- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.481
Benİm sÜtÜm İyİce gİdİyo galİba eskİsİ gİbİ gerİlmİyo artık gÖgslerİm yumusadı nasıl..gİdeyİm anamın aldıgı karıŞım caydan İÇeyİm bİraz bİŞeler yapmam lazım
günaydınn..dün gece ilk defa kızımdan ayrı yattım yani yatak odamızda yattık.:gitme:.cekyatlarda yatmaktan sırtlarım morardı yaww..:bbo:her sabah agrılarla uyanıodum..telsizide aldım başucuma..sabaha karşı anam bi uyandım telsizden ninni sesleri gelio ALLLAH ALLAH dedim iyice kafayı bozdum heralde :1shok:yanlış duyuyom falan gene aynı kadının biri dandini dandini dastana....eee eee ee eeee...ninni söylüyo..ay bi gülme aldı sırnaşık şeybenii ne alaka yaww hatlar karıştı..neydi bu şidi sizce..hahhaaytt
deniycem..kızlar hasretin dediği gibi süt ve süt ürünlerinden asla vazgeçmeyin özellikle süt içmeyi ihmal etmeyin ben hep çekiniyordum süt içmeye çünkü bebeğim zaten gazlı dahada gazı olur diye ama buaralar azaldı gazımız bende fırsat bildim dün akşam süt içmeye başladım ama laktozsuz süt içiyorum çünkü bana diğeri dokunuyor.
ve sabah göğüs ağrısıyla kalktım göğüslerim taş gibiydi nerdeyse patlayacaktım :)
hemen sağdım her göğsümden 100 cc den fazla çıktı halada dolu göğüslerim tekrar sağıcam şimdi buarada emzirmeye devam ediyorum
darısı sütü azalan bütün annelere
buarada sütünüzü sağdıktan sonra biraz bekletin üstü yağ kaplanıyorsa ve kalınlaşıyorsa sütünüz yarıyor demekttir yok sulu kalıyorsa ve dibine çöküp üstü su oluyorsa yaramıyordur bunu bir doktordan öğrendim yaşanmış bir olay
10 ve 16 arası cano..yaa adettyen sonra kaçıncı günler riskliydiCADIARZU
koşup bakmadınmı odaya ben olsam kafayı sıyırmıştım o anakannehir demekki yakınlarda bi telsizli anne daha warsırnaşık şey
yerimsenibengünaydın annişler
kız hasret niye sordun kııı yine bebişmi düşünüyon :)))
kızlar benim sütüm varmış aslında yaw biraz önce pompayla sagdım fıskırıyo valla..ee bu zilli niye kıvranıyo ozamaann...nekada hazırcı nekada kurnaz bi kızım var vermicem işte ısrarla ona biberon yok ona ...kötükedihüsoayrıca vitamalt aldrdım kociye..
kızlar hasretin dediği gibi süt ve süt ürünlerinden asla vazgeçmeyin özellikle süt içmeyi ihmal etmeyin ben hep çekiniyordum süt içmeye çünkü bebeğim zaten gazlı dahada gazı olur diye ama buaralar azaldı gazımız bende fırsat bildim dün akşam süt içmeye başladım ama laktozsuz süt içiyorum çünkü bana diğeri dokunuyor.
ve sabah göğüs ağrısıyla kalktım göğüslerim taş gibiydi nerdeyse patlayacaktım :)
hemen sağdım her göğsümden 100 cc den fazla çıktı halada dolu göğüslerim tekrar sağıcam şimdi buarada emzirmeye devam ediyorum
darısı sütü azalan bütün annelere
buarada sütünüzü sağdıktan sonra biraz bekletin üstü yağ kaplanıyorsa ve kalınlaşıyorsa sütünüz yarıyor demekttir yok sulu kalıyorsa ve dibine çöküp üstü su oluyorsa yaramıyordur bunu bir doktordan öğrendim yaşanmış bir olay
hee hemen bu yıl sonuna bi tane daha yetştirmem lazımsırnaşık şey yok be ne işim olur dün gece korunmadan uyumuşuzdakız hasret niye sordun kııı yine bebişmi düşünüyon :)))
takvim yöntemini uygulamayı düşünüyo bence, hasret sakata gelirsin tehlikeli o yöntem
kız hatçe o miraç ne yakışıklı öle gözlere bak ya cingöz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?