- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #5.441
kızlar cok tesekkür edrim sigarayı bırakmıştım dünden beri içiyorum çünkü umudum kalmadı dünkü doktorn ultrasonu ayna gibiydi bomboş bi nokta bile yok halbukü sata göre 8+2 bugün benim kese 7 haftalık şimdiye kalp atışı duyulmalıydı bakın listede arkadaşlar var benimle aynı gün sat tarihi mansallah allah nazardan saklasın minicik canları canlanmış pıt pıt atıyo
CANIMCIM,epidrul demişsin,tavsiye edermisin,hani riskli falan diyolar,oyüzden korkuyorum..nedersin?:uhm:
kızlar cok tesekkür edrim sigarayı bırakmıştım dünden beri içiyorum çünkü umudum kalmadı dünkü doktorn ultrasonu ayna gibiydi bomboş bi nokta bile yok halbukü sata göre 8+2 bugün benim kese 7 haftalık şimdiye kalp atışı duyulmalıydı bakın listede arkadaşlar var benimle aynı gün sat tarihi mansallah allah nazardan saklasın minicik canları canlanmış pıt pıt atıyo
Günaydın..Sinirlenmemeye çalış ve özellikle eşini sürekli uyar..bu durumun normal olmadığını seni alttan alması gerektiğini söyle..Ben eşime sürekli hatırlatıyorum..Bebeğimizin sakin problemli bi çocuk olmasını istemiyorsan şuanki ortamımız sakin ve huzurlu olması lazım diyorum..O da uzatmıyo kestirip atıyo..Bence onu biraz sen yönlendirmelisin çünkü biz olduğumuz gibi onlarda acemi nezaman ne yapıcaklarını bize nasıl davranıcaklarını bilemiyorlar..
canım ben daha önceden apandisit ameliyatı olduğum için ve normal doğum yapamıyacağım için doktorum önerdi.İnan çok memnun kaldım.5 dakikada bebeğin dünyaya geliyo seninde işlemlerin 10 dk falan sürer 15 dk doğumun biter.Anne ve bebek açısından bence çok iyi.Hemen bebeğini kucağına alıp emzirebiliyosun.Gaz sorununda olmuyo.Sadece bi 6-8 saat ayağa kaldırmıyolar okadar.Diğer sezeryanda hemen ayılamıyosun bebeğin bu arada ortalığı yıkıyo açlıktan.Narkoz çıkarma sorunun oluyo artı hemen ayağa kalkamıyomuşun.arkadaşlarım normal anesteziyle doğum yaptılar memnun kalmadılar ondan biliyorum.
ee nasıl bu kadar benzeyebiliyoruz birbirimize :)
ben de doktorun son verdiği ilaçla 29 ağustosa kadar idare etmeye çalışıyorum. 29'unda ikili testimiz var.
kontrol gününe kadar geçer bulantılarımız inşallah Simenaycım. zira 48 kilo kaldım, yakında görünmez olacağım :1no2:
kızlar ben doktora gidiyorum çok heyecanlıyım 2li test yapılacak ense kalınlığına bakılacak umarım bebişimin herşeyi normaldir.belki cinsiyetini bile öğreniriz.:ecrin_bebek:
kızlar ben doktora gidiyorum çok heyecanlıyım 2li test yapılacak ense kalınlığına bakılacak umarım bebişimin herşeyi normaldir.belki cinsiyetini bile öğreniriz.:ecrin_bebek:
Ben de bulantıdan çok kilo verdim ama durmadan bir yerlerim sistigi icin anlasılmıyor....
Her gece saçma sapan rüyalardan görüyorum ben de... Mesela dün gece başka bir bebeğim olduğunu, ama bulantılarım yüzünden onu unuttuğumu gördüm. Bir önceki gece de başka bir boyuta giderek dünyayı kurtardım... Geçen hafta ise kocaman bir portakal beni yemek için sabaha kadar kovaladı... Şu anda hepsi çok saçma geliyor ama gece öyle korkuyorum ki rüyamda...
canım bende ilk hamileliğimde çok istedim normal doğumu ama olmadı.Hem biliyomusun iç durmadım yürüyüş yaptım spor yaptım her işimi kendim yaptım kolay doğum olsun diye.son güne kadar bekledim normal olsun diye.sezeyana karşıydım ama songün muaynesinde rahim 1 santim açılma yapmış kızım 3950 gr normal doğum yapmam imkansızdı.artı çok beklediğim için inatla kızım bende ne varsa yutmuş.iki kere midesi yıkandı.doğum nasıl olursa olsun yeterki bebeğiniz sağlıklı olsun.
saolun kızlar allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun.nilüferşahh sonuçları haber veririm listeye.kendinize ii bakın bye:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?