- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.761
slm canlarım şu an çok kötüyüm oturdum hüngür hüngür ağlıyorum odanın kapısını kapattım telsizi yanıma aldım oğlumu duymak için eşim yok yalnızız
nette bi yazı okudum ve kendimden nefret ediyorum "Emmeyen bebek yoktur emziremeyen anne vardır" diyor yazıda yazıyı okudum gittim uyuyan oğlumu aldım kucağıma emzirmeye çalıştım feryad figan ağlayarak emmedi tabii yeniden uyuttum hatta uykusunda iç çekerek ağlamaya başladı neyse şimdi uyuyor canım oğlum
salı günü doktora gidicez eminim doktorda bana yüklenecek bu konuda
dışarıdan çok kolay görünüyor herkes birşey söylüyor aaa emmiyomu yazıkkk diyolar acıyarak moralimi bozmamaya çalışıyorum yaşadığımı bi ben biliyorum ben istemezmiyim emzireyim yavrumu ama olmayınca olmuyor sinirlerim harab oldu eşim bana destek oluyor sağolsun ama sanki bi gün gelicek oda beni suçlayacakmış gibi geliyor çökmüş durumdyım
kızlar bi de bisey sorcam benim kızın kafasında kırmızılıklar oldu önce yüzünde vardı doktor normal gecer onlar demişti ama şimdi saçlarının aralarında da kırmızılıklar oldu.normal mi sizce sizinkilerde de var mı?cuma günü 1 aylık kontrolü var doktora götürcem acaba daha önce mi götürsem bu kızarıklıklar için
kızlar bi de bisey sorcam benim kızın kafasında kırmızılıklar oldu önce yüzünde vardı doktor normal gecer onlar demişti ama şimdi saçlarının aralarında da kırmızılıklar oldu.normal mi sizce sizinkilerde de var mı?cuma günü 1 aylık kontrolü var doktora götürcem acaba daha önce mi götürsem bu kızarıklıklar için
normal cnm bizdede oldu geçti sonra konak oldu klafasında sizde de muhtemelen konak olacak bunun sebebi yıkarken falan o bölgedeki yumuşaklıktan korktuumuz için iyi temizleyemediğimizdenmiş ama korkmamak gerekiomuş yıkarken kafasını iyi owala sabunla we durula cnm..
slm canlarım şu an çok kötüyüm oturdum hüngür hüngür ağlıyorum odanın kapısını kapattım telsizi yanıma aldım oğlumu duymak için eşim yok yalnızız
nette bi yazı okudum ve kendimden nefret ediyorum "Emmeyen bebek yoktur emziremeyen anne vardır" diyor yazıda yazıyı okudum gittim uyuyan oğlumu aldım kucağıma emzirmeye çalıştım feryad figan ağlayarak emmedi tabii yeniden uyuttum hatta uykusunda iç çekerek ağlamaya başladı neyse şimdi uyuyor canım oğlum
salı günü doktora gidicez eminim doktorda bana yüklenecek bu konuda
dışarıdan çok kolay görünüyor herkes birşey söylüyor aaa emmiyomu yazıkkk diyolar acıyarak moralimi bozmamaya çalışıyorum yaşadığımı bi ben biliyorum ben istemezmiyim emzireyim yavrumu ama olmayınca olmuyor sinirlerim harab oldu eşim bana destek oluyor sağolsun ama sanki bi gün gelicek oda beni suçlayacakmış gibi geliyor çökmüş durumdyım
bir sey sorcam sen ilac kullanirkenmi emzirmemistin??buarada ben kubracano ya napalım şimdi emmiyosa..sanki benmki emiyo..ilaç kullandıgım 20 gün boyunca alıştı biberona ewet sonrada anne memeinden aynı şeyi bekledi hazırı yani niye ugraşsınki emmeye bebek m,illeti cok kurnazlar yaw..ben tıktım agzına öyle öyle azda olsa emiyo şte..mamadan önce veriorum..dr um emmiyosa sütünü sag biberonla ver dedi..emmeseydi öyle yapıcaktım..şimdiyse iyiden iyiye alıştı mamaya 10 dk zor emiyo beni..vallahi kaldık belaya..ilkin cok üzülüodum..ama bi bakıma inbanki rahatlık ..ne bileyim arkadaşların dedigi gibi uzmanındanda ebelerdende faydalan derim..napalım bi şekilde büyüyecekler..aglasada zırlasada sok agzına memeni nappcak bakalım..
