2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar...
biz bugün bütün gün dışardaydık...hava çok güzeldi burda...çıkmadığımız günlerin acısını çıkardık..inşallah o da bizden acı çıkarmaz,hastalandırmayız inşallah kızımı....o da mayıştı uyuyo şimdi.zaten gezerken de uyudu hep...uyanınca kıyameti koparıyo zaten kucağınıza alın diye...

canım çok geçmiş olsun aman dikkat et...geçer üzülme ilaçlarını düzenli verince canım.Allah sağlık versin

ah canım hepimiz aynı durumdayız.bu gaz bizi bitirecek.....bizi metsil %50 rahatlattı ama tam geçmiyo ne yapsam...

evet kızlar epilasyon süper bişiy.ben gebelikten önce 2 seans gittim.hamile olduğumu öğrenince ara vermek zorunda kaldım 40 kontrolümden sonra devam edeceğim..2 seansta bile %40 kadar azalma oldu.böyle giderse 2 seansta bitecek benimki...

canım inan çok sevindim.hadi darısı sütünün artmasına....

'emmeyen çocuk değil emzirenmeyen anne vardır' kötükedihüso o ne biçim söz yaaa.olur mu arkadaşım öyle şey bakma sen o yazılara..hiç üzme kendini suçlama....mamayla büyüyen binlerce çocuk var sen elinden geleni yaptın..

:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3

KUJU
inşallah bu yazdıklarımı görürsün.seni o kadar iyi anlıyorum ki canım.yaşamayan bilemez.yaşadıklarım aklıma geldi,çok üzüldüm tekrardan.ben de yaşadım 2kez.emmeyi reddetti.ilkinde çok ağladım mahvoldum.şunu önerdiler.anne ve bebek soyunsun.loş sakin bi odada denensin.meme ucuma pekmez sürdüm.pekmezi yalıyodu,bitince tekrar cıgırıyodu.ama gece uyku sersemiyken aldı memeyi.bi daha biberon vermedim,kaşıkla besledim.unutturdum biberonu.

ama kaşıkla beslemek çok zor,yemedi.tekrar başladım biberona.alışmaz belki dedim.inealıştı.gecen hafta pazar günüydü.Allahım mahvolduk.aç ama emmiyo.kaşıkla da yemiyo.tüm gün çıgırdı.gece arabayla gezdrdik öyle sakinleşti.artık biberon tamamiyle bitmişti benim için.gece yine uyku sersemiyle emmeye başladıpazartsi mırın kırın ettiği zamanlar oldu.sonra kendiliğinden memeye döndü.küçükler ya daha döndürmek kolay.mamayı kaşıkla da veremediğim için takviye alamadı,kilo kaybeti gecen hafta.doktorum olmadı sağar verirsin sütünü de dedi.mama vermek zorundasın biberonla dedi.sonuçta bebgimin gelişimi önemli.son bi çare deneyeyim dedimnette araştırdım,blogumda görebilirsin,bi ürün buldum.artık onu kullanıyorum,biberon yok.

ha emzirmekle mi anne olunuyor hayır!sen karar ver,emziricem,kaşıkla beslerim(!) diyosan tekrar memeye döner meraketme.3-5 güne bakar.maddi olarak sorun teşkil etmeyecekse amerikadan dediğim ürünü getirtebilirsin.ama çok yıprandım bırakırsa bıraksın diyosan da hak veririm.çünkü ben de o noktaya geldim.çok ağladım.bebegim beni sevmezse dedim.ama alakası yok,sakin kafaya düşününce.önemli olan anne sütü alması,takviyelerini alıp büyümesi.sen o güzel canını hiç sıkma iyi mi.

