- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.541
kesinlikle omix çook iyi geliyor içinde fiyattıda 1300 benim bebegim 50 günlük ilk doğdugunda aldım daha 2 kere verdim allaha şükür gazdan cok cekmedim ilerdede cekmem inşallah
bebeklerine mama veren anneler hangi markayı kullanıyorsunuz ?
ben aptamille başlamıştım onu verirken oğlum çok gazlıydı sonra aptamilin conformiline geçtim gazlı bebekler içinmiş ama onu sevmedi ata bey hep çıkardı ondan sonra hero baby ye geçtim rahat ettim gaz problemimiz iyice azaldı sonra birkaç arkadaşıma sordum aptamil gaz yapıyormuş bazı bebeklere sindirmekte zorlanıyorlarmış bilginiz olsun
birde bebeklerinin tırnaklarını kesmeye başlayan anneler ne sıklıkta kesiyorsunuz benimki 1 hafta oldu keseli yine uzamış :)
canım pompayı nekadara aldın benim manuell var zamanımı cok alıyoor aynı sorunu makinede yaşarmıyım acaba
canim bende medela aldim aynisi yani.motor bolumun haric herseyi kaynattim ben
yok bide motor bolumunu kaynatcakdim ya ne bicim cevap yazmisimkaydirigubbakcemile3
slm hepicinize arkidisler. gaz sorunlarina cozumler bulunmus cok sukur gozunuz aydin.
canim bu acayip kuvvetli cekiyor ya acidi valla goguslerim seninkide oyle mi birde acayip sesi vaar ya bunun.
ilk kullandigimda en az cekis kuvvetiyle basladim ben,ilk oldugu icin acitacak sandim.ayarini yapmadin mi yanindan?
ay evet sesi kabus gibi oluo bazan :))
slm annecikler nasılsınız iyisinizdir inşallah meleklerinizde tabii
kıslar size biraz saçma gelicek biliyorum ama hiç sütütünün tadına bakan varmı aranızda
ben sütümün tadına baktım sağarken ilk başta tatlımsı gibi geliyo sonra sararıyo ve ne acı ne tuzlu değişik bi tadı oluyo dün biraz sağdım ben sağma işlemini bitirdim oğlum uyandı fırsat bu fırsat dedim hemen veriyim verdim kesinlikle içmedi öğürdü hatta hadi diycem durgun süt ama düzenlibi şekilde günde 3 4 kere sağıyorum sağmadan önce biraz elimle sağıp akıtıyorum tuzlu ekşi bişeyler yemiyorum tam tersi tatlı yiyorum içiyorum sürekli çayı bile bıraktım uzattım biraz ama acaba bu sütün tadı bana has bişeymi diye merak ettim doğrusu???
canim kujum bak sen bu sut derdinden exiyet ediyorsun kendine,sanirsam artik kendinde hata yada problem aramaya basladin.
ben tadina baktim canim. en son hatirladigim annemin sutunun tadiyla ayni benimkide yani senin tarif ettigin gibi. bu arada erkek kardesim icmediginde annem sagiyordu sutunu ben iciyordum :)))) bosuna degil kolay hasta olmam
kızlar vitamalt kullanan varmı??eşime aldrdım ben onu vitamin hapı gibi zannediodum..eşim dioki bayagı soda gibi içecek?????dogrumu aldrdım acep??
ebrucugum benimde bildigim maltlar oyle starbucks da satilan icecekler gibi.hapinida burda okumustum ilk defa.
1.ay sonunda doğumdaki hepatit aşısının 2.dozu yapılıyo....2.ayda verem aşısıya sizin yaptirdiginiz asinin adi ne bizimkine asi yapilmadi sadece agzina vitamin K verdi siringa gibi birseyle. 2. ayda yapilacak bizim asimiz
ya sizin yaptirdiginiz asinin adi ne bizimkine asi yapilmadi sadece agzina vitamin k verdi siringa gibi birseyle. 2. Ayda yapilacak bizim asimiz
merhaba anneler...
bugün doktora gittik oğluşum hastane çıkış kilosundan sonra 1300 gram almış 1 ayda...
kalça usgsi sorunsuz çıktı şükür...
aşı olurken katılıyordu yavrum nasıl bir eli vardı hemşirenin anlamadım gitti...
evdeyiz uyuyor sürekli ağlıyor uykusunda çok korkmuş yavrum mafoldumben
bende ağlıyorum onu öyle gördükçe...
