2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yapacak bişey yok. Allah yardımcımız olsun. Benim gebelik biraz riskli olduğu için iş-güç bişey yapamıyorum maalesef. Sağolsun iş başa düşünce mecburen eşim haftasonları yapıyor. Çamaşırları makinadan çıkarıp asıyor. Biçok şeyi eşim yapıyor şimdi evde.

kızlar doktora gittik bugün ilk defa bebişimi okadar byümüş gördüm elleri kolları kafası göbek kordonu herşeyi belli olmuş ilk gittiğimde küçücük yuvarlak bişeydi çok duygulandım kalp atışı felan okadar hızlıki 1 ay sonra gidicem tekrar ama doktor ikili testten felan bahsetmedi 10.haftadayım allahım hepimizin meleklerini korusun hepinize hayırlı ramazanlar bu arada oruç tutabilecek varmı aranızda

Canım gözün aydın. Allah tamamına erdirsin. Aynı duyguları ben de salı günü yaşadım. Müthiş duygular. Daha süresi var ikili testin. Tekrar gittiğinde yapar herhalde ama bir sorsaydın keşke dr.una.

Canım gözün aydın. Allah tamamına erdirsin. Aynı duyguları ben de salı günü yaşadım. Müthiş duygular. Daha süresi var ikili testin. Tekrar gittiğinde yapar herhalde ama bir sorsaydın keşke dr.una.

tşk ederim canım hepimizin inşallah benimde sonradan aklıma geldi yaaaa hep unutuyorum doktoruma sorcaklarımı gidicne aklımda biriktiriyorum sonra unutuyorum

Ben de eşime de tembihliyorum bak şunları da sorcaz diye. Ama hep sonradan aklıma geliyo. Dr da heyecandan unutuyorum. Aslında bi kağıda not alsak fena olmayacak galiba zemuszemus

15 saat açlık maalesef su durumda zor gözüküyor benim için bende 10 hafta 2 günlüğüm 29 ağustosta gidicem netten hep bakıyorum suanda 4 gr meleğim 50 mm boyu bakalım doğru çıkacakmı.D.T doğru çıktı haftalarda netten bakalım eşimde sen tutma ben senin yerine tutarım dedi buaylar zaten uzun sıcak ve iş stresi artık parasını(fitresini ) veririm..

bulantı ve kusma olmadığı için normal canım.mide yanması akşamları özellikle bende de oluyor arasıra.

aslında normal ama işte hamilelikte herşey insana farklı görünüyor canım
benim iştahım çok cokacimcoook açık maşaallah böyle giderse top gibi olurum ben kaydirigubbakcemile3

Canım yaaa,
İnsan hamile iken iki canlı oluyor... Keşke bunun bilincinde davransalar... Ahhh ahhh...

yaz34 canım üzülme sanırım sen istanbullu değilsin ve araya gelin gittin yanlışmı düşündüm acaba eğer öyleysen bende istanbulda oturuyodum ve sinopa gelin geldim aynı kaderi paylaşıyoruz yani yanında kimse olmasada kocan yeter aslında ama herhalde onunda moreli bozuk bu aralar sıkma canını herşey düzelir

çook moralim bozuk...
işyerinde büyükçe bir hata yapmışım. bir malzemeden olması gerekenden fazla sipariş vermişim. çok fazla sattığımız bir ürün de değil. 3500 lira tutarı var ama stoklanması vs. derken şirkete ciddi bir maliyet tabi. henüz kimse bişey demedi ama pek hoşlanmadıkları da kesin.

ooofff offff, hamile kadınlara ilk 3 ay izin vermeleri lazım yaaa... dikkatim dağınık, uykum var, midem bulanıyor napimm...

aslında normal ama işte hamilelikte herşey insana farklı görünüyor canım
benim iştahım çok cokacimcoook açık maşaallah böyle giderse top gibi olurum ben kaydirigubbakcemile3

ay canım maşallah maşallah diyeyim iştahın açık olması ne güzel en azından beslenememe gibi bir derdin yok bak ben şimdi mutfağa gittim ne yesem diye bakınıyorum canım hiçbir şey istemiyor ama artık yemem lazım of çok zor ya geçse bi.

hadi ya canım neyse boşver sıkma canını bilerek yapmamışsınki bir hata olmuş herkes hata yapar.inşallah anlayışla karşılarlar.

canım sanırım seninle aynı haftadayız.bizde allaha şükür 12.haftaya girdik.ben zorla olsad abalık yiyiyorum.bir parçacıkta olsa.ama sen yiyemiyorsan aynı vitamini alıcağın başka birşeyler yemeye çalış.
benimde ekşime ve yanma son hız.eskisi gibi olmasada mide bulantıısda var.sen yaptırdınmı ikili testini.

ben de tutamayacağım pancubencim..
yalnız ileride tutamadığımız günlerin kazasını tutmamamız gerekiyor..
yani senin dediğin para verme durumu hastalıkta oluyor.. bir daha hiç tutma şansı olmayanlar için bir kolaylık

yani biz daha sonra kaza edeceğiz inş.

ben konuşmak bile istemiyorum.nerdeyse yazarak anlatıcam dediğimi.gerçekten analmıyorum bu erkekleri.şimdi bizim hassas zamanalrımız.idare ediceklerine kırıyorlar.boşver şekerim.biz burda birbirimiz anlıyoruz neyseki.naısl olsa eşlerimizde anlıycakalr hatalarını.seninkide anlıycak.bebişini düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…