2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SELAM kızlar ben geldim biraz geç oldu ama..19.martta cuma sabahı 08:03 de oğlum ege sezeryanla dünyaya geldi:3.800 kg...boyuda 52 cm siyah saçlı bi oğlum oldu..sütüm gelmez diye korkuyodum ama ALLAHA BıN ŞÜKÜR maaşallah iyi geliyo...üzüntü sıkıntı sütü azaltıyo..eğer bebeklerinizi düşünüyorsanız üzülmemeye gayret edin..

önceden emzirmiyormuydun canım...

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cnm inan çokkkk sevindim,azalmamaıştır sen iyi düşün iyi olsun cnm,valla şok sevidnim senin adına

panik atak tedavisi görüodum canım..dışarıya yalnız cıkmaya bile korkar olmuştum lohusalıkta eklennce tabii..taksiyle gittim muynehanesine dr umun yalnız tek başıma yürümekten korkuodum acıkcası yolda falan tutar beni diye..bunuda söyledim ona görüşmemede..giderkende taksiylemi gideceksin ebru dedi..bende ewet cünki yanbımda biri yok yururken falan uzak olur korkuorum dedim halbuki 20 dk lık mesafe vardı..tamam dedi..buradan ewe yuruyerek gideceksin kendini kötü hissettigin yerde beni arayacaksın ben gelip arabamla seni ewe bırakıcam ama bi deneyeceksin dedi o zaman sana izin var gece emzrmeye başlayabilirsin dedi..ne z<eki kadın yaw nası kullanıyo..ben tabi sewincimdem 20 dklık mesafeyi 5 dk da geldim..kendisinide aradım..ilettim..artık emzrebilirim ..zafer benimmmopuyorumnanaktan

çok şükürcanım çok sevindim...Yağmur'un da gözü aydın...kavuşacak sıcacık ana göğsüne:)

Kızlar merhabalar
çoook üzgünüm
Fikirlerinize ihtiyacım var
yrn 41+0 haftalık oluyorum ve bgn kontrole gittik doktor beklemenin alemi olmadığını ve ebeğimin 4200 gr a yakın olduğunu günüm geçtiği için bebeğin hergün dahada büyüdüğünü ve ztn iri bebek için norm doğumun zor olacağını vakuma ihtiyaç olabileceğini ve bununda köprücük kemiğine zarar verecbileceğini söyledi...Son olarak bana suni sancıyı istersen deneriz ama bana kalır ise bebeğe zarar gelme ihtimali olduğundan zorlamanın ve diretmenin anlamı yok dedi...olmayınca olmuyo dedi
rske girmeyip sezeryanla alalım dedi tamam dedim ama suni sancı denesemmi diye aklımda kaldı ama riskte alamıyorum

canım çok sevindim sütün azalmamıştır. iyi düşün sakın üzme kendini bol bol sıvı gıda tüket yemeyi kesme sakın. bizim tam bir ay oldu bugün aşıyı gittik hepatit b aşısı oldu. 5 kilo olmuşuz. ayda 1 kilo iyi demi kızlar. bide bu aşı nasıl etkiledi sizinkileri ya olan var mı

yok canlar ya adet falan olmadım o minik bi kanamaydı sanırım tık yok.. annem anaannem bizde bebeğimizin duası okundu helwa yaptı anaannem dağıttık.. birazdan yıkayacaklarmış ilk defa kızımı benden başkası yıkayacak(

Canım benim bende sezaryan oldum evet sezaryan anne için zor ama bebeğe hiç bi yan etkisi yok.Ben zihinsel elgelliler öğretmeniyim. ve benim kızın kilosu ve duruşu ters olduğu için sezaryan oldum normal doğuma cesaret edemedim. ama şu anda beklese miydim diyorum. sen yapabileceğini yapmışsın. artık gerisini doktoruna bırak. zorlamanın anlamı yok sana ve bebeğine ufacık bişey olmasın. suni sancıyı deneyipte olmadı deyip sezaryana girmekte var. üzme kendini. bak çoğu kişi sezaryan oldu. evet zor ama yapacak bişey yok.Ablamda 41. haftada normal doğum yaptı bebek kanalda beklediği için kaka yutuyo. şimdi çok iyi ama riske girmeye değer mi

