2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

lohusalık en uygun dönemmiş, ama normal koşullarda adetliyken gidip taktırıyosun ebelere ya da doktoruna sor sanırım son günlerinde takılıyor

çok geçmiş olsun canım sen normal mi doğum yaptın yoksa sezaryan mı nasıl dikişle açılıyo hiç farketmedin mi ve doğumdan kaç gün sonra gittin kontrole

canım benim oğlumda çok gazlıydı bende aptamil veriyordum arkadaşlarımın çoğu ondan şikayetçiydi bende hero baby geçtim ondan sonra azaldı gazımız buarada tabi sab kullanıyorum ve rezeneden de vazgeçmiyorum bugün 2 ayımızı doldurduk kilomuzda tahmini 6 kilo :) bende günde 3 defa bveriyorum mama genelde emziriyorum
bu mamayı denemeni tavsiye ederim

çok geçmiş olsun canım sen normal mi doğum yaptın yoksa sezaryan mı nasıl dikişle açılıyo hiç farketmedin mi ve doğumdan kaç gün sonra gittin kontrole

teşekkür ederin normal doğumdu bebeğin boynuna kordon dolanmış olduğu için de epey zor bir doğum olmuştu epey dikişim vardı içeride 2cm lik bir kısmı açılmış içerdeki dikişin açıldığını anlamak mümkün değil uzman olmadan bir ara normal olmayan bir kaşıntı vardı dikişler iyileştiği için diye düşündüm, değilmiş. 35gün oldu doğum yapalı benim lohusalık 15 gün daha uzadı, dünya kadar da ilaç yazdı vajinal antiseptik krem dahil, bu ne kabus ya... kötükedihüso

sebamedi dr umda önerdi seyhan cım..benim yıldönümümde temmuz 27..2006 senesi..nası gecti anlamadım vallahi..sen kacı??

1 temmuz 2006 bizimde canımcım valla zaman su misali akıp gidiyor

gecenin bir yarısı cocugunun aglama sesiyle uyanıp yanındaki yastıgı emzirmeye calısan bir anne tanıyorummmmmmm :)))))) ama yastığın oğlum olmadığını cabuk farkettim

yaa sormayın geçen gece oğlum beşiğinde ağlıyor bende onu pışpışlayıp sallıyorum bi açtım gözümü yatakta kendimi sallıyorum bu yorgunluk uykusuzluk çok fenaa mirmirmirmir

dimplehawk gamzeciiiiiimmmm şu kilo topicine bir liste yapsan üstüne şimdi hamilelik öncesi kilo doğum yaptıımız kilo we şuan ki durumumz die ilerlesekkk??opuyorumnanaktan

off kızlar dün ben ağdaya gittim ditmez olaydım hadi gittim oaraya el sürdürmez olaydım:gitme: hatırlarsanız doğumdan öbncki son ağda operasyonumda tam kenarda bi yırtılma oldu kanadı falan işte orası yine tekrarladı 2,5aydır ağda yaptırmamaa rağmen orayı yine çekti we aynı yer yine yırtıldı we kanamaya başladı( doktora gitmem gerekio sanırım neden öle oluyoki

bence de sen bir doktora git bu pek normal görünmüyor

ben uyandırmıyorum akşa 7 de uyuyor genelde 8i buluyor emziiryorum 11 gibi uyandırmadan emziriyorum gece o 2 gibi uyanıyor 5 gibi uyanıyor günüdz yeterince süt alırsa uyanmayabilirmiş sen galiba biberonsa vewriyorsub yeterli oluyordur uyandırmasanda olur benimki bugün ve dün çok fena 2 dk emip bırakıyor sallayarak 5 dk emiyor 2 saate bir emiyor

merve her ağladıında emzirme en az 2 saatte emzir acıksında güzel güzel emsin benimkide emmiyor karnı gurulduyor sütlerim hep akıyor bir seferde bir goğsümü bile boşalmıyor

ELLF bizim de kırkımız çıktı. ama hala fizyolojik sarılığı var. dr. umuz anne sütü sarılığı dedi. belki 1 ay daha devam edebilirmiş.
EBRU evlilik yıldönümlerimiz aynı. ama ben 2003 de evlendim.

