru canım hadi gözün aydın emzirceksin artık kızını şükürler olsun bu duyguyu sende tat harika bişi rabbim hepimize bol sütlü günler nasip etsin sağlık versin
beknur saglıkla al kucagına bebişini dualarımız sennle..Arkadaşlar yarın 09:00 da hastanede olucam sanırım 11:30 gibi ameliyata giricem
dualarınızı esirgemeyin nolur bari sezeryanda pek sıkıntı yaşamıyımda bu şekilde beklediğime deysinnn
Tuhaf duygular içindeyim karmakarışık heyecan korku endişe...bi yandna kızıma kavuşacağımı düşünüp heyecanlanıyorum bi yandan o minik canlıya bakamıycam diye korkuyorumben hamile olmaktan memnundum herkeste üstüme titriyodu bi yandan da o günlerin biteceğine üzülüyorum ne bilim tuhaf işteee:kedi:
netinde problem warmış tekrar bağlatacakmış şuan içi gremio cnm
hadi hayırlısı olsun cnm bizi haberdar etmeyi unutma..
ebrucum gözünaydın doyasıya emzir meleğini we sigarayıda bas çöpe hiç bişey meleklerimizden önemli değil
:1no2:senağlama:1no2:senağlamakızlar günaydın beknurdan haberi olan varr mı doğum yapmıştır herhalde. ebrucum emzirme nasıl gidiyo aldı mı memeyi
:1no2:senağlama:1no2:senağlama
canım benim üzme kendini sütün azalmasıda psikolojik. sen her istediğinde memeyi ver yanında mamada hazır olsun. o çektikçe sütün gelir. bol bol mercimek çorbası iç. dereotu marul tahin helvası ye bol su iç zamanla artacak sütün. vazgeçme kendini üzme gelecek sütün meraklanma. ama memeyi vermekten vazgeçme. benim kız canıma okuyo kucağıma alıyorum uyuyo yerine yatırıyorum uyanıyo. başım çatlayacak ağrıdan geceden beri huzursuz devamlı emme istiyo göğüslerim boşaldı. bi ara mama verdim. bana mısın demedi. emzikte almıyo ya nasıl alıştırdınız emziğe geri atıyor ağzından
öznurcum bebek arabası çiftyön olmasını bide çocuğu rüzgara çewirmek istemediğimden istyorum.. sölicem zaten kocamada gidemem die kawga çıkacak ama onun kölesi yok zaten newrim dönmüşkafamçokkarıştı
Gözün aydın canım...Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...ben de ilk zamanlar senin gibiydim...sık sık nefes alıyor mu diye kontrol ediyordum bir de...hala o uyanmadan ben uyansam ilk iş onun yüzüne bakmak...zamanla rahatlarsın...yerimseniben
anladım canım yaa...o zaman emziğe alıştırmak için biraz daha uğraş belki alır...benim kızım da memedeyken gaz çıkarıyor ya da kaka yapıyor genellikle :)bu arada kucak meselesini araştırdım bayağı doktorlar alışır diye korkmayın bol bol kucaklayın ilk 6 ay buna çok ihtiyaçları var diyorlar..ve bir araştırmaya göre daha çok kucağa alınan bebekler ilkokulda daha başarılı oluyormuş...bu içgüdüyle doğuyorlarmış..emme gibi...mesela sallama da aynı...biz ne kadar sallamam uyusun desek de bebekler zaten anne karnında annenin hareketleri sonucunda sallanmayı ve öyle uyumayı öğrenerek doğuyormuş... bana mantıklı geldi....korkma kucak da dursun hep duramaz ya....yerimseniben
beknur saglıkla al kucagına bebişini dualarımız sennle..
gözünaydın canım..maşallah ikinizede..
bu arada SNOW cum bebegi,n cok tatlı maşallah..
açıkçası moralim sıfır..dün gece 20 günün acısını cıkartırım artık diyodum gece emzrmeye başlayacaktım..00:30 gibi acıkmaya başladı yagmur sonra öyle bi heyecanla verdim gögsümü o na ama nasıl bi sevinç var bende..memeyi kaptı tamam yabancılık cekmedi emmeye başladı ama emiyo emiyo süt falan yok..geliosada sadece emiyo yutkunma falan yok yani sütüm cooook coook azalmış galiba..cektikce süt gelmiyo tabii bu başladı aglamaya..ben kötü oldum ..mama yapmıycam dedim eşime bi süre zorlicam onu emecek emecek diye tutturdum o aglıyo ben memeyi sokuyorum ..artık dayanamadım aglamasına mamayı yaptrdım eşime ..yazarken bile aglıycam nerdeyse..kızlar cok kötüyüm..hep bu anı bekledim ben onun için iyi oldum zorladfım kendimle mücadele ettimn ama ...:1no2::1no2:senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?