2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oda doğru oylesi daha zor gündüz uyanık kalması sorun değil aslında ama uyanık kalınca çok huzursuz oluyor hep memede olmak istiyo sırtım belim kopuyo valla o yüzden en azından 1-2 saat uyusun istiyorum

slm arkadaslar. yastik kullanmiyor musunuz emzirirken valla cok rahat oluyo hemde illaki emzirme yastigi olmasina gerek yok ben almadim ne gerek var o kadar para vermeye diye. normal yastik kullaniyorum ve rahat rahat emziriyorum tavsiye ederim.

slm iyiyiz cok sukur sana bi tavsiyem var arkadasim eger sallanmaya alistiysa bebis fisher price salincagini aldim ben ve gunduzleri onu kullanmaya basladim onda sallana sallana uyuya kaliyo muzigide var onuda acinca sakinlesiyo.

bu arada arkadaslar benim zilli kiz elini agzina götürmeyi ögrenmis emzigi ativeriyo elini emmeye calisiyo. ne yapsam acaba eldivende takmak istemiyorum ama mecbur takacagim bu gidisle sanirsamm

ben doğduğun gün itibariyle mama takviyesi yapıyorum eskiden daha çok mama veriyordum çünkü emmiyordu oğlum ama şimdi emmeye başladı ben şuan sadece sabah uyandığında ,öğleden sonra ve gece yatarken mama veriyorum 60 cc olarak bazende 90 cc veriyporum geri kalan zamanda hep emziriyorum sütümde azalmadı valla

valla sırtıma ayrı kolumun altına ayrı emzirme yastığı ayrı emzirme uzun sürdükçe ağrı yapıyo benimki bıraksam bütün gün memede kalıcak yoran ve zorlayan o[/QUOTE]

hmm emzik almiyo mu?

bu arada arkadaslar benim zilli kiz elini agzina götürmeyi ögrenmis emzigi ativeriyo elini emmeye calisiyo. ne yapsam acaba eldivende takmak istemiyorum ama mecbur takacagim bu gidisle sanirsamm
Kızlar kızım yatağıma yaptıı yaaa. sabah babacıgı işe yolladıktan sonra emzirdim beşiğine koymak yerine yatağıma aldım. altını açtım temiz bezi koydum bi fışkırttı eşofmanım yatağım battı oda bi gülüyo ısıracaktım bacakları zor tuttum kendimi.ben yorgunluktan ölüyorum oda bütün işi yapmış gibi uyuyo.
bende yastık kullandım çok faydasını gördüm. ellerini bizimkide emiyo. emzik almak yok.

benim kizda yapti sabah bizim yataga.:)) altini actiktan sonra tam bezi aldim altina yeni bezi koyacaktim ki fosu fosur bizimki kaka yapiyo

benim kizda yapti sabah bizim yataga.:)) altini actiktan sonra tam bezi aldim altina yeni bezi koyacaktim ki fosu fosur bizimki kaka yapiyo

Birinin kaka yapışına helede yatağıma üstüme yapışına bu kadar sevinecegimi söyleselerdi döverdim onları ya ama çokk güzel yaa yeterki rahat rahat yapsında nereye yaptığı önemli değil.

azalmaz canım niye azalsın,emzirmeye devam et.ben 20 dk+20 dk toplamda 40 dk emziriyodum,sonra pompayla kalanı sağıyordum 5cc-10cc ne çıkarsa kalan..ardından 60 cc mama veriyodum her öğün,3 saatte bir yani.ama biberona alışınca mamayı veremedim,sürekli emdi sütüm arttı.arada tabi veriyorum mama,sabah ve akşam 2 kez.bazen oluyo tabi gün içinde doymuyo,veriyorum o zaman da mam.

??benim kızımda 32 günlük arada mama takviyesi yapmam gerekiyo çünkü sürekli memede olduğundan dolmuyo artık göğüslerim.

bende nasıl kombine edeceğim bilmiyorum birisi ikisini sakın aynı anda verme dedi ama kızım mamadan sonra uyumuyo illaki memede uyuyacak nasıl yapsam , varmı tavsiyesi olan??

Al benden de o kadar. Bizimki gece gündüz ayrımını yapamadı sanırım. Gündüz mızmız emip uyumak istiyor. Gece de acıktıkça uyanıyor, gülüyor, mırıldanıyor uyuyor. 5'ten sonra uyku yok öğlene kadar. Ama çok keyifli 7'ye kadar yatakta sohbet ediyoruz. İlginç bir yaşamımız oldu, neyi ne zaman yaptığımızı şaşırdık tam bir kısır döngü :))

Bugün babasının okuluna gittik, bayrama katıldık. Sonra parka gittik. Şimdi baygın uyuyo. Hava çarpmaz umarım. Çok sıcaktı bugün. Çıktığımıza da değmedi, hep uyudu :))

Bugün araba da aldık. Chicco multiway baston puset. Taşıması kolay, arabaya rahat sığdı. Arabamız küçük olduğundan ergonomik bir şey aldık. Zaten çoğunlukla araba ile geziyoruz, arada da pusetine biner artık. Bzim gibi olan varsa tavsiye ederim...

cano gecmiş ola..kulak agrın varsa 1 2 damla sogan suyu damlat kulagına..anında keser..dogal eczanemizdende faydalanalım..ebru maranki..:lepi:

canım çok sağ ol doktor kulağına hiç bir şey damlatma dedi
yani cesaret edip yapamam bu dediğini eyvahedigeldismile

cok gecmis olsun hijyenim benim annemdede olmustu insanin dengesini bile alt ust ediyo dikkat et sende bebis kucagindayken falan dusersin Allah korusun.

Sağ ol canım bakalım çabuk atlatırım inşallah...
bende kronik oldu artık 1 sene içinde bu üçüncü...

aynen benim oğlanda böyle bir halde zeliş ve seninki gibi...
erkek çocuklarına has bir durum mu acaba

gündüzleri çok mızmız oluyor sadece memede susuyor
gören ağrısı var sızısı var yok sen stresslisin bebeğe geçmiş
sinir oluyorum böyle söyleyenlere
sanki benim çocuğumu biri benden çok düşünebilir
ya da huyunu bilebilir

aslında kendileri geriliyor çocuğun huysuzluğuna beni gergin belliyorlar
ben gayet sakinim halbuki bebek elbet ağlayacak
başka derdini anlatacak dili yok ki
ilgi istediği açıkca belli
yok illa bir şeyi olacak aman çok doluyum canlar ya mafoldumben
oğlumla bir başıma olmak istiyorum...

Birinin kaka yapışına helede yatağıma üstüme yapışına bu kadar sevinecegimi söyleselerdi döverdim onları ya ama çokk güzel yaa yeterki rahat rahat yapsında nereye yaptığı önemli değil.

ayyy dimi yaa.annelik ne güzel bi duygu.benim ki de kaç kere üstüme yaptı.ama bendeki tepki sadece gülmekti.ALLAH sağlık versin yavrularımıza

kızlar sol göğsümde kahverengi yer kızarık küçük küçük kabarcıklar var ve kızım emerken çoook acıyo
sizde de oldumu ne yapabilirim??
bu arada bizimkinin ağzında pamukçuk olmuş..onun içinde napıcamı bilmiyorum bir fikri olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…