2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zorla sen canim benim.pompayla da sag.hem kanallar acilir sirkulasyon artar,emzirirken yetmediginde yada bebisin istemediginde pompayla sagdigini verirsin.zamanlar artacak sutun merak etme.kendini de sakin strese sokma,

inanın şu ana glıyorum ..elimde degil kendimi üzmekte istemiorum..biraz önce yagmurun dr unu aradım kızlar neyapabilirim diye mümkün oldugunca memeni ver ve cook sabırlı ol dedi..mamayı azalt acıktıgında memeni ver dedi..yani ben dayanamıorum galiba aglamasına ac kalıyo diye..şimdi annemde gelir bebegim agladıkca cocugu acmı bırakıosun ver mamasını diye baskı yapar bi de onun sıkıntısını yaşarım..deliricem..ama sabırla dayanıcam kızlar mecburum..mamasınıda azaltıcam dedginiz gibi..SÜMAYRA cım ben emzigi ilk verdigimde aldı yabancılık cekmedi hiç sekerli suya cok az batırıp versen..

silverim benim oglani daha ilk saglik ocagina goturdum 10 gunlukdu.saglik ocagindaki doktora dedimki son 2 gecedir uyuyor.doktor suratima saftirik dermis gibi bakip soyle dedi bana.bebekler geceyi gunduzu ayirt edemez.kaydirigubbakcemile3
ondan sonra bende gece 3 saatte bir gunduz 2 saatte bir zorla emzirdim.emmese bile uyutmadim.simdi de oyle gidiyor.
senin bebisin gaz problemi falan mi var.gunduz uyuyup gece uyumamasi icin bi sebep olmali.gunduz uyutmasan zorla uyanik tutsan falan olmuyormu.

ebrucum sende biliyorsunki ilk 6 ay bagisiklik sistemi icin anne sutu cok onemli.ac kaldigini dusunup uzulme baskasinin lafinada bakma.simdi agliyor ac kaliyor diye mama versen yarin obur gun bagisiklik sistemi zayif keske zorlasaydim aglasaydida zorla anne sutu verseydim diye pisman olursun.ha gayret bitanem.bi kac gun zorlanacaksin ondan sonra problem kalmayacak.

zorla sen canim benim.pompayla da sag.hem kanallar acilir sirkulasyon artar,emzirirken yetmediginde yada bebisin istemediginde pompayla sagdigini verirsin.zamanlar artacak sutun merak etme.kendini de sakin strese sokma,

canım panik atak tedavisi görüodum lohusalıkta eklennce..20 gün ilaç kullandım emzremiodum..drum ilaçtedavimi kesti izin vermişti artık ama böyle oldu işte dün gece..

bende bu yüzden cok istiodum ya öznur cum inşallah alıştrrırım tekrar ve sütüm gelir..tabi bol bol alıştı biberondan mamaya şimdi azıcık azıcık gelen anne sütüne tahammülü yok nası aglıyo..ama dayanıcam inşallah denicem..a.s

ebrucum cok gecmiş olsun..çok zordur bilirim:)
lohusalık zormuş gercekten..üzme kendini oyalayacak bi şeyler bul süt olmasa da emzir sen düşünme ama..

kızlarşimdilik kactım ben pc acık fırsat buldukca bakarım
öpeyrum hepinizi:))

bende bu yüzden cok istiodum ya öznur cum inşallah alıştrrırım tekrar ve sütüm gelir..tabi bol bol alıştı biberondan mamaya şimdi azıcık azıcık gelen anne sütüne tahammülü yok nası aglıyo..ama dayanıcam inşallah denicem..a.s

Beknurcuğum allah yardıcın olsun.. Herşey çok güzel olacak .. Bu kelimeyi defalarca tekrarladım hastaneyken... Ali paşa iyi bir dr. Ben Aynı günün akşamı ayaktaydım..

arkadaşlar lokum süt yapımında bende acayip işe yaradı..Birde duş aldığımda sıcak ve soğuk olarak şok yapıyorum oda iyi geliyor.. Denemenizi tavsiye ederim.. Birde dr. Mama vermişti ama sütümüz yetmeye başladı sanırım bir yatarken 30 cc veriyorum.ıyi uyuyor...

Arkadaşlar avrupa yakasında iyi bir çocuk dr. bilen vermı? Bizim hastanemizde gece nöbetçi olan doktor topuktan kan için çağırdı.. Çok ilgisizdi.. Kilosunu öçtü.. Bir kağıt verdi. Bununa ikinci topuk testini sağık ocağında yaptırın dedi.. Ama ne zaman söyemedi bende sormayı unuttum.. Size ne dediler. Kaçıncı gün ?

