- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.781
selam kızlar...
biz bugün bütün gün dışardaydık...hava çok güzeldi burda...çıkmadığımız günlerin acısını çıkardık..inşallah o da bizden acı çıkarmaz,hastalandırmayız inşallah kızımı....o da mayıştı uyuyo şimdi.zaten gezerken de uyudu hep...uyanınca kıyameti koparıyo zaten kucağınıza alın diye...
canım çok geçmiş olsun aman dikkat et...geçer üzülme ilaçlarını düzenli verince canım.Allah sağlık versin
ah canım hepimiz aynı durumdayız.bu gaz bizi bitirecek.....bizi metsil %50 rahatlattı ama tam geçmiyo ne yapsam...
evet kızlar epilasyon süper bişiy.ben gebelikten önce 2 seans gittim.hamile olduğumu öğrenince ara vermek zorunda kaldım 40 kontrolümden sonra devam edeceğim..2 seansta bile %40 kadar azalma oldu.böyle giderse 2 seansta bitecek benimki...
'emmeyen çocuk değil emzirenmeyen anne vardır' kötükedihüso o ne biçim söz yaaa.olur mu arkadaşım öyle şey bakma sen o yazılara..hiç üzme kendini suçlama....mamayla büyüyen binlerce çocuk var sen elinden geleni yaptın..
biz bugün bütün gün dışardaydık...hava çok güzeldi burda...çıkmadığımız günlerin acısını çıkardık..inşallah o da bizden acı çıkarmaz,hastalandırmayız inşallah kızımı....o da mayıştı uyuyo şimdi.zaten gezerken de uyudu hep...uyanınca kıyameti koparıyo zaten kucağınıza alın diye...
kızlar çok üzgünüm. kızım ın 3 gündür burnu tıkalı idi. 2 kez dr agötürdüm. bronşit başlangıcı olmuş. çok erken değil mi sizce. moralim çok bozk. ilaç başladık şimdi uyutor. o kadar dikkat ediyordum ki. bebeklerimizi allah korusun....
canım çok geçmiş olsun aman dikkat et...geçer üzülme ilaçlarını düzenli verince canım.Allah sağlık versin
slm kızlar nasılsınız?
ben feci durumdayım bebeğim gündüzleri 1 saat bile uyumuyorgaz sancısı cok fena bir de inat mı ediyor ne anlamadım.sabah 6 gibi kalkıp akşam 9 a dek uyanık kalıyor ( var mı bir care bileniniz...
eşim de ayrı alem valla aramızda soğukluk var sanırım babalık bunalımın da o da ..ortada sorun da yok
vee yarın doğum iznim bitiyor daireye gidip müdürle konuscam ücretsiz izin alcam 8 ay kadar..tek başıma yollarda nasıl olcak acep taksiyle gidicem ama durmazsa diye cok gerginimmm
sizi de şişirmeyim:)umarım herkes iyidir..su bebişime careniz varsa teyzeleri cok sevinirz:))
ah canım hepimiz aynı durumdayız.bu gaz bizi bitirecek.....bizi metsil %50 rahatlattı ama tam geçmiyo ne yapsam...
canim neymis senin hatan neden oyle dusunuyorsun ?
aksam biraz bakinayim dedim ama cok vaktim olmadi.fakat emmeyen bebek icin dua bile varmis.bi baksana netten.
ayrica neden ic sikacakmisin alla alla biz burda birbirimize destek olmak icin variz.
uzme sen kendini.su uzmanlari bi arastir bakalim.bende sorarim doktora uzman ebe vs.sen nerede oturuyorsun ?
hasret ayni kiz yapiyorsa bi hata vardir belki.her tuyun cekis yonu farkli.tumunu ayni sekilde aliyorsa yirtilir.ufak ufak bezlerle farkli farkli almiyor mu ?
tabi lazer epilasyon daha iyi bende yaptiracagim.ama once koltuk altim.hatta ben arastirdim 3 doktora sordum lazer epilasyon yaptirabilir miyim emzirirken dedim yok yaptirabilirsin dediler bende bunun uzerine bizim burda maltepe de bi hastanede yapiyorlar oradan randevu aldim gittim yaptirmak icin fakat hamilelikden dolayi koltuk alti karin ve bikini bolgesinde kararmalar oldugundan yaptiramadim cunku makine ten rengini yanlis algilayip yakabilirmis.her banyoda iyice kesele kararmalar gecsin mayis da yapalim dediler.
