- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.641
oda doğru oylesi daha zor gündüz uyanık kalması sorun değil aslında ama uyanık kalınca çok huzursuz oluyor hep memede olmak istiyo sırtım belim kopuyo valla o yüzden en azından 1-2 saat uyusun istiyorum
selam kızlar nasılsınız okuduğum kadarıyla hepiniz iyi olmaya çalışıyorsunuz ara ara çabuk çabuk girip okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyo oğluşum çok yaramaz fazlasıyla mızmız ben bir tane daha çocuk büyüttüm yok anacım bu başka sürekli ağlıyor ya memede susuyor yada ayağında sallıyacaksan onların haricinde hep ağlıyor tabi buda beni çok yoruyor bende onunla birlikte ağlıyorum çok yorulmuş bitkin bir haldeyim gece 2 saatte bir emmeye kalkıyo ama sabah saat 5 te kurulu saat gibi kalkıp saat 11 e kadar uyanık kalıyo ruh gibi dolanıyorum ortalıkta biryeri ağrıyor desek o zaman emerkende ağlar uyku uyumaz ama yok fazlasıyla mızmız bir bbebek eşim sağolsun çok destek oluyor bana evde olunca onun ayaklarına koyup işime bakıyorum napıcamı bilemez haldeyim gazı yok denecek kadar az maşallah alttanda üstende gazını fazlasıyla çıkartıyo ama çenesi hiç susmuyo rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok zor...
kimse duymadi mi safran gold jeli yaf ?
duyduk canim ya ama ben hic duymadim dedigin jeli. ben inanmiyorum etkili olacagina ya o catlaklar asla gitmez gibi geliyor bana
canlar geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler..
zannım doğru çıktı orta kulak iltihabı geçiriyorum ve zarımda delinmiş
çok dikkat etmem gerekiyormuş
oldukça ağrı çekiyorum çok kötü
bir antibiyotik ve burun spreyi yazdı
doktor ağrın olursa parol iç dedi ki gece içmiştim bana mısın demedi...
ilaçlarıda alamadım nöbetçi eczane uzak akşam eşim alır artık...
oğluşumda bugün kıprış kıprış sürekli ilgi istiyor...
anasının halinden anlamıyor tabi :))
cok gecmis olsun hijyenim benim annemdede olmustu insanin dengesini bile alt ust ediyo dikkat et sende bebis kucagindayken falan dusersin Allah korusun.
Mama takviyesi yapan anneler,acaba takviyeye basladiktan sonra sutunuzden azalma oldumu?
Ikisini nasil kombine ettiginizi ogrenebilirmiyim??
DUn bi arkadas,mama takviyesine basladikta sonra,az olan sutun,dahada azaldigini soytleyince biraz panik oldum acikcasi...(
Sizler nassil yapiyorsunuz merak ettim????
slm arkadaslar. yastik kullanmiyor musunuz emzirirken valla cok rahat oluyo hemde illaki emzirme yastigi olmasina gerek yok ben almadim ne gerek var o kadar para vermeye diye. normal yastik kullaniyorum ve rahat rahat emziriyorum tavsiye ederim.
slm iyiyiz cok sukur sana bi tavsiyem var arkadasim eger sallanmaya alistiysa bebis fisher price salincagini aldim ben ve gunduzleri onu kullanmaya basladim onda sallana sallana uyuya kaliyo muzigide var onuda acinca sakinlesiyo.
kimse duymadi mi safran gold jeli yaf ?
duyduk canim ya ama ben hic duymadim dedigin jeli. ben inanmiyorum etkili olacagina ya o catlaklar asla gitmez gibi geliyor bana
cok gecmis olsun hijyenim benim annemdede olmustu insanin dengesini bile alt ust ediyo dikkat et sende bebis kucagindayken falan dusersin Allah korusun.
valla sırtıma ayrı kolumun altına ayrı emzirme yastığı ayrı emzirme uzun sürdükçe ağrı yapıyo benimki bıraksam bütün gün memede kalıcak yoran ve zorlayan o
Kızlar kızım yatağıma yaptıı yaaa. sabah babacıgı işe yolladıktan sonra emzirdim beşiğine koymak yerine yatağıma aldım. altını açtım temiz bezi koydum bi fışkırttı eşofmanım yatağım battı oda bi gülüyo ısıracaktım bacakları zor tuttum kendimi.ben yorgunluktan ölüyorum oda bütün işi yapmış gibi uyuyo.bu arada arkadaslar benim zilli kiz elini agzina götürmeyi ögrenmis emzigi ativeriyo elini emmeye calisiyo. ne yapsam acaba eldivende takmak istemiyorum ama mecbur takacagim bu gidisle sanirsamm
Kızlar kızım yatağıma yaptıı yaaa. sabah babacıgı işe yolladıktan sonra emzirdim beşiğine koymak yerine yatağıma aldım. altını açtım temiz bezi koydum bi fışkırttı eşofmanım yatağım battı oda bi gülüyo ısıracaktım bacakları zor tuttum kendimi.ben yorgunluktan ölüyorum oda bütün işi yapmış gibi uyuyo.
