- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.701
sebamedi dr umda önerdi seyhan cım..benim yıldönümümde temmuz 27..2006 senesi..nası gecti anlamadım vallahi..sen kacı??
hımm bak bende düşünüyodum ne marka krem alsam diye sebamed iyiyse bende alıyım
ebru siz temmuzun kaçında evlendiniz bizde 1 temmuzda 4 yılı bitiriyoruz
bu spıral nasıl takılıyo yaw kızlar bana cümlesi bile itici geliyoooooo..?????ben saatle emzirmiyorum ilk 15-20 gün dikkat ettim ona şimdi o mıkırdadaıkça emziriyorum artık acıkmayı da biliyorlar, altlarının kirlendiğini de, zaten benimki uyandırınca yıkıyor ortalığı emzirebilene aşk olsun.
bizimki yarasa gibi yaşamaya başladı iyice ya gece 11de bir uyanıyor 2.30-3.00e kadar oyalanmak istiyor, ışığı kapatayım ya da görünmeyeyim yıkıyor ortalığı gittikçe daha geç uyumaya başladı ne zaman düzelecek bu yaaaaa... geçen akşam babası aldı ben bakayım ver biraz diye 1saat oyalayabildi 2.30da oğlumun sıkıntı naralarıyla uyandım.
dün akşam görümcek geldi4 görümcem var bir tek bunu sevmem, patavatsızın tekidir ne söyleyeceği hiç belli olmaz düğün günü evi terkediyordum neredeyse söylediği yersiz bir cümle yüzünden pek sevmem kendisini o yüzden g-örümce-k laelaelaelaelae
ben bu gün spiral tatktırmaya gidiyorum saat 4te randevum var eğer adet görmezsem başka uygun zamanım yok 40a az kaldı kafamçokkarıştı
herkese merhaba artık sözün bittiği yerdeyim bir kızım var ama beni doğan bey mahvetti karnı gazdan patlamaya hazır bir bomba gibi kazık gibi resmen dün yine katıya katıya ağladı morardı resmen gündüz taş çatlasa 2 saat uyumuştur ürekli ağladı gaz için neler yapmadımki en son banyo ve fitil başka çarem kalmadı çünkü saat 10 da öylelikle uyudu bugün sabah gene aynı yaptı şimdi bir saattir uyuyo mama ve anne sütü çakışınca böyle oluyo bence.Ben iki göğsümü emziriyorum gazınıda çıkartıyo tabii hala aranıyo 60 cc mama veriyorum gene gazını çıkartıyorum ama çoçuk yinede kıvranıyo kızarıp bozarıyo APTAMİL kullanıyorum sanırım o rahatsız ediyo deliricem ya vitamaltta içiyorum sütte var ama doymuyo mama versemde emmek istiyo neyapıcamı bilmez haldeyim.
MERVEEGE benim oğlumda 40 günlük 3900 dü yeni kilo almaya başladı neyapalım anne sütünün yerini hiçbişey tutmaz tek emsinler mama takviyeside yap.Doktor mamayı çok verip aldırmamışın kiloyu emzirmişin böyle devam et dedi. ben en fazla 80 cc veriyorum onuda bazen günde bir sefer.29 günde 260 gr aldı benimkisi şimdi 10 günde 220 gr oda normalmiş.
gzd geçmiş olsun canım havalardan büyük ihtimal.
kız HASRET sounda kocayı meşur ettinya helal olsun kız sana.Bebekler anne kanından itibaren herşeyi anlar sevgiyi üzüntüyü bilirler yanında bir kavga edin bakalım neoluyo sürekli ağlarlar onlar bizlerden zeki inan.
YAZCIM nice mutlu yıllara en kötü gününüz hep böyle olsun evliliğiniz daim olsun canım.
canım mamayla anne sütünün karışmasından olduğunu sanmıyorum gazın.bu tamamen yapısal ben buna inandım.bizim kız da çok çok feciiiii.acayip gazımız var gelen herkes bu çokcuk niye ıkınıp duruyo durmaksızın diyorlar.uyku da uyuyamıyo yavrucuk sürekli sancısı var....hep te gece başlıyo bizim kriz saatleri...sabah ta var tabi ama gece kadar yoğun değil ama metsil bizi baya rahatlattı denedin mi bilmem....bugün de çörekotu kaynattım.onu da deniycem doktorum söylemişti..
canım mamayla anne sütünün karışmasından olduğunu sanmıyorum gazın.bu tamamen yapısal ben buna inandım.bizim kız da çok çok feciiiii.acayip gazımız var gelen herkes bu çokcuk niye ıkınıp duruyo durmaksızın diyorlar.uyku da uyuyamıyo yavrucuk sürekli sancısı var....hep te gece başlıyo bizim kriz saatleri...sabah ta var tabi ama gece kadar yoğun değil ama metsil bizi baya rahatlattı denedin mi bilmem....bugün de çörekotu kaynattım.onu da deniycem doktorum söylemişti..
