- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.112
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.721
tmm ya meralle karıştırdım sanırım o fulyadaydı. en güzelini yapıosun başka besinlerle birlikte werilince değerini kaybediomuş anne sütü ne kadar doğru bilmiorum öle okudum
ya bu spiral taktırmanın zamanı ne zamandır? adetliykenmi takılıyo bnde taktrcam:uhm:
süper takılıyomuş öğrendimzor iş arkadaşlar ben inatçıyım koymaz bana diyorsanız taktırın benim epey can sıkıcı oldu. doğum sonrası ilk kontrolümdü zaten. iç dikişlerde açılma olmuş yeniden diktiler, rahim ters dönmüş, spiralin sıkıntısı da üstüne ek canına yandığım bir çocuk doğurdum hurdam çıkmış yok arkadaş ikinci falan yok :umursamaz: ...eyvahedigeldismile
herkese merhaba artık sözün bittiği yerdeyim bir kızım var ama beni doğan bey mahvetti karnı gazdan patlamaya hazır bir bomba gibi kazık gibi resmen dün yine katıya katıya ağladı morardı resmen gündüz taş çatlasa 2 saat uyumuştur ürekli ağladı gaz için neler yapmadımki en son banyo ve fitil başka çarem kalmadı çünkü saat 10 da öylelikle uyudu bugün sabah gene aynı yaptı şimdi bir saattir uyuyo mama ve anne sütü çakışınca böyle oluyo bence.Ben iki göğsümü emziriyorum gazınıda çıkartıyo tabii hala aranıyo 60 cc mama veriyorum gene gazını çıkartıyorum ama çoçuk yinede kıvranıyo kızarıp bozarıyo APTAMİL kullanıyorum sanırım o rahatsız ediyo deliricem ya vitamaltta içiyorum sütte var ama doymuyo mama versemde emmek istiyo neyapıcamı bilmez haldeyim.
MERVEEGE benim oğlumda 40 günlük 3900 dü yeni kilo almaya başladı neyapalım anne sütünün yerini hiçbişey tutmaz tek emsinler mama takviyeside yap.Doktor mamayı çok verip aldırmamışın kiloyu emzirmişin böyle devam et dedi. ben en fazla 80 cc veriyorum onuda bazen günde bir sefer.29 günde 260 gr aldı benimkisi şimdi 10 günde 220 gr oda normalmiş.
gzd geçmiş olsun canım havalardan büyük ihtimal.
kız HASRET sounda kocayı meşur ettinya helal olsun kız sana.Bebekler anne kanından itibaren herşeyi anlar sevgiyi üzüntüyü bilirler yanında bir kavga edin bakalım neoluyo sürekli ağlarlar onlar bizlerden zeki inan.
YAZCIM nice mutlu yıllara en kötü gününüz hep böyle olsun evliliğiniz daim olsun canım.
çok geçmiş olsun canım sen normal mi doğum yaptın yoksa sezaryan mı nasıl dikişle açılıyo hiç farketmedin mi ve doğumdan kaç gün sonra gittin kontrole
tabi bu ısparta fiyatı mı burası istanbul kendi gibi fiyatlarıda büyükkkkkkkkkk
sebamedi dr umda önerdi seyhan cım..benim yıldönümümde temmuz 27..2006 senesi..nası gecti anlamadım vallahi..sen kacı??
