2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kesinlikle omix çook iyi geliyor içinde fiyattıda 1300 benim bebegim 50 günlük ilk doğdugunda aldım daha 2 kere verdim allaha şükür gazdan cok cekmedim ilerdede cekmem inşallah

aman allah nazarlardan saklasin valla cocugun orda aci cekerken sen bisey yapamiosun cok kotu bisey.
bu arada sen yenimisin ?

canim ben uyudugunda gozume kestirebilirsem kesiyorum acaip hizli uzuo tirnaklari.haftada bi kesmek gerek bence

canım pompayı nekadara aldın benim manuell var zamanımı cok alıyoor aynı sorunu makinede yaşarmıyım acaba

120 tl cicim

merhaba anneler...

bugün doktora gittik oğluşum hastane çıkış kilosundan sonra 1300 gram almış 1 ayda...
kalça usgsi sorunsuz çıktı şükür...

aşı olurken katılıyordu yavrum nasıl bir eli vardı hemşirenin anlamadım gitti...
evdeyiz uyuyor sürekli ağlıyor uykusunda çok korkmuş yavrum mafoldumben
bende ağlıyorum onu öyle gördükçe...

oy oy analık ne zormuş

ayarladim en düsükte kullandim ama biraz aciitti. ama belkide gogusler dolu oldugu icin acitmistir.ay ben tadina bakmaya cesaret edemiyorum sütümün. tiksinirmisim gibi geliyo

ya sizin yaptirdiginiz asinin adi ne bizimkine asi yapilmadi sadece agzina vitamin K verdi siringa gibi birseyle. 2. ayda yapilacak bizim asimiz

hadi geçmiş olsun.daha çok duycaz aşı ağıtlarını yavrucakların.şimdi elleri mahkum yatıyolar oraya kuzu kuzu hele büyüsünler bırakıp kaçacaklar hastane kapısından ...
kilosuda çok iyi maşallah bebişe...

Kızlar sÜper bı sÜt arttırıcı Şey Çekırdekkk bende Çok faydalı tavsıye ederımm
ya sezaryanlılar benım dıkıŞ yerlerım sancı yapıyo sızdede oluyo muuu

bilmiorum öznur ben onu bayagı bi günlük vitamin hapı zannettim..bi kerelik içecekmiş yaw

gnc well diye tukkanlar kaydirigubbakcemile3 varya orda haplarini satiolarmis
ama sut ic bide kayisi incir kaynat suyunu ic deli gibi sut yapio.bugun kardesim bendeydi hastaneye gidecegiz diye sohbet ederken elime bi islaklik geldi bu ne be dedim gogusum den sut geliomus gogus pedini yeni degistirdigim halde.bi cikardim resmen fiskiriyordu gozlerime inanamadim.
kesinlikle incir ve kayisi tavsiye ediyorum.hasret yazmisti burda.denedim valla super

masallah canim.
asi oldukdan sonra korkuyorlar ya canim bak asi olan yeri op surekli ve operkende konus bebisinle acaip rahatlio bebis.ben oglumda denedim.topuk kani aldiklarinda bide hepatit 2.dozda.ise yariyor.

ayarladim en düsükte kullandim ama biraz aciitti. ama belkide gogusler dolu oldugu icin acitmistir.ay ben tadina bakmaya cesaret edemiyorum sütümün. tiksinirmisim gibi geliyo

doluysa acitio aklinialirimsmile

Kızlar sÜper bİ sÜt arttırıcı Şey Çekİrdekkk bende Çok faydalı tavsİye ederİmm
ya sezaryanlılar benİm dİkİŞ yerlerİm sancı yapıyo sİzdede oluyo muuu

mekik cekmeye calisirken acio,

canım ben de aptamil kullanıyorum.doktor en iyisi o dedi.benim kızında gaz sancısı oluyor ondan demekki.benim kızında tırnakları çok çabuk uzuyor

nasıl yani birinci ayın sonunda hepatit aşısının ikinci dozu yapılıyo sen bidaha sor canım ikinci ayda da karma aşı var

ya burda bicok sey farkli türkiyeden. mesela siz ikinci kez topuk kanindan falan bahsettiniz burda sádece 1 defa aldilar bizden. ikinci aydada karma asisi yapilacak hatta biraz agir bi asiymis sanirim emla krem verdi doktorumuz yapiskan seklinde kutunun icinde.gitmeden 1 sat once bacaklarinin üst kismina yapistiracagim.

bir de doktorumuz anne karnındaki seslerin kaydedildiği bir cd verdi onu dinliyo...klasik müzik hiç sevmedi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…