- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #5.501
sağolasın ezgicim :)Gözün aydın canım evet ya ben de öyleyim doktordan geldikten sonra hele de işler yolunda gitmişse çok keyifleniyorum.doktorum da çok iyi tek tek açıklama yapıyor insanın içi rahatlıyor valla.hadi darısı ikili teste.ben de salı günü gideceğim o test için.
bosnacım bulantı bilekliğini neden denemiyorsun..ezgicim, iyiyim canım çok şükür, bulantıları saymazsak bir şikayetim yok.
ben sizlerin tersine akşamları çok kötü oluyorum, saat 5 gibi bir başlıyor bulantı ve hazımsızlık, bütün gece sürüyor.
ben 3 ayımızı bitirdikten sonra kilo almaya başlayacağımızı düşünüyorum. dediğin gibi çorba peynir ekmek ve meyveyle kilo almak zor biraz. başka şeyler de yemeye çalışıyorum ben ama porsiyonlarım çok küçük :)
senin kontrolün ne zamandı canım?
merhabalar arkadaşlar nasılsılnız bende 12 hafta 5 günlük hamileyim...
sağolasın ezgicim :)
evet doktorum iyi Allah razı olsun, açıklama bizim için çok önemli dimi ..
inşaallah sonucun çok iyi olur a.s.
bosnacım bulantı bilekliğini neden denemiyorsun..
ayrıca dün akşam biri önerdi, yeni keşfettim.. olipsin nane şekereri var ya
bulantıya iyi geliyor gerçekten.. bi dene derim
benim de akşamları daha yoğun oluyor bulantılar ve de hazımsızlık hep var
canım tebrikler hoşgeldin.allah kucağınada almayı nasip etsin.cümlemizle beraber inşallah.
hoşbuldum teşekkür ederim..siznkide hayırlı olsun inş..
kızlar 1 saattir geçmişi okuyorum izmirhayal üzme kendini inşallah bebişin bir sürpriz yapar sana dualarımız seninle...kızlar herkese hayırlı günler diliyorum ben bugün çok kötüyüm eşimle küstük , hiçbirşey yiyemiyorum moralim sıfır çok üzgünüm ağlama krizlerindeyimmmafoldumbenmafoldumben
canım benim üzme kendini.bende bugün tartıştım eşimle ki biz son iki üç gündür böyleyiz.sanki hamile o.hiç anlayış göstermiyor.inan oluyor bunlar.bende küsüm şimdi.ama yemek yedim canım istemediği halde.sende ye birşeyler.bebeğin için.annesi hadi doyur bebikini.sil gözyaşınıda.
rica ederim boznacım.. ben çektiğim içinvalla ben de bilmiyorum ki neden denemediğimi... ben hiç ilaç kullanmam normalde, sanırım biraz onun verdiği bir alışkanlık. bir de gittim kendim gibi bir doktora denk geldim, o da ilaç vermeyi sevmiyor :) benim nerdeyse 15 senedir gastritim var, doktor öncelikle gastritten ileri gelen şikayetleri kesmemiz gerektiğini söylüyor. yoksa bulantı ilacı bir işe yaramazmış. bakalım, deneye yanıla bir çare bulucaz elbet.
çok teşekkür ederim canım önerin için, doktoruma soracağım.
canım zorluyorum yiyemiyorum gitmiyo bu saate kadar 1 bardak süt içebildim belki biraz uyuyabilirsem sakinleşirim
çnım üzülme,inşallah allah kısa zamanda hayırlısını nasip eder!canlarım malesefff maleseff olmadıı baska bi doktora gittim oda kese boş dedi kendi doktorm bekle dedi dün gittigim hemen alınması lazım dedi napcam ben kızlar şimdi
benimde rahim ağzında yara var.hatta dr ilk gittiğimde bu sorunu halledip ondan sonra bebek tedavisi görüyüm demiştim.ama dr çok büyük olmadığını söyledi yaranın.şimdi korktum.sizin yara yüzündenmi kanama oldu.bide durup dururkenmi oldu.kızlar acil bilgi lütfen.öyle kanama felan olmadı bende neyseki.ama okuyunca merak ettim.
günaydın kızlar.nasılsınız?ben dünden bu yana gerginim ve üzgünümbenneyaptımki.gerçi şimdi daha iyi uyandım ama nasıl olsa bulurlar beni sinir edecek bişeyklava:.dün akşam eşimlede tartıştık üstelik bizi böyle geren kendi aramızda bir problem bile değil.kimseye değil ben bebeğime üzülüyorum onuda üzüyorum diye ama elimde değil.
geçmişe göz atayım geliyorum.
kızlar 1 saattir geçmişi okuyorum izmirhayal üzme kendini inşallah bebişin bir sürpriz yapar sana dualarımız seninle...kızlar herkese hayırlı günler diliyorum ben bugün çok kötüyüm eşimle küstük , hiçbirşey yiyemiyorum moralim sıfır çok üzgünüm ağlama krizlerindeyimmmafoldumbenmafoldumben
yemek konusunda ilk üç ay rahattık,hani yediklerimiz okadar önemli değildi,bahanemiz hazırdı.ama maalesefki bundan sonra hiçbi bahanemiz yok.bulansada zorla yememiz gerek,.çünki çok önemli yediklerimiz.cokacimcoook
nilüfercim yaa, bitmedi daha 3 ay, biraz daha idare etmez mi minikler?
yiyemiyorummmm :sinifsinif:
Kesinlikle haklısın artık 12.haftadan itibaren bebiş bizim yediğimizle beslenecek zor da olsa yemeliyiz.doktorum da aynısını dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?