- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.501
anamm benimkide öyle uyusa keşkeeeeopuyorumnanaktan..uyuyana kadar bi hallerdeyim..nazar degdrdim yavruma ..uykularımız iyi diye diyeee..al sana işte uykuakannehir..metiler i bende kullandım yazgı..dr um bana sezeryandan sonraki kanamanın sancıları için vermişti kanamayıda kesmek için..ben hala adet olmadım:1shok:selam canlaropuyorumnanaktan
gece oğlum çok mıkırdandı tabii ben uykusuz en son sabah nasıl uyuduk bilin bakalım ben yattım oda benim üstüme yattı ancak öyle uyuttu beni sıpaklava:yapışık ikiz gibiyiz.
adetim hala kesilmedi doktorumu aradım metiler diye bir ilaç verdi kesilsin diye.offf hep beni bulur böyle alengirli şeylerkafamçokkarıştı
kızlar bebefon alcam.kameralı mı alsam diyorum,gerek var mı.siz hangi marka önerirsiniz.
yaw gene uyandı 1 saattir uyutmaya calıştım yatrdım 10dk da acti gözlerini :1shok:yaw napıcam ya..cok bitkinimm
valla nazar degdrdim..annem geldi şimdi ayagında sallıyo bakalım napcek??uyuyo tamam ama 10 dk sonra hiç uyumamış gibi açıyo gözlerini..bence nazar kızlar..hiçbi sıkıntısı yok yaw..öyle bakınıyo mıyıl mıyıl..canım üzerine dua oku nazarladın sen kızını ya söyleme canım uyuyosa bak gördün mü ama merak etme bebişlerin ara ara dönemleri oluyo atlatırsın sen sabret anlıyorum yorgunsun ama yapcak bişi yok kendi oğluşumdan biliyorum bi kç gün uyur gece uyumaz değişiyo sakin ol sen pozitif ol
yok yok keyfi yapıyolar zaten yoksa bi ağrıları olduğundan değil emzik kullanıyomusn
bence kamera pek gerekli değil ya ben chickonun telsizini aldım gayet güzel turuncu internette çok kolay görebilirsin 300-400 milyon bir telsize çok fazla bence
valla nazar degdrdim..annem geldi şimdi ayagında sallıyo bakalım napcek??uyuyo tamam ama 10 dk sonra hiç uyumamış gibi açıyo gözlerini..bence nazar kızlar..hiçbi sıkıntısı yok yaw..öyle bakınıyo mıyıl mıyıl..
ya kızlar ben artık kafayı yiycem.kızım 3 gündür kucağımda uyuyor yerine yatırınca 10 dk sonra kıyameti koparıyor.tekrar kucağıma alınca susup uyuyor.daha 23 günlük hemen kucağa alışmış mıdır?hiç birsey yapamıyorum ne yemek ne iş.inanın dün tuvalete bile kucağımda gitmek zorunda kaldım.o kadar vahim durumdayım.gaz sancısı var o yüzden böyle yapıyor galiba. kucağımda benim vücudumun sıcaklığını alınca biraz sancıcı kesilip uyuyor ama yerine koyunca başlıyor kıvranmaya.doktor zinco damla verdi onu veriyorum bide milupanın bebekler için olan rezene çayından az veriyorum ama yinede ne gece uykusu var ne gündüz.yorgunluktan uykusuzluktan bittim tükendim artık.zaten daha tam kendimi toparlayamadım sürekli tansiyonum düşüyor.ben ne yapıcam bu kızla bilmiyorum ya
canım bende milupa veriyorum rezene çayını hemen etkisini göstermiyor ama 5-8 saat arasında çok uyuyor hatta meme bile almıyor 40 mız çıktı bizimde çok şükür inan çok fark ediyor daha düzene giriyor herşey sende sabret şimdi benim kız akıllı uyuyor inş tez zamanda seninde uyur.
yakında işe başlıcam sütümü şimdiden sagıp stok yapsam olurmmu siz nasıl yapcaksınız işten 4de çıkcam yavrum ozamana kadar nekadar içer bu konuda beni lütfen aydınlatın senağlama
Benimki de öyle canım, eskiden bi tek uyurken elimden bırakabiliyordum, şimdi uyurken de kucağımda,bıraktığım an uyanıyoo:sinifsinif:
yalnız değilsin Handancım,pek çoğumuz bu hallerdeyiz, hele bi 3-4 aylık olsunlar geçecek bunlar da inş.:Saruboceq:
ya kızlar ben artık kafayı yiycem.kızım 3 gündür kucağımda uyuyor yerine yatırınca 10 dk sonra kıyameti koparıyor.tekrar kucağıma alınca susup uyuyor.daha 23 günlük hemen kucağa alışmış mıdır?hiç birsey yapamıyorum ne yemek ne iş.inanın dün tuvalete bile kucağımda gitmek zorunda kaldım.o kadar vahim durumdayım.gaz sancısı var o yüzden böyle yapıyor galiba. kucağımda benim vücudumun sıcaklığını alınca biraz sancıcı kesilip uyuyor ama yerine koyunca başlıyor kıvranmaya.doktor zinco damla verdi onu veriyorum bide milupanın bebekler için olan rezene çayından az veriyorum ama yinede ne gece uykusu var ne gündüz.yorgunluktan uykusuzluktan bittim tükendim artık.zaten daha tam kendimi toparlayamadım sürekli tansiyonum düşüyor.ben ne yapıcam bu kızla bilmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?