2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anamm benimkide öyle uyusa keşkeeeeopuyorumnanaktan..uyuyana kadar bi hallerdeyim..nazar degdrdim yavruma ..uykularımız iyi diye diyeee..al sana işte uykuakannehir..metiler i bende kullandım yazgı..dr um bana sezeryandan sonraki kanamanın sancıları için vermişti kanamayıda kesmek için..ben hala adet olmadım:1shok:

kızlar bebefon alcam.kameralı mı alsam diyorum,gerek var mı.siz hangi marka önerirsiniz.

bence kamera pek gerekli değil ya ben chickonun telsizini aldım gayet güzel turuncu internette çok kolay görebilirsin 300-400 milyon bir telsize çok fazla bence

yaw gene uyandı 1 saattir uyutmaya calıştım yatrdım 10dk da acti gözlerini :1shok:yaw napıcam ya..cok bitkinimm

canım üzerine dua oku nazarladın sen kızını ya söyleme canım uyuyosa bak gördün mü ama merak etme bebişlerin ara ara dönemleri oluyo atlatırsın sen sabret anlıyorum yorgunsun ama yapcak bişi yok kendi oğluşumdan biliyorum bi kç gün uyur gece uyumaz değişiyo sakin ol sen pozitif ol

valla nazar degdrdim..annem geldi şimdi ayagında sallıyo bakalım napcek??uyuyo tamam ama 10 dk sonra hiç uyumamış gibi açıyo gözlerini..bence nazar kızlar..hiçbi sıkıntısı yok yaw..öyle bakınıyo mıyıl mıyıl..

ya kızlar ben artık kafayı yiycem.kızım 3 gündür kucağımda uyuyor yerine yatırınca 10 dk sonra kıyameti koparıyor.tekrar kucağıma alınca susup uyuyor.daha 23 günlük hemen kucağa alışmış mıdır?hiç birsey yapamıyorum ne yemek ne iş.inanın dün tuvalete bile kucağımda gitmek zorunda kaldım.o kadar vahim durumdayım.gaz sancısı var o yüzden böyle yapıyor galiba. kucağımda benim vücudumun sıcaklığını alınca biraz sancıcı kesilip uyuyor ama yerine koyunca başlıyor kıvranmaya.doktor zinco damla verdi onu veriyorum bide milupanın bebekler için olan rezene çayından az veriyorum ama yinede ne gece uykusu var ne gündüz.yorgunluktan uykusuzluktan bittim tükendim artık.zaten daha tam kendimi toparlayamadım sürekli tansiyonum düşüyor.ben ne yapıcam bu kızla bilmiyorum ya

yakında işe başlıcam sütümü şimdiden sagıp stok yapsam olurmmu siz nasıl yapcaksınız işten 4de çıkcam yavrum ozamana kadar nekadar içer bu konuda beni lütfen aydınlatın senağlama

Benimki de öyle canım, eskiden bi tek uyurken elimden bırakabiliyordum, şimdi uyurken de kucağımda,bıraktığım an uyanıyoo:sinifsinif:

yalnız değilsin Handancım,pek çoğumuz bu hallerdeyiz, hele bi 3-4 aylık olsunlar geçecek bunlar da inş.:Saruboceq:

canım bende milupa veriyorum rezene çayını hemen etkisini göstermiyor ama 5-8 saat arasında çok uyuyor hatta meme bile almıyor 40 mız çıktı bizimde çok şükür inan çok fark ediyor daha düzene giriyor herşey sende sabret şimdi benim kız akıllı uyuyor inş tez zamanda seninde uyur.

inşallah canım dört gözle o günleri bekliyorum valla.kimi bebek 6 ayına kadar öyle devam ediyor diyorlar kriz geçirecek gibi oluyorum o zaman.6 ay bu halde devam ederse kesin çıldırırım.bakalım bende 40 nı bekliyorum ama bizim daha 17 günümüz var.hamilelikte 12 kilo almıştım 11 kilosu gitti bile valla böyle devam ederse daha da gidecek gibi.

yakında işe başlıcam sütümü şimdiden sagıp stok yapsam olurmmu siz nasıl yapcaksınız işten 4de çıkcam yavrum ozamana kadar nekadar içer bu konuda beni lütfen aydınlatın senağlama

sütünü sağmaya illaki waktin olur bnce sonuçta dolacak göğüslerin işyerine götür pompanı öğlen yemekten sonra falan sağ boşalt.. Ayrıca yine nolur nolmaz acil durumlar için bir içişte 80ml içse sen gelene kadar 4 kez beslense 320ml sen en az 350ml sütü her zaman buzluğunda hazır bulundur.. Yine sağareklersin günlük..

kader arkadaslarımolumunekankayizsmile

selam arkadaşlar
inşallah herkesin sıkıntıları en kısa zamanda sona erer..2.ayımız bitmek üzere ve çoğu şeyimiz düzene girdi...hamdolsun...sabredin...biz huzursuzlandıkça bebekler aksileşiyor ...
bizim de kaka problmimiz vardı..daha doğrusu ben var zanediyordum ama yokmuş...bugün doktora gittik...en son 10 gün önce gitmiştik ve kızım 2 gündür kaka yapmamıştı...doktor mamayı kes ddi ve o zamandan beri sadece anne sütü ile besliyorum kızımı...ancak günde 1 kez kaka yapan kızım doktordan sonra yani mamayı bıraktıktan sonra 5.gün kakasını yaptı...yani haftada 1 kez...o da doğum günümde hediye olaraksempatiksalakcinnive o bugün 5.gün hala kaka yok...biz de doktora gittk...aslında kaka yapmama dışında huysuzluk uyumama ya da emmeme gibi hiçbir sorunumuz yok başka...doktor çok normal olduğunu söyledi...sütümü tamamen hazmedebiliyormuş...vee mama verdiğim zamandan daha fazla kilo almış...5400 olmuş bal köpüğüm:lepi:

Hasret yapmayınca hemen fitil veriyorum diyince endişelenmiştim kabız oldu yavrum diye...sert top top kaka yaparsa kabız demekmiş geç kaka yapması problem değilmiş özetle...Hasretcim bence kızında başka herhangi bir rahatsızlık sancı vs. yoksa fitil verme doktor fitil son çare dedi....bırak barsakları sindirsin tamamen emdiğini....

benimki de sanki üzerinde sopa kırmışsın gibi ağlıyo.korkuyorum hemen kucağıma alıyorum.burnunu koluma dayıyo mışıl mışıl uyumaya başlıyo bi anda.onlar kucağımızı istiyo.kokumuzu duymak istiyo.bi arkadaşım uyurken yanına bi eşyanı koy senin kokunu alsın sakinleşir dedi.onu uygulıcam bakalım.bi de onun yanağını okşayıp canım oğlum,güzel oğlum falan dediğimde hemen sakinleşiyo.bi deneyin artık her alternatifi değerlendiricez:):lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…