- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #5.541
çok sağol desteğin için canım inşaallah geçer çünkü kendimi etrafımda yaşananlardan çok yorgun hissediyorum.
elitu cum canım benimde bu şehirde kocamdan ve onun ailesinden başka kimsem yok.onlarında bu aralar beni görecek halleri yok kocamda dahilmiş dün gece öğrenmiş bulundummafoldumben yani yanlızız bir bebeğim bir ben.zaten benim ailem gibi olmuyor asla olamazlar.
eelvit verdi ayrıyetten ferrum fort verdi kan ilacı için ama eliven i içemiyom malum hap yutmaya daha yeni alıştığım için acaba onun suda eriyeni varmıdır
kızlar doktora gittik bugün ilk defa bebişimi okadar byümüş gördüm elleri kolları kafası göbek kordonu herşeyi belli olmuş ilk gittiğimde küçücük yuvarlak bişeydi çok duygulandım kalp atışı felan okadar hızlıki 1 ay sonra gidicem tekrar ama doktor ikili testten felan bahsetmedi 10.haftadayım allahım hepimizin meleklerini korusun hepinize hayırlı ramazanlar bu arada oruç tutabilecek varmı aranızda
Canım gözün aydın. Allah tamamına erdirsin. Aynı duyguları ben de salı günü yaşadım. Müthiş duygular. Daha süresi var ikili testin. Tekrar gittiğinde yapar herhalde ama bir sorsaydın keşke dr.una.
kızlar doktora gittik bugün ilk defa bebişimi okadar byümüş gördüm elleri kolları kafası göbek kordonu herşeyi belli olmuş ilk gittiğimde küçücük yuvarlak bişeydi çok duygulandım kalp atışı felan okadar hızlıki 1 ay sonra gidicem tekrar ama doktor ikili testten felan bahsetmedi 10.haftadayım allahım hepimizin meleklerini korusun hepinize hayırlı ramazanlar bu arada oruç tutabilecek varmı aranızda
bulantı ve kusma olmadığı için normal canım.mide yanması akşamları özellikle bende de oluyor arasıra.
çok sağol desteğin için canım inşaallah geçer çünkü kendimi etrafımda yaşananlardan çok yorgun hissediyorum.
elitu cum canım benimde bu şehirde kocamdan ve onun ailesinden başka kimsem yok.onlarında bu aralar beni görecek halleri yok kocamda dahilmiş dün gece öğrenmiş bulundummafoldumben yani yanlızız bir bebeğim bir ben.zaten benim ailem gibi olmuyor asla olamazlar.
Bende 2 ayda 60 kg den 63,3 kg olmuşum ne yesem yaramış ama ben az ve öz yerim ekmeği biraz fazla seviyorum okadar
aslında normal ama işte hamilelikte herşey insana farklı görünüyor canım
benim iştahım çok cokacimcoook açık maşaallahböyle giderse top gibi olurum ben kaydirigubbakcemile3
çook moralim bozuk...
işyerinde büyükçe bir hata yapmışım. bir malzemeden olması gerekenden fazla sipariş vermişim. çok fazla sattığımız bir ürün de değil. 3500 lira tutarı var ama stoklanması vs. derken şirkete ciddi bir maliyet tabi. henüz kimse bişey demedi ama pek hoşlanmadıkları da kesin.
ooofff offff, hamile kadınlara ilk 3 ay izin vermeleri lazım yaaa... dikkatim dağınık, uykum var, midem bulanıyor napimm...
Selam kızlar. Ben de salı günü kontrole gittim. 12.hafta olmuştu. İlk kez kıpırdadığını ve bebek şeklini aldığını gördük. Eşim de ben de çok heyecanlandık. Allahım tamamına erdirsin inşallah hepimizin bebeklerini de. Bu arada bulantı ve kusmalarım hala eksilmeden devam ediyor.İlave olarak ekşime ve yanma da var. Dr.uma söyledim ama sanırım fazla ilaç kullanımına karşı. Artık olmaz 12.hahaftadan sonra ilaca gerek yok dedi. Bir de yemek konusu gerçekten önemli. Ben ne et, ne de balık yiyemedim hiç. Adını bile duyunca kötü oluyorum. Vicdan azabı da duyuyorum.Zorla ye bulansan da diyolar ama, bu sefer de anında çıkartıyorum. Naapcam ben yaa mafoldumben
Ben de hiç sevmem midemi rahatsız ediyor laktozsuz light sütler var ondan içiyorum arasıra.
canım sütü nesguikle karışıtıyorum ancak öyle içiyorum.bi dene istersen.
ben de tutamayacağım pancubencim..15 saat açlık maalesef su durumda zor gözüküyor benim için bende 10 hafta 2 günlüğüm 29 ağustosta gidicem netten hep bakıyorum suanda 4 gr meleğim 50 mm boyu bakalım doğru çıkacakmı.D.T doğru çıktı haftalarda netten bakalım eşimde sen tutma ben senin yerine tutarım dedi buaylar zaten uzun sıcak ve iş stresi artık parasını(fitresini ) veririm..
eşimle konuşmuyorum dün akşamdan beri konuşsamda zoraki ve mecburi şeyler.evet onun da canı sıkkın olabilir ama beni ve bebeğini ne olursa olsun düşünmesi lazım.dün akşam çok ağladım şimdi çok ama çok kırgın hissediyorum.:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?