bende yastık kullandım çok faydasını gördüm. ellerini bizimkide emiyo. emzik almak yok.
benim kizda yapti sabah bizim yataga.:)) altini actiktan sonra tam bezi aldim altina yeni bezi koyacaktim ki fosu fosur bizimki kaka yapiyo
Mama takviyesi yapan anneler,acaba takviyeye basladiktan sonra sutunuzden azalma oldumu?
DUn bi arkadas,mama takviyesine basladikta sonra,az olan sutun,dahada azaldigini soytleyince biraz panik oldum acikcasi...(
valla sırtıma ayrı kolumun altına ayrı emzirme yastığı ayrı emzirme uzun sürdükçe ağrı yapıyo benimki bıraksam bütün gün memede kalıcak yoran ve zorlayan o
selam kızlar nasılsınız okuduğum kadarıyla hepiniz iyi olmaya çalışıyorsunuz ara ara çabuk çabuk girip okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyo oğluşum çok yaramaz fazlasıyla mızmız ben bir tane daha çocuk büyüttüm yok anacım bu başka sürekli ağlıyor ya memede susuyor yada ayağında sallıyacaksan onların haricinde hep ağlıyor tabi buda beni çok yoruyor bende onunla birlikte ağlıyorum çok yorulmuş bitkin bir haldeyim gece 2 saatte bir emmeye kalkıyo ama sabah saat 5 te kurulu saat gibi kalkıp saat 11 e kadar uyanık kalıyo ruh gibi dolanıyorum ortalıkta biryeri ağrıyor desek o zaman emerkende ağlar uyku uyumaz ama yok fazlasıyla mızmız bir bbebek eşim sağolsun çok destek oluyor bana evde olunca onun ayaklarına koyup işime bakıyorum napıcamı bilemez haldeyim gazı yok denecek kadar az maşallah alttanda üstende gazını fazlasıyla çıkartıyo ama çenesi hiç susmuyo rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok zor...
Kızlar ya benim kızım daha bana gülüvermiyor . Ne zaman gülecek bana?bilmiyorumkismile
cano gecmiş ola..kulak agrın varsa 1 2 damla sogan suyu damlat kulagına..anında keser..dogal eczanemizdende faydalanalım..ebru maranki..:lepi:
Al benden de o kadar. Bizimki gece gündüz ayrımını yapamadı sanırım. Gündüz mızmız emip uyumak istiyor. Gece de acıktıkça uyanıyor, gülüyor, mırıldanıyor uyuyor. 5'ten sonra uyku yok öğlene kadar. Ama çok keyifli 7'ye kadar yatakta sohbet ediyoruz. İlginç bir yaşamımız oldu, neyi ne zaman yaptığımızı şaşırdık tam bir kısır döngü :))
Bugün babasının okuluna gittik, bayrama katıldık. Sonra parka gittik. Şimdi baygın uyuyo. Hava çarpmaz umarım. Çok sıcaktı bugün. Çıktığımıza da değmedi, hep uyudu :))
Bugün araba da aldık. Chicco multiway baston puset. Taşıması kolay, arabaya rahat sığdı. Arabamız küçük olduğundan ergonomik bir şey aldık. Zaten çoğunlukla araba ile geziyoruz, arada da pusetine biner artık. Bzim gibi olan varsa tavsiye ederim...
Kızlar ya benim kızım daha bana gülüvermiyor . Ne zaman gülecek bana?bilmiyorumkismile
Birinin kaka yapışına helede yatağıma üstüme yapışına bu kadar sevinecegimi söyleselerdi döverdim onları ya ama çokk güzel yaa yeterki rahat rahat yapsında nereye yaptığı önemli değil.
şebnemcim aklımdasın yollicam sana ama mynette problem war günlerdir mail sayfama giremiorum halletcem bu günsorry inşallah o işe yarayacak we uyuyacak meleğin hemde kendi kendine:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?