2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağolasın ezgicim :)

evet doktorum iyi Allah razı olsun, açıklama bizim için çok önemli dimi ..
inşaallah sonucun çok iyi olur a.s.
bosnacım bulantı bilekliğini neden denemiyorsun..
ayrıca dün akşam biri önerdi, yeni keşfettim.. olipsin nane şekereri var ya
bulantıya iyi geliyor gerçekten.. bi dene derim

benim de akşamları daha yoğun oluyor bulantılar ve de hazımsızlık hep var

Arkadaşlar bu aralar bizler çok hassasız onlar da gergin bizden etkileniyorlar ne bileyim ilk baba olacaklar kendilerini o sürece adapte etmeye çalışırken bocalıyorlar o yüzden çıkıyor bu tartışmalar ve çoğumuz yaşıyoruz bunu.yani sadece biz mi böyleyiz diye düşünmeyin.ama bunlar geçici şeyler zor olsa da kendimizi ve bebişimizi düşünmeli ona göre hareket etmeliyiz.Lütfen üzmeyelim artık kendimizi güzel mart annişleri. opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızlar 12+1 olduk bugğn.mide bulantısı hala devam ediyor.nerdeyse 3 ay biticek.napıcağımı şaşırıdm.bu arada bu kadar bulantıya 1,5 kilo almışım.:kedi:

valla ben de bilmiyorum ki neden denemediğimi... ben hiç ilaç kullanmam normalde, sanırım biraz onun verdiği bir alışkanlık. bir de gittim kendim gibi bir doktora denk geldim, o da ilaç vermeyi sevmiyor :) benim nerdeyse 15 senedir gastritim var, doktor öncelikle gastritten ileri gelen şikayetleri kesmemiz gerektiğini söylüyor. yoksa bulantı ilacı bir işe yaramazmış. bakalım, deneye yanıla bir çare bulucaz elbet.
çok teşekkür ederim canım önerin için, doktoruma soracağım.

Herkese merhaba,
Bağ ağrısı konusunda paylaşmak istediğim bir şey var. Malum ağrılarımız oluyor ve sanıyorum da olmaya devam edecek. Ben hamile olduğumu öğrenmeden 2 hafta önce migrenim olduğunu öğrendim ve de nörologum hamilelik sürecinde migren ağrın olmaz fakat doğum sonrasında çok sıkıntı yaşayabilirsin demişti ve bende çok sevinmiştim. Fakat tabi öyle olmadı hamileliğimin 6. haftalarıydı sanırım inanilmaz bir migren ağrım başladı ve geçmek bilmedi. O sırada arkadaşlarımın tavsiyesiyle ve internetten de araştırdığım kadarıyla çin yağını keşfettim. Eczacımda hamilelik döneminde kullanıldığında bir sıkıntı olmadığını söyledi aynı zamanda doktoruma da söyledim o da bir zararı olmadığını söyledi. Doğal bir yağ. Normal ağrılar içinde belki uygulanabilir.

Canım yaa ağlama sıkma canını...Barışırsınız..Noldu neden küstünüz kiii

canım zorluyorum yiyemiyorum gitmiyo bu saate kadar 1 bardak süt içebildim belki biraz uyuyabilirsem sakinleşirim

rica ederim boznacım.. ben çektiğim için bulantı çeken birini görünce hemen söylemek istiyorum..
bugün sordum doktoruma kullanabilirsin tabi dedi..
bu herhalgi ilaç vs. içermiyor.. bileğe takılıyor ve bi nokta var oraya baskı yaparak bulantıyı hafifletiyor..
akapunktur gibi yanii..
güvenle kullanabilirsin a.s

canım zorluyorum yiyemiyorum gitmiyo bu saate kadar 1 bardak süt içebildim belki biraz uyuyabilirsem sakinleşirim

canım ya.yapma böyle.vallahi bunların hepsi aynı.benide çok üzdü kocam.ama yedim.neden bebeğim için.mecburum çünkü.hadi sende zorla kendini.unutma yalnız değilsin.kuzun var artık.birşeyler ya sonrada yat biraz.bende bu kafayla çalışmaya çalışıyorum işte.

canlarım malesefff maleseff olmadıı baska bi doktora gittim oda kese boş dedi kendi doktorm bekle dedi dün gittigim hemen alınması lazım dedi napcam ben kızlar şimdi
çnım üzülme,inşallah allah kısa zamanda hayırlısını nasip eder!

benim yara yüzünden durup dururken oldu hatta hamile kalmadan öne yara yoktu bende,hamile kaldıktan sonra oldu,bazı gebeliklerde hormonların değişmesiyle yara oluşabiliyormuş ama bana pomad verdi dr geçti şimdi,senin dr nasıl es geçebilirki bunu,rahimde yara olan annelerin bebekleri göz ve akiğer hastalıklarına daha yatkın oluyormuş..enfeksiyon kapmaya daha musait olduğu için doğum esnasında!

çanım hiç takma bizde yaşadık geçengün eşimle ,hatta yazmıştım buraya,erkekler bizim gibi değiller,bizi anlamalarıda daha zor o nedenle

ya sende takma çanım hiç kafana oluyor böyle şeyler,,,bebeklerinizi düşünün...

ah şu erkekleri ne yapmalı?klava:

yemek konusunda ilk üç ay rahattık,hani yediklerimiz okadar önemli değildi,bahanemiz hazırdı.ama maalesefki bundan sonra hiçbi bahanemiz yok.bulansada zorla yememiz gerek,.çünki çok önemli yediklerimiz.cokacimcoook

SELKıE
canım benim yara çok küçükmüş,smirde alıp bkatı.büyük olsa sanırım oda göz ardı etmezdi.allah koruusn şimdi bende korktum ama dr sorucam bunu gittiğimde.

yemek konusunda ilk üç ay rahattık,hani yediklerimiz okadar önemli değildi,bahanemiz hazırdı.ama maalesefki bundan sonra hiçbi bahanemiz yok.bulansada zorla yememiz gerek,.çünki çok önemli yediklerimiz.cokacimcoook

Kesinlikle haklısın artık 12.haftadan itibaren bebiş bizim yediğimizle beslenecek zor da olsa yemeliyiz.doktorum da aynısını dedi.

nilüfercim yaa, bitmedi daha 3 ay, biraz daha idare etmez mi minikler?
yiyemiyorummmm :sinifsinif:

canım ya.valla şunu yediycem olmıycak.bende aynıydım.şimdi 12. haftaya girdik allaha şükür.çok olmasada var bulantılar.daha çok ekşime ve yanma başladı şimdi.sabret canım yeterki sağlıklı olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…