KUJU
inşallah bu yazdıklarımı görürsün.seni o kadar iyi anlıyorum ki canım.yaşamayan bilemez.yaşadıklarım aklıma geldi,çok üzüldüm tekrardan.ben de yaşadım 2 kez.emmeyi reddetti.ilkinde çok ağladım mahvoldum.şunu önerdiler.anne ve bebek soyunsun.loş sakin bi odada denensin.meme ucuma pekmez sürdüm.pekmezi yalıyodu,bitince tekrar cıgırıyodu.ama gece uyku sersemiyken aldı memeyi.bi daha biberon vermedim,kaşıkla besledim.unutturdum biberonu.

ama kaşıkla beslemek çok zor,yemedi.tekrar başladım biberona.alışmaz belki dedim.yine alıştı.gecen hafta pazar günüydü.Allahım mahvolduk.aç ama emmiyo.kaşıkla da yemiyo.tüm gün çıgırdı.gece arabayla gezdrdik öyle sakinleşti.artık biberon tamamiyle bitmişti benim için.gece yine uyku sersemiyle emmeye başladı.pazartsi mırın kırın ettiği zamanlar oldu.sonra kendiliğinden memeye döndü.küçükler ya daha döndürmek kolay.mamayı kaşıkla da veremediğim için takviye alamadı,kilo kaybeti gecen hafta.doktorum olmadı sağar verirsin sütünü de dedi.mama vermek zorundasın biberonla dedi.sonuçta bebegimin gelişimi önemli.son bi çare deneyeyim dedim.nette araştırdım,blogumda görebilirsin,bi ürün buldum.artık onu kullanıyorum,biberon yok.

ha emzirmekle mi anne olunuyor hayır!sen karar ver,emziricem,kaşıkla beslerim(!) diyosan tekrar memeye döner meraketme.3-5 güne bakar.maddi olarak sorun teşkil etmeyecekse amerikadan dediğim ürünü getirtebilirsin.ama çok yıprandım bırakırsa bıraksın diyosan da hak veririm.çünkü ben de o noktaya geldim.çok ağladım.bebegim beni sevmezse dedim.ama alakası yok,sakin kafaya düşününce.önemli olan anne sütü alması,takviyelerini alıp büyümesi.sen o güzel canını hiç sıkma iyi mi.

Son düzenleme:
kujum
sana o kaşıkla werme biberonla wer diyen doktorun taa a.q. :1ninca: zorla bozuyolar ağzımı o nasıl bi süt dosto hastaneymiş yaaa sölicem sölicem sabahtan beri kafaya taktım yazmasam çatlardım bnce sen ne yap ne et biberonu bırak kaşıkla wer 1,2 gün gece uyku arası ağzına sık memeni ışkırt dudaklarına öyle öyle alır belki ne bilim yani dene bişiler yazık kesilip gitmesin sütün sonuna kadar zorla ama almazsada ölüm değilya bnde anne memesini hiç emmemişim dilim pamukçuk olduğu için anaannem mama werdirtmiş mamayla büyüdüm ne o öldümmü işte maşallahım war..

kızlar bebeğim 4,5 gündür köpük köpük kaka yapıor nedendir acaba böyle olan war mı?

bende bebegin sirtini sivazliyorum idye esimi sivazlamism:)kaydirigubbakcemile3

canım öncelikle çok teşekkür ederim
denemediğim yöntem kalmadı pekmezler reçeller sürdüm ağzına sıktım benim oğlum beni hiç emmedi gece uykusu iyidir mamasını yer hiç uyanmadan tekrar yatırırım yerine öyle derin uyur maşallah ama o halde bile emedi ne yaptıysam olmadı artık son çare sağarak vermeye devam edicem bugün denediğimde o gözünden akan yaşları gördüm ya emzirme işi benim için bitti zaten sütüm az emsede doymıycak mama takviye edicem en iyisimi bebeğimi hiç üzmeden bu şekilde devam edicem ne yapıyım onunda kısmeti böyleymiş bende emmemişim annemi bir damla bile pirinç unuyla büyümüşüm çok şükür yaşıyoruz işte