dün denedim karbonatlı su ile silmeyi sanki bugün biraz azalmış gibi..devam ediyim bari birkaç sefer
evet canım arkadaş göğüs ucu çatlakları için kullanmış ii geliyomuşşş
canim az once doktor dan geldim ve pamukcuk nedir nasil olur diye sordum.
anne memesinden gecen mantarmis.bence bi doktora git sen ilaci falan farklidir.
bu safran gold jeli alip deneyecegim ben ise yarasa yazarim burdan.
canım seni çok iyi anlıyorum aynı sorun bende de var...
eşimden istediğim gibi ilgi göremiyorum...dün akşam 7 gibi uyumuştum sen ilgilen çocukla dedim...tamam dedi...uyandım diyor ki Nurşah 15 dk yerimde oturmadım durmadı diyor...Bende dedimki sen ilk defa 15 dk yerinde oturamadın ben bütün gece uyumuyorum ben napıyım dedim...
Benimde işim iyi ama ücretsiz izin vermiyorlar..Kayınvalidem bakamam diyor gel gör ki bende ona emanet edemiyceğimi anladım..Ne bebeği yıkayabiliyor ne bişey...Altını almayı yada giydirmeyi hiç denemedi bile bişi olucak diye korkuyorum diyor...bende ona baktırmayı düşünmüyorum çocuğu benim annem avcılarda oturuyo ben bakarım haftaiçi bırak diyor onu da yapamam...ya işten çıkmak zorunda kalıcam ki hiç istemem yada ii bir bakıcı bulmam lazım
ay dofcem ben bu kocami.dedim boyle boyle bak cocuga dalga gecio benle benim sutum yokki dio.kaydirigubbakcemile3
kızlar ya bişi paylaşcam daha doğrusu sorucam dün akşam kızımın altını değiştirirken açık bıraktım biraz hawalansın die oynuyodu öle koltukta kocam geldi b,izim kııza ' senin nie böle dötün başın açık bakim bi daha görmicem falan die çattı kaşlarını kızıyo falan bizimki birden dudaklarını büzdü gözler doldu aman allahım hemen aldım kucağıma teselli ettim ağlayacaktı nerdeyse allahım bu nasıl bişey hemencecik anlıyormu ki kızdığını falan şoke oldum:1shok:
eli kulağındadır cnm bizimki 10 gündür falan belirli şekilde bize gülüyor.. aguluyor bile ara ara:)
bugun oglusum yine guldu ama bana degil.la bu cocuk ne zaman gulumseyecek bana
aman kocalar hep aynızemuszemus saolsun hiç bişiyime karışmaz,bir dediğimi iki etmez ama çocuk konusunda san çok güveniyorum diyip işin içinden sıvışıyo.sen hallediyosun diyo.dün puseti sürüyo,10 kere yardım istedi indir kaldır diye kaldırımda. sinirlendim ver şu puseti dedimsempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3
tmm ya meralle karıştırdım sanırım o fulyadaydı. en güzelini yapıosun başka besinlerle birlikte werilince değerini kaybediomuş anne sütü ne kadar doğru bilmiorum öle okudumcanım ben sadece anne sütü veriyorum başka hiç bişey yok önüme gelenide yiyorum. canım ben sarıyerdeyim
ben saatle emzirmiyorum ilk 15-20 gün dikkat ettim ona şimdi o mıkırdadaıkça emziriyorum artık acıkmayı da biliyorlar, altlarının kirlendiğini de, zaten benimki uyandırınca yıkıyor ortalığı emzirebilene aşk olsun.
bizimki yarasa gibi yaşamaya başladı iyice ya gece 11de bir uyanıyor 2.30-3.00e kadar oyalanmak istiyor, ışığı kapatayım ya da görünmeyeyim yıkıyor ortalığı gittikçe daha geç uyumaya başladı ne zaman düzelecek bu yaaaaa... geçen akşam babası aldı ben bakayım ver biraz diye 1saat oyalayabildi 2.30da oğlumun sıkıntı naralarıyla uyandım.
dün akşam görümcek geldi4 görümcem var bir tek bunu sevmem, patavatsızın tekidir ne söyleyeceği hiç belli olmaz düğün günü evi terkediyordum neredeyse söylediği yersiz bir cümle yüzünden pek sevmem kendisini o yüzden g-örümce-k laelaelaelaelae
ben bu gün spiral tatktırmaya gidiyorum saat 4te randevum var eğer adet görmezsem başka uygun zamanım yok 40a az kaldı kafamçokkarıştı
bu defada eldiveni emecek emin ol.emzigi hic mi almiyor?
aliyor canim emzigide ama cikartiyor ve elini goturuyo agzina. ama elini emmeye alismasini itemiyorum ya eldiveni takacagim mecbur nasil olsa surekli basindayim cekerim hemen emmeye kalkarsa.
