2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ikili testte 27 ağustos ta olacak kısmetse işte, o güne kadar daynmaya çalışcam yani, seninle benzer yönlerimiz çok gerçekten, ama ben kilo vermiyorum alıyorum aksine, nasıl oluyorsa artık, sendeki kilolar bana geliyo sanırım :)) 50 ile başladım şu an 52 yim...

Bosna ve Sinpac sizin rüyalarınız da çok değişikmiş, ama benim gördüklerim hep üzücü ve ürkütücü rüyalar, ve elbette bebekler üzerine görüyorum.. Şu portakal kovalama rüyasına çok güldüm, bugun yüzümü güldüren ilk şeydi bu doğrusu, Allah ta sizi güldürsün emi... Bir seferinde beni de kocaman bir kartopu kovalamıştı, o geldi aklıma...

Günaydın arkadaşlar sayfalar bayağı bir birikmişoku oku bitmedi.ben biraz geç kalkmışım bugün. o dediğiniz saçma sapan rüyaları ben de görüyorum hem de her gece.

Simenaycım geçmiş olsun canım yine kötüymüşsün.dün iyiydin oysa ki.

Berknur tatil için boşuna endişelenme.ben de daha yeni hamile kaldığımı öğrenince 20 gün tatil yaptım Allaha şükür bir şey olmadı.

izmirlihayal canım biraz daha bekle bakalım Allahtan ümit kesilmez.

csmcsm iyi haberlerini bekliyoruz.

gelincik el dopleri ilgimi çekti ne güzel onu hissediyorsun.peki herhangi bir zararı yok dimi?

kızlar 1 saattir geçmişi okuyorum izmirhayal üzme kendini inşallah bebişin bir sürpriz yapar sana dualarımız seninle...kızlar herkese hayırlı günler diliyorum ben bugün çok kötüyüm eşimle küstük , hiçbirşey yiyemiyorum moralim sıfır çok üzgünüm ağlama krizlerindeyimmmafoldumbenmafoldumben

aman aman maaşallah canım ya, kilo vermek, hele bir de eski kilo da düşük olunca, daha çok hırpalıyor vücudu. gelsin valla sana, boşa gitmesin bari. kendimi bildim bileli ilk defa 50 kiloya yükselebilmiştim, yine gitti :)

Bosna,
Senin rüyan da süpermiş...

sorma Sinpac, ben gördüm mü film gibi görüyorum :)

Simenaycım ben de tam dediğin gibi rüyalar görüyorum ama onları anlatmıyorum, hem kimseyi üzmemek, hem de hatırlamamak için. hatırlayarak uyanırsam o gün kendime gelemiyorum.

canıımm neden üzüyorsun kendini şimdi böyle yaparak bebişini de etkiliyorsun biliyorum insanın sinirleri yıpranıyor ama bak bunlar çok geçici şeyler oluyor akşama barışırsınız.biz de ara ara eşimle kapışıyoruz ama anlık oluyor ben küsüyorum konuşmuyorum çünkü birşey deyince kavga daha çok büyüyor sonra onun siniri geçince gelip özür diliyor beni ve bebişi üzdüğü için.ya bunlar şu aralar çok normal çünkü biz çok hassasız ve onlar da etkileniyorlar bizden.üzme kendini ve miniğini. lmaz:

ezgim zararı yok bebege..
bu arada su gerginlik sanırım hepimizde var bende annemi küstürdüm sanırım telefonda
basımın agrısını anlatınca iste olumlu dusun falan dedi hep bi seyler okuyup buluyosun dedi
bende sanırım kırıcı oldum tüh yaa

canım üzme kendini, her zaman olan şeyler bu küslükler, ama bize şimdilerde daha zor geliyor tabi. akşama barışırsınız, nolucak, yıpratma kendini boşu boşuna. yemek konusuna da takılma fazla, bir çoğumuz yiyemiyoruz, geçecek bugünler arkadaşım, hadi toparla kendini, üzme yeğenimizi :)

Canım merhaba, teşekkür ederim, dün ne güzel iyiydim evet, bugun ne olduysa birden bire tekrar kabus günlere geri döndüm malesef, şu an daha iyiyim ama, sabah çok kötüydü...

zararı olmayacağını düşünmüyorum.Ruhsal yönden de etkileniyor bebek anneden.öyle bir makale okumuştum sık sık ruhsal çöküş yaşayan annelerin doğan bebekleri daha asabi ve sinirli olurmuş diye.nitekim ben ilk hamile kaldığımda doktorum bana kesinlikle stresten ve kendini üzecek şeylerden uzak duracaksın bu çok önemli demişti.bence de çok önemli.

Canım hiç takma kafana, eşler nedense böyle arada huysuzluk yapabiliyorlar, benimkide 2 gündür küstü bana, dün akşam gelip kendiğinden özür dileyip barıştı, eşlerinde kafası karışık bence, bizim tepkilerimize ve değişken ruh hallerimize anlam veremiyorlar. Sakın ağlayıpta bebeğini strese sokma, bak burada hep beraberiz, bizlerle dertleş, rahatlat kendini...

Slm kızlar dün doktora gittim ikili test için dopplere girdim bebişimi gördüm ne kadar büyümüş yaaa ense kalınlığı normal 10 gün sonrada kan sonuçlarını alsam oh dicem yaa bu arad hiç kilo almamışım süper yaa:)

Bosnacım sen nasılsın? kilo vermişsin ben de aynıyım canım ya alamadım da verdiklerimi.Sadece meyve yiyerek kilo alınmıyor maalesef.Bakalım kontrole gidince doktor ne diyecek

Gözünaydın canım, darısı bana ve diğer arkadaşlara olsun, kan sonuçlarında iyi çıkar inşallah...

canım ne ben nede bebek umrunda değil bir kaç gündür çok tuhaflaşmıştı zaten dün akşamda hiç olmucak şeyden tartışma çıkardı kendi kendine kızdı köpürdü falan çok kırıldım ve üzüldüm :gitme:

arkadaşlar kaç gündür erteliyodum bugün temizlikle biraz uğraşıyım dedim biraz daha ii hissediyordum kendimi süpürge yaparken biden bir ağrı girdi belime ve hala geçmedi korkuyorum bişi olurmu diye..mafoldumben

Benim eşim bebeği istemiyorum bile diyordu geçen haftalarda, babalık fikrine ve sorumluluk duygusuna alışmaları zor oluyor, aynı benim eşimde ne bebeği ne de beni umursuyor, bana hiç hamileymişim gibi davranmıyor, ben hiç takmıyorum, ilk zamanlar çok ağladım, sinirlendim ama baktım ki kendime ve bebeğe zarar veriyorum, sende umursama bir süre sonra anlayacaktır hatasını, benimki anlamaya başladı yavaş yavaş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…