2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim ben önceden uyandırıyordum şimdi uyandırmıyorum. en fazla üç saat içinde uyanıyo uyanmasada mıkırdanıyo hemen emzirip geri yatağına koyuyorum çok rahat ediyorum. kilo alımı iyi 6 kiloya yaklaştı. bir ayda 1400 kg. almıştı.

canım ses tonundan anlıyplarmışşş
bizimkineden geçen gün ağlamaklı ses tonu ile konuştum dudak büküp ağlamaya başladı bi kitapta okumuştum hissediyolarmışşş...hatta emzirirken sinirli olursanız onuda hissedip almayabiliyolarmış memeyi

bende bakıcı düşünüyorum ama devir ktü yaa nerde bulucam ki bakıcııı

of kızlar kızım 40 günlük oldu hala 4 kg olamadı.ilk ay 1200 grr aldı ama sonradan vermeye başladı kilo.tabi benim yüzümden,emsin sürekli dedim,mama vermedim biberona alıştı diye.sürekli emzirdim gık dedikçe meme verdim ama nafile.canım çok sıkıldı.kilo almayı bırak bi de verince hepten canım sıkıldı.nasıl kilo alacak bu çocuk.mamaya başladım tabi hemen.

canımcım benim durumum farklı tabi ben emzirmiyorum mama veriyorum dediğin gibi acıkınca kendisi uyanıyor bende hiç uyandırmadım bugüne kadar ama 2.5 3 saati geçirmedi bizimki kendiliğinden uyandı

benim kociş yardım eder ama şehir dışına cıkacagını günler ben kaldrmıorum onu..paslaşa bişler yapıoruz işte..bu sabah inanın bebegimin sesini bile aglamasını bile duymamışım yorgunluktan..eşim kalkmış mamasını hazrlamış yedrmiş sonra duydum seslerini bende kalktım o yattı altını aldım uyuttum tekrar döndüm yatak odama..2 gecedir yatak odamızda uyuyoruz..bebegimden ayrı ama anca sırtlarım kendine geldi kambur olcektim volla..ben surat yapıorum hemen yardım etmezse yoksa iplerini ben alsdam ele hiçte vermem demez yani..lmaz:
ben devam etmeyeceğim artık oğlumla bi daha bugünlerimi bulamam 6 ay olasıya calısmak yok sonra kendi büromu acıp oglanla ilgileneceğim kayınvalidem uzak dursun o büyütmesin yeterki .
sempatiksalakcinniolumunekankayizsmile
cano eger uykusuna gecemeyip huysuzlanmışsa veya saatlerce uyuyamadıysa bende kaldrmıorum aglayarak uyandırıyo bizi zaten..gece 1 de uyuduysa sabah 6 gibi başlıyo aglamaya kalkıp mamasını veriorum sonra tekrar uyuyo ..ama bazende yorgun olmadıgı zaman ben uyandırıorum 4 saatte bii..ac ac uyumasın diye..bebegin durumuna göre yani..

biberona tekrar mı başladın cano:uhm:

cicoşlar kocimin resimleri çıktı dünki gazetelerde boy boy we akşam haberlerinde gördünüzmü:)) hani federasyona yürüdülerya beşiktaşlılar bizimkide röportaj wermiş basına alen le allahım ya bütün gazetelerde resimleri hiç istemiorum boş işlerle uğraşmasını ama ne maçından ne liderliğinden wazgeçmiobenneyaptımki

bnde aslında öyle yapıorum çok uykusuz kalıp beni sinir etttiyse uyandırmıyorumsempatiksalakcinni ama korkuyorum zararı olurmu acaba dieCADIARZU
canımcım benim durumum farklı tabi ben emzirmiyorum mama veriyorum dediğin gibi acıkınca kendisi uyanıyor bende hiç uyandırmadım bugüne kadar ama 2.5 3 saati geçirmedi bizimki kendiliğinden uyandı
bizimki gündüz öyle sürekli emiyo en fazla 2yada 2,30 saat uyur o da en fazla tabi, ama gece 12de1de uykuya geçince 4,5 saat uyanmıyor genelde bnde kararsız kaldım işte

sümeyra sen sadece anne sütümü weriosun? bide fulyada hangi bölgede oturyosun ew bakıorum ya ben öyle yawaştan:) bakarsın komşu olurusolumunekankayizsmile

selam canlarım hepinizeopuyorumnanaktan.

dün bizim evlilik yıldönümümüzdü.4 sene doldu 5 e girdik:asigim:kociş oğlum ben kahvaltıya gittik sonra öğleden sonra piknik yaptık arkadaşlarla.birbirimize verdiğimiz en güzel hediye kollarımızda çok güzeldi:asigim:

HASRET ben gördüm kanald de kocanı yazacaktım unuttum.dedim zaten içimden hasret kızmıştır diye.bu arada ben uyandırmıyorum acıkınca zaten kalkıyor.zaten ben uyandırırsam almıyor.
bebişimin tırnaklarını kestim eldivenleri çıkardım inşaallah üşümez.bir parmağınıda kanattım öküz benklava:

selam kızlar , 2 gündür kızımın burnu tıkalı. hapşırıyor bazen öksürüyor. sabah gata ya götürdüm. ciğerlerini dinledi birşey yok. bahar dolayısıyla da olabiliyormuş. odaları havalandırırken polenler de içeri giriyor.
eczaneye burun aspiratörü siparişi verdik. dr. otri bebe yi önerdi. kullanınca yazarım faydası olup olmadığını. nasıl zorlanıyor garibim.