slm canlarım şu an çok kötüyüm oturdum hüngür hüngür ağlıyorum odanın kapısını kapattım telsizi yanıma aldım oğlumu duymak için eşim yok yalnızız
nette bi yazı okudum ve kendimden nefret ediyorum "Emmeyen bebek yoktur emziremeyen anne vardır" diyor yazıda yazıyı okudum gittim uyuyan oğlumu aldım kucağıma emzirmeye çalıştım feryad figan ağlayarak emmedi tabii yeniden uyuttum hatta uykusunda iç çekerek ağlamaya başladı neyse şimdi uyuyor canım oğlum
salı günü doktora gidicez eminim doktorda bana yüklenecek bu konuda
dışarıdan çok kolay görünüyor herkes birşey söylüyor aaa emmiyomu yazıkkk diyolar acıyarak moralimi bozmamaya çalışıyorum yaşadığımı bi ben biliyorum ben istemezmiyim emzireyim yavrumu ama olmayınca olmuyor sinirlerim harab oldu eşim bana destek oluyor sağolsun ama sanki bi gün gelicek oda beni suçlayacakmış gibi geliyor çökmüş durumdyım

canim ben de bakiniyorum daha dogrusu arastiriyorum.aradigim kresler 6 aydan once almiyorlar bebegi.alan yerlerde var ama daha cok kucuk yaw nasil olacak.bi kres de gorustugum bayan kesinlikle 6 ay dan once vermeyin, bakici da ise cok problemle karsilasirsiniz mumkunse bi akrabaniz baksin dedi.kres fiyati ise 750 tl.
bakici fiyatlari ise 800 1000 arasi degisiyor.

bakiciya ne kadar guvenebilirsinki yaw.bide anne olmamis bi bakiciyi bence kimse tercih etmemeli.aklinizda olsun canlar,

tebrik ederim canim.nice yillar saglikla huzurla gecirin insallah.
e canim tirnaklari o kadar kucukku gorememissindir.uzme kendini.

kriko kiz o kaydirigubbakcemile3 nasil ya spiral varken hamile kalmak nasil oluyor.yerinden falan mi oynamis ?

bizim 40 mız dün çıktı ama sarılığı hala geçmedi az ama var genede testlerini yaptırdık bişey çıkmadı ama hala niye geçmedi kafama takılıyo bizim gibi sarılık olan varmı hala

sorma ayni dert bendede var.deli olacagim gecmiyor.yuzunde sadece vucudunun diger yerlerine inmedi.bugun doktora sordum kalici bi zarari olmusmudur diye yok dedi,gerci dogdugundan beri 9 defa 4 farkli doktor gordu bisey olmaz dedi.bugun kendi doktoru yine dedi bi zarari olmaz ,bilirubin testi yaptirsak normal cikar bazi bebekler de 2 ay gorulur dedi.dusun ben test bile yaptirmadim.topukda da sarilik varsa o tehlikeliymis.

canim lohusayken kanama oldugundan hemen takiyorlar.
adetliyken 3. yada 4.gunu takiyorlar.iki turlu spiral var hormonlu ve hormonsuz.bide kullanilan metalin cinsine gore var.saglik ocaklarinda ucretsiz takiyorlar.

gecenin bir yarısı cocugunun aglama sesiyle uyanıp yanındaki yastıgı emzirmeye calısan bir anne tanıyorummmmmmm :)))))) ama yastığın oğlum olmadığını cabuk farkettim

kaydirigubbakcemile3

MUSTELA ACTİVATEUR FERMETE CORPS - HAMİLELİK SONRASI ZAYIFLAMA
kızlar böyle bi ilaç varmış bilgisi olan var mı nette emziren anneler için diyo ama ne derece doğru

cocuk doktoru bana icinde kortizon bulunmayan kremleri kullanabilirsin dedi.

hasret ayni kisi mi agdani yapti ?

canim bak sen kendini sinir hastasi edeceksin boyle.
kendini avutamiyorsan bu isin uzmanlari var.onlarla gorus.ebelerle konus,yok mudur emzirme konusunda bi uzman?

canim psikolojini bosuna bozuyorsun bence. ona bakarsan nette o kadar cok sey yaziyorki hepsini dogru olarak kabul edersek ohoooo isimiz cok zor. valla bence hic takma kafana bebegin saglikli degil mi sonucta gerisii bosver mamayla buyusun varsin ne olacakki kendini bosuna harap ediyorsun. kendine bu konuda daha fazla eziyet etme canim ya.

elimde değil ne yapıyım bakacak olursan Rabbime çok şükür oğlumun hiçbir sorunu yok hiç beni üzen bi bebek değil herşey yolunda gidiyor tek derdimiz bu geçenlerde kayınpederim ağladığımı anladı(kimsenin yanında ağlamıyorum yalnızken) kızım ne dertler var tek derdiniz bu olsun ne takıyorsun kafana canı sağolsun mamayla büyüsün bende emmemişim biz büyümedikmi 60 yaşındayım 6 kere doktora gitmemişimdir dedi beni rahatlatmaya çalışıyorlar sağolsunlar ama en iyi şey anne sütü hiçbir mama anne sütünün yerini tutmuyor oğlum benim hatamın bedelini sütümden mahrum kalarak çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…