Canım ben mesajını daha yeni görüyorum. Şu saatte inşallah sağlıkla kızını kucağına almışsındır. Ben suni sancıyı yaşayıp sezeryene girdim. Suni sancı vücudumu çok yorduğu için sezeryen sonrası benim için ayağa kalkmak çok zor oldu. Sana yetişebilseydim kendini zorlama derdim ki sanırım sen zaten bu karara vardın. Hakkında hayırlısı olsun. Bebeğin sağlıkla doğsun.

Gözün aydın canım. Sütün başlangıçta azalmış olacak zor saatler geçirebilirsin sakın moralini bozma. O emdikçe yeniden artacak. Benimde göğüslerim yara göğsümü sakınnarakverirsem o anda azalıyor sütüm. Sütüm azalmış ama yeniden artacak şükür ki emzirmeye başladım diyebilmen önemli olan.

Sorma ya nasıl uyuz oluyorum benim kayınvalidemde de var bu tür hikayeler. Benim de en fitil olduğum şeydir. Birazdan torununu görmeye gelecek bakalım neler duyacağım birkaç saatte. Örneğin bebeğin bezi 40 gün saklanırmış cinler çalmasın diye ulan diyecektim cinler sizi çalsın. Al sen sakla diyip kucağına vereceğim bundan sonra bezleri.

Gözün aydın canım. Aynı korkular bende de var habire onu izliyorum.

Aynen yaralar nedneiyle tedirgin olduğumda bile azalıyor. Bende yarayı umursamadan vermeye başladım hemen farketti. Birde ablam bir ev yapımı ilaç söyledi o da işe yaradı beyaz lahanayı haşladım ılıyınca göğüslerime sardım. Psikolojik mi bilmeme ama işe yaradı.

:Saruboceq:canım inşallah artar yine sütüm..cünki o agladıkca annem hemen cocugu acmı bırakıcan mamasını versene diye baskı yapıp caydıracaklar beni diye korkuororum..ben ısrarala anne gögsüne alıştrmaya calışıorum sütüm gelsin diye ugraşıorum:.birazdan uyanır burda sizinle kafa dagıtıorum destek alıorum..uyanır uyanmaz deniycem ..inşallah gene reddetmez gögsümü ..:Saruboceq:

ebu canım sakın pes etme kalk pc nin başından hemen bulgur pilavı yap içine soğan doğra bi güzel biraz da yağlı yap sonra evde tahin helvsı varsa hemen ye yada süt varsa tatlı yap iç yada ısıgan otu çayı yap iç evde yapılmış kompostoları iç bak nasıl göğüslein taşıyo ben hep bunları yapıyorum süt çok oluyo

slm canlar,eltim şimdi doğum için hastanede sabah yatırdı drum,ben,m druma gitti eltim oğlu olucak inşallah,suni sancı verilicek,şu an için herşey normal gidiyormuş sancıları 100 çıkmış,bakalım inşallah sağsalim gelir erkeğimiz

canım gaz problemimiz var bizim hem de çok ama gündüz tık yok mışıl mışıl uyuyo.niye gece oluyoki bu gaz....ayrıca gündüz onu uyanık tutmak için elimden geleni yapıyorum altını açıyorum burnunu sıkıyorum ama bir görsen bayılıp gidiyo resmen mümkün değil uyanmıyo sonra da kıyamıyorum pes ediyorum ben de......

bu da benim doğum hikayem kızlar...http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/358303-simdi-kollarimdasin-iste-herseye-deger.html
çok uykusuz ve yorgun hissediyorum kendimi bebeğimde gaz sancılaro başladı
dünden beri kıvranıyor yavrucak :gitme:

şu günleri bir atlatsak Allah'ın izniyle...

ben ayva kompostosu ve humana stell tea içiyorum gün içinde ve bolca su
sütüm iyi Allaha şükür mama hiç vermedim ve benim oğlan çokca emiyor

sizde ayva kompostosunu deneyin marankiden duymuştum
ikizlere bile sütünüz yeter diyordu

ben içine elma ve kuru kayısıda koyuyorum şeker hiç katmıyorum kendi tatları yetiyor zaten

bu gaz sancısı için muskatı deneyen var mı ? bir kaç yerde okudum acaba işe yarıyor mu ?

kızlar ya bişiy sorcam size.benim ilk doğumdan sonra kabızlık yüzünden makatta çatlak olmuştu o kadar acılar çekmiştim ki...doğumdan sonra bin kere daha doğurdum sanki her tuvalette.o yüzden bunda hazırlıklı gittim doğuma hergün pestil ve kayısı yedim bol bol.hamileyken hiç kabız olmadım ama şimdi kabız olmadığım halde bu çatlak yineledi.son 3 gündür yine acı çekmeye başladım of ya doktora gitmek istemiyorum oramızı buramızı aça aça bir olduk zaten........sizde de var mı böyle bir durum?

helva yedim işte biraz önce şlimdide kompğosto yapıvcam..su da içiorum bakalım farkedecekmi..sagol canım benim bunlar cok işime yarayacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…