2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

karbonatlı su yap çok iyi geliyo.bir çay bardağına bir çay kaşığı karbonat koy.her emzirmeden önce göğsünü o suyla sil.benim oğlumda da başlamıştı yaptım hemen geçti.(bu arada doktora sordum bi zararı yok.rahat olabilirsin)

kimse duymadi mi safran gold jeli yaf ?

bende bende kaydirigubbakcemile3
safran gold jeli bi arkadaşım bana tavsiye etti meme başı çatlağı için ama almadım çünkü şuana kadar okadar çok ilaç kullandım ki fayda etmez diye almadım
7 çeşit pomad kullandım ama geçemdi imdi kendi kendine geçmeye çalışıyo

ben zaten her emzirmeden önce karbonatlı su ile siliyorum ama heralde karbonatı az geldi
denerim tekrardan

iyi akşamlar kızlar
benim oğlanda bugğn çok gazlı her saat başı emmek istiyor 2 dk emiyor başlıyor ağlamaya bugün çok az emdi zaten 5 dk emiyordu 1 dk ya düştü alamadığı sütleri artık gece emecem diye uytmaz beni ben gece 11 de emziriyorum uyandırmadan bazen 3 buçuğa kadar dayandığı oluyor akşam en geç 8 buçukta uyutıyorum sabah 5 te uyanıyor bakınıyor konuşuyor ama ben hiç tepki vermiyorum uyusun diye gece uyandığında gözlerine bakmamaya gayret edin ışık açmayın altınıda kaka yapmadıköa almıyorum bugün 7 den sabah 7 ye kadar kaka yapmıyor artık

Kızlar ya benim kızım daha bana gülüvermiyor . Ne zaman gülecek bana?bilmiyorumkismile
45 günü bitir bak seni nasıl bilecek anne olduğuun farkına varacaksın

bendede oluyor arada gece ucunu alıyor karanlıkta ama geçiyor pamukçuğada çare karbonat banada hemşire önermiştibir çay bardağına kaynamış soğumuş suya bir çay kaşığı karbonat koy bebeğin dilinide bastırarak sil göğsünüde sil

ya şimdi "yok artık" desen hakkın var ama anne sütünün kulak ağrısına iyi geldiğini duymuştum doktor tavsiyeleri önceliklidir ama aklında bulunsun

bu arada arkadaslar benim zilli kiz elini agzina götürmeyi ögrenmis emzigi ativeriyo elini emmeye calisiyo. ne yapsam acaba eldivende takmak istemiyorum ama mecbur takacagim bu gidisle sanirsamm

eldiven takma eldiveni emiyorlar... benimki doğduğundan beri her fırsatta elini emmeye başlıyor sanırım içerdeyken de sadece bunu yapıyordu doğar doğmaz onu keşvetmiş olamaz her halde, hele karnı açsa eldiven falan kar etmiyor, elini en azındfan sık sık silersin eldiven bana daha pis geliyor

canım benim oğlanda da olmuştu doktor karbonatlı suya tülbenti batır çocuğun ağzını dilini temizle demişti.geçmezse huzursuz eder çocuğu ve acı verdiği için bir süre sonra emmek istemeyebilir.iyi takip et.temizleyince geçmezse doktoruna sor canım...

cok gecmis olsun.dengene dikkat et canim.

bu arada arkadaslar benim zilli kiz elini agzina götürmeyi ögrenmis emzigi ativeriyo elini emmeye calisiyo. ne yapsam acaba eldivende takmak istemiyorum ama mecbur takacagim bu gidisle sanirsamm

bu defada eldiveni emecek emin ol.emzigi hic mi almiyor?

Birinin kaka yapışına helede yatağıma üstüme yapışına bu kadar sevinecegimi söyleselerdi döverdim onları ya ama çokk güzel yaa yeterki rahat rahat yapsında nereye yaptığı önemli değil.

kaydirigubbakcemile3 alt acma bezi kullanmiyor musun

hasret bu da sana havale artik sorularini bekliyoruz kaydirigubbakcemile3

Kızlar ya benim kızım daha bana gülüvermiyor . Ne zaman gülecek bana?bilmiyorumkismile

benim ki guluyor ama bana degil.dun tehdit ettim benden once baskasina gulersen isiririm bacaklarini diye kaydirigubbakcemile3

kim var ki yaninda?

pamukcuk nasil oluyor?

nasi yaa gogus ucuna kullanildigina emin misin ?

görümcek gelmiş yaaaaa (

niyeki kaydirigubbakcemile3

kızlar 22:30 gibi uyutmuşum bizim oğlanı hazır o uyudu diye bende uzandım uyumuşum tabii oda :)
şimdi uyandı mamasını verdim umarım uykuya devam eder etmezse uzun bir süre ayaktayız

gunaydin kizlar,
uykusuzlukdan artik sinirlerim bozulmaya basladi.basagrisi ve usume de cabasi.
dun butun gun evde temizlik vardi.gece 12 de oturdum bi yandan oglusum bi yandan temizlik yemek yap misafire hazirlik yap.
sagolsun kocacigim 9 da geldi 1 de yatti.yatmaya gitti ben yine arkasindan topladim coraplari bardaklari vs derken offffffff acaip sinirleniyorum kocamada.bigun olsun sen yat ben bakarim bu gece demedi.Allah razi olsun hicbirseyim eksik etmiyor ama bu donemde manevi olarak ilgide istiyor insan.ben hicbir zaman ilgimi eksik etmedim ona.haliyle insan bozuluyor.anliyorum calismak zor stresli bende 16 yasimdan beri calisiyorum ama boyle de olmaz ki .bugun butun gun kocama tripdeyim anlayacaginiz.cocugu kontrole gotureyim ondan sonra manikur pedikur agda yaptirayim diyorum bu defada annem ablam erkek kardesim gelecekler.
bu arada ise devam etsem mi cocuguma benim kadar kim iyi bakar derdindeyim.daha cok kucuk nasil birakacagim oglusumu bi kac bin tl icin.bir daha bugunleri bulabilecekmiyim oglusumla vakit gecirmek icin.benim kadar kim iyi egitim verebilir.anlayacaginiz sinirlerim ve aklim kaman corman.
sabah sabah icinizi baydim dimi diyecegim ama cogunuz zaten uykusuz ve sinir bi gece gecirmissinizdir beni anlayacaginizi biliyorum.