oy oy analık ne zormuş
bilmiorum öznur ben onu bayagı bi günlük vitamin hapı zannettim..bi kerelik içecekmiş yaw
Kızlar sÜper bİ sÜt arttırıcı Şey Çekİrdekkk bende Çok faydalı tavsİye ederİmm
ya sezaryanlılar benİm dİkİŞ yerlerİm sancı yapıyo sİzdede oluyo muuu
silver5 çok teşekkür ederim. sonunda oldu ohaoldumsmile
hadi geçmiş olsun.daha çok duycaz aşı ağıtlarını yavrucakların.şimdi elleri mahkum yatıyolar oraya kuzu kuzu hele büyüsünler bırakıp kaçacaklar hastane kapısından ...
kilosuda çok iyi maşallah bebişe...
merhaba anneler...
bugün doktora gittik oğluşum hastane çıkış kilosundan sonra 1300 gram almış 1 ayda...
kalça usgsi sorunsuz çıktı şükür...
aşı olurken katılıyordu yavrum nasıl bir eli vardı hemşirenin anlamadım gitti...
evdeyiz uyuyor sürekli ağlıyor uykusunda çok korkmuş yavrum mafoldumben
bende ağlıyorum onu öyle gördükçe...
oy oy analık ne zormuş
ayarladim en düsükte kullandim ama biraz aciitti. ama belkide gogusler dolu oldugu icin acitmistir.ay ben tadina bakmaya cesaret edemiyorum sütümün. tiksinirmisim gibi geliyo
Kızlar sÜper bİ sÜt arttırıcı Şey Çekİrdekkk bende Çok faydalı tavsİye ederİmm
ya sezaryanlılar benİm dİkİŞ yerlerİm sancı yapıyo sİzdede oluyo muuu
canim bende medela aldim aynisi yani.motor bolumun haric herseyi kaynattim ben
yok bide motor bolumunu kaynatcakdim ya ne bicim cevap yazmisimkaydirigubbakcemile3
canim valla bak saka degil.arabaniz varsa bindir tur atin hemen uyuyor.araba yoksa taksiye bin derim.
evet onu denedim hastaneye falan gittiğimizde arabada uyuyor.ama eve gelince geri uyanıyor.
zayif olan herbikeslerden artikin hicc hoslanmiom kaydirigubbakcemile3
canım ben kendimi bildim bileli hep zayıf oldum hamilelikte çok kilo alırım sandım ama almadım ve normal doğum yaptığım için aldığımı da hemen verdim.şimdi de kızım sağolsun hiç oturtmuyor daha da vercem gibi duruyor
yariyor guzelim.ben dogumdan beri kullanyorum.
canım valla nazar değer diye hiç söyleyesim yok ama sanırım metsil damla kurtardı bizi.yavrumun tek derdi gazmış.2 gündür metsil veriyorum mışıl mışıl....bakalım ne kadar götürür bizi...ben daha önce humana çayı,nurse harvey,zinko....hepsini denemiştim.bize metsil iyi geldi sanırım..:teytey::lepi:
ablam da onu kullanıyor çok memnun.ben ilaç diye kullanmak istemedim.zinco yu bitkisel diye veriyorum.bakalım artık böyle devam ederse çaresiz kalıp vericem herhalde
canım linkin sadece htpp ile başlayıp png ile biten kısmını kopyalayacaksın.
bebeklerine mama veren anneler hangi markayı kullanıyorsunuz ?
ben aptamille başlamıştım onu verirken oğlum çok gazlıydı sonra aptamilin conformiline geçtim gazlı bebekler içinmiş ama onu sevmedi ata bey hep çıkardı ondan sonra hero baby ye geçtim rahat ettim gaz problemimiz iyice azaldı sonra birkaç arkadaşıma sordum aptamil gaz yapıyormuş bazı bebeklere sindirmekte zorlanıyorlarmış bilginiz olsun
birde bebeklerinin tırnaklarını kesmeye başlayan anneler ne sıklıkta kesiyorsunuz benimki 1 hafta oldu keseli yine uzamış :)
nasıl yani birinci ayın sonunda hepatit aşısının ikinci dozu yapılıyo sen bidaha sor canım ikinci ayda da karma aşı var
Kızlar bebıslere ne tur muzık dınletıyorsunuz
Kızlar bebıslere ne tur muzık dınletıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?