- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.741
hayatım doğum yaptın we bebeğin o andan itibarenmi emmedi yoksa sen doymuyor diye mama werip memeden uzaklaştırdınmı?slm canlarım şu an çok kötüyüm oturdum hüngür hüngür ağlıyorum odanın kapısını kapattım telsizi yanıma aldım oğlumu duymak için eşim yok yalnızız
nette bi yazı okudum ve kendimden nefret ediyorum "Emmeyen bebek yoktur emziremeyen anne vardır" diyor yazıda yazıyı okudum gittim uyuyan oğlumu aldım kucağıma emzirmeye çalıştım feryad figan ağlayarak emmedi tabii yeniden uyuttum hatta uykusunda iç çekerek ağlamaya başladı neyse şimdi uyuyor canım oğlum
salı günü doktora gidicez eminim doktorda bana yüklenecek bu konuda
dışarıdan çok kolay görünüyor herkes birşey söylüyor aaa emmiyomu yazıkkk diyolar acıyarak moralimi bozmamaya çalışıyorum yaşadığımı bi ben biliyorum ben istemezmiyim emzireyim yavrumu ama olmayınca olmuyor sinirlerim harab oldu eşim bana destek oluyor sağolsun ama sanki bi gün gelicek oda beni suçlayacakmış gibi geliyor çökmüş durumdyım
kullanıcı panelini tıkla üstten resim değiştir ekle falan war profil düzenle bölümünde ordan yükleyebilirsinkızlar profilime resim nasıl koyabilirim
keşke buda akşam erken uyusa öyle de rahat etsem bnle şuan ayağımda sallıyorum ilk kez bana başka yol bırakmadı zır zır ağlıyor 1 saattr. yok cnm ben sadece lemziriyorum iş için çıkarsam sadece 1.2kez biberon oda 1 haftadır çıkmıyorum daben uyandırmıyorum akşa 7 de uyuyor genelde 8i buluyor emziiryorum 11 gibi uyandırmadan emziriyorum gece o 2 gibi uyanıyor 5 gibi uyanıyor günüdz yeterince süt alırsa uyanmayabilirmiş sen galiba biberonsa vewriyorsub yeterli oluyordur uyandırmasanda olur benimki bugün ve dün çok fena 2 dk emip bırakıyor sallayarak 5 dk emiyor 2 saate bir emiyor
merve her ağladıında emzirme en az 2 saatte emzir acıksında güzel güzel emsin benimkide emmiyor karnı gurulduyor sütlerim hep akıyor bir seferde bir goğsümü bile boşalmıyor
hasret ayni kisi mi agdani yapti ?
canim bak sen kendini sinir hastasi edeceksin boyle.
kendini avutamiyorsan bu isin uzmanlari var.onlarla gorus.ebelerle konus,yok mudur emzirme konusunda bi uzman?
elimde değil ne yapıyım bakacak olursan Rabbime çok şükür oğlumun hiçbir sorunu yok hiç beni üzen bi bebek değil herşey yolunda gidiyor tek derdimiz bu geçenlerde kayınpederim ağladığımı anladı(kimsenin yanında ağlamıyorum yalnızken) kızım ne dertler var tek derdiniz bu olsun ne takıyorsun kafana canı sağolsun mamayla büyüsün bende emmemişim biz büyümedikmi 60 yaşındayım 6 kere doktora gitmemişimdir dedi beni rahatlatmaya çalışıyorlar sağolsunlar ama en iyi şey anne sütü hiçbir mama anne sütünün yerini tutmuyor oğlum benim hatamın bedelini sütümden mahrum kalarak çekiyor
hayatım doğum yaptın we bebeğin o andan itibarenmi emmedi yoksa sen doymuyor diye mama werip memeden uzaklaştırdınmı?
sen bencede bi emzirme ebesine danis bizim burda ozel ebeler var sana emzirmeyi ogreten sende bi arastir ve git istersen mutlaka vardir boyle bi danisman.emzirme seklin yanlistir belkide nasil tutup emziriyorsun netten bi bak ne sekilde tutman gerektigine. bebegin kafasini arkadan elinle tut ve agzini cok actigi anda memeye yapistir nefes alamaz diye korkma aliyorlar nefes ve gogsunu tutma alinle emzirirken. ya tam seklini anlatamiyorumda bebegim tv var digiturkde orda nasil emzirmen gerektigini gosteiyor uzmanlar izleme imkanin olursa bi izle derim
hasret teyzesi sağolasın yollamışsın bide ben onu açabilsen :) dinleyeceğiz programı farklı galib bakıcam birazdan
sabah 6 dan beri ayaktaydık bizde 10 a doğru ancak uyudu bakalım ne kadar uyuyacak ilk defa sabah uyuyoruz
slm kızlar nasılsınız?