valla senin bu kız nasıl uyuyo böyle ya.bunun bir formülü varsa bize de ver hasret.benimki maksimum 2 saat aralıksız uyuyo.o da binde bir.genelde 1 buçuk saat arayla uyanıyo.

of of bu bakıcı mevzusu benim de çok sinirimi bozuyo.nasıl güvenip bırakcaz kızlar yaaa...:a015:

vay ünlü oldu kocişin haa...turkbayragi

nice güzel,mutlu yıllara bebişinizle canıma.s.

geçmiş olsun canım.benim kız da çok sık hapşırıyo üşüyorlarmı ki..ama sürekli sıcaklığı kontrol ediyorum 24-25 derece arası hep ev...

kızlar önümüz yaz malum. dışarı çıkarken bebişlere ne marka güneş koruyucu kullanıcaz?

kızlar önümüz yaz malum. dışarı çıkarken bebişlere ne marka güneş koruyucu kullanıcaz?
bende chicconun war yüksek faktörlü onu kullanıcam cnm.
hayatım senin kadarken ben ağlıyodum buralarda hatırlamıyomusun bizimki 40tan sonra toparladı durumu inşallah seninde öyle olurolumunekankayizsmile

onun ününe başlarım ben allahım ya kıçının üstünde durmuyo adam her taşın altında bu bide benim haberim yok geli akşam dipoki haberleri açta izle aşkın neler söledi açtım ama ben göremedim tabi herkes görmüş millet arayıp duruyoklava:

oo maşallah cnm nice senelere.. ewet resimleri gördüm en kötü gününüz böyle olsun cnm.
kızmammı delirdim resmen saçmalık gelior bana beşiktaş için yıt-rtıyolar kendilerini sanki ne war yani ne kalacak ellerindealsanaalsanasmile
bnde dün çıkardım eldiwenleri ama bugün taktım walla üşüyo elleri dayanamıyorum ben:gitme:

gecmiş olsun canım..bak bendede var saman nezlesi bahar gelince durmuyo bu kahrolası burun..inan hersabah ahpşurmaktan bunalıorum ..kızımdada olucak galiba..her toz kalktıgında başlıo hapsırmaya..evini sabah degil akşam üzeri havalandır..polenler saat sabah 5 ile 10 arası cok yogun..alerjiyi bana sor amaan cok beter bişi..akannehir

allah tan kayınvalde görmedi amaaaaaan düşünemiorum [/B
]..

sebamed alıcam..

mutluluğunuz daim olsun canım
ben daha kesemedim tırnaklarını eldivenleri takıyorum hala bizim evler soğuk birde bizimki ellerinden çok huylu asla elletmiyor

hımm bak bende düşünüyodum ne marka krem alsam diye sebamed iyiyse bende alıyım
ebru siz temmuzun kaçında evlendiniz bizde 1 temmuzda 4 yılı bitiriyoruz

mutluluğunuz daim olsun canım
ben daha kesemedim tırnaklarını eldivenleri takıyorum hala bizim evler soğuk birde bizimki ellerinden çok huylu asla elletmiyor

sağolun canlar.bende çıkardım ama eldivenleri elleri soğudu hemen takacağım yine.
ebrucum çıkartıyorum ben dışarı.havalar güzel.çokta narin olsun istemiyorum herzamankinden bir fazla giydiriyorum geziyoruz tınkış tınkış.kayınvalide kanadığını görüp bişey dese o an ki ruh halimle paylarım heralde .

ben saatle emzirmiyorum ilk 15-20 gün dikkat ettim ona şimdi o mıkırdadaıkça emziriyorum artık acıkmayı da biliyorlar, altlarının kirlendiğini de, zaten benimki uyandırınca yıkıyor ortalığı emzirebilene aşk olsun.

bizimki yarasa gibi yaşamaya başladı iyice ya gece 11de bir uyanıyor 2.30-3.00e kadar oyalanmak istiyor, ışığı kapatayım ya da görünmeyeyim yıkıyor ortalığı gittikçe daha geç uyumaya başladı ne zaman düzelecek bu yaaaaa... geçen akşam babası aldı ben bakayım ver biraz diye 1saat oyalayabildi 2.30da oğlumun sıkıntı naralarıyla uyandım.

dün akşam görümcek geldi 4 görümcem var bir tek bunu sevmem, patavatsızın tekidir ne söyleyeceği hiç belli olmaz düğün günü evi terkediyordum neredeyse söylediği yersiz bir cümle yüzünden pek sevmem kendisini o yüzden g-örümce-k laelaelaelaelae

ben bu gün spiral tatktırmaya gidiyorum saat 4te randevum var eğer adet görmezsem başka uygun zamanım yok 40a az kaldı kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…