2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım hıc endıselenme bendede olmadı bulantı bulantısı olanın olmayan uzerınde hıcbır farkı yok canım uzme sakın kendını bebısının orada olup kalp atımı oldufu surece asla sorun yok bende kendımde hıcbısey hıssetmıyorum hamıle gıbı degılım sankı ılk gnden berı onceden daha cok takıyordum ama drum oyle dıynce takmıyorum artık13.haftadayz yanı

simenaycım bir kutu mu vermişti bulantı hapını, bir daha kullanamaz mısın? benim doktorum ısrarla vermiyor bulantı ilacı, önce gastritten kaynaklanan rahatsızlıklarını geçirmeliyiz diyor. açım ama ben :)

benim de canım sürekli ekşili, baharatlı şeyler istiyor. etsiz çiğköfte hamile kalmadan önce de dokunuyordu ama kısıra deliriyorum. fakat yedikten sonra çok kötü oluyor midem, sanırım bu zamanlarda böyle şeyler ağır geliyor.

bir de ben uyuyamıyorum arkadaşlar. midem izin vermiyor zaten. ama arada dalarsam, saçma sapan, çok huzursuz edici rüyalar görerek uyanıyorum. her zaman bebekle ilgili olmuyor ama genelde sinir bozucu oluyor. hayırdır inşallah diyelim tabi yine de... sizde de var mı böyle bir durum?

Canım bulantının olması bebeğin iyi olduğu anlamına falan gelmiyor, böyle şeylere kafana takma sakın ve bulantın olmadığı için Allah ın şanslı kullarından say kendini, inan hiç yaşamak istemezsin, berbat bir durum, ve benim 8. haftamda başladı bulantılarım, mahvoluyorum.

günaydın kızlar.nasılsınız?ben dünden bu yana gerginim ve üzgünümbenneyaptımki.gerçi şimdi daha iyi uyandım ama nasıl olsa bulurlar beni sinir edecek bişeyklava:.dün akşam eşimlede tartıştık üstelik bizi böyle geren kendi aramızda bir problem bile değil.kimseye değil ben bebeğime üzülüyorum onuda üzüyorum diye ama elimde değil.

geçmişe göz atayım geliyorum.

benimde bulantılarım 6. haftada başlamıştı..şu an 10 hafta 5 günlüğüm.iki üç gündür,gayet iyiyim.bulantılarım,yok oldu,aman nazar değmesinn:lepi:

Allah herkese kolaylık versin..Tahmin ediyorum nekadar zor olduğunu..Ama korkuttular beni biraz ya..Dün bi hbr geldi kulağıma..Bizim komşulardan biri tatile gitmiş 2 aylıkmış bebek...Kadın bilmiyo hamile olduğunu dikkat etmemişte kendine herhalde...Çocuk ölmüş karnında gelince öğrenmişler..Ya dedim bende tatile gittim bende bi şikayet yok şuan acaba bişi olmasın diye endişelendim:1no2:

günaydın kızlar.Maşallah dün girmedim form yine almış başını gitmiş.Dün kan ve idrar testlerim vardı öğleye kadar aç kaldım ama öldüm öldüm dirildim baş ağrısı beni mahvetti oruç tutmak isteyenler varsa sakın denemeyin.aölık beni mahvetti ya.bugün sonuçları alıcam bakalım hayırlısı.
ıZMıRHAYAL çok üzüldüm canım umarım geç döllenmedir.
yaz neoldu canım yaa biye yiyosunuzki birbirinizi boşverin ya herşey i bebeğinizi düşünün.

Bosnacım bir kutu vermişti hapı evet, bu bitince tekrar al demedi, bunu kullan yeter dedi, evet yetti ama haplar bitince geri geldi bulantı, neyseki haftaya gidicem doktora nasılsa, hem ikili test yapılacak hemde o arada sorarım bulantımı da..

Kısıra ben oldum olası bayılırım ama bu aralar çok tiksiniyorum nedense, ekşili şeyler benimde hoşuma gidiyor ama biraz fazla kaçırınca midem yanıyor..

