- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.681
ya kızlar gece 3 saatte bi hepiniz uyandırıyomusunuz ben diorumki uyandırmasam o nasılsa acıkınca ağlıyo dün gece 12,30da emzirdim 1 de falan uyudu ben saati falan kurmadım sabah 5,30da ağladı emzirdim uyudu 7de emdi 8.30da da uyandı tamamen yani sadece 1 kere o kadar uzun uyuyor ondada uyandırmiim diorum daha doğrusu korkuyorum uyanıp yine başıma kalacak die çok yoruluyorum çektiğim eziyet resmen dua edin nolur hayırlısıyla satılsın şu dükkan:sinifsinif:
canım ses tonundan anlıyplarmışşşkızlar ya bişi paylaşcam daha doğrusu sorucam dün akşam kızımın altını değiştirirken açık bıraktım biraz hawalansın die oynuyodu öle koltukta kocam geldi b,izim kııza ' senin nie böle dötün başın açık bakim bi daha görmicem falan die çattı kaşlarını kızıyo falan bizimki birden dudaklarını büzdü gözler doldu aman allahım hemen aldım kucağıma teselli ettim ağlayacaktı nerdeyse allahım bu nasıl bişey hemencecik anlıyormu ki kızdığını falan şoke oldum:1shok:
eli kulağındadır cnm bizimki 10 gündür falan belirli şekilde bize gülüyor.. aguluyor bile ara ara:)
gürültü bi ses war bnde onu yollicam şebneme ama bi türlü yollyamıyorum
benim kız gece 1den önce uyumuyor we sabah 7/8 gibi uyumamamk üzere uyanıyoryani akşam 8.30da uzun uykuya dalmaya başlıyor öylemi bende 11de falan uyumasını istiyorum ama olmuyor nasıl yapıcam yaa ben yatana kadar o da ayakta o yüzden ewde olduğum zaten akşam saatleri hiç bi iş yapamıorum börek kek yapmak istiyorum yok anam yok waktim yok çocuk hep tepemde gece 1 den sonra yapmaya kalksam e sabah uyanıp mecburi dükkan istikametine çıkmak war (((
kaydirigubbakcemile3görümcekkk:))))
gece saati kurup uyandırıyomuusn mama için kaç saatte bir?
bende bakıcı düşünüyorum ama devir ktü yaa nerde bulucam ki bakıcıııSelam kızlar naber nasılsınız galiba gaz sorunlarımız geçti ve baş ediyoruz artık bizim cadı sabah altı buçukta uyandı. dokuz gibi geri uyudu bende esneye esneye tembel tembel oturuyorumm. hava çok güzel dışarı mı çıksak ne.
Kızlar ne yapacağımı şaşırdım. okula müfettiş gelecek ( rehabilitasyon merkezi.) benimde gitmem gerek kızı kime bırakacağımı ne yapacağımı bilmiyorum. galiba yanımda götürüp bakıcı hastalandı diye bahane uyduracağım. of ya çalışsan ayrı dert çalışmasan ayrı. iyi bi bakıcıyı nerden bulacan ki bu arada bakıcı fiyatlarından haberi olan var mı?
ya kızlar gece 3 saatte bi hepiniz uyandırıyomusunuz ben diorumki uyandırmasam o nasılsa acıkınca ağlıyo dün gece 12,30da emzirdim 1 de falan uyudu ben saati falan kurmadım sabah 5,30da ağladı emzirdim uyudu 7de emdi 8.30da da uyandı tamamen yani sadece 1 kere o kadar uzun uyuyor ondada uyandırmiim diorum daha doğrusu korkuyorum uyanıp yine başıma kalacak die çok yoruluyorum çektiğim eziyet resmen dua edin nolur hayırlısıyla satılsın şu dükkan:sinifsinif:
benim kociş yardım eder ama şehir dışına cıkacagını günler ben kaldrmıorum onu..paslaşa bişler yapıoruz işte..bu sabah inanın bebegimin sesini bile aglamasını bile duymamışım yorgunluktan..eşim kalkmış mamasını hazrlamış yedrmiş sonra duydum seslerini bende kalktım o yattı altını aldım uyuttum tekrar döndüm yatak odama..2 gecedir yatak odamızda uyuyoruz..bebegimden ayrı ama anca sırtlarım kendine geldi kambur olcektim volla..ben surat yapıorum hemen yardım etmezse yoksa iplerini ben alsdam ele hiçte vermem demez yani..gunaydin kizlar,
uykusuzlukdan artik sinirlerim bozulmaya basladi.basagrisi ve usume de cabasi.
