2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar, hepimizin bebeklerş büyüyyor maşallah ah bide gaz sancıları olmasa.. uzun zamandır girmiyodum geçmişi takip etmek imkansız okadar çokki. birşy sorucam ticker yapıyorum ama kaydete bastığımda uygun formatta değil yazıyor oysaki daha öncekini de ben yaptım şimdi niye olmuyor anlamadım.. siz nasıl yaptınız.

canim bende medela aldim aynisi yani.motor bolumun haric herseyi kaynattim ben
yok bide motor bolumunu kaynatcakdim ya ne bicim cevap yazmisimkaydirigubbakcemile3

canim valla bak saka degil.arabaniz varsa bindir tur atin hemen uyuyor.araba yoksa taksiye bin derim.

zayif olan herbikeslerden artikin hicc hoslanmiom kaydirigubbakcemile3

sizce humananın süt yapıcı cayı gercekten işe yarıyormudur

yariyor guzelim.ben dogumdan beri kullanyorum.

canım valla nazar değer diye hiç söyleyesim yok ama sanırım metsil damla kurtardı bizi.yavrumun tek derdi gazmış.2 gündür metsil veriyorum mışıl mışıl....bakalım ne kadar götürür bizi...ben daha önce humana çayı,nurse harvey,zinko....hepsini denemiştim.bize metsil iyi geldi sanırım..:teytey::lepi:

canım linkin sadece htpp ile başlayıp png ile biten kısmını kopyalayacaksın.

arkadaşlar nursey harveys diye bir gaz şurubu var bitkisel içerisinde kimyon ve dere otu yağı var.. oğluma doktor zinco verdi ama işe yaramadı sonra ben bir arkadaşımın tavsiyesiyle bu şurrubu aldım ve çok memnunum. günde 6 kez verebiliyosunuz sadece şişe açıldıktan sonra 1 ay kullanıp bitmesse yeni şişeye başlamanız gerekiyor.

gaz sorunu olanlar icin om x surup var tamamen bitkisel yaziyor.hastaneden cikarken cocuk doktoru yazmisti almistim ama kullanmamistim.oglusumun 2 gun gazi oldu.ne yapacagimi sasirdim dun.oglumun kendi doktorunu aradim o da om x al dedi var dedim evde. gunde 3 4 defa bi cay kasigi icir dedi.ne 3 4 u bi kere icirdim kendine geldi cocuk.gece bi yandan uyudu bi yandan gaz cikardi bitanecik oglusum.bu ara om x rahat uyumasinida sagliomus.recetesinde yazio.
diger gaz ilaclari ise yaramayanlar isterseniz dr larina bide om x i sorun.

kesinlikle omix çook iyi geliyor içinde fiyattıda 1300 benim bebegim 50 günlük ilk doğdugunda aldım daha 2 kere verdim allaha şükür gazdan cok cekmedim ilerdede cekmem inşallah

bebeklerine mama veren anneler hangi markayı kullanıyorsunuz ?

ben aptamille başlamıştım onu verirken oğlum çok gazlıydı sonra aptamilin conformiline geçtim gazlı bebekler içinmiş ama onu sevmedi ata bey hep çıkardı ondan sonra hero baby ye geçtim rahat ettim gaz problemimiz iyice azaldı sonra birkaç arkadaşıma sordum aptamil gaz yapıyormuş bazı bebeklere sindirmekte zorlanıyorlarmış bilginiz olsun

birde bebeklerinin tırnaklarını kesmeye başlayan anneler ne sıklıkta kesiyorsunuz benimki 1 hafta oldu keseli yine uzamış :)

canım pompayı nekadara aldın benim manuell var zamanımı cok alıyoor aynı sorunu makinede yaşarmıyım acaba

slm annecikler nasılsınız iyisinizdir inşallah meleklerinizde tabii
kıslar size biraz saçma gelicek biliyorum ama hiç sütütünün tadına bakan varmı aranızda
ben sütümün tadına baktım sağarken ilk başta tatlımsı gibi geliyo sonra sararıyo ve ne acı ne tuzlu değişik bi tadı oluyo dün biraz sağdım ben sağma işlemini bitirdim oğlum uyandı fırsat bu fırsat dedim hemen veriyim verdim kesinlikle içmedi öğürdü hatta hadi diycem durgun süt ama düzenlibi şekilde günde 3 4 kere sağıyorum sağmadan önce biraz elimle sağıp akıtıyorum tuzlu ekşi bişeyler yemiyorum tam tersi tatlı yiyorum içiyorum sürekli çayı bile bıraktım uzattım biraz ama acaba bu sütün tadı bana has bişeymi diye merak ettim doğrusu???

canım pompayı nekadara aldın benim manuell var zamanımı cok alıyoor aynı sorunu makinede yaşarmıyım acaba

ben pompayi doktoruma yazdirdim canim ama burda fiyati 119 frank ben isvicrede yasiyorum ama turkiyedede 130 yada 140 civari sanirsam netten bakmistim. valla 5 dakkada sagiliyor ama biraz kuvvetli cekiyor ilk defada acitti goguslerimi. ha birde biraz gurultulu calisiyor.

canım biz bebelac almıştık ilk hastane çantamıza koymuştuk lazım olmaz inşallah diyerek ama oldu maalesef neyse geçenlerde similac aldı babamız bi arkadaşı tavsiye etmiş oğlum hem kabız oldu hem gazdan uyuyamadı belki ilk onunla başlasak yapmazdı ama değiştirince etkilendi oğlum şimdi birde aptamil deniycez bi doktorumuza da soralım belki bir iki gün mama değiştiği için yapıp sonra düzelirse ozaman devam ederiz yoksa bebelac la devam edicez şükür gaz sorunumuz olmadı olan gazımızıda rahat çıkarıyoruz çok şükür maşallahhh diyimde nazarım değmesin

slm kuju valla bende merak ediyorum sutumun tadini ama cesaret edip tadamiyorum. belkide mamaya alistigi icin oyle yapiyordur senin kuzu? mama biraz tatliysa ondan sütü kabul etmiyrodur. baktin mi mamanin tadinada sen?

Ben hiç tatmadım açıkçası canım ama bana hep tatlı olması gerekiyo gibi geliyo, aksi halde bebekler emmez ki

kızlar vitamalt kullanan varmı??eşime aldrdım ben onu vitamin hapı gibi zannediodum..eşim dioki bayagı soda gibi içecek?????dogrumu aldrdım acep??

medelanın pompasının 30 tl hediye çeki var maxi toys joker de.haberiniz olsun alacak olanlar...

benim kardeşim baktı tadına.aynı inek sütü dedi:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…