- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #54.241
kızlar akşama bulgur pilavı yapayım diyorum sütüm azaldı sanki....ama gaz yaparmı acaba bebişe korkuyorum zaten gaz sorunumuz hat safhada
kızlar bişi sorcam,kızım 3 saatte bi acıkıyo ve emiyo.sütüm 60cc civarı geldiği için(sağarak ölçüyorum geceleri)doymuyo,60 cc de mama veriyorum..düzenmiz bu şekilde.süt arttırıcı herşeyi denedim.aklınıza ne gelirse.dün GNC'den ısırgan otu ve malt hapı da aldımama bana mısın demiyo..acaba düzenimi naıl değiştirsem?sütümün artması için mamayı kessem mi?
kızlaaaaar imdaaaaat
aranızda yeniyim
canim benimki gunduz 2 saatte bir gece 3 saatte bir acikiyor.kızlar bişi sorcam,kızım 3 saatte bi acıkıyo ve emiyo.sütüm 60cc civarı geldiği için(sağarak ölçüyorum geceleri)doymuyo,60 cc de mama veriyorum..düzenmiz bu şekilde.süt arttırıcı herşeyi denedim.aklınıza ne gelirse.dün GNC'den ısırgan otu ve malt hapı da aldımama bana mısın demiyo..acaba düzenimi naıl değiştirsem?sütümün artması için mamayı kessem mi?
oglusuna kim bakacak ?Süt için uyuyun kızlar. Emzirdikten önce ya da sonra biraz bi şeyler için emzirdikten sonra da bebekle beraber uyuyun, ben uyandığımda sütümün arttığını görüyorum. en uyuyabiliyor muyum? Hayır... :))
Ben pazartesi işe başlıyorum. Bugün genel müdürümüz aradı, p.tesi geliyorsun değil mi dedi, ben de evet dedim :)) Öğrencilerim yeni öğretmenleriyle sürekli problem yaşıyorlarmış, izne ayrıldığımdan beri sürekli olaylar duyuyorum, şikayetler alıyorum, evde içim içimi yiyordu, onlara ihanet etmiş gibi hissediyordum kendimi. Şimdi kavuşuyoruz onlarla da. Bugün de annem babam gelecek, o yönden de rahatım. Okula dönmem iple çekiliyor. SBS'ye de 1,5 ay kaldı( Hayırlısı olur inşallah...
nolduki canim?kızlaaaaar imdaaaaat
hosgeldin cicim.aranızda yeniyim
Walla ben de bulgur pilavını çok sevdiğim ve süt yaptığını bildiğim halde henüz hiç yemedim. Bizde de gaz problemi var çünkü, risk alamıyorum açıkçası
ooo bende bi bende problem var saniyordum.benim artik kanamam bile oluyor.offf ya heryerden kanama oluyor bide dikislerim iltihap yapmis sanirim.sizlerin dikisleri belli mi kizlar? yani iplerden biri disarda falan olan var mi ?
alkisalkisalkisaynen hatçeme kkatılıyorum, bende ne mama ne başka bişi wermiorum anne sütü werirom yetiyoda çok şükür:Saruboceq: bugün o kadar ağladım o kadar üzüldüm ki anlatamam 2 saat ağladım gece 4.30da uyudum bebek yine huysuzdu 8,30da kocam uyandırdı dükkana çıktım bebeğe bakıcı tutacakmış benimde tanıtıma çıkabilmem için ağla ağla ölüyorum sandım nefesim kesildi o sırada annem geldi anneme dedim cengizin yanında hergün gel artık çocuğa bak ben çıkayım:gitme: oda tamam dedi cengoda bişiy demedi süt sağdım çıktım tek göğüsden 100civarı çıkarken ikisinden zorla 130ml çıkardımarkadaşlar gerçekten sütün gelmesi biraz da pozitif düşünmeyle alakalı bunda 15 gün falan önce bende çok takıyodum aslında yok takmıyodum da zorla taktırıyolar dı annem ablam kayınvalidem falan filan hepsi oğlum sancıdan ağlıyo onlar sütün yok doymuyo falan filan sinir ettiler beni hele kayınvalidem offf sonra oğlumu doktora götürdüm sancısı olduğu zaMAN dedi bebkler anne göğsüne sarılırlAR dedi öyle olursa oğlunu emzirme ara ver emzik ver oyala dedi bu şekilde midesi yanıyomuş reflü oluyomuş o an için midede yanma başlayoınca ağlıyomuş ben de doktorun dediğini yaptım ve haklıydı doktorum sütüm de gayet ii mama falan verme dedi zaten hiç vermedim sizde pozitif düşünün etrafdakileri boşverin
bulgur gaz yaparmı hiç yaw o süt dostu süt bol bol süt yapar ancak... soğanda aynı şeklde süt yapar ben denedim we hepsini ayırdım kategorilere.. sütte günde 3,bardak falan içiyorum hiç gaz yapmıyor eğer size yapıyorsa laktozsuz süt alıp için kızlarolumunekankayizsmilekızlar mercimek,bulgur,soğan gaz yapar. dOKTORUM BANA SÜT BıLE ıÇME DEMıŞTı YOĞURT.yEDıKLERıMıNDENDE NEKADAR SÜT OLUYOSA ARTIK AMA BEN HER GECE YATMADAN ÖNCE KAYISI SUYU REZENE ıÇıYORUM DONDURMA FALAN YıYORUM YANIMADA PETıBÖR ALIYORUM ıŞTE ÖYLE ıDARE ediyorum.
