- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #5.421
ya arkadaşlar ben şimdi siz böyle yazınca korkmaya başladım..ben 8+4 haftalığım 12 eylülde 12.haftam olucak kontrole gidicem..ama sizin bu dediğniz bulantı kusma olmuyo..sbhları çok hafif oluyo kusucak gibi değil ama..zeytin atıyorum ağzıma geçio..yani bulanmasımı daha iyi bebeğin iyi olduğuna mı işaret????
Ya ben tatile gittim 3 gün..denize girdim..güneşlendm..ya diyorum ki acaba bişey mi oldu..şu an açıkçası ben hamile olduğumun bile farkında değilim..bana sıkıntı vermiyo yani..belki bana içinden kızanlar olucak ama biraz endişe duyduğumdan soruyorum..3,5 hafta sonra gidicem ama daha önce gitsemmi dersiniz???
Bosnacım, doktorun verdiği bulantı hapı bitti, bulantılar da geri döndü, az kaldı senin dediğin gibi sabredecez artık ne yapalım, biraz ekmek yedim, sanırım iyi geldi, mideyi boş bırakmakta iyi değil sonuçta, bu seferde safra çıkıyor çünkü...
Ben dün etsiz çiğ köfte yemiştim kızlar, gece çok karnım ağrıdı, midem çok fena oldu, uyuyamadım doğru düzgün, aranızda etsiz çiğ köfte yiyipte bu sorunu yaşayan var mı, benimde canım sürerkli etsiz çiğ köfte istiyor ama dün gece yaşadıklarımdan sonra sanırım uzak duracam, ve sanırım içindeki acı midemin yanmasına ve karnımın ağrımasına sebep oldu diye düşünüyorum..
Ya arkadaşlar ben şimdi siz böyle yazınca korkmaya başladım..Ben 8+4 haftalığım 12 eylülde 12.haftam olucak kontrole gidicem..Ama sizin bu dediğniz bulantı kusma olmuyo..sbhları çok hafif oluyo kusucak gibi değil ama..zeytin atıyorum ağzıma geçio..Yani bulanmasımı daha iyi bebeğin iyi olduğuna mı işaret????
Ya ben tatile gittim 3 gün..denize girdim..güneşlendm..Ya diyorum ki acaba bişey mi oldu..Şu an açıkçası ben hamile olduğumun bile farkında değilim..bana sıkıntı vermiyo yani..belki bana içinden kızanlar olucak ama biraz endişe duyduğumdan soruyorum..3,5 hafta sonra gidicem ama daha önce gitsemmi dersiniz???
Canım bulantının olması bebeğin iyi olduğu anlamına falan gelmiyor, böyle şeylere kafana takma sakın ve bulantın olmadığı için Allah ın şanslı kullarından say kendini, inan hiç yaşamak istemezsin, berbat bir durum, ve benim 8. haftamda başladı bulantılarım, mahvoluyorum.
Canım bulantının olması bebeğin iyi olduğu anlamına falan gelmiyor, böyle şeylere kafana takma sakın ve bulantın olmadığı için Allah ın şanslı kullarından say kendini, inan hiç yaşamak istemezsin, berbat bir durum, ve benim 8. haftamda başladı bulantılarım, mahvoluyorum.
et olmadan içinde çiğ köfte yiyebilirmiyiz.bilmiyordum ben.ya canımda nasıl istiordu.
simenaycım bir kutu mu vermişti bulantı hapını, bir daha kullanamaz mısın? benim doktorum ısrarla vermiyor bulantı ilacı, önce gastritten kaynaklanan rahatsızlıklarını geçirmeliyiz diyor. açım ama ben :)
benim de canım sürekli ekşili, baharatlı şeyler istiyor. etsiz çiğköfte hamile kalmadan önce de dokunuyordu ama kısıra deliriyorum. fakat yedikten sonra çok kötü oluyor midem, sanırım bu zamanlarda böyle şeyler ağır geliyor.
bir de ben uyuyamıyorum arkadaşlar. midem izin vermiyor zaten. ama arada dalarsam, saçma sapan, çok huzursuz edici rüyalar görerek uyanıyorum. her zaman bebekle ilgili olmuyor ama genelde sinir bozucu oluyor. hayırdır inşallah diyelim tabi yine de... sizde de var mı böyle bir durum?
Allah herkese kolaylık versin..Tahmin ediyorum nekadar zor olduğunu..Ama korkuttular beni biraz ya..Dün bi hbr geldi kulağıma..Bizim komşulardan biri tatile gitmiş 2 aylıkmış bebek...Kadın bilmiyo hamile olduğunu dikkat etmemişte kendine herhalde...Çocuk ölmüş karnında gelince öğrenmişler..Ya dedim bende tatile gittim bende bi şikayet yok şuan acaba bişi olmasın diye endişelendim:1no2:
benim kızımdayken hiç bulantım olmamıştı.karnım büyüyünceye kadar hamile olduğumu anladım desem olucak.gerçi doğumdada sancı yoktu.son gün epidural sezeyanla doğum yaptım.ama bu hamileliğimde bulantım oluyo.dün yemek yaptım.yemekmi beni yaptı benmi yemeği hiç bilemedim.dün çok kötüydüm yaw.
Bosnacım bir kutu vermişti hapı evet, bu bitince tekrar al demedi, bunu kullan yeter dedi, evet yetti ama haplar bitince geri geldi bulantı, neyseki haftaya gidicem doktora nasılsa, hem ikili test yapılacak hemde o arada sorarım bulantımı da..
Kısıra ben oldum olası bayılırım ama bu aralar çok tiksiniyorum nedense, ekşili şeyler benimde hoşuma gidiyor ama biraz fazla kaçırınca midem yanıyor..
Canım geceleri bende bölük pörçük uyuyorum, ve aynen bende saçma sapan rüyalar görüp huzurumu bozuyorum, rüyalar o kadar çirkin ve ürkütücü ki, sinirlerim bozuluyor benimde, hayırlısı diyelim, kan basıncımız arttığı için rüya görüyoruzdur belki de..
günaydın kızlar.nasılsınız?ben dünden bu yana gerginim ve üzgünümbenneyaptımki.gerçi şimdi daha iyi uyandım ama nasıl olsa bulurlar beni sinir edecek bişeyklava:.dün akşam eşimlede tartıştık üstelik bizi böyle geren kendi aramızda bir problem bile değil.kimseye değil ben bebeğime üzülüyorum onuda üzüyorum diye ama elimde değil.
geçmişe göz atayım geliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?