2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba artık sözün bittiği yerdeyim bir kızım var ama beni doğan bey mahvetti karnı gazdan patlamaya hazır bir bomba gibi kazık gibi resmen dün yine katıya katıya ağladı morardı resmen gündüz taş çatlasa 2 saat uyumuştur ürekli ağladı gaz için neler yapmadımki en son banyo ve fitil başka çarem kalmadı çünkü saat 10 da öylelikle uyudu bugün sabah gene aynı yaptı şimdi bir saattir uyuyo mama ve anne sütü çakışınca böyle oluyo bence.Ben iki göğsümü emziriyorum gazınıda çıkartıyo tabii hala aranıyo 60 cc mama veriyorum gene gazını çıkartıyorum ama çoçuk yinede kıvranıyo kızarıp bozarıyo APTAMıL kullanıyorum sanırım o rahatsız ediyo deliricem ya vitamaltta içiyorum sütte var ama doymuyo mama versemde emmek istiyo neyapıcamı bilmez haldeyim.
MERVEEGE benim oğlumda 40 günlük 3900 dü yeni kilo almaya başladı neyapalım anne sütünün yerini hiçbişey tutmaz tek emsinler mama takviyeside yap.Doktor mamayı çok verip aldırmamışın kiloyu emzirmişin böyle devam et dedi. ben en fazla 80 cc veriyorum onuda bazen günde bir sefer.29 günde 260 gr aldı benimkisi şimdi 10 günde 220 gr oda normalmiş.
gzd geçmiş olsun canım havalardan büyük ihtimal.
kız HASRET sounda kocayı meşur ettinya helal olsun kız sana.Bebekler anne kanından itibaren herşeyi anlar sevgiyi üzüntüyü bilirler yanında bir kavga edin bakalım neoluyo sürekli ağlarlar onlar bizlerden zeki inan.
YAZCIM nice mutlu yıllara en kötü gününüz hep böyle olsun evliliğiniz daim olsun canım.

hımm bak bende düşünüyodum ne marka krem alsam diye sebamed iyiyse bende alıyım
ebru siz temmuzun kaçında evlendiniz bizde 1 temmuzda 4 yılı bitiriyoruz
sebamedi dr umda önerdi seyhan cım..benim yıldönümümde temmuz 27..2006 senesi..nası gecti anlamadım vallahi..sen kacı??

bu spıral nasıl takılıyo yaw kızlar bana cümlesi bile itici geliyoooooo..?????

canım mamayla anne sütünün karışmasından olduğunu sanmıyorum gazın.bu tamamen yapısal ben buna inandım.bizim kız da çok çok feciiiii.acayip gazımız var gelen herkes bu çokcuk niye ıkınıp duruyo durmaksızın diyorlar.uyku da uyuyamıyo yavrucuk sürekli sancısı var....hep te gece başlıyo bizim kriz saatleri...sabah ta var tabi ama gece kadar yoğun değil ama metsil bizi baya rahatlattı denedin mi bilmem....bugün de çörekotu kaynattım.onu da deniycem doktorum söylemişti..

ben oğlumun doğumundan sonra taktırmıştım.çok kötü yaaa.acımıştı benimki.kroki gibi birşeyle orayı açıp takıyo....3-4 gün oturunca batıyo iğne gibi sonra yerleşiyo...ama bana çokitici geliyo artık.çünkü spiralle hamile kaldım ben

canım ya çörek otu yağını denesene karnına masaj yap yarım çay kaşığıda içir bak rahatlatıyo

çörek otunu nasl yapıyoruz kızlar açıklarmısınız benim oğlumda çok gazlı 11 de uyanıyo akşam sabah 7:30dan önce gözünü bile kırpmıyo hem gazından hemde daha geceyi gündüzü bilmiyo zavallım bu konuda yardımlarınızı bekliyorum klütfen siz nasl uyku düzeni sağladınız bendemi var bi sorun

bizim 40 mız dün çıktı ama sarılığı hala geçmedi az ama var genede testlerini yaptırdık bişey çıkmadı ama hala niye geçmedi kafama takılıyo bizim gibi sarılık olan varmı hala

canım ben sadece anne sütü veriyorum başka hiç bişey yok önüme gelenide yiyorum. canım ben sarıyerdeyim
tmm ya meralle karıştırdım sanırım o fulyadaydı. en güzelini yapıosun başka besinlerle birlikte werilince değerini kaybediomuş anne sütü ne kadar doğru bilmiorum öle okudum

ya bu spiral taktırmanın zamanı ne zamandır? adetliykenmi takılıyo bnde taktrcam:uhm:

kızlar bu arada ben 3 numara primaya geçtim gayette iyi oluyor zaten elimde 7 paket 80li 3numara prima war umarım elimde patlamazlar

500 tlcik

gecenin bir yarısı cocugunun aglama sesiyle uyanıp yanındaki yastıgı emzirmeye calısan bir anne tanıyorummmmmmm :)))))) ama yastığın oğlum olmadığını cabuk farkettim

gecenin bir yarısı cocugunun aglama sesiyle uyanıp yanındaki yastıgı emzirmeye calısan bir anne tanıyorummmmmmm :)))))) ama yastığın oğlum olmadığını cabuk farkettim

canımm yaa olucak öle işler daha neler duyacağız böle bi topik mi açsak anne halleri diye bi formda vardı. geçenlerde gece kızı emzirdim beşiğe koydum lavaboya gittim giderkende eşimi uyandırım beşiği sallamasını söyledim. ben geldim tabi sallamıyo kızı aldım altını açıyorum o sıra bizimki cıyakladı eşim yataktan bi sıçrayıp boş beşiği sallayışı vardı ya evlere şenlik gece yarısı katıla katıla güldüm tabi bizde uyku kalmadıkaydirigubbakcemile3delikafadulden

bu spıral nasıl takılıyo yaw kızlar bana cümlesi bile itici geliyoooooo..?????

süper takılıyomuş öğrendim zor iş arkadaşlar ben inatçıyım koymaz bana diyorsanız taktırın benim epey can sıkıcı oldu. doğum sonrası ilk kontrolümdü zaten. iç dikişlerde açılma olmuş yeniden diktiler, rahim ters dönmüş, spiralin sıkıntısı da üstüne ek canına yandığım bir çocuk doğurdum hurdam çıkmış yok arkadaş ikinci falan yok :umursamaz: ...eyvahedigeldismile

MUSTELA ACTıVATEUR FERMETE CORPS - HAMıLELıK SONRASI ZAYIFLAMA
kızlar böyle bi ilaç varmış bilgisi olan var mı nette emziren anneler için diyo ama ne derece doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…