2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canlarım çok çok sağolun iyiki varsınız her derdimi size anlatıyorum bana moral veriyorsunuz Allah hepinizden razı olsun sizi çok seviyorum
hastaneye gidicez salı günü bi araştırıp sorucam bakalım bulabilirsem bi uzman yardım alıcam

ocd: canımcım ben sancaktepe de oturuyorum hastane olarak da gata ya gidiyorum
bu arada her fırsatta yine deniycem çok istiyorum oğlumu emzirmeyi vazgeçmiycem dua edin noluur bizim için daha doğrusu oğlum için teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar.çok mutluyum kızlar sizinle paylaşmak istedim.hüznümüzü paylaştığımız gibi mutluluğumuzu da paylaşalım istedim.daha önce yazmıştım sürekli baygınlık geçirdiğim için kızımı 10 gündür emziremiyordum bunalıma girmiştim sürekli ağlıyordum çok kötü durumdaydım sizinle de paylaşmıştım sağolun bana çok destek olan arkadaşlar olmuştu.3 gün önce kendimi biraz iyi hissedince tekrar deneyeyim dedim ve kızım 3 gündür emiyor.ama sütüm çok az olduğu için (2 göğsümü 20 ser dk sağdığımda toplamda 20 cc falan çıkıyor) üstüne mama takviyesi yapıyorum.ama olsun zamanla emdikçe artar.şimdi sütümü arttırmanın yollarını arıyorum.herseyi deneyeceğim yeterki emsin.

canım seni çok iyi anlıyorum benzer bi durumu bende yaşadım sağlık sorunum nedeniyle bi süre emziremedim ve hep öyle olacak zannediyordum. buraya yazmıştım çok üzüldüm çok ağladım ama bak şimdi hersey yoluna girmeye başladı o yüzden sende kendini yıpratma hersey yoluna girer.istersen bi emzirme uzmanından yardım almayı dene benim göğüs uçlarım içe dönük olduğu için doğumhanede getirdiklerinde emzirememştim yavrum çok istekli olduğu halde tutamamıştı göğsümü.ben 9 eylül ünv. doğum yaptım orda emzirme hemşireleri geliyor ve nasıl emzirmen gerektiğini anlatıp uygulamalı olarak gösteriyorlar ve hemşireyle birlikte emzirdiğimde hemen tuttu göğsümü (tabi o işin tekniğini bildiği için) ve hemşireyle 4-5 denemeden sonra bende öğrendim ve zorluk yaşamadım o konuda.

kızlar bi de bisey sorcam benim kızın kafasında kırmızılıklar oldu önce yüzünde vardı doktor normal gecer onlar demişti ama şimdi saçlarının aralarında da kırmızılıklar oldu.normal mi sizce sizinkilerde de var mı?cuma günü 1 aylık kontrolü var doktora götürcem acaba daha önce mi götürsem bu kızarıklıklar için

ıslak mendil şampuan ya da sabundan kaynaklanıyor olablir, kullandığın ürünlere bir dikkat et bence

normal cnm bizdede oldu geçti sonra konak oldu klafasında sizde de muhtemelen konak olacak bunun sebebi yıkarken falan o bölgedeki yumuşaklıktan korktuumuz için iyi temizleyemediğimizdenmiş ama korkmamak gerekiomuş yıkarken kafasını iyi owala sabunla we durula cnm..

benimki bu gün pek keyifli :) eldivenlerini çıkardım kavuşmanın mutluluğuyla bakıp bakıp emiyor onları, 1-2 saatte kendi kendine ısındı elleri.

burada spiral taktıran başkaları da vardı kanama ne kadar sürüyor söyleyebilirler mi, benim bütün belirtileriyle adet kanaması şu anda merak ettim

teşekkürler hasretcim bende tedirgin olmuştum.içim rahatladı biraz

cano ya napalım şimdi emmiyosa..sanki benmki emiyo..ilaç kullandıgım 20 gün boyunca alıştı biberona ewet sonrada anne memeinden aynı şeyi bekledi hazırı yani niye ugraşsınki emmeye bebek m,illeti cok kurnazlar yaw..ben tıktım agzına öyle öyle azda olsa emiyo şte..mamadan önce veriorum..dr um emmiyosa sütünü sag biberonla ver dedi..emmeseydi öyle yapıcaktım..şimdiyse iyiden iyiye alıştı mamaya 10 dk zor emiyo beni..vallahi kaldık belaya..ilkin cok üzülüodum..ama bi bakıma inbanki rahatlık ..ne bileyim arkadaşların dedigi gibi uzmanındanda ebelerdende faydalan derim..napalım bi şekilde büyüyecekler..aglasada zırlasada sok agzına memeni nappcak bakalım..

