- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.661
kızlar sol göğsümde kahverengi yer kızarık küçük küçük kabarcıklar var ve kızım emerken çoook acıyo
sizde de oldumu ne yapabilirim??
bu arada bizimkinin ağzında pamukçuk olmuş..onun içinde napıcamı bilmiyorum bir fikri olan varmı
safran gold jeli bi arkadaşım bana tavsiye etti meme başı çatlağı için ama almadım çünkü şuana kadar okadar çok ilaç kullandım ki fayda etmez diye almadımkimse duymadi mi safran gold jeli yaf ?
bende bende kaydirigubbakcemile3
ben zaten her emzirmeden önce karbonatlı su ile siliyorum ama heralde karbonatı az geldikarbonatlı su yap çok iyi geliyo.bir çay bardağına bir çay kaşığı karbonat koy.her emzirmeden önce göğsünü o suyla sil.benim oğlumda da başlamıştı yaptım hemen geçti.(bu arada doktora sordum bi zararı yok.rahat olabilirsin)
45 günü bitir bak seni nasıl bilecek anne olduğuun farkına varacaksınKızlar ya benim kızım daha bana gülüvermiyor . Ne zaman gülecek bana?bilmiyorumkismile
bendede oluyor arada gece ucunu alıyor karanlıkta ama geçiyor pamukçuğada çare karbonat banada hemşire önermiştibir çay bardağına kaynamış soğumuş suya bir çay kaşığı karbonat koy bebeğin dilinide bastırarak sil göğsünüde silkızlar sol göğsümde kahverengi yer kızarık küçük küçük kabarcıklar var ve kızım emerken çoook acıyo
bu arada bizimkinin ağzında pamukçuk olmuş..onun içinde napıcamı bilmiyorum bir fikri olan varmı
canlar geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler..
zannım doğru çıktı orta kulak iltihabı geçiriyorum ve zarımda delinmiş
çok dikkat etmem gerekiyormuş
oldukça ağrı çekiyorum çok kötü
bir antibiyotik ve burun spreyi yazdı
doktor ağrın olursa parol iç dedi ki gece içmiştim bana mısın demedi...
ilaçlarıda alamadım nöbetçi eczane uzak akşam eşim alır artık...
oğluşumda bugün kıprış kıprış sürekli ilgi istiyor...
anasının halinden anlamıyor tabi :))
bu arada arkadaslar benim zilli kiz elini agzina götürmeyi ögrenmis emzigi ativeriyo elini emmeye calisiyo. ne yapsam acaba eldivende takmak istemiyorum ama mecbur takacagim bu gidisle sanirsamm
kızlar sol göğsümde kahverengi yer kızarık küçük küçük kabarcıklar var ve kızım emerken çoook acıyo
bu arada bizimkinin ağzında pamukçuk olmuş..onun içinde napıcamı bilmiyorum bir fikri olan varmı[/QUOT
kaynayıp soğumuş suya yemek sodası koy temiz bir tülbentle bebeğin ağzının içine sürmeye çalış, annem anlattı birebirmiş
canlar geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler..
zannım doğru çıktı orta kulak iltihabı geçiriyorum ve zarımda delinmiş
çok dikkat etmem gerekiyormuş
oldukça ağrı çekiyorum çok kötü
bir antibiyotik ve burun spreyi yazdı
doktor ağrın olursa parol iç dedi ki gece içmiştim bana mısın demedi...
ilaçlarıda alamadım nöbetçi eczane uzak akşam eşim alır artık...
oğluşumda bugün kıprış kıprış sürekli ilgi istiyor...
anasının halinden anlamıyor tabi :))
bu arada arkadaslar benim zilli kiz elini agzina götürmeyi ögrenmis emzigi ativeriyo elini emmeye calisiyo. ne yapsam acaba eldivende takmak istemiyorum ama mecbur takacagim bu gidisle sanirsamm
Birinin kaka yapışına helede yatağıma üstüme yapışına bu kadar sevinecegimi söyleselerdi döverdim onları ya ama çokk güzel yaa yeterki rahat rahat yapsında nereye yaptığı önemli değil.
??benim kızımda 32 günlük arada mama takviyesi yapmam gerekiyo çünkü sürekli memede olduğundan dolmuyo artık göğüslerim.
bende nasıl kombine edeceğim bilmiyorum birisi ikisini sakın aynı anda verme dedi ama kızım mamadan sonra uyumuyo illaki memede uyuyacak nasıl yapsam , varmı tavsiyesi olan??