canım benim oğlumun durumu biraz özeldi yüksek nabız ve tansiyon düşmesi vardı bende sezeryandan 3 saat sonra indim birde 38. haftadan sonra oğlum karnımda sadece 30 gram almış hemen doyurman gerek dediler yoksa bende kaşıkla veriyordum aslında şimdi kaşığa döniyim diyorum ama maşallah iştahı yerinde açlığa hiç tahammülü yok boğazı patlıycakmış gibi bağırarak ağlıyor
yaa öyleki bir gece emzirmeyi denerken öyle çok ağladı ki gecenin üçünde alt komşum aradı bebek ağlıyor uyuyorsunuz sandık diye böyle işte bitanecim canı sağolsun bende daha fazla bu konuyu takmıycam kafama hem kendime hem bebeğime işkence etmiycem artık

Merhabalar bugün giremedim çünkü bebeğim bütün gün hiç uyumadı..sürekli ağlıyor en sonunda sinirlendim anneme verdim şuan okadar sinirliyim ki bende sinirimden ağlıyorum
derdini de anlayamadım

ıyi akşamlar annisler ve melekleri nasilsiniz kuju canım takma Kafana tamam süt önemli ama olmuyosada uzulcek degilsn mamaylada büyür bide pozitif ol
beknur canım merak etme hiç bı sıkıntısı yoktur keyfi yapiyolar bizim doktorumuz dediki 2.ayına kadar bebekler böyledir hep bnm kide hep emmek istiyodu ve agliyodu ağlamaya başladığında memeyi vermiyodm emzik verdm oyaladım bide doktorumuz bı şurup bide damla verdi çok iyi geldi bize senin bebisininde gazı vardır zinko al kullan uzme kendini

Canım gaz için sab simplex damla verdi doktor...ne surubu verdi size???
bizimki emzik istemiyo öğürüyo ve kusmaya başlıyo sonra...pekmeze batırdım yine almadı..nasıl alıştırıcam bilmem..çünkü öbür türlü sürekli emdiği için hazımsızlık yapacak...
Hiç bu kadar huysuzlanmamıştı...Birde bebekler sinirli olunca hisssederlermiş..dahada huysuzlanırmış...Anneme verdim şimdi uyumuş zilli...
Bugün yarı kırkı oldu dışarı babanneye çıkardık onu..sanırım ondan oldu...çünkü ben uykudan uyanınca konuşmam hemen emzirir yatırırım uykusu kaçmasın diye..saolsun babannesi dedesi bütün gün uyanık tutmayı başardılar onu konuşarak tam dalıyo çocuk ağlayınca hemen kucağa alıp konuşuyolar...sinir oldum bişeyde diyemedim...

Son düzenleme:

canım motilium diye şurup colınıx damla ek olarak bide zinko kullandım doğru bebekler dışarı çıkıp eve geldiklerinde çok huysuzlaşıyolar

sana sadce helal olsun diorum cano
bende bebegin sirtini sivazliyorum idye esimi sivazlamism:)kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey

beknur canım şurub da damlayıda günde 3 kere veriyodum şurubu emzirmeden önce damlayıda emzirdikten sonra ben çok yararını gördüm bide 2. ayını tamamladıktan sonra çoğu bebk düzene giriyo sıkma canını bende yaşadım o nöbbetleri sıkma canını

kızlar bebeğim 4,5 gündür köpük köpük kaka yapıor nedendir acaba böyle olan war mı?

canim halama sordum bebegin cok gazi var dedi birde kakasinin rengi yesilsede sancili oldugunu gosterir dedi burnundan soguk alir cocuk dedi sen surekli burnunu kotrol et soguk olmasin insALLAH isene yarar canim :Saruboceq:

günaydıııınnnn herkese.bugün ilk defa gaz sancısız bir gece geçirdik:lepi:.ne güzeldi yaa.2 saatte bir emmeye kalktı sadece...dün bütün gün gezince hava çarptı mayıştı kaldı herhalde....

hasretcim kakası köpük köpük demişsin.yeşilse doktora götür.bizim doktor öyle demişti.yeşil ve sümüksü,köpük köpük olursa getirin demişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…