gecenin bir yarısı cocugunun aglama sesiyle uyanıp yanındaki yastıgı emzirmeye calısan bir anne tanıyorummmmmmm :)))))) ama yastığın oğlum olmadığını cabuk farkettim
off kızlar dün ben ağdaya gittim ditmez olaydım hadi gittim oaraya el sürdürmez olaydım:gitme: hatırlarsanız doğumdan öbncki son ağda operasyonumda tam kenarda bi yırtılma oldu kanadı falan işte orası yine tekrarladı 2,5aydır ağda yaptırmamaa rağmen orayı yine çekti we aynı yer yine yırtıldı we kanamaya başladı( doktora gitmem gerekio sanırım neden öle oluyoki
ya kızlar gece 3 saatte bi hepiniz uyandırıyomusunuz ben diorumki uyandırmasam o nasılsa acıkınca ağlıyo dün gece 12,30da emzirdim 1 de falan uyudu ben saati falan kurmadım sabah 5,30da ağladı emzirdim uyudu 7de emdi 8.30da da uyandı tamamen yani sadece 1 kere o kadar uzun uyuyor ondada uyandırmiim diorum daha doğrusu korkuyorum uyanıp yine başıma kalacak die çok yoruluyorum çektiğim eziyet resmen dua edin nolur hayırlısıyla satılsın şu dükkan:sinifsinif:
merve her ağladıında emzirme en az 2 saatte emzir acıksında güzel güzel emsin benimkide emmiyor karnı gurulduyor sütlerim hep akıyor bir seferde bir goğsümü bile boşalmıyorof kızlar kızım 40 günlük oldu hala 4 kg olamadı.ilk ay 1200 grr aldı ama sonradan vermeye başladı kilo.tabi benim yüzümden,emsin sürekli dedim,mama vermedim biberona alıştı diye.sürekli emzirdim gık dedikçe meme verdim ama nafile.canım çok sıkıldı.kilo almayı bırak bi de verince hepten canım sıkıldı.nasıl kilo alacak bu çocuk.mamaya başladım tabi hemen.
Selam kızlar naber nasılsınız galiba gaz sorunlarımız geçti ve baş ediyoruz artık bizim cadı sabah altı buçukta uyandı. dokuz gibi geri uyudu bende esneye esneye tembel tembel oturuyorumm. hava çok güzel dışarı mı çıksak ne.
Kızlar ne yapacağımı şaşırdım. okula müfettiş gelecek ( rehabilitasyon merkezi.) benimde gitmem gerek kızı kime bırakacağımı ne yapacağımı bilmiyorum. galiba yanımda götürüp bakıcı hastalandı diye bahane uyduracağım. of ya çalışsan ayrı dert çalışmasan ayrı. iyi bi bakıcıyı nerden bulacan ki bu arada bakıcı fiyatlarından haberi olan var mı?
canım ses tonundan anlıyplarmışşş
bizimkineden geçen gün ağlamaklı ses tonu ile konuştum dudak büküp ağlamaya başladı bi kitapta okumuştum hissediyolarmışşş...hatta emzirirken sinirli olursanız onuda hissedip almayabiliyolarmış memeyi
bende bakıcı düşünüyorum ama devir ktü yaa nerde bulucam ki bakıcııı
selam canlarım hepinizeopuyorumnanaktan.
dün bizim evlilik yıldönümümüzdü.4 sene doldu 5 e girdik:asigim:kociş oğlum ben kahvaltıya gittik sonra öğleden sonra piknik yaptık arkadaşlarla.birbirimize verdiğimiz en güzel hediye kollarımızda çok güzeldi:asigim:
HASRET ben gördüm kanald de kocanı yazacaktım unuttum.dedim zaten içimden hasret kızmıştır diye.bu arada ben uyandırmıyorum acıkınca zaten kalkıyor.zaten ben uyandırırsam almıyor.
