2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sümeyracim benim dikis yerinde herhangibi acima veya sanci yok dün kontrolum vardi doktorda iyi dedi. sen gitmedin mi kontrole?bi göster bence baya olmus hala sanci olmasi normal degil

benim kızım klasik müziği çok seviyor.ben hamileyken de çok dinlemiştim.şimdi de uyurken başucunda çalıyorum.rahatlıyor gibi geliyor bana

Geçmiş olsun canım. Benim bebeğim de aşı günü çok huysuzlanmıştı, insan hiç kıyamıyor gerçekten de. Şu aşıların ağız yoluylas verilenlerini bulsunlar artık yaa, ya da can acıtmayan bi yöntem bulsunlar. Yazık bu bebeciklere yahu

sümeyracim benim dikis yerinde herhangibi acima veya sanci yok dün kontrolum vardi doktorda iyi dedi. sen gitmedin mi kontrole?bi göster bence baya olmus hala sanci olmasi normal degil

Bende de zorlandığımda ağrı oluyor, doktor normal dedi

Biz de bir kez aldırdık topuk kanını. Türkiyede bile hastaneden hastaneye değişiyo

ben gögüs pedi kullanmayalı bayagı oldu 20 gün sütümü sagmıştım bu yuzdenmi bilmiorum kendiliginden akardı sütüm ..şimdi tık yok..kaynatacaz dimi bunları??
Kızlar bebıslere ne tur muzık dınletıyorsunuz

BAHA..

Canım ayçekirdeği ben önüme geleni yiyorum gaz sorunumuz yok denecek kadar az sadece akşam saatleri azıyoruz. benim dikişlerimde bi problem var. doktora gideceğim ama fırsat bulamıyorum.

bence bir an önce gitmelisin sorun varsa. benim dün alttan falanda muayene ettiler hic hoslanmiyorum o muayeneden. biraz kirmizilik varmis rahim icinde ordan örnek alip labarauara gönderecegini söyledi eger bi problem varsa haber gelecek recete gönderecekler.

Evet gitmeliyim doktorumda çağırdı ama bu aralar eşimin ortağı( eniştesi) nin torunu yani eşimin kuzeninin kızı oldu altı hafta vardı aramızda bebekte tavşan dudak olayı var eniştede devamlı onlarla ilgilendi dükkanı eşim bakmak zorunda kaldı berber işlerde yoğun olunca kaldı. salıya gidiyorum ama.isyanlardayımmmmm

ben gögüs pedi kullanmayalı bayagı oldu 20 gün sütümü sagmıştım bu yuzdenmi bilmiorum kendiliginden akardı sütüm ..şimdi tık yok..kaynatacaz dimi bunları??

BAHA..

ben 10 tane incir 10 tane kayisiyi 2 lt su ile kaynattim.seker atmadim.tadi guzeldi iyiki seker atmamisim.posasinida ayrica ye bence.ben gidip gelip bitane yiyorum.

dikislerinde problem ne canim? bende iltihap kapti sanmistim.dr bakti normalmis.iltihapmis ama sebebi dikis yerlerindeki kil koklerinin ters donmesiymis her banyoda dikis yerini keselemek lazimmis.senin aci falan mi var ?

oyyy yavrum canim bebise cok gecmis olsun yarik dudak anne karninda ultrasonda gorunmuyormus malesef.annesi nasil uzulmustur (((((

safran gold jeli duyan var mi ?
eczaneden alisveris yaparken sormustum catlaklar icin bide gobek toplayici bisey diye o da bana safran gold jel demisti.
urunu kullananlarin yorumlarina bakiyorumda etkili falan diyorlar.

himm canim ya cok gecmis olsun bebise. sende dikkat et ihmale gelmez böyle seyler Allah korusun kötü seyler olmasinda.

BAHA..

Ben hiç göğüs pedi kullanmadım, hiç kendiliğinden akacak kadar çok olmadı sütüm ama aylık kontrolümüzde 1.400 almıştı oğlum çok şükür. Sütün içeriği de önemli bol olması kadar

safran gold jeli duyan var mi ?
eczaneden alisveris yaparken sormustum catlaklar icin bide gobek toplayici bisey diye o da bana safran gold jel demisti.
urunu kullananlarin yorumlarina bakiyorumda etkili falan diyorlar.

Ben hiç duymadım ama çatlaklara hiçbişeyin iyi geleceğini sanmıyorum malesef:1no2::1no2:

ben hamileligimin 6.ayindan beri kullaniyorum sutyenin altindan ne kotu gorunuyor sinir oluyorum.umarim benimkinin icerigi iyidirde gogus pedi kullandigima degiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…