çok şükürcanım çok sevindim...Yağmur'un da gözü aydın...kavuşacak sıcacık ana göğsüne:)

sagolun canlarımm..görseniz nası kucagımda meme aranıyodu yavrum..gece eşimle elimiz ayagımız dolanıypodu mama istedigi an agzında olacak hanfendinin beklemeye hiç ama hiç tahammülü yok nası yırtıyo kendini az b,i bekletsek..maması sıcaktı soguk soguktu ılıt aayyy neler cektim şu 20 gün boyunca..bakalım şimdide yattiremem ben bu zilliye sütümü..cok oburluga alıştı mama takviyesi gerekebilir bakalım belkide gerekmez sütüm cogalırsda...ama o duyguyu YÜCE ALLAH ım bana nasip ettiye tekrar şüküğrler olsun O na..

süper bir haber bu.gözün aydın canım oh be bebişin kavuşacak memişine...
canım gözün aydın olsun seninde.benim de kızım 19 martta sabah 6:15 te doğdu.doğumgünlerini beraber kutlarız:ecrin_bebekpuyorumnanaktan

canım bence doktorunu dinlemelisin..bebeğinin kilosu epey olmuş çünkü çok zorlar seni..bebişine de zarar gelebilir.hayırlısı sezaryenmiş...diretmenin anlamı yok artık sen elinden geleni yaptın sonuna kadar bekledin...artık doktoruna bırak herşeyi canım...
kırkınız hayırlı olsun...darısı bize....gezmeye gidelim artık yaaaa....hihoyyyt

beknur cum lütfen normal dogum diye ısrar etme canım..hayırlısını iste..bak bebeginin kilosu 4 üde gecmiş normal dogum da hem bebekte sıkıntı yaşayabilirsin hemde sende cok tahribat olur canım bence..okadar güzeldiki benim dogumum sezeryan oldu ewet ama epidural bambaşka canım kesinlikle epidural sezeryan iste olacaksanda..bebeginin o ilk sesini duyucan görücen ne acı ne sızı...tamam en fazla bi haftanı alıcak dikiş sızın ama ona degiyo ben hiç hissetmedim bile pişmanda olmadım..

sagol bitanem..sonunda anasının sıcacık gögsünde hemencecik uykusunada dalıverecek yavyuuummm

Canım risk almaya gerçekten gerek yok, zaten suni sanıyı denesen de sezeryana alınma ihtimalin yüksek bu saatten sonra. Onun için bence hiç zorlama, inş. herşey bebeğin için de senin için de iyi olur cnm

Ebru'cum çok sevindim inan cnm, emzirme hem bebek hem de anne için gerçekten büyük bir mucize. ınşallah bundan sonra herşey sorunsuz gider, bol bol sütün olur ve kızın da hiç sorun çıkarmadan emer:Saruboceq:

helal sana cnm bak işte yapabilmişsin ne mutlu sana cnm benim hem böle inan knedine lütfen sen bunu çok rahat atlatıcan gör bak

[/COLOR]
sakın deneme benim doğum yaptığım hastanede bi tane bebeğin omzu çıkmış mı kırılmış mı ne bişi olmuştı Allahım inşallah iyileşmiştir o bebeğimiz,sakın riske atma derim

helal sana cnm bak işte yapabilmişsin ne mutlu sana cnm benim hem böle inan knedine lütfen sen bunu çok rahat atlatıcan gör bak

sagolun canlarım..ilk 5 gün emzirebilm,iştim sadece..şimdi bu koca 20 günün acısını cıkartıcaz kızımla..mamaya biberona da alıştı iyice..inşallah anneyi reddetmez ve karnı doyar..bunda biraz şüphem var..koca 90 lık mamayı yemesi gerekrken bi yemeye 125 i buluyo bazen..bakalım belki emdikce sütüm cogalır..ekstra ne yesem süt için kızlar..
:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…