benim ki guluyor ama bana degil.dun tehdit ettim benden once baskasina gulersen isiririm bacaklarini diye kaydirigubbakcemile3
benim kiz 3 gundur falan uykusunu guzel almissakeyfi yerindeyse ben konusunca bana guluyo ama bilinclimi yapiyor bilmiyorum.
kendi isini kurabiliyorsan kesinlikle calisma zaten.yani en azindan ben oyle yapardim.
bende gelecek kaygisi cok oldugu icin ne yapacagimi sasirdim mafoldumben
soyle yazlik bi yerde otursaydik kucuk bi dukkanim olsaydi taki aksesuar falan satsam pufur pufur ruzgar esse oglumla beraber olsak.
hayal kurmak ne guzel...
ah ne guzel bi hayal olmus ´valla bende isreim aynisindan ama nerdee ah ahhhhh
ya kızlar gece 3 saatte bi hepiniz uyandırıyomusunuz ben diorumki uyandırmasam o nasılsa acıkınca ağlıyo dün gece 12,30da emzirdim 1 de falan uyudu ben saati falan kurmadım sabah 5,30da ağladı emzirdim uyudu 7de emdi 8.30da da uyandı tamamen yani sadece 1 kere o kadar uzun uyuyor ondada uyandırmiim diorum daha doğrusu korkuyorum uyanıp yine başıma kalacak die çok yoruluyorum çektiğim eziyet resmen dua edin nolur hayırlısıyla satılsın şu dükkan:sinifsinif:
valla gece ben hic uyandirmadim ilk gunden beri zaten kendisi uyaniyo acikinca uykusunu bolmek istemiyorum. birde benimki uykusu acildimi uyuyamiyo agliyo
kızlar önümüz yaz malum. dışarı çıkarken bebişlere ne marka güneş koruyucu kullanıcaz?
ben niveaninkini aldim
kızlar bu arada ben 3 numara primaya geçtim gayette iyi oluyor zaten elimde 7 paket 80li 3numara prima war umarım elimde patlamazlar
senin kiz kac kilo canim daha ben 2 numaraya yeni basladim
Selam kızlar naber nasılsınız galiba gaz sorunlarımız geçti ve baş ediyoruz artık bizim cadı sabah altı buçukta uyandı. dokuz gibi geri uyudu bende esneye esneye tembel tembel oturuyorumm. hava çok güzel dışarı mı çıksak ne.
Kızlar ne yapacağımı şaşırdım. okula müfettiş gelecek ( rehabilitasyon merkezi.) benimde gitmem gerek kızı kime bırakacağımı ne yapacağımı bilmiyorum. galiba yanımda götürüp bakıcı hastalandı diye bahane uyduracağım. of ya çalışsan ayrı dert çalışmasan ayrı. iyi bi bakıcıyı nerden bulacan ki bu arada bakıcı fiyatlarından haberi olan var mı?
500 tlcik
gecenin bir yarısı cocugunun aglama sesiyle uyanıp yanındaki yastıgı emzirmeye calısan bir anne tanıyorummmmmmm :)))))) ama yastığın oğlum olmadığını cabuk farkettim
bu spıral nasıl takılıyo yaw kızlar bana cümlesi bile itici geliyoooooo..?????
kızlar ya bişi paylaşcam daha doğrusu sorucam dün akşam kızımın altını değiştirirken açık bıraktım biraz hawalansın die oynuyodu öle koltukta kocam geldi b,izim kııza ' senin nie böle dötün başın açık bakim bi daha görmicem falan die çattı kaşlarını kızıyo falan bizimki birden dudaklarını büzdü gözler doldu aman allahım hemen aldım kucağıma teselli ettim ağlayacaktı nerdeyse allahım bu nasıl bişey hemencecik anlıyormu ki kızdığını falan şoke oldum:1shok:
eli kulağındadır cnm bizimki 10 gündür falan belirli şekilde bize gülüyor.. aguluyor bile ara ara:)
gürültü bi ses war bnde onu yollicam şebneme ama bi türlü yollyamıyorum
benim kız gece 1den önce uyumuyor we sabah 7/8 gibi uyumamamk üzere uyanıyoryani akşam 8.30da uzun uykuya dalmaya başlıyor öylemi bende 11de falan uyumasını istiyorum ama olmuyor nasıl yapıcam yaa ben yatana kadar o da ayakta o yüzden ewde olduğum zaten akşam saatleri hiç bi iş yapamıorum börek kek yapmak istiyorum yok anam yok waktim yok çocuk hep tepemde gece 1 den sonra yapmaya kalksam e sabah uyanıp mecburi dükkan istikametine çıkmak war (((
kaydirigubbakcemile3görümcekkk:))))
gece saati kurup uyandırıyomuusn mama için kaç saatte bir?[/QU
akşam yatarken 90 cc mama veriyorum üzerine emziriyorum o 5-6 saat yetiyor doktorumuz artık yavaş yavaş uzun uykulara geçebilirsiniz max. 6 saat dayanır mama aldığı için sırf emzirip yatırırsan max. 3 saat dayanır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?