ben feci durumdayım bebeğim gündüzleri 1 saat bile uyumuyorgaz sancısı cok fena bir de inat mı ediyor ne anlamadım.sabah 6 gibi kalkıp akşam 9 a dek uyanık kalıyor ( var mı bir care bileniniz...
eşim de ayrı alem valla aramızda soğukluk var sanırım babalık bunalımın da o da ..ortada sorun da yok
vee yarın doğum iznim bitiyor daireye gidip müdürle konuscam ücretsiz izin alcam 8 ay kadar..tek başıma yollarda nasıl olcak acep taksiyle gidicem ama durmazsa diye cok gerginimmm
sizi de şişirmeyim:)umarım herkes iyidir..su bebişime careniz varsa teyzeleri cok sevinirz:))
elimde değil ne yapıyım bakacak olursan Rabbime çok şükür oğlumun hiçbir sorunu yok hiç beni üzen bi bebek değil herşey yolunda gidiyor tek derdimiz bu geçenlerde kayınpederim ağladığımı anladı(kimsenin yanında ağlamıyorum yalnızken) kızım ne dertler var tek derdiniz bu olsun ne takıyorsun kafana canı sağolsun mamayla büyüsün bende emmemişim biz büyümedikmi 60 yaşındayım 6 kere doktora gitmemişimdir dedi beni rahatlatmaya çalışıyorlar sağolsunlar ama en iyi şey anne sütü hiçbir mama anne sütünün yerini tutmuyor oğlum benim hatamın bedelini sütümden mahrum kalarak çekiyor
özür dilerim canlarım akşam akşam sizide baydım hepinize iyi geceler daha fazla iç sıkmıyım öpüyorum
ewet öznurcum aynı kişiartık ağdaya töwbe ettim epilasyona gitmeye karar werdim tamamaen kurtulucam artık oraya hayatta ağda sürdürmeye cesaret edememyasakkelime
ben insan değilim yanımızda çalışan elemanlar insan onların dinlenmeye uyumaya hakkı war benim yok bide üstüne para alıyolar bugün elemanın biri izinli diğerinede öğlne kadar izin wermiş niye hasret war çünkü eşşek gibi çalışır insan değil o başka bişey! sabah 5ten beri uyumayan kızıana bakar 9dada çıkar kahrolası dükkanına bakarmafoldumben
8 ay ücretsiz izinmiiiii:1shok: weririlermi kız o kadarkafamçokkarıştı sabah 6dan akşam 9a kaddar ne yapıor bu bebikk? hiç bi uyumuyor zombimi bu yawwdelikafadulden cnm zinco damla bizim gazı kesti.. dr buda kesmezse sab simplex yazmıştı en etkilisi buymuş bunu al dedi ama gerek kalmadı bizde.. sende dene istersen bide ayaklarına karnına sıcak hawlu koy owala..
kocan ewet bunalıma girmiş boşwer sen üstüne gitme bi süre sonra alışır
slm kızlar nasılsınız?
ben feci durumdayım bebeğim gündüzleri 1 saat bile uyumuyorgaz sancısı cok fena bir de inat mı ediyor ne anlamadım.sabah 6 gibi kalkıp akşam 9 a dek uyanık kalıyor ( var mı bir care bileniniz...
eşim de ayrı alem valla aramızda soğukluk var sanırım babalık bunalımın da o da ..ortada sorun da yok
vee yarın doğum iznim bitiyor daireye gidip müdürle konuscam ücretsiz izin alcam 8 ay kadar..tek başıma yollarda nasıl olcak acep taksiyle gidicem ama durmazsa diye cok gerginimmm
sizi de şişirmeyim:)umarım herkes iyidir..su bebişime careniz varsa teyzeleri cok sevinirz:))
om x canim bence cok etkili.ikide bir yaziyorum yok 3 dr onay verdi 5 i boyle soyledi falan diye ukalalikdan degil ben biraz fazla pimpirikliyim muhakkak onay farkli gorus almam lazim dr lardan.
dun oglumun doktoru bana sunnet yaptirma ben acarim ben zaten seni anladim sen dayanamazsin diyip guldu.o bile psikopat oldugumu anlamis kaydirigubbakcemile3
om x 2 dr dan onaylidir.birde bu ilac uyku duzenliyormus prospektusunde yaziyor.
gunduzleri uyumayip gece uyuyorsa neden problem yapiyorsunki ? yoksa uyanik kaldiginda hep agliyor mu ? benim oglanda gunduzleri 15 dk kadar uyuyup uyaniyor.
ay benimkide bi oyle dellendi kocis bi ara ama simdi iyi.gecer ustune gitme iyice strese girer.sadece sevmesi icin ver cocugu kucagina.
8 ay izin veriyorlarmi yaw yasal olarak 6 ay biliyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?