ayy merwe aynen ben yazacaktım sen yazmışsın korkuyorum tuwaletim gelecek die sanki taş çıkıyor çok canım yanıyor inleyerek yapıyorum, ve sonrasında tuwalet kağıdına kan gelior nolacak bu böye nedendir acaba.. netcez böyle yaaaabende tuvalette çok zorlanıyorum.hatta ağlaya ağlaya dışarı çıkıyorum.ama hemoroid diye düşündüm.acaba benim de çatlak mı?artık tuvaletim gelcek diye korkar oldum.ne yapmak lazım acaba...
kızlar ya bişiy sorcam size.benim ilk doğumdan sonra kabızlık yüzünden makatta çatlak olmuştu o kadar acılar çekmiştim ki...doğumdan sonra bin kere daha doğurdum sanki her tuvalette.o yüzden bunda hazırlıklı gittim doğuma hergün pestil ve kayısı yedim bol bol.hamileyken hiç kabız olmadım ama şimdi kabız olmadığım halde bu çatlak yineledi.son 3 gündür yine acı çekmeye başladım of ya doktora gitmek istemiyorum oramızı buramızı aça aça bir olduk zaten........sizde de var mı böyle bir durum?
merhaba sevgili anneler burayı sık sık takip etsemde aranıza katılmaya fırsatım olmuyor bende sizler gibi mart annesiyim bebeğim 35 günlük oldu sezeryanla doğum yaptığımdan hemen sütüm gelmedi 3-4 gün sonra gelmeye başladı bu süre zarfında mama verdik hep sütüm geldikten sonrada mama vermeye devam ettik çünkü sütüm baya azdı bazı günler bol oluyor ama oda ancak 8-10 saat bebeğimin doymasını sağlıyor geri kalan zamanda mam taksivesi devam ediyor her acıktığında meme veriyor ama ağlaması devam ettiğinden mama ya devam etmek zorunda kaldım bebeğim baya iştahlı 4.150 gram doğdu bugün kontrolümüz vardı kilo alımı hızlı olmuş yaklaşık 1.500 gram almış mama olarak aptamil kullanıyordum oda çok şişirdi son bir haftadır hero baby ye geçtim sizin bebeklerinizin kilo alımı nasıl özellikle aptamil kullananlar şişkinlik oldumu?mamayı kesip sadece anne sütü vermem söylendi.vermemeye çalışıyorum ama her yarım saatte emmek istiyor emerken uyuyor bıraktığımda uyanıyor sanırım doymadığı için.memeyi emdi 20 dk emiyor bir emişte amaçok ağladı bugün sabahtan beri ilk defa az önce mama verdim birden kesmek olmaz sanırım ama azaltmaya çalışıcam. sütü arttırmak için buraya yazılan herşeyi yapıyorum umarım faydasını görürüm.ben farkedebiliyorum sütüm çok bol değil sık açıktığından da birikmiyor hemen bitiyor sanki sizin tavsiyeniz nedir ?hemen mamayı kesiyim mi yoksa azaltarakmı keseyim? çok ağlamassa vermiyecem artık ama umarım sütümde çoğalır emziğe alıştırmak iyi olucaks anırım
gözünaydın canım kızının adı ne len? zilloş diyip duruyonaklinialirimsmile
hasret ne iş yapıyonuz sz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?