- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.801
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Ben de uykudan uyanıp eşine bebek nerede diye soran, sonra yatakta bebek arayan, ama yatağa bebeklerini hiç almamış, hep oyun parkında yatıran bir çift tanıyorum...
Bu arada adam bebek diye kadına bir parça yorgan vermiş...
a.s.
hadi cnm bak yawaş yawaş düzene giriyor inşallah kıçını kaşı:) temiz havanın bebek uykusu üzerinde çok katkısı waryerimsenibengünaydıııınnnn herkese.bugün ilk defa gaz sancısız bir gece geçirdik:lepi:.ne güzeldi yaa.2 saatte bir emmeye kalktı sadece...dün bütün gün gezince hava çarptı mayıştı kaldı herhalde....
hasretcim kakası köpük köpük demişsin.yeşilse doktora götür.bizim doktor öyle demişti.yeşil ve sümüksü,köpük köpük olursa getirin demişti...
canim halama sordum bebegin cok gazi var dedi birde kakasinin rengi yesilsede sancili oldugunu gosterir dedi burnundan soguk alir cocuk dedi sen surekli burnunu kotrol et soguk olmasin insALLAH isene yarar canim :Saruboceq:
ya benim oğlan çok fena kucağa alıştı sürekli ilgi istiyor
kucağımda uyuyor yatırıyorum 10 saniye sonra uyanıyor ohaoldumsmile
pınarcım ne kucağa alışması, 1 aylık o daha anne karnındaki sıcaklığı güweni arıyo hala bn hep alıyorum kucağıma yeni yeni başladım yattığı yerden ilgilenmeye, bnde alıştı die üzülüyodum ama şimdi kendisi yattğı yerden konuşmaya gülücükler atmaya başladı bnize görüyorumki pekte alışmamış sende sıcaklığından sakın mahrum etme birazcık aklı yetmeye başlasın o zamn rahat edersin...
aman canım yaw bu özel günde ne kaynanası ben olsam söylerdim kocama kimseyi istemiorum diye ama küsmüşsün zatisizin yaptıgınızıda yaptım meger park yatakda yatıyoms yere düşürdüm sandım oğlumu :)))
bu arada cokkkkk fena depresyondayım bugün evlilik yıldönümümz ama kocamla küsüm(((
aksamda misafir gelecek doğu için bu cok güzel güne misafir artı kaynana tarafı kaynanamla evlilik yıldönüümümüzü kutlayacagız ................................................. amannn zaten küsüz
merhaba canlar sizleri çok özlüyorum,ben bildiğiniz gibi annemin yanındayım antalyada tenmmuza kadarda büyük ihtimal burdayız eşim 15 günde bir gelip gidecek
aklım sizlerde ve meleklerinizde umarım hepiniz iyisinizdir evde net yok giremiyorum
ancak lkardeşleimin iş yerine geldikçe
bugün 2 aylık kontrolümüz vardı
2 ay 2 günlüğüz çok şükür
1 ayda 1050 gr almışız 51 cm olmuşuz dr gelişimin çok iyi olduğunu söyledi haberler güzel çok şükür
29 nisanda sağlık ocağında üç adet iğnemiz var nasıl olcak bakalım ben bu arad rota aşısını yaptırıcam inşallah
günaydın hepinize hersabah 5:30 da kalkmaktan yorgun düştüm kurulu saat gibi oğlum kaçta yatarsa yatsın o saatte uyanıyo birdahada uyumuyo hep kucağımda olmak istiyo biraz önce annem ayağında sallayarak uyuttu bakalım kaç dakika uyuyacak :)
buarada sağ dizimin ağrısından ölüyorum oturup kalkmak bir eziyet bu nerden çıktı şimdi
aman canım yaw bu özel günde ne kaynanası ben olsam söylerdim kocama kimseyi istemiorum diye ama küsmüşsün zati
maşallah zeyno ya..tadını cıkar oraların bizim için ..bu rota dedigin ishal aşısı dimi??ben cok kararsızım 120 tl fiyatı ve dewlet karşılamıyo..saglık ocagındaki hemşirem,ze sordum biz gerekli olan aşıları dewlet karsılıyo zaten dedi cokta gerek oldugunu düşünmüorum dedi bana yaww..napım ben şimdi..
HASRET cano benmkide bazen köpük gibi kaka yapıo sanıorum üşütmekten..
iyi ya sewindim nehir cim kolaymı öyle bişeyleri bi çırpıda bitirmak..emek var sonucta ve bebek var ...en önemlisi sewginiz var..evet gerçkten burası bana çok iyi geldi,kocişim ilede herşeyi konuşarak hallettik,dün istanbula uğurladık eşimi
giderken en son temmuzda sizi götürmke için geldiğimde herşey çok güzel olucak istanbula dönünce herşeyin iyi oılucağına dair söz veriyprum dedi
Zeynomda iyi kilo almış çok şükür
evet ishal aşısı
şart değil ama ben yapim dedimaklımda kalmasın
bizede 141 tl dediler
bende henüz cıkarmadım cano ne bileyim hava biraz daha ısınsın..tünaydın canlarım nasılsınız a.s.
yarın aylık kontrolümüz ve ikinci aşımız var doktora gidiyoruz ilk aşıda ateş yapmamıştı inşallah yarında ateşi olmaz ve huysuzlanmaz:Saruboceq:
dün eşimle ayrı yattık hasta gibi oluyo o yüzden başka odada yattı bize bulaşmasın diye sabah ya ben sensiz yatamıyorum uyuyamıyorum dedi bende peki o horlama kimden geliyodu dedimkaydirigubbakcemile3
artık yarın gezerizde biraz deli ediyo eşim beni hiç evden çıkmadım bir ayı geçti neymiş oğlumuz çok küçükmüş hasta olurmuş havalar daha tam düzelmemiş bi ara geri karnıma sokalım madem öyle niye doğurdum ben bu çocuğu dedim askerlik zamanımı çıkacak evden bu kadar sakınma dedim paranoyak oldu adam
şansımıza havada bugün çok rüzgarlı inşallah yarın güzel olur
bebişi ikinci ayını dolduran arkidişler bebişleriniz bilinçli nesneler uzanıp tutmaya çalışıyo muuuu?bizimki daha gülmedi bile yaa.sabırsızlıkla gülücüğünü bekliyorumopuyorumnanaktanmmm...
iyi ya sewindim nehir cim kolaymı öyle bişeyleri bi çırpıda bitirmak..emek var sonucta ve bebek var ...en önemlisi sewginiz var..
bende henüz cıkarmadım cano ne bileyim hava biraz daha ısınsın..
[
yok be cnm ya daha ben eldiwenleri yeni yeni çıkarmaya başladım henüz bişey uzanıp tuttuğu yok:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?