2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde sütüm çok azdı. Herşeyi denedim ama bir çare bulamamıştım. Ta ki eşim vitamaltı alıncaya kadar bugün beşinci günüm. Önceden kızıma günde 4 kez mama veriyordum. Ama şimdi bir kez veriyorum.

koşup bakmadınmı odaya ben olsam kafayı sıyırmıştım o anakannehir demekki yakınlarda bi telsizli anne daha warsırnaşık şey

kızlar hasretin dediği gibi süt ve süt ürünlerinden asla vazgeçmeyin özellikle süt içmeyi ihmal etmeyin ben hep çekiniyordum süt içmeye çünkü bebeğim zaten gazlı dahada gazı olur diye ama buaralar azaldı gazımız bende fırsat bildim dün akşam süt içmeye başladım ama laktozsuz süt içiyorum çünkü bana diğeri dokunuyor.
ve sabah göğüs ağrısıyla kalktım göğüslerim taş gibiydi nerdeyse patlayacaktım :)
hemen sağdım her göğsümden 100 cc den fazla çıktı halada dolu göğüslerim tekrar sağıcam şimdi buarada emzirmeye devam ediyorum

darısı sütü azalan bütün annelere

buarada sütünüzü sağdıktan sonra biraz bekletin üstü yağ kaplanıyorsa ve kalınlaşıyorsa sütünüz yarıyor demekttir yok sulu kalıyorsa ve dibine çöküp üstü su oluyorsa yaramıyordur bunu bir doktordan öğrendim yaşanmış bir olay

deniycem..
yaa adettyen sonra kaçıncı günler riskliydiCADIARZU
10 ve 16 arası cano..
koşup bakmadınmı odaya ben olsam kafayı sıyırmıştım o anakannehir demekki yakınlarda bi telsizli anne daha warsırnaşık şey

demekki kadın ne konussa benm ewde sesi valla..kesin benmkide ona gidiodur..kaydirigubbakcemile3

slm millet süper bi gece getirdik benimki uyanık kalma rekoru kırıyor 3e kadar nöbet tutuk şimdi de horul horul uyuyor, gece uykusunu nasıl öğreteceğim ben buna şimdi uyandırsan yıkar ortalığı o öfkeyle gene uyur bütün bilimsel teorilere de onları üretenlere de söyleyecek lafım kalmadı öğretmenliğe başladığım zamanda aynı şeyi yaşamıştım bilimsel diye bir sürü yalan yanlış şey öğretiyorlar bize froyd dışındakilerin hepsi yalancı sempatiksalakcinni kafamçokkarıştı :bbo: klava:

kızlar benim sütüm varmış aslında yaw biraz önce pompayla sagdım fıskırıyo valla..ee bu zilli niye kıvranıyo ozamaann...nekada hazırcı nekada kurnaz bi kızım var vermicem işte ısrarla ona biberon yok ona ...kötükedihüsoayrıca vitamalt aldrdım kociye..

gözün aydın :) o küçük cadıyla da kolay gelsin sana

ben yanlış bişi sölemem anam süt we süt ürünleri kesinlikle:lepi:

kız hasret niye sordun kııı yine bebişmi düşünüyon :)))
hee hemen bu yıl sonuna bi tane daha yetştirmem lazımsırnaşık şey yok be ne işim olur dün gece korunmadan uyumuşuzda((
takvim yöntemini uygulamayı düşünüyo bence, hasret sakata gelirsin tehlikeli o yöntem

ay yok takwime bırakmam ben işimide en azından bi korunma yöntemi bulana kadarmafoldumben

selam canlaropuyorumnanaktan

gece oğlum çok mıkırdandı tabii ben uykusuz en son sabah nasıl uyuduk bilin bakalım ben yattım oda benim üstüme yattı ancak öyle uyuttu beni sıpaklava:yapışık ikiz gibiyiz.
adetim hala kesilmedi doktorumu aradım metiler diye bir ilaç verdi kesilsin diye.offf hep beni bulur böyle alengirli şeylerkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…