bir sey sorcam sen ilac kullanirkenmi emzirmemistin??buarada ben kubra
kızlar çok üzgünüm. kızım ın 3 gündür burnu tıkalı idi. 2 kez dr agötürdüm. bronşit başlangıcı olmuş. çok erken değil mi sizce. moralim çok bozk. ilaç başladık şimdi uyutor. o kadar dikkat ediyordum ki. bebeklerimizi allah korusun....
ewet canımbir sey sorcam sen ilac kullanirkenmi emzirmemistin??buarada ben kubra
kızlar çok üzgünüm. kızım ın 3 gündür burnu tıkalı idi. 2 kez dr agötürdüm. bronşit başlangıcı olmuş. çok erken değil mi sizce. moralim çok bozk. ilaç başladık şimdi uyutor. o kadar dikkat ediyordum ki. bebeklerimizi allah korusun....
bu gece ben oglum kocam beraber yattik.ben yattim kocam 2 bucukda geldi kalkamadim.oglani da getirmis ana kucaginda ama bizim ki 8 den 12 bucuga kadar araliksiz uyudugu icin (sebebi sicak banyo 40 ladik oglusumu annemle) 12 bucukda zorla 9 dk emzirdim uyudu 2 bucukda uyanmis bende yataga aldim emzirdim.butun gece bi o meme bi bu meme emdi durdu velet tabi kocamda tedirgin uyuyamadi.sabah yine emzirdim yuzustu yatirdim cok emdigi icin kustu esim nasil uyandi o sese birden hayret ettim.aklinialirimsmile
bende aldim oglusumu geldim salona biraktim kocami azicik uyusun diye.anlasin azicik canim benim nasil yoruldugumu.eklemlerim resmen bitmis yuruyemiyorum dun oglani yikarken dizlerim kilitlendi yine.bu sabah yuruyemiyordum.pompanin adaptorunu elimde tutamatip dusurunce oglusumu yukari cikarmakdan vazgectim salonda ana kucaginda yatiyor.
sizlerde eklem problemi ceken var mi ?
slm kızlar nasılsınız?
ben feci durumdayım bebeğim gündüzleri 1 saat bile uyumuyorgaz sancısı cok fena bir de inat mı ediyor ne anlamadım.sabah 6 gibi kalkıp akşam 9 a dek uyanık kalıyor ( var mı bir care bileniniz...
eşim de ayrı alem valla aramızda soğukluk var sanırım babalık bunalımın da o da ..ortada sorun da yok
vee yarın doğum iznim bitiyor daireye gidip müdürle konuscam ücretsiz izin alcam 8 ay kadar..tek başıma yollarda nasıl olcak acep taksiyle gidicem ama durmazsa diye cok gerginimmm
sizi de şişirmeyim:)umarım herkes iyidir..su bebişime careniz varsa teyzeleri cok sevinirz:))
gecenin bir yarısı cocugunun aglama sesiyle uyanıp yanındaki yastıgı emzirmeye calısan bir anne tanıyorummmmmmm :)))))) ama yastığın oğlum olmadığını cabuk farkettim
cano ya napalım şimdi emmiyosa..sanki benmki emiyo..ilaç kullandıgım 20 gün boyunca alıştı biberona ewet sonrada anne memeinden aynı şeyi bekledi hazırı yani niye ugraşsınki emmeye bebek m,illeti cok kurnazlar yaw..ben tıktım agzına öyle öyle azda olsa emiyo şte..mamadan önce veriorum..dr um emmiyosa sütünü sag biberonla ver dedi..emmeseydi öyle yapıcaktım..şimdiyse iyiden iyiye alıştı mamaya 10 dk zor emiyo beni..vallahi kaldık belaya..ilkin cok üzülüodum..ama bi bakıma inbanki rahatlık ..ne bileyim arkadaşların dedigi gibi uzmanındanda ebelerdende faydalan derim..napalım bi şekilde büyüyecekler..aglasada zırlasada sok agzına memeni nappcak bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?