günaydın bacaklarım tutmuyo artık dün gece 2:30 da uyuduk sabah 5:30 da uyandık karnımızı doyurduk sonrasında uyu uyuyabilirsen ayağımda sallaya sallaya birhal oldum biir türlü uykuya gecemedi gözlerinden uyku akıyor ama uyumak yok busaate kadar ancak 1 saat uyudu bende ruh gibiyim valla

ben devam etmeyeceğim artık oğlumla bi daha bugünlerimi bulamam 6 ay olasıya calısmak yok sonra kendi büromu acıp oglanla ilgileneceğim kayınvalidem uzak dursun o büyütmesin yeterki .

ben devam etmeyeceğim artık oğlumla bi daha bugünlerimi bulamam 6 ay olasıya calısmak yok sonra kendi büromu acıp oglanla ilgileneceğim kayınvalidem uzak dursun o büyütmesin yeterki .

kendi isini kurabiliyorsan kesinlikle calisma zaten.yani en azindan ben oyle yapardim.
bende gelecek kaygisi cok oldugu icin ne yapacagimi sasirdim mafoldumben
soyle yazlik bi yerde otursaydik kucuk bi dukkanim olsaydi taki aksesuar falan satsam pufur pufur ruzgar esse oglumla beraber olsak.
hayal kurmak ne guzel...

nehirin yanina mi gitsem ayol :)

kızlar ya bişi paylaşcam daha doğrusu sorucam dün akşam kızımın altını değiştirirken açık bıraktım biraz hawalansın die oynuyodu öle koltukta kocam geldi b,izim kııza ' senin nie böle dötün başın açık bakim bi daha görmicem falan die çattı kaşlarını kızıyo falan bizimki birden dudaklarını büzdü gözler doldu aman allahım hemen aldım kucağıma teselli ettim ağlayacaktı nerdeyse allahım bu nasıl bişey hemencecik anlıyormu ki kızdığını falan şoke oldum:1shok:
eli kulağındadır cnm bizimki 10 gündür falan belirli şekilde bize gülüyor.. aguluyor bile ara ara:)
ne yolluyonuz gııı.uyutan bişeyse bana da yollayınsempatiksalakcinni
gürültü bi ses war bnde onu yollicam şebneme ama bi türlü yollyamıyorum
benim kız gece 1den önce uyumuyor we sabah 7/8 gibi uyumamamk üzere uyanıyor yani akşam 8.30da uzun uykuya dalmaya başlıyor öylemi bende 11de falan uyumasını istiyorum ama olmuyor nasıl yapıcam yaa ben yatana kadar o da ayakta o yüzden ewde olduğum zaten akşam saatleri hiç bi iş yapamıorum börek kek yapmak istiyorum yok anam yok waktim yok çocuk hep tepemde gece 1 den sonra yapmaya kalksam e sabah uyanıp mecburi dükkan istikametine çıkmak war(((
görümcek gelmiş yaaaaa (
kaydirigubbakcemile3görümcekkk:))))
kızlar 22:30 gibi uyutmuşum bizim oğlanı hazır o uyudu diye bende uzandım uyumuşum tabii oda :)
şimdi uyandı mamasını verdim umarım uykuya devam eder etmezse uzun bir süre ayaktayız

gece saati kurup uyandırıyomuusn mama için kaç saatte bir?

aman kocalar hep aynızemuszemus saolsun hiç bişiyime karışmaz,bir dediğimi iki etmez ama çocuk konusunda san çok güveniyorum diyip işin içinden sıvışıyo.sen hallediyosun diyo.dün puseti sürüyo,10 kere yardım istedi indir kaldır diye kaldırımda. sinirlendim ver şu puseti dedimsempatiksalakcinni

ya kızlar gece 3 saatte bi hepiniz uyandırıyomusunuz ben diorumki uyandırmasam o nasılsa acıkınca ağlıyo dün gece 12,30da emzirdim 1 de falan uyudu ben saati falan kurmadım sabah 5,30da ağladı emzirdim uyudu 7de emdi 8.30da da uyandı tamamen yani sadece 1 kere o kadar uzun uyuyor ondada uyandırmiim diorum daha doğrusu korkuyorum uyanıp yine başıma kalacak die çok yoruluyorum çektiğim eziyet resmen dua edin nolur hayırlısıyla satılsın şu dükkan:sinifsinif:

Selam kızlar naber nasılsınız galiba gaz sorunlarımız geçti ve baş ediyoruz artık bizim cadı sabah altı buçukta uyandı. dokuz gibi geri uyudu bende esneye esneye tembel tembel oturuyorumm. hava çok güzel dışarı mı çıksak ne.
Kızlar ne yapacağımı şaşırdım. okula müfettiş gelecek ( rehabilitasyon merkezi.) benimde gitmem gerek kızı kime bırakacağımı ne yapacağımı bilmiyorum. galiba yanımda götürüp bakıcı hastalandı diye bahane uyduracağım. of ya çalışsan ayrı dert çalışmasan ayrı. iyi bi bakıcıyı nerden bulacan ki bu arada bakıcı fiyatlarından haberi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…