Kızlar ya benim kızım daha bana gülüvermiyor . Ne zaman gülecek bana?bilmiyorumkismile
canım çok sağ ol doktor kulağına hiç bir şey damlatma dedi
yani cesaret edip yapamam bu dediğini eyvahedigeldismile
Sağ ol canım bakalım çabuk atlatırım inşallah...
bende kronik oldu artık 1 sene içinde bu üçüncü...
aynen benim oğlanda böyle bir halde zeliş ve seninki gibi...
erkek çocuklarına has bir durum mu acaba
gündüzleri çok mızmız oluyor sadece memede susuyor
gören ağrısı var sızısı var yok sen stresslisin bebeğe geçmiş
sinir oluyorum böyle söyleyenlere
sanki benim çocuğumu biri benden çok düşünebilir
ya da huyunu bilebilir
aslında kendileri geriliyor çocuğun huysuzluğuna beni gergin belliyorlar
ben gayet sakinim halbuki bebek elbet ağlayacak
başka derdini anlatacak dili yok ki
ilgi istediği açıkca belli
yok illa bir şeyi olacak aman çok doluyum canlar ya mafoldumben
oğlumla bir başıma olmak istiyorum...
safran gold jeli bi arkadaşım bana tavsiye etti meme başı çatlağı için ama almadım çünkü şuana kadar okadar çok ilaç kullandım ki fayda etmez diye almadım
7 çeşit pomad kullandım ama geçemdi imdi kendi kendine geçmeye çalışıyo
görümcek gelmiş yaaaaa(
gunaydin kizlar,
uykusuzlukdan artik sinirlerim bozulmaya basladi.basagrisi ve usume de cabasi.
dun butun gun evde temizlik vardi.gece 12 de oturdum bi yandan oglusum bi yandan temizlik yemek yap misafire hazirlik yap.
sagolsun kocacigim 9 da geldi 1 de yatti.yatmaya gitti ben yine arkasindan topladim coraplari bardaklari vs derken offffffff acaip sinirleniyorum kocamada.bigun olsun sen yat ben bakarim bu gece demedi.Allah razi olsun hicbirseyim eksik etmiyor ama bu donemde manevi olarak ilgide istiyor insan.ben hicbir zaman ilgimi eksik etmedim ona.haliyle insan bozuluyor.anliyorum calismak zor stresli bende 16 yasimdan beri calisiyorum ama boyle de olmaz ki .bugun butun gun kocama tripdeyim anlayacaginiz.cocugu kontrole gotureyim ondan sonra manikur pedikur agda yaptirayim diyorum bu defada annem ablam erkek kardesim gelecekler.
bu arada ise devam etsem mi cocuguma benim kadar kim iyi bakar derdindeyim.daha cok kucuk nasil birakacagim oglusumu bi kac bin tl icin.bir daha bugunleri bulabilecekmiyim oglusumla vakit gecirmek icin.benim kadar kim iyi egitim verebilir.anlayacaginiz sinirlerim ve aklim kaman corman.
sabah sabah icinizi baydim dimi diyecegim ama cogunuz zaten uykusuz ve sinir bi gece gecirmissinizdir beni anlayacaginizi biliyorum.
ben devam etmeyeceğim artık oğlumla bi daha bugünlerimi bulamam 6 ay olasıya calısmak yok sonra kendi büromu acıp oglanla ilgileneceğim kayınvalidem uzak dursun o büyütmesin yeterki .
bu arada bizimkinin ağzında pamukçuk olmuş..onun içinde napıcamı bilmiyorum bir fikri olan varmı[/QUOT
kaynayıp soğumuş suya yemek sodası koy temiz bir tülbentle bebeğin ağzının içine sürmeye çalış, annem anlattı birebirmiş
canım benim oğlanda da olmuştu doktor karbonatlı suya tülbenti batır çocuğun ağzını dilini temizle demişti.geçmezse huzursuz eder çocuğu ve acı verdiği için bir süre sonra emmek istemeyebilir.iyi takip et.temizleyince geçmezse doktoruna sor canım...
dün denedim karbonatlı su ile silmeyi sanki bugün biraz azalmış gibi..devam ediyim bari birkaç seferiyi akşamlar kızlar
benim oğlanda bugğn çok gazlı her saat başı emmek istiyor 2 dk emiyor başlıyor ağlamaya bugün çok az emdi zaten 5 dk emiyordu 1 dk ya düştü alamadığı sütleri artık gece emecem diye uytmaz beni ben gece 11 de emziriyorum uyandırmadan bazen 3 buçuğa kadar dayandığı oluyor akşam en geç 8 buçukta uyutıyorum sabah 5 te uyanıyor bakınıyor konuşuyor ama ben hiç tepki vermiyorum uyusun diye gece uyandığında gözlerine bakmamaya gayret edin ışık açmayın altınıda kaka yapmadıköa almıyorum bugün 7 den sabah 7 ye kadar kaka yapmıyor artık
45 günü bitir bak seni nasıl bilecek anne olduğuun farkına varacaksın
bendede oluyor arada gece ucunu alıyor karanlıkta ama geçiyor pamukçuğada çare karbonat banada hemşire önermiştibir çay bardağına kaynamış soğumuş suya bir çay kaşığı karbonat koy bebeğin dilinide bastırarak sil göğsünüde sil
evet canım arkadaş göğüs ucu çatlakları için kullanmış ii geliyomuşşşcok gecmis olsun.dengene dikkat et canim.
bu defada eldiveni emecek emin ol.emzigi hic mi almiyor?