dun butun gun evde temizlik vardi.gece 12 de oturdum bi yandan oglusum bi yandan temizlik yemek yap misafire hazirlik yap.
sagolsun kocacigim 9 da geldi 1 de yatti.yatmaya gitti ben yine arkasindan topladim coraplari bardaklari vs derken offffffff acaip sinirleniyorum kocamada.bigun olsun sen yat ben bakarim bu gece demedi.Allah razi olsun hicbirseyim eksik etmiyor ama bu donemde manevi olarak ilgide istiyor insan.ben hicbir zaman ilgimi eksik etmedim ona.haliyle insan bozuluyor.anliyorum calismak zor stresli bende 16 yasimdan beri calisiyorum ama boyle de olmaz ki .bugun butun gun kocama tripdeyim anlayacaginiz.cocugu kontrole gotureyim ondan sonra manikur pedikur agda yaptirayim diyorum bu defada annem ablam erkek kardesim gelecekler.
bu arada ise devam etsem mi cocuguma benim kadar kim iyi bakar derdindeyim.daha cok kucuk nasil birakacagim oglusumu bi kac bin tl icin.bir daha bugunleri bulabilecekmiyim oglusumla vakit gecirmek icin.benim kadar kim iyi egitim verebilir.anlayacaginiz sinirlerim ve aklim kaman corman.
sabah sabah icinizi baydim dimi diyecegim ama cogunuz zaten uykusuz ve sinir bi gece gecirmissinizdir beni anlayacaginizi biliyorum.
sempatiksalakcinniolumunekankayizsmileben devam etmeyeceğim artık oğlumla bi daha bugünlerimi bulamam 6 ay olasıya calısmak yok sonra kendi büromu acıp oglanla ilgileneceğim kayınvalidem uzak dursun o büyütmesin yeterki .
cano eger uykusuna gecemeyip huysuzlanmışsa veya saatlerce uyuyamadıysa bende kaldrmıorum aglayarak uyandırıyo bizi zaten..gece 1 de uyuduysa sabah 6 gibi başlıyo aglamaya kalkıp mamasını veriorum sonra tekrar uyuyo ..ama bazende yorgun olmadıgı zaman ben uyandırıorum 4 saatte bii..ac ac uyumasın diye..bebegin durumuna göre yani..ya kızlar gece 3 saatte bi hepiniz uyandırıyomusunuz ben diorumki uyandırmasam o nasılsa acıkınca ağlıyo dün gece 12,30da emzirdim 1 de falan uyudu ben saati falan kurmadım sabah 5,30da ağladı emzirdim uyudu 7de emdi 8.30da da uyandı tamamen yani sadece 1 kere o kadar uzun uyuyor ondada uyandırmiim diorum daha doğrusu korkuyorum uyanıp yine başıma kalacak die çok yoruluyorum çektiğim eziyet resmen dua edin nolur hayırlısıyla satılsın şu dükkan:sinifsinif:
of kızlar kızım 40 günlük oldu hala 4 kg olamadı.ilk ay 1200 grr aldı ama sonradan vermeye başladı kilo.tabi benim yüzümden,emsin sürekli dedim,mama vermedim biberona alıştı diye.sürekli emzirdim gık dedikçe meme verdim ama nafile.canım çok sıkıldı.kilo almayı bırak bi de verince hepten canım sıkıldı.nasıl kilo alacak bu çocuk.mamaya başladım tabi hemen.
bnde aslında öyle yapıorum çok uykusuz kalıp beni sinir etttiyse uyandırmıyorumsempatiksalakcinni ama korkuyorum zararı olurmu acaba dieCADIARZU
benim kociş yardım eder ama şehir dışına cıkacagını günler ben kaldrmıorum onu..paslaşa bişler yapıoruz işte..bu sabah inanın bebegimin sesini bile aglamasını bile duymamışım yorgunluktan..eşim kalkmış mamasını hazrlamış yedrmiş sonra duydum seslerini bende kalktım o yattı altını aldım uyuttum tekrar döndüm yatak odama..2 gecedir yatak odamızda uyuyoruz..bebegimden ayrı ama anca sırtlarım kendine geldi kambur olcektim volla..ben surat yapıorum hemen yardım etmezse yoksa iplerini ben alsdam ele hiçte vermem demez yani..lmaz:
sempatiksalakcinniolumunekankayizsmile
cano eger uykusuna gecemeyip huysuzlanmışsa veya saatlerce uyuyamadıysa bende kaldrmıorum aglayarak uyandırıyo bizi zaten..gece 1 de uyuduysa sabah 6 gibi başlıyo aglamaya kalkıp mamasını veriorum sonra tekrar uyuyo ..ama bazende yorgun olmadıgı zaman ben uyandırıorum 4 saatte bii..ac ac uyumasın diye..bebegin durumuna göre yani..
