- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.561
merhaba anneler...
bugün doktora gittik oğluşum hastane çıkış kilosundan sonra 1300 gram almış 1 ayda...
kalça usgsi sorunsuz çıktı şükür...
aşı olurken katılıyordu yavrum nasıl bir eli vardı hemşirenin anlamadım gitti...
evdeyiz uyuyor sürekli ağlıyor uykusunda çok korkmuş yavrum mafoldumben
bende ağlıyorum onu öyle gördükçe...
oy oy analık ne zormuş
sümeyracim benim dikis yerinde herhangibi acima veya sanci yok dün kontrolum vardi doktorda iyi dedi. sen gitmedin mi kontrole?bi göster bence baya olmus hala sanci olmasi normal degil
ya burda bicok sey farkli türkiyeden. mesela siz ikinci kez topuk kanindan falan bahsettiniz burda sádece 1 defa aldilar bizden. ikinci aydada karma asisi yapilacak hatta biraz agir bi asiymis sanirim emla krem verdi doktorumuz yapiskan seklinde kutunun icinde.gitmeden 1 sat once bacaklarinin üst kismina yapistiracagim.
ben gögüs pedi kullanmayalı bayagı oldu 20 gün sütümü sagmıştım bu yuzdenmi bilmiorum kendiliginden akardı sütüm ..şimdi tık yok..kaynatacaz dimi bunları??gnc well diye tukkanlar kaydirigubbakcemile3 varya orda haplarini satiolarmis
ama sut ic bide kayisi incir kaynat suyunu ic deli gibi sut yapio.bugun kardesim bendeydi hastaneye gidecegiz diye sohbet ederken elime bi islaklik geldi bu ne be dedim gogusum den sut geliomus gogus pedini yeni degistirdigim halde.bi cikardim resmen fiskiriyordu gozlerime inanamadim.
kesinlikle incir ve kayisi tavsiye ediyorum.hasret yazmisti burda.denedim valla super
Kızlar bebıslere ne tur muzık dınletıyorsunuz
bence bir an önce gitmelisin sorun varsa. benim dün alttan falanda muayene ettiler hic hoslanmiyorum o muayeneden. biraz kirmizilik varmis rahim icinde ordan örnek alip labarauara gönderecegini söyledi eger bi problem varsa haber gelecek recete gönderecekler.
ben gögüs pedi kullanmayalı bayagı oldu 20 gün sütümü sagmıştım bu yuzdenmi bilmiorum kendiliginden akardı sütüm ..şimdi tık yok..kaynatacaz dimi bunları??
BAHA..
meral arıtürk kimdir kızlar??hepinie ekli face den..
Evet gitmeliyim doktorumda çağırdı ama bu aralar eşimin ortağı( eniştesi) nin torunu yani eşimin kuzeninin kızı oldu altı hafta vardı aramızda bebekte tavşan dudak olayı var eniştede devamlı onlarla ilgilendi dükkanı eşim bakmak zorunda kaldı berber işlerde yoğun olunca kaldı. salıya gidiyorum ama.isyanlardayımmmmm
Evet gitmeliyim doktorumda çağırdı ama bu aralar eşimin ortağı( eniştesi) nin torunu yani eşimin kuzeninin kızı oldu altı hafta vardı aramızda bebekte tavşan dudak olayı var eniştede devamlı onlarla ilgilendi dükkanı eşim bakmak zorunda kaldı berber işlerde yoğun olunca kaldı. salıya gidiyorum ama.isyanlardayımmmmm
ben gögüs pedi kullanmayalı bayagı oldu 20 gün sütümü sagmıştım bu yuzdenmi bilmiorum kendiliginden akardı sütüm ..şimdi tık yok..kaynatacaz dimi bunları??
BAHA..
safran gold jeli duyan var mi ?
eczaneden alisveris yaparken sormustum catlaklar icin bide gobek toplayici bisey diye o da bana safran gold jel demisti.
urunu kullananlarin yorumlarina bakiyorumda etkili falan diyorlar.
Ben hiç göğüs pedi kullanmadım, hiç kendiliğinden akacak kadar çok olmadı sütüm ama aylık kontrolümüzde 1.400 almıştı oğlum çok şükür. Sütün içeriği de önemli bol olması kadar
zaten yazdıktan sonra şimdi farkettim mrl den caktım..ösürrrrrrr::1hug:..şimdi ekliycem seni:lepi:Benim tatlım, aşkolsun yanimirmirmirmirmirmirmirmir
sen ne ara girdin cıktın..:1shok:herkesede laf yetiştiriyo nası atom karınca:naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?