2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar. Ben de salı günü kontrole gittim. 12.hafta olmuştu. ılk kez kıpırdadığını ve bebek şeklini aldığını gördük. Eşim de ben de çok heyecanlandık. Allahım tamamına erdirsin inşallah hepimizin bebeklerini de. Bu arada bulantı ve kusmalarım hala eksilmeden devam ediyor.ılave olarak ekşime ve yanma da var. Dr.uma söyledim ama sanırım fazla ilaç kullanımına karşı. Artık olmaz 12.hahaftadan sonra ilaca gerek yok dedi. Bir de yemek konusu gerçekten önemli. Ben ne et, ne de balık yiyemedim hiç. Adını bile duyunca kötü oluyorum. Vicdan azabı da duyuyorum.Zorla ye bulansan da diyolar ama, bu sefer de anında çıkartıyorum. Naapcam ben yaa mafoldumben

ehh yani,üç aya çok az bi zaman kaldı canlarım,.bende zorla olsun yemeye çalışıyodum.. dünden beri iştahım açıldı.iki üç gün öncesi çok kötüydüm,midem altüst olmuştu.ayrıca tansiyonum 9 a kadar düşmüştü..ama ALLAHA ŞÜKÜR şimdi gayet iyiyim.bakın göreceksiniz arkadaşlar,eminim bir iki haftaya kadar bişeyiniz kalmaycak.benim gibi yemeklere saldıracaksınız,.acaba ne yesem bugün falan diye düşünmeye başlayacaksınız:lepi:vereliniortak:icecream:cokacimcoook cokacimcoook

gözün aydın canım ne güzel gördün bebişini.zaten bu dönem çok hareketli olurlarmış ben de çok merak ediyorum kuzucuğumu.ya aynı var ya et ve balık nasıl tolere edip yiyeceğim acaba hele de balık yazaren bile fena oluyorum :umursamaz:

Amin canım inşallah :Saruboceq:

HOŞGELDİN canımcım:1hug:inşallah yakında geçer bulantıların..bebikini gördüğüne sevindim:ecrin_bebek:

kızlar vitamin ve kan hapın abaşlayan yokmu ben dün gittim folik asiti kesti ve bu haplara başaldım ama vitamin hapını yutamıyom büyük malum bende hap içme özürlüyüm bide kokuyo suda eriyen cinsinden isticem inşallah vardır

canım gözün aydın, çok sevindim. hep böyle güzel haberlerini alalım inşallah bebişlerimizin. sabahtan beri söylediğim gibi, yiyememe problemi bende de var. annem sağolsun yiyebildiğim şeylerin içine yiyemediğim şeyler koyarak biraz açığı kapatmaya çalışıyor. et zar zor yiyorum ama balık 3 kere falan yiyebildim ben de. inşallah nilüferciğimin dediği gibi olur da, birkaç hafta içinde yemeklere saldırmaya başlarız :) yoksa bir yandan vicdan azabı, bir yandan çevre baskısı, durum fena fisfisfis

bende ne bulantı var nede kusma çok şükür bu zamana kadar hiç olmadı sadece bol bol mide yanması var
2 kilo aldım çoook mu kilo aldım acaba :uhm: :çok üzgünüm:

eşimle konuşmuyorum dün akşamdan beri konuşsamda zoraki ve mecburi şeyler.evet onun da canı sıkkın olabilir ama beni ve bebeğini ne olursa olsun düşünmesi lazım.dün akşam çok ağladım şimdi çok ama çok kırgın hissediyorum.:gitme:

haklısın canım ama geçecek elbet o da anlayacak hatasını.artık daha fazla yıpratma kendini.

Çok sağolun kızlar. bosnacım sen şanslısın canım. Bak annen yapıyomuş yine. Benim şu koskoca ıstanbul'da eşimden başka kimsem yok fisfisfis Yemek yaparken kokusundan da tiksiniyom işte. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

aaahhh inşaallahh :Saruboceq:

canımcım bana doktorum elevit diye demir ilacı verdi,. vitamınmiş sanırım oda.içerken zorlanmıyorum ALLAHA şükür.

haklısın canım ama geçecek elbet o da anlayacak hatasını.artık daha fazla yıpratma kendini.

çok sağol desteğin için canım inşaallah geçer çünkü kendimi etrafımda yaşananlardan çok yorgun hissediyorum.

elitu cum canım benimde bu şehirde kocamdan ve onun ailesinden başka kimsem yok.onlarında bu aralar beni görecek halleri yok kocamda dahilmiş dün gece öğrenmiş bulundummafoldumben yani yanlızız bir bebeğim bir ben.zaten benim ailem gibi olmuyor asla olamazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…