biberona tekrar mı başladın cano:uhm:
bizimki gündüz öyle sürekli emiyo en fazla 2yada 2,30 saat uyur o da en fazla tabi, ama gece 12de1de uykuya geçince 4,5 saat uyanmıyor genelde bnde kararsız kaldım iştecanımcım benim durumum farklı tabi ben emzirmiyorum mama veriyorum dediğin gibi acıkınca kendisi uyanıyor bende hiç uyandırmadım bugüne kadar ama 2.5 3 saati geçirmedi bizimki kendiliğinden uyandı
canım benim ben önceden uyandırıyordum şimdi uyandırmıyorum. en fazla üç saat içinde uyanıyo uyanmasada mıkırdanıyo hemen emzirip geri yatağına koyuyorum çok rahat ediyorum. kilo alımı iyi 6 kiloya yaklaştı. bir ayda 1400 kg. almıştı.
Selam kızlar naber nasılsınız galiba gaz sorunlarımız geçti ve baş ediyoruz artık bizim cadı sabah altı buçukta uyandı. dokuz gibi geri uyudu bende esneye esneye tembel tembel oturuyorumm. hava çok güzel dışarı mı çıksak ne.
Kızlar ne yapacağımı şaşırdım. okula müfettiş gelecek ( rehabilitasyon merkezi.) benimde gitmem gerek kızı kime bırakacağımı ne yapacağımı bilmiyorum. galiba yanımda götürüp bakıcı hastalandı diye bahane uyduracağım. of ya çalışsan ayrı dert çalışmasan ayrı. iyi bi bakıcıyı nerden bulacan ki bu arada bakıcı fiyatlarından haberi olan var mı?
cicoşlar kocimin resimleri çıktı dünki gazetelerde boy boy we akşam haberlerinde gördünüzmü:)) hani federasyona yürüdülerya beşiktaşlılar bizimkide röportaj wermiş basına alen le allahım ya bütün gazetelerde resimlerihiç istemiorum boş işlerle uğraşmasını ama ne maçından ne liderliğinden wazgeçmiobenneyaptımki
selam canlarım hepinizeopuyorumnanaktan.
dün bizim evlilik yıldönümümüzdü.4 sene doldu 5 e girdik:asigim:kociş oğlum ben kahvaltıya gittik sonra öğleden sonra piknik yaptık arkadaşlarla.birbirimize verdiğimiz en güzel hediye kollarımızda çok güzeldi:asigim:
HASRET ben gördüm kanald de kocanı yazacaktım unuttum.dedim zaten içimden hasret kızmıştır diye.bu arada ben uyandırmıyorum acıkınca zaten kalkıyor.zaten ben uyandırırsam almıyor.
bebişimin tırnaklarını kestim eldivenleri çıkardım inşaallah üşümez.bir parmağınıda kanattım öküz benklava:
selam kızlar , 2 gündür kızımın burnu tıkalı. hapşırıyor bazen öksürüyor. sabah gata ya götürdüm. ciğerlerini dinledi birşey yok. bahar dolayısıyla da olabiliyormuş. odaları havalandırırken polenler de içeri giriyor.
eczaneye burun aspiratörü siparişi verdik. dr. otri bebe yi önerdi. kullanınca yazarım faydası olup olmadığını. nasıl zorlanıyor garibim.
nice güzel,mutlu yıllara bebişinizle canıma.s..
bende chicconun war yüksek faktörlü onu kullanıcam cnm.kızlar önümüz yaz malum. dışarı çıkarken bebişlere ne marka güneş koruyucu kullanıcaz?
hayatım senin kadarken ben ağlıyodum buralarda hatırlamıyomusun bizimki 40tan sonra toparladı durumu inşallah seninde öyle olurolumunekankayizsmilevalla senin bu kız nasıl uyuyo böyle ya.bunun bir formülü varsa bize de ver hasret.benimki maksimum 2 saat aralıksız uyuyo.o da binde bir.genelde 1 buçuk saat arayla uyanıyo.