Canım geceleri bende bölük pörçük uyuyorum, ve aynen bende saçma sapan rüyalar görüp huzurumu bozuyorum, rüyalar o kadar çirkin ve ürkütücü ki, sinirlerim bozuluyor benimde, hayırlısı diyelim, kan basıncımız arttığı için rüya görüyoruzdur belki de..

benim kızımdayken hiç bulantım olmamıştı.karnım büyüyünceye kadar hamile olduğumu anladım desem olucak.gerçi doğumdada sancı yoktu.son gün epidural sezeyanla doğum yaptım.ama bu hamileliğimde bulantım oluyo.dün yemek yaptım.yemekmi beni yaptı benmi yemeği hiç bilemedim.dün çok kötüydüm yaw.

beknurcum, bence de bulantılarla hiç ilgisi yok bebeğin sağlığının. ama insan ara sıra bebeğinin iyi olduğunu görmek istiyor, haklısın. bence tedirginsen hiç bekleme kontrol gününü, git doktoruna, gör yavrunu, neşen yerine gelsin canım.
ben de biraz yorgun düştüm sanırım bulantılardan, moralsizim. bebişimi görsem ne iyi olacak ama 8 gün kaldı kontrolümüze, sabretmeye çalışıyorum.

Limburgcum 12. haftadan itibaren rahat duyulur yazıyor
ben dün yani 11 haftalıkken duydum cok sukur
evet aynı doktorda duyulan ses.. saatimide aldım elime saydım kalbi 150 atıyor dakikada:)

CANIMCIM,epidrul demişsin,tavsiye edermisin,hani riskli falan diyolar,oyüzden korkuyorum..nedersin?:uhm:

bulantısız hamilelik cok gordum etrafımda
herkesin bunyesi cok farklı..
bulantı ve mide rahatsızlıkları insanın her halini etkiliyor en cokta moralini..

ee nasıl bu kadar benzeyebiliyoruz birbirimize :)

ben de doktorun son verdiği ilaçla 29 ağustosa kadar idare etmeye çalışıyorum. 29'unda ikili testimiz var.

kontrol gününe kadar geçer bulantılarımız inşallah Simenaycım. zira 48 kilo kaldım, yakında görünmez olacağım :1no2:

Günaydın..Sinirlenmemeye çalış ve özellikle eşini sürekli uyar..bu durumun normal olmadığını seni alttan alması gerektiğini söyle..Ben eşime sürekli hatırlatıyorum..Bebeğimizin sakin problemli bi çocuk olmasını istemiyorsan şuanki ortamımız sakin ve huzurlu olması lazım diyorum..O da uzatmıyo kestirip atıyo..Bence onu biraz sen yönlendirmelisin çünkü biz olduğumuz gibi onlarda acemi nezaman ne yapıcaklarını bize nasıl davranıcaklarını bilemiyorlar..

Biri ağrıdan söz etmiş. Ben 8 haftama kadar çok şiddetli kasık ağrıları çektim. Hep adet olmuşum hissi oluyordu. Bu ağrılarda birinde de zaten kanamam oldu. Ama şimdi yok çok şükür.

Kanaması olanlar için belki bu yazacağımı bilmek isteriniz. Alttan muayene çoğu kadını rahatsız ettiği için pek çok hekim ultrasonla tüm takipleri yapıp zorunlu olmadıkça alttan muayene yapmıyor. Ultrasonda kanamanız olup olmadığı kanamanın hangi bölgeden olduğu (yani bebekten dolayı mı değil mi), bir yara olup olmadı bile beli oluyor. Benim kanamam sadece bir kez oldu ama miktarı çok fazla idi. Öncelikle ultrasonla bebeğin kalp atışını aldı sonra yine ultrasona bakarak dedi ki "kanaman durmuş görünüyor. Endişe etme ama izin verirsen alttan rahim ağzında açılma var mı ona bakmak istiyorum" dedi. Kontrol rahim ağzı içindi maalesef biracık canım yanmıştı. Sonra uyardı. "1 hafta kadar kahve rengi akıntı olacak. Bu akıntı bugün ki kanamanın hazne de kalan artıkları. Vücudun onları yavaş yavaş atacak temizlenecek endişe etme."

ozlem_c umarım endişe edeceğin bir şey yoktur.

Hamilelik sıkıntısı yaşamayan anneler var aramız da, doğal olarak çok evhamlıyız. Hamilelik sıkıntısı yaşamayanlar daha şanslı keyifle hamileliklerini yaşıyorlar işte ne güzel :)

Ben de reflü yüzünden çektiğim sıkıntı dışında şu son bir haftadır hiç sıkıntı kalmadı. Göğüslerimdeki hassasiyet devam ediyor sadece.

kızlar cok tesekkür edrim sigarayı bırakmıştım dünden beri içiyorum çünkü umudum kalmadı dünkü doktorn ultrasonu ayna gibiydi bomboş bi nokta bile yok halbukü sata göre 8+2 bugün benim kese 7 haftalık şimdiye kalp atışı duyulmalıydı bakın listede arkadaşlar var benimle aynı gün sat tarihi mansallah allah nazardan saklasın minicik canları canlanmış pıt pıt atıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…