kaydirigubbakcemile3 alt acma bezi kullanmiyor musun
hasret bu da sana havale artik sorularini bekliyoruz kaydirigubbakcemile3
benim ki guluyor ama bana degil.dun tehdit ettim benden once baskasina gulersen isiririm bacaklarini diye kaydirigubbakcemile3
kim var ki yaninda?
pamukcuk nasil oluyor?
nasi yaa gogus ucuna kullanildigina emin misin ?
niyeki kaydirigubbakcemile3
canım seni çok iyi anlıyorum aynı sorun bende de var...gunaydin kizlar,
dun butun gun evde temizlik vardi.gece 12 de oturdum bi yandan oglusum bi yandan temizlik yemek yap misafire hazirlik yap.
sagolsun kocacigim 9 da geldi 1 de yatti.yatmaya gitti ben yine arkasindan topladim coraplari bardaklari vs derken offffffff acaip sinirleniyorum kocamada.bigun olsun sen yat ben bakarim bu gece demedi.Allah razi olsun hicbirseyim eksik etmiyor ama bu donemde manevi olarak ilgide istiyor insan.ben hicbir zaman ilgimi eksik etmedim ona.haliyle insan bozuluyor.anliyorum calismak zor stresli bende 16 yasimdan beri calisiyorum ama boyle de olmaz ki .bugun butun gun kocama tripdeyim anlayacaginiz.cocugu kontrole gotureyim ondan sonra manikur pedikur agda yaptirayim diyorum bu defada annem ablam erkek kardesim gelecekler.
bu arada ise devam etsem mi cocuguma benim kadar kim iyi bakar derdindeyim.daha cok kucuk nasil birakacagim oglusumu bi kac bin tl icin.bir daha bugunleri bulabilecekmiyim oglusumla vakit gecirmek icin.benim kadar kim iyi egitim verebilir.anlayacaginiz sinirlerim ve aklim kaman corman.
sabah sabah icinizi baydim dimi diyecegim ama cogunuz zaten uykusuz ve sinir bi gece gecirmissinizdir beni anlayacaginizi biliyorum.
eşimden istediğim gibi ilgi göremiyorum...dün akşam 7 gibi uyumuştum sen ilgilen çocukla dedim...tamam dedi...uyandım diyor ki Nurşah 15 dk yerimde oturmadım durmadı diyor...Bende dedimki sen ilk defa 15 dk yerinde oturamadın ben bütün gece uyumuyorum ben napıyım dedim...
Benimde işim iyi ama ücretsiz izin vermiyorlar..Kayınvalidem bakamam diyor gel gör ki bende ona emanet edemiyceğimi anladım..Ne bebeği yıkayabiliyor ne bişey...Altını almayı yada giydirmeyi hiç denemedi bile bişi olucak diye korkuyorum diyor...bende ona baktırmayı düşünmüyorum çocuğu benim annem avcılarda oturuyo ben bakarım haftaiçi bırak diyor onu da yapamam...ya işten çıkmak zorunda kalıcam ki hiç istemem yada ii bir bakıcı bulmam lazım
eli kulağındadır cnm bizimki 10 gündür falan belirli şekilde bize gülüyor.. aguluyor bile ara ara:)Kızlar ya benim kızım daha bana gülüvermiyor . Ne zaman gülecek bana?bilmiyorumkismile
gürültü bi ses war bnde onu yollicam şebneme ama bi türlü yollyamıyorumne yolluyonuz gııı.uyutan bişeyse bana da yollayınsempatiksalakcinni
benim kız gece 1den önce uyumuyor we sabah 7/8 gibi uyumamamk üzere uyanıyoriyi akşamlar kızlar
benim oğlanda bugğn çok gazlı her saat başı emmek istiyor 2 dk emiyor başlıyor ağlamaya bugün çok az emdi zaten 5 dk emiyordu 1 dk ya düştü alamadığı sütleri artık gece emecem diye uytmaz beni ben gece 11 de emziriyorum uyandırmadan bazen 3 buçuğa kadar dayandığı oluyor akşam en geç 8 buçukta uyutıyorum sabah 5 te uyanıyor bakınıyor konuşuyor ama ben hiç tepki vermiyorum uyusun diye gece uyandığında gözlerine bakmamaya gayret edin ışık açmayın altınıda kaka yapmadıköa almıyorum bugün 7 den sabah 7 ye kadar kaka yapmıyor artık
45 günü bitir bak seni nasıl bilecek anne olduğuun farkına varacaksın
bendede oluyor arada gece ucunu alıyor karanlıkta ama geçiyor pamukçuğada çare karbonat banada hemşire önermiştibir çay bardağına kaynamış soğumuş suya bir çay kaşığı karbonat koy bebeğin dilinide bastırarak sil göğsünüde sil
kaydirigubbakcemile3görümcekkk:))))görümcek gelmiş yaaaaa(
kızlar 22:30 gibi uyutmuşum bizim oğlanı hazır o uyudu diye bende uzandım uyumuşum tabii oda :)
şimdi uyandı mamasını verdim umarım uykuya devam eder etmezse uzun bir süre ayaktayız
gunaydin kizlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?