of of bu bakıcı mevzusu benim de çok sinirimi bozuyo.nasıl güvenip bırakcaz kızlar yaaa...:a015:
vay ünlü oldu kocişin haa...turkbayragi
nice güzel,mutlu yıllara bebişinizle canıma.s.
geçmiş olsun canım.benim kız da çok sık hapşırıyo üşüyorlarmı ki..ama sürekli sıcaklığı kontrol ediyorum 24-25 derece arası hep ev...
dün bizim evlilik yıldönümümüzdü.4 sene doldu 5 e girdik:asigim:kociş oğlum ben kahvaltıya gittik sonra öğleden sonra piknik yaptık arkadaşlarla.birbirimize verdiğimiz en güzel hediye kollarımızda çok güzeldi:asigim:
HASRET ben gördüm kanald de kocanı yazacaktım unuttum.dedim zaten içimden hasret kızmıştır diye.bu arada ben uyandırmıyorum acıkınca zaten kalkıyor.zaten ben uyandırırsam almıyor.
bebişimin tırnaklarını kestim eldivenleri çıkardım inşaallah üşümez.bir parmağınıda kanattım öküz benklava:
gecmiş olsun canım..bak bendede var saman nezlesi bahar gelince durmuyo bu kahrolası burun..inan hersabah ahpşurmaktan bunalıorum ..kızımdada olucak galiba..her toz kalktıgında başlıo hapsırmaya..evini sabah degil akşam üzeri havalandır..polenler saat sabah 5 ile 10 arası cok yogun..alerjiyi bana sor amaan cok beter bişi..akannehirselam kızlar , 2 gündür kızımın burnu tıkalı. hapşırıyor bazen öksürüyor. sabah gata ya götürdüm. ciğerlerini dinledi birşey yok. bahar dolayısıyla da olabiliyormuş. odaları havalandırırken polenler de içeri giriyor.
eczaneye burun aspiratörü siparişi verdik. dr. otri bebe yi önerdi. kullanınca yazarım faydası olup olmadığını. nasıl zorlanıyor garibim.
[B]gördüm resimlerini cano içim gitti valla..tebrik ediorum hayatım..a.s.biz aynı sene evlendik ozaman..benimde temmuzda 4 doluyo 5 e girioruz.. en güseel hediyen ogluşun..paşa olsaymış adı bukadar yakışırmış yaw tombilik..nası cıkarın dışarı yazgı iyimiydi hava..benim ödüm kopuyo üşütür diye içim gidio ama..
bebişimin tırnaklarını kestim eldivenleri çıkardım inşaallah üşümez.bir parmağınıda kanattım öküz benklava:[/B]
kızlar önümüz yaz malum. dışarı çıkarken bebişlere ne marka güneş koruyucu kullanıcaz?
gecmiş olsun canım..bak bendede var saman nezlesi bahar gelince durmuyo bu kahrolası burun..inan hersabah ahpşurmaktan bunalıorum ..kızımdada olucak galiba..her toz kalktıgında başlıo hapsırmaya..evini sabah degil akşam üzeri havalandır..polenler saat sabah 5 ile 10 arası cok yogun..alerjiyi bana sor amaan cok beter bişi..akannehir
allah tan kayınvalde görmedi amaaaaaan düşünemiorum [/B]..
sebamed alıcam..
cnm.[/B]
oo maşallah cnm nice senelere.. ewet resimleri gördüm en kötü gününüz böyle olsun cnm.
kızmammı delirdim resmen saçmalık gelior bana beşiktaş için yıt-rtıyolar kendilerini sanki ne war yani ne kalacak ellerindealsanaalsanasmile
bnde dün çıkardım eldiwenleri ama bugün taktım walla üşüyo elleri dayanamıyorum ben:gitme:
mutluluğunuz daim olsun canım
ben daha kesemedim tırnaklarını eldivenleri takıyorum hala bizim evler soğuk birde bizimki ellerinden çok huylu asla elletmiyor
gecmiş olsun canım..bak bendede var saman nezlesi bahar gelince durmuyo bu kahrolası burun..inan hersabah ahpşurmaktan bunalıorum ..kızımdada olucak galiba..her toz kalktıgında başlıo hapsırmaya..evini sabah degil akşam üzeri havalandır..polenler saat sabah 5 ile 10 arası cok yogun..alerjiyi bana sor amaan cok beter bişi..akannehir
allah tan kayınvalde görmedi amaaaaaan düşünemiorum [/B]..
sebamed alıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?