ay neden oyle dusunuyorsun yok insan degilim vs.kizim sen cok degerli cok akilli ve guclu bi kizsin.bu bir surec gececek elbet.allah kullarina cekemeyecekleri dert sikintilari vermezmis.bunu dusun,bir surec ve sinav senin icin.
evet kızlar epilasyon süper bişiy.ben gebelikten önce 2 seans gittim.hamile olduğumu öğrenince ara vermek zorunda kaldım 40 kontrolümden sonra devam edeceğim..2 seansta bile %40 kadar azalma oldu.böyle giderse 2 seansta bitecek benimki...
canım inan çok sevindim.hadi darısı sütünün artmasına....merhaba arkadaşlar.çok mutluyum kızlar sizinle paylaşmak istedim.hüznümüzü paylaştığımız gibi mutluluğumuzu da paylaşalım istedim.daha önce yazmıştım sürekli baygınlık geçirdiğim için kızımı 10 gündür emziremiyordum bunalıma girmiştim sürekli ağlıyordum çok kötü durumdaydım sizinle de paylaşmıştım sağolun bana çok destek olan arkadaşlar olmuştu.3 gün önce kendimi biraz iyi hissedince tekrar deneyeyim dedim ve kızım 3 gündür emiyor.ama sütüm çok az olduğu için (2 göğsümü 20 ser dk sağdığımda toplamda 20 cc falan çıkıyor) üstüne mama takviyesi yapıyorum.ama olsun zamanla emdikçe artar.şimdi sütümü arttırmanın yollarını arıyorum.herseyi deneyeceğim yeterki emsin
canım seni çok iyi anlıyorum benzer bi durumu bende yaşadım sağlık sorunum nedeniyle bi süre emziremedim ve hep öyle olacak zannediyordum. buraya yazmıştım çok üzüldüm çok ağladım ama bak şimdi hersey yoluna girmeye başladı o yüzden sende kendini yıpratma hersey yoluna girer.istersen bi emzirme uzmanından yardım almayı dene benim göğüs uçlarım içe dönük olduğu için doğumhanede getirdiklerinde emzirememştim yavrum çok istekli olduğu halde tutamamıştı göğsümü.ben 9 eylül ünv. doğum yaptım orda emzirme hemşireleri geliyor ve nasıl emzirmen gerektiğini anlatıp uygulamalı olarak gösteriyorlar ve hemşireyle birlikte emzirdiğimde hemen tuttu göğsümü (tabi o işin tekniğini bildiği için) ve hemşireyle 4-5 denemeden sonra bende öğrendim ve zorluk yaşamadım o konuda.
slm canlarım şu an çok kötüyüm oturdum hüngür hüngür ağlıyorum odanın kapısını kapattım telsizi yanıma aldım oğlumu duymak için eşim yok yalnızız
nette bi yazı okudum ve kendimden nefret ediyorum "Emmeyen bebek yoktur emziremeyen anne vardır" diyor yazıda yazıyı okudum gittim uyuyan oğlumu aldım kucağıma emzirmeye çalıştım feryad figan ağlayarak emmedi tabii yeniden uyuttum hatta uykusunda iç çekerek ağlamaya başladı neyse şimdi uyuyor canım oğlum
salı günü doktora gidicez eminim doktorda bana yüklenecek bu konuda
dışarıdan çok kolay görünüyor herkes birşey söylüyor aaa emmiyomu yazıkkk diyolar acıyarak moralimi bozmamaya çalışıyorum yaşadığımı bi ben biliyorum ben istemezmiyim emzireyim yavrumu ama olmayınca olmuyor sinirlerim harab oldu eşim bana destek oluyor sağolsun ama sanki bi gün gelicek oda beni suçlayacakmış gibi geliyor çökmüş durumdyım
'emmeyen çocuk değil emzirenmeyen anne vardır' kötükedihüso o ne biçim söz yaaa.olur mu arkadaşım öyle şey bakma sen o yazılara..hiç üzme kendini suçlama....mamayla büyüyen binlerce çocuk var sen elinden geleni yaptın..