2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yarım saat bile uyumadı uyandı yine ne yapıcam ben yaaaaaaaa gündüz asla uyumuyo bu çocuk

şebnemcim aklımdasın yollicam sana ama mynette problem war günlerdir mail sayfama giremiorum halletcem bu gün sorry inşallah o işe yarayacak we uyuyacak meleğin hemde kendi kendine:)

ayyy canım yaaa...hiç geçmedimi göğüslerin
benim kendi kendine biraz geçti şimdi daha iyi..
geçenlerde sütüm yeterlimi diye bi ölçmek istedim makina ile sağıyım dedim makina daha çok acıttı ve kanattı bende canımın acısı ile çıkardım attım valla şimdi yeterlimi değil mi bilmiyorum
yarım saat bile uyumadı uyandı yine ne yapıcam ben yaaaaaaaa gündüz asla uyumuyo bu çocuk
ben şimdi internetten vivaldi four seasons ı indirdim bebekler çok seviyormuş dur bakalım dinleticem bizimkineeee

Kızın kilo alıyorsa yeterli canım kilo almıyorsa yeterli değil tek gösterge bu
İnşallah bol bol kilo alıyordur.

çok geçmiş olsun canımmm

bbişlerimizin ilk çocuk bayramı kutlu olsuuuuuunnn:) biz gezmeye gideceğiz bugün:))

ya ne güzel.benim planımda dışarı çıkmaktı bugün birsürü etkinlik var..hem oğluşumu götürecektim ama akşama misafir geliyomuş hazırlık yapmam lazııımmm cokacimcoook

gündüz uyumaması daha iyi canım ya.benimki de tam tersi gündüz ne yapsam uyanmıyo gece de sabaha kadar ayaktayız.bugün sabah 6 da uyudum mesela...:1no2:

dene bakalım sonucu bildir ama benimki baktım uyumuyo bende banyo yaptırdım bizimki ilginç bir çocuk banyodan sonra hiç uyumuyo normalde rahatlayıp uyuması lazım ama ters bizimki :)

oda doğru oylesi daha zor gündüz uyanık kalması sorun değil aslında ama uyanık kalınca çok huzursuz oluyor hep memede olmak istiyo sırtım belim kopuyo valla o yüzden en azından 1-2 saat uyusun istiyorum

selam kızlar nasılsınız okuduğum kadarıyla hepiniz iyi olmaya çalışıyorsunuz ara ara çabuk çabuk girip okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyo oğluşum çok yaramaz fazlasıyla mızmız ben bir tane daha çocuk büyüttüm yok anacım bu başka sürekli ağlıyor ya memede susuyor yada ayağında sallıyacaksan onların haricinde hep ağlıyor tabi buda beni çok yoruyor bende onunla birlikte ağlıyorum çok yorulmuş bitkin bir haldeyim gece 2 saatte bir emmeye kalkıyo ama sabah saat 5 te kurulu saat gibi kalkıp saat 11 e kadar uyanık kalıyo ruh gibi dolanıyorum ortalıkta biryeri ağrıyor desek o zaman emerkende ağlar uyku uyumaz ama yok fazlasıyla mızmız bir bbebek eşim sağolsun çok destek oluyor bana evde olunca onun ayaklarına koyup işime bakıyorum napıcamı bilemez haldeyim gazı yok denecek kadar az maşallah alttanda üstende gazını fazlasıyla çıkartıyo ama çenesi hiç susmuyo rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok zor...​

oda doğru oylesi daha zor gündüz uyanık kalması sorun değil aslında ama uyanık kalınca çok huzursuz oluyor hep memede olmak istiyo sırtım belim kopuyo valla o yüzden en azından 1-2 saat uyusun istiyorum
sırt agrılarını bana sor:1no2: zaten kas romatizması var bende sırf bu yuzden emzrmeden sogudum biliomusun bazen sırf bu yuzden biberon veriorum özellikle..napim dayanamıorum bu agrılar:sm_confused:..

seni ccok iyi anlıorum su aralar benmkide cok mızmız mızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:))ne bel kaldı ne sırt bende..

senin ikinci dimi zeliş..4-5.aylarda daha mı rahata ereriz sence..yoksa bu alışkanlıkları dewam edermi acep??

evet canım benim ikinci bir tane daha oğlum var 6 yaşında 4 5. aylarda çok rahatlıycaz canım bu kadar yaramaz olmazlar gece uykuları rayına oturur hem bir iki ay sonra artık etraflarını inceleyecekler benimki şimdiden elini ağzına getirmeyi öğrendi yavaş yavaş artık herşey oturacak inşallah bizde rahat bir nefes alırız...

safran gold jeli duyan var mi ?
eczaneden alisveris yaparken sormustum catlaklar icin bide gobek toplayici bisey diye o da bana safran gold jel demisti.
urunu kullananlarin yorumlarina bakiyorumda etkili falan diyorlar.

kimse duymadi mi safran gold jeli yaf ?

Evet gerçekten insan anne olunca anlıyor annesinin kıymetini Kıss Ebru buranın bekçileri senle beniz galiba. En çok on-line olan ikimiziz gibime geliyoolumunekankayizsmile

bende bende kaydirigubbakcemile3

canlar geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler..

zannım doğru çıktı orta kulak iltihabı geçiriyorum ve zarımda delinmiş
çok dikkat etmem gerekiyormuş
oldukça ağrı çekiyorum çok kötü
bir antibiyotik ve burun spreyi yazdı
doktor ağrın olursa parol iç dedi ki gece içmiştim bana mısın demedi...
ilaçlarıda alamadım nöbetçi eczane uzak akşam eşim alır artık...

oğluşumda bugün kıprış kıprış sürekli ilgi istiyor...
anasının halinden anlamıyor tabi :))

kimse duymadi mi safran gold jeli yaf ?

bende bende kaydirigubbakcemile3
sen zati hiç geri kalma gel sende geeeeeel nüfusuma gecirecem hepinizi..ailemden daha sık muhabbetteyim bacılarımla..bide kamara olsa görsek birbirimizi 7 24 kankayız..olumunekankayizsmile

cano gecmiş ola..kulak agrın varsa 1 2 damla sogan suyu damlat kulagına..anında keser..dogal eczanemizdende faydalanalım..ebru maranki..:lepi:

sırt agrılarını bana sor:1no2: zaten kas romatizması var bende sırf bu yuzden emzrmeden sogudum biliomusun bazen sırf bu yuzden biberon veriorum özellikle..napim dayanamıorum bu agrılar:sm_confused:..

seni çok iyi anlıyorum bazen bende öyle yapıyorum sağdığım sütü veriyorum çünkü genelde yalancı emzik yerine memeyi kullanıyo oda beni çok yoruyo

Mama takviyesi yapan anneler,acaba takviyeye basladiktan sonra sutunuzden azalma oldumu?

Ikisini nasil kombine ettiginizi ogrenebilirmiyim??

DUn bi arkadas,mama takviyesine basladikta sonra,az olan sutun,dahada azaldigini soytleyince biraz panik oldum acikcasi...(

Sizler nassil yapiyorsunuz merak ettim????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…