- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.521
sizce humananın süt yapıcı cayı gercekten işe yarıyormudur
selam hanımlar ben bugun kontrole gıttım ve nıhayet gogus pompası yazdırabıldım medelanın mınoı elektrıklısını aldım bu pompadan kullanan arkadaslar ılk kullanımdan once kaynattınız mı naptınız yazarmısınız lutfen. Bırde dogum kontrol hapı kullanılabılıyyormjs ama sadece ıkı tane hap varmıs kullanılabılen ıstersenız adını yaazayım sızede ben aldım
ya kızlar ben artık kafayı yiycem.kızım 3 gündür kucağımda uyuyor yerine yatırınca 10 dk sonra kıyameti koparıyor.tekrar kucağıma alınca susup uyuyor.daha 23 günlük hemen kucağa alışmış mıdır?hiç birsey yapamıyorum ne yemek ne iş.inanın dün tuvalete bile kucağımda gitmek zorunda kaldım.o kadar vahim durumdayım.gaz sancısı var o yüzden böyle yapıyor galiba. kucağımda benim vücudumun sıcaklığını alınca biraz sancıcı kesilip uyuyor ama yerine koyunca başlıyor kıvranmaya.doktor zinco damla verdi onu veriyorum bide milupanın bebekler için olan rezene çayından az veriyorum ama yinede ne gece uykusu var ne gündüz.yorgunluktan uykusuzluktan bittim tükendim artık.zaten daha tam kendimi toparlayamadım sürekli tansiyonum düşüyor.ben ne yapıcam bu kızla bilmiyorum ya
inşallah canım dört gözle o günleri bekliyorum valla.kimi bebek 6 ayına kadar öyle devam ediyor diyorlar kriz geçirecek gibi oluyorum o zaman.6 ay bu halde devam ederse kesin çıldırırım.bakalım bende 40 nı bekliyorum ama bizim daha 17 günümüz var.hamilelikte 12 kilo almıştım 11 kilosu gitti bile valla böyle devam ederse daha da gidecek gibi.
sizce humananın süt yapıcı cayı gercekten işe yarıyormudur
ya kızlar ben artık kafayı yiycem.kızım 3 gündür kucağımda uyuyor yerine yatırınca 10 dk sonra kıyameti koparıyor.tekrar kucağıma alınca susup uyuyor.daha 23 günlük hemen kucağa alışmış mıdır?hiç birsey yapamıyorum ne yemek ne iş.inanın dün tuvalete bile kucağımda gitmek zorunda kaldım.o kadar vahim durumdayım.gaz sancısı var o yüzden böyle yapıyor galiba. kucağımda benim vücudumun sıcaklığını alınca biraz sancıcı kesilip uyuyor ama yerine koyunca başlıyor kıvranmaya.doktor zinco damla verdi onu veriyorum bide milupanın bebekler için olan rezene çayından az veriyorum ama yinede ne gece uykusu var ne gündüz.yorgunluktan uykusuzluktan bittim tükendim artık.zaten daha tam kendimi toparlayamadım sürekli tansiyonum düşüyor.ben ne yapıcam bu kızla bilmiyorum ya
selam arkadaşlar, hepimizin bebeklerş büyüyyor maşallah ah bide gaz sancıları olmasa.. uzun zamandır girmiyodum geçmişi takip etmek imkansız okadar çokki. birşy sorucam ticker yapıyorum ama kaydete bastığımda uygun formatta değil yazıyor oysaki daha öncekini de ben yaptım şimdi niye olmuyor anlamadım.. siz nasıl yaptınız.
selam hanımlar ben bugun kontrole gıttım ve nıhayet gogus pompası yazdırabıldım medelanın mınoı elektrıklısını aldım bu pompadan kullanan arkadaslar ılk kullanımdan once kaynattınız mı naptınız yazarmısınız lutfen. Bırde dogum kontrol hapı kullanılabılıyyormjs ama sadece ıkı tane hap varmıs kullanılabılen ıstersenız adını yaazayım sızede ben aldım
canim bende medela aldim aynisi yani.motor bolumun haric herseyi kaynattim ben
yok bide motor bolumunu kaynatcakdim ya ne bicim cevap yazmisimkaydirigubbakcemile3
slm hepicinize arkidisler. gaz sorunlarina cozumler bulunmus cok sukur gozunuz aydin.
canim bu acayip kuvvetli cekiyor ya acidi valla goguslerim seninkide oyle mi birde acayip sesi vaar ya bunun.
canım pompayı nekadara aldın benim manuell var zamanımı cok alıyoor aynı sorunu makinede yaşarmıyım acaba
bebeklerine mama veren anneler hangi markayı kullanıyorsunuz ?
ben aptamille başlamıştım onu verirken oğlum çok gazlıydı sonra aptamilin conformiline geçtim gazlı bebekler içinmiş ama onu sevmedi ata bey hep çıkardı ondan sonra hero baby ye geçtim rahat ettim gaz problemimiz iyice azaldı sonra birkaç arkadaşıma sordum aptamil gaz yapıyormuş bazı bebeklere sindirmekte zorlanıyorlarmış bilginiz olsun
birde bebeklerinin tırnaklarını kesmeye başlayan anneler ne sıklıkta kesiyorsunuz benimki 1 hafta oldu keseli yine uzamış :)
slm annecikler nasılsınız iyisinizdir inşallah meleklerinizde tabii
kıslar size biraz saçma gelicek biliyorum ama hiç sütütünün tadına bakan varmı aranızda
ben sütümün tadına baktım sağarken ilk başta tatlımsı gibi geliyo sonra sararıyo ve ne acı ne tuzlu değişik bi tadı oluyo dün biraz sağdım ben sağma işlemini bitirdim oğlum uyandı fırsat bu fırsat dedim hemen veriyim verdim kesinlikle içmedi öğürdü hatta hadi diycem durgun süt ama düzenlibi şekilde günde 3 4 kere sağıyorum sağmadan önce biraz elimle sağıp akıtıyorum tuzlu ekşi bişeyler yemiyorum tam tersi tatlı yiyorum içiyorum sürekli çayı bile bıraktım uzattım biraz ama acaba bu sütün tadı bana has bişeymi diye merak ettim doğrusu???
kıslar size biraz saçma gelicek biliyorum ama hiç sütütünün tadına bakan varmı aranızda
ben sütümün tadına baktım sağarken ilk başta tatlımsı gibi geliyo sonra sararıyo ve ne acı ne tuzlu değişik bi tadı oluyo dün biraz sağdım ben sağma işlemini bitirdim oğlum uyandı fırsat bu fırsat dedim hemen veriyim verdim kesinlikle içmedi öğürdü hatta hadi diycem durgun süt ama düzenlibi şekilde günde 3 4 kere sağıyorum sağmadan önce biraz elimle sağıp akıtıyorum tuzlu ekşi bişeyler yemiyorum tam tersi tatlı yiyorum içiyorum sürekli çayı bile bıraktım uzattım biraz ama acaba bu sütün tadı bana has bişeymi diye merak ettim doğrusu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?