bebişimin tırnaklarını kestim eldivenleri çıkardım inşaallah üşümez.bir parmağınıda kanattım öküz benklava:
ben oğlumun doğumundan sonra taktırmıştım.çok kötü yaaa.acımıştı benimki.kroki gibi birşeyle orayı açıp takıyo....3-4 gün oturunca batıyo iğne gibi sonra yerleşiyo...ama bana çokitici geliyo artık.çünkü spiralle hamile kaldım ben
bizim 40 mız dün çıktı ama sarılığı hala geçmedi az ama var genede testlerini yaptırdık bişey çıkmadı ama hala niye geçmedi kafama takılıyo bizim gibi sarılık olan varmı hala
tmm ya meralle karıştırdım sanırım o fulyadaydı. en güzelini yapıosun başka besinlerle birlikte werilince değerini kaybediomuş anne sütü ne kadar doğru bilmiorum öle okudum
ya bu spiral taktırmanın zamanı ne zamandır? adetliykenmi takılıyo bnde taktrcam:uhm:
gecenin bir yarısı cocugunun aglama sesiyle uyanıp yanındaki yastıgı emzirmeye calısan bir anne tanıyorummmmmmm :)))))) ama yastığın oğlum olmadığını cabuk farkettim
MUSTELA ACTİVATEUR FERMETE CORPS - HAMİLELİK SONRASI ZAYIFLAMA
kızlar böyle bi ilaç varmış bilgisi olan var mı nette emziren anneler için diyo ama ne derece doğru
off kızlar dün ben ağdaya gittim ditmez olaydım hadi gittim oaraya el sürdürmez olaydım:gitme: hatırlarsanız doğumdan öbncki son ağda operasyonumda tam kenarda bi yırtılma oldu kanadı falan işte orası yine tekrarladı 2,5aydır ağda yaptırmamaa rağmen orayı yine çekti we aynı yer yine yırtıldı we kanamaya başladı( doktora gitmem gerekio sanırım neden öle oluyoki
slm canlarım şu an çok kötüyüm oturdum hüngür hüngür ağlıyorum odanın kapısını kapattım telsizi yanıma aldım oğlumu duymak için eşim yok yalnızız
nette bi yazı okudum ve kendimden nefret ediyorum "Emmeyen bebek yoktur emziremeyen anne vardır" diyor yazıda yazıyı okudum gittim uyuyan oğlumu aldım kucağıma emzirmeye çalıştım feryad figan ağlayarak emmedi tabii yeniden uyuttum hatta uykusunda iç çekerek ağlamaya başladı neyse şimdi uyuyor canım oğlum
salı günü doktora gidicez eminim doktorda bana yüklenecek bu konuda
dışarıdan çok kolay görünüyor herkes birşey söylüyor aaa emmiyomu yazıkkk diyolar acıyarak moralimi bozmamaya çalışıyorum yaşadığımı bi ben biliyorum ben istemezmiyim emzireyim yavrumu ama olmayınca olmuyor sinirlerim harab oldu eşim bana destek oluyor sağolsun ama sanki bi gün gelicek oda beni suçlayacakmış gibi geliyor çökmüş durumdyım
slm canlarım şu an çok kötüyüm oturdum hüngür hüngür ağlıyorum odanın kapısını kapattım telsizi yanıma aldım oğlumu duymak için eşim yok yalnızız
nette bi yazı okudum ve kendimden nefret ediyorum "Emmeyen bebek yoktur emziremeyen anne vardır" diyor yazıda yazıyı okudum gittim uyuyan oğlumu aldım kucağıma emzirmeye çalıştım feryad figan ağlayarak emmedi tabii yeniden uyuttum hatta uykusunda iç çekerek ağlamaya başladı neyse şimdi uyuyor canım oğlum
salı günü doktora gidicez eminim doktorda bana yüklenecek bu konuda
dışarıdan çok kolay görünüyor herkes birşey söylüyor aaa emmiyomu yazıkkk diyolar acıyarak moralimi bozmamaya çalışıyorum yaşadığımı bi ben biliyorum ben istemezmiyim emzireyim yavrumu ama olmayınca olmuyor sinirlerim harab oldu eşim bana destek oluyor sağolsun ama sanki bi gün gelicek oda beni suçlayacakmış gibi geliyor çökmüş durumdyım
hasret ayni kisi mi agdani yapti ?
canim bak sen kendini sinir hastasi edeceksin boyle.
kendini avutamiyorsan bu isin uzmanlari var.onlarla gorus.ebelerle konus,yok mudur emzirme konusunda bi uzman?
canim psikolojini bosuna bozuyorsun bence. ona bakarsan nette o kadar cok sey yaziyorki hepsini dogru olarak kabul edersek ohoooo isimiz cok zor. valla bence hic takma kafana bebegin saglikli degil mi sonucta gerisii bosver mamayla buyusun varsin ne olacakki kendini bosuna harap ediyorsun. kendine bu konuda daha fazla eziyet etme canim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?