bissssde bugün yagmur u yıkadık babasıyla ayyy adamı dövmedigim kaldı :kedi:..o tuutu ben yıkadım ama yok şöyle tut yok başı kayıyo yok yok su kacacak .sempatiksalakcinni.ay cok fenayım..resmen kavga edioz cocuk elimde..tamam sus bizden destek alması lazım dedim onuda susturdum ben sana banyodan sonra sorarım dedi..sormaya kalmadan ben özür diledim zaten..sanki hayatı boyunca bebek yıkadı adam..naaapğiim analık işte..:sm_confused:sonrada yagladım pakladım fosur fosur uyuyo minnoşum..opuyorumnanaktan

ya arkidisler buraya bi topic acsaniz ya ben anlamiyorum anlasam acardim ama. bebeklerimizin boy ve kilolarini takip edelim

bir sey sorcam sen ilac kullanirkenmi emzirmemistin??buarada ben kubra

ayyy zaten yazmiisin ilac kullanirken die:kedi:bende bayaa bi dis agrisi cekiyorum ama burda ciddi manada pahali bi arkadas sadece %20 sini odemis oda $300 ates pahasi yani bende bi defa ilac iceyim dedim de tabi icmedim ne kadar emzirmemem gerekiyo acep

kızlar çok üzgünüm. kızım ın 3 gündür burnu tıkalı idi. 2 kez dr agötürdüm. bronşit başlangıcı olmuş. çok erken değil mi sizce. moralim çok bozk. ilaç başladık şimdi uyutor. o kadar dikkat ediyordum ki. bebeklerimizi allah korusun....

ayy gecmis olsun cnmm usuttu heralde ALLAH sifa versin

ewet canım

canım gecmiş olsun ihmal etme sakın bronşiti ..üşütmemeye calış ..ben dısarı bile cıkarmıorum suan üşütür diye..oda sıcaklıgın kac drece normalde???ve nedeni neymiş sordunmu??

Kardeş,
İki dizde de yaşamıştım ben... Nedenini kiloma bağlamıştım... 90 kilo doğuma girdim, şimdi 80 kiloyum...
Ufak ufak eğilip dğruldukça geçti sorunum... Ama kilolar halen benimle...

Babalık bunalımı bizde de var, artı olarak kayınvalide de babaannelik bunalımına girdi. Annem zaten anneannelik bunalımındaydı...
Benim bunalmaya bile hakkım yok...:1shok:
Çok kızıyorum kocama çooook...klava:
Ben loğusayken annesi beni paraladı... Ben de kocama anlattım, annen böyle yaptı diye, o da benim annemi düşman bildi... Herşeyi kaşa kaş, göze göz haline getiriyor... Çok daraldım yalnızlıktan...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Kızım da zaten durmadan ağlıyor, gözümü kapatınca gözümün önüne ağlarken ki ağzının içindeki küçük dili geliyor.... Bağırırken çizgi filmlerdeki gibi titriyor küçük dili...
Bu bebek büyür mü?

gecenin bir yarısı cocugunun aglama sesiyle uyanıp yanındaki yastıgı emzirmeye calısan bir anne tanıyorummmmmmm :)))))) ama yastığın oğlum olmadığını cabuk farkettim

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Ben de uykudan uyanıp eşine bebek nerede diye soran, sonra yatakta bebek arayan, ama yatağa bebeklerini hiç almamış, hep oyun parkında yatıran bir çift tanıyorum...
Bu arada adam bebek diye kadına bir parça yorgan vermiş...
a.s.

bugün yine denedim eşimde yanımda netten doğru teknikleri araştırdım birkaç pozisyon önerisi vardı hepsini denedimyavrum bitanem yine feryad figan ağladı ne ağlama ilk kez gözlerinden yaş geldi susturabilene aşkolsun eşimde kıyamıyo tabi bırak dedi emmesin bune yaa bu çocuk böyle ağlıycaksa her seferinde emmesin sağıp veriyorsun zaten dedi
o küçük gözlerden nasıl aktı yaşlar kıyamam ben ona ve o saatten bu yana hep yerinde uyuyan bebeğim sadece kucağımda uyuyor yerine yatırıyorum ağlıyor kucağıma alınca susuyor ve uyuyor sanırım kendini güvende hissetmek istiyor güzel oğlum benim

bu arada sütüm çok az olduğu için milupanın sitesinde beslenme uzmanlarına sorun bölümü varya
şimdi ben sütümü veriyorum hemen ardından mamayı vermek durumunda kalıyorum süt çok az olduğu için yetmiyor ve birkaç seferdirde oğlum sütümü içmedi hep çıkardı
bende sağdığım sütü mamanın içine katıp verebilirmiyim etkisi ölürmü diye yazdım ve cevap geldi normal ölçülerde yaptığım mamanın içine sütümü ekleyip verebilirmişim artık bende öyle yapıcam...

canım çok geçmiş olsun bozma moralini iyi olur inşallah hemen kuzucuğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…