2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet ben yeni sayılırım daha dogrusu fazla zamanım olmuyodu allahtan kurannımı okuttum gelen gidenim bitti ve bende geldim :):):)iiyiyi yapmışmıyıım :):)

kızlar birincisi ishal aşısı yaptran var mı??bunu dewlet karsılamıo özelden ancak yaptrabilioruz..ikincisi bebişlernzin kakası ne renk??benmki koyu yeşil ve sulu??üşüttümü acaba..önceden sadece mama veriodum rengi sarıydı acaba şimdi emzrdigim içinmi rengi yeşil??ishal gibi sulu ya cvppppp??

Canım rengi sarı olur normalde. Yeşil olması üşüttüğünü gösteriyor olabilir, belki de o nedenle bu kadar huzursuzdur. doktorunu arayıp danış istersen cnm

sen ne ara girdin cıktın..:1shok:herkesede laf yetiştiriyo nası atom karınca:naniknanik

Evet be maşallahı var hasretin,hem herşeyden haberdar hem de hafıza müthiş maşallah

evet ben yeni sayılırım daha dogrusu fazla zamanım olmuyodu allahtan kurannımı okuttum gelen gidenim bitti ve bende geldim :):):)iiyiyi yapmışmıyıım :):)

Allah kabul etsin cnm. iyi yapmışsın tabi, hoşgeldin

ebrucum rengi yesil olunca ishal demek oluyor
emzirmenle ilgisi yok usutmus olabilir
bizim oglandada arada oluyor uzerini biraz giydiriyorum evi sıcak tutuyorum genelde bi gunde duzeliyor rengi.. cıvıklık degilde renginin yesil olması bebeklerde ishalin belirtisi..

kızlar 40ınız cıktı diye doktora gorundunuzmu
ben bugun gittim once ultrasonla baktı temiz guzel dedi
sonrada 2 ay sonra gel serviksin toparlanmıs mı diye bakayım dedi
bende ısrarla simdi bakın dedim cunku pek rahat degilim surekli alttan usutmus gibi bir his var ozelliklede dısarı cıkınca
baktı ben yine irkildim:) normal dogum yapmıs birisi boyle mi yapıyor dedi:))
hersey guzel toparlanmıs fakat orası cok kırmızıymıs vajinal hap yazdı birde merhem umarım sıkıntılarım azalır

ben deldim oğlumu yıkadık uyuttum şimdide sizleri özledim geldim ayy yorulmuşum yaf bi yandan bebek bi yandan oğlum annemler geldi onlarla ilgilen ayyy yoruldum sizler napıyonuz hasoşum kız kafama takıldı sen işe çıkınca kim bakıyo bebişe kıı getir ben onada bakarım

cevaplarınız için teşekkür ederim canlarım mamanın tadı daha güzel tabii ona da baktım farklı mamayı yedi ama benim sütümü içmiyor maalesef mafoldumben
şimdi uyanık o yüzden hemen bakıp çıkayım dedim öpüyorum hepinizi çok teşekkür edrim

CNM telsiz dükkanda kurulu uynınca koşuyom hemen emziriorum alıom onuda geliom buraya bebek arabasının içinde yatıyo eğer kocam yoksa koca burdaysa ewde yediriyom paklıom uyutup geri buraya koşuyom bi orda bi burda yani öle işte annem dünden beri burda daha rahatım tabi:))))
anam bi 10 dk uyuda uyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuakannehir gene uyandıkafamçokkarıştı

Evet be maşallahı var hasretin,hem herşeyden haberdar hem de hafıza müthiş maşallah

Allah kabul etsin cnm. iyi yapmışsın tabi, hoşgeldin

çok hızlıyımdır bilirsiniz:jeyyar:

iyi yapmissin canim hosgeldin.

altin sarisi olmali canim.ishal asisindan kastin rotavirusu asisi mi ?

canim kirmizi olmasi rahim duvarinin inceldigi anlamina gelmiyor mu ? orasi derken rahim anladim ben.

Merhaba kızlar. İşten buraya vakit ayıramıyorum artık. Çok özlüyorum sizi. Umarım her şey yolundadır.

Biz iyiyiz, oğlum büyümeye çalışıyor. 53 günlük bugün. Tek sorunumuz kusmak ve pişik...

10-15 gündür sık sık kusuyor ve sürekli burnundan, ağzından hiç kusmadı. Nette araştırdım öenmli değil deniyor, havalar biraz daha düzelse Bursa'ya doktora götüreceğim.

Pişiğimiz de geçmiyor nedense, sürekl, yeniliyor, altını yıkıyorum, sık sık havalandırıyorum, her seferinde iyice kurutup kremliyorum (Hametan, Penaten, Sebamed) duruma göre kullanıyorum. Ama nedense 2 gün iyiyse 3. gün kızarıyor, bugün iyice artmış. Ne yapacağımı şaşırdım inanın. Çok üzülüyorum...

Uyku düzenimiz maaşallah çok iyi. Ama iki gündür çok uyuyor, sabah 5'te uyanıyor, gülüşüp konuşuyoruz 2 saat, sonra öğlene kadar uyumuyormuş. 12.30'da eve gelip emzirip uyutuyorum. sonra sürekli uyuyor arada emzirmek için zorla uyandırıyorum, gözlerini açmadan emip yatıyor. 10-1-3-5 mırıldama saatleri. Çok mu uyuyor?

Gazımız ara ara oluyor, benim yediklerimle alakalı sanırım. Ama büyük sıkıntı değil.

Yüzündeki isilikler çok fenaydı, yüzü kıpkırmızı olmuştu. Bir akşam vücuduna sürdüğüm sebamed losyonu yüzüne de sürdüm maaşallah sabaha kaymak gibi bir yüzle uyandı yavrum. Çok hassas bir teni var.

O kadar gün gelmeyince böyle uzun yazarım işte...

canım benim oğlumda da pişik oldu zeytin yağı bebe yağı pişik kremleri denedim dediğin gibi iki gün iyi oluyo sonra yeniden başlıyodu bir haftadır hiçbirşey sürmüyorum ılık su ve pamukla temizliyorum altını sonrada kuruluyorum ve bir haftadır hiç pişik olmadı gerektikce ve 3 4 saatte bir değiştiriyorum altını bizde işe yaradı bi dene istersen belki sizdede işe yarar inşallah yanii

son günlerde agızından hep tükürük cıkarıyor uyurken sizde bu sorun varmmı

ya bi dakika kız sen kimsin önce bi tanıtsana kendini alla alla nerdensin kaç aylık çocuun war kızmı erkekmi neler yapıynuz hiç bişey bilmioruz senle ilgili bi selam sabah wermeden gelsinbişiler soruyosunfisfisfis
cwp weriim bu durum normalmiş tükrük bezleri çalışmaya başlıyormuş okuduğum kadarıyla

Al işte hasret soruları devredekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…