2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

biz dila ile aynı günlerde doğum yaptık bebişim cuma cumartesi hep dışarda idi alışverişmerkezinde e-bebkte alışveriş yaptık ona iki gün boyunca bizi baya b,ir masrafa soktu gene ama değdi eksikelri tamamlandı travel sistem arabasını ve dönencesinide aldık süper oldu dönenceye bayılıyor... ama dilanın dediği gibi düzeni değişti tabi bu iki günde dün sürekli uyudu gece ve şimdi ise uyumuyor.... ve ağlıyor ...... ama yinede hani iki gün üst üste olmasada arada bir çıakrmak onada banada iyi gelir hani alışveriş yorgunluğuna sokam ama biraz daha ısınsın şöyle bir güzel hava aldırırım bebeğime.... nasılsa arabasınıda aldık ohhhhh..... :)))))))))))

e-bebkte gördüm alacaktım eşim isteedi ben onlada emzirtmem öyle ortlaı kyerde diye delüüüü .... ama ben beğendim al canım al....

bende bulamıyorummmmmmmmm....... 44 beden pantolon xl kıyafetler anca oluyor bende iki takım aldım pantolon ve gömlek şeklinde dahada almam biraz inceleyim şu karnımdaki dikişlerin şişliği önce insin öyle....

[

yok be cnm ya daha ben eldiwenleri yeni yeni çıkarmaya başladım henüz bişey uzanıp tuttuğu yok:sm_confused:

aynen henüz bilinçli tutmuyor ama avucuna yaklaşanı kapğıyor hemen.....

açıkçası alışveriş merkezlerini sewmiorum bebegimide götürmek istemiorum..lmaznlarca kişinin nefesi gürültüsü kargaşası...yok uzak olsun.aklinialirimsmile.ben piknik istiorum yada acık hava bol güneş..opuyorumnanaktanhuzur bulmak istiorummmmm:içelim:

canım benim o konuda haklısın ama ben bir hafta evden çıkmayınca çıldırıyorum resmen altı gün çalışmaya alışmışım son yedi yıldır en fazla 3 gün evde durdum yada tatile gittim. pazarları çıkmazsam kafayı yerim bide benim ist. tek yakınım kocamın halası onlar da beni ayda yılda bir arayıp gelirler çalıştığım içinde pek bi komşu edinmedim. o yüzden neresi olursa gidiyorum sahil rüzgarlı idi yoksa ne işi var kalabalıkta yanlızım dostlarım yanlızımmm yanlızz içelimmm

Ayyy Perşembe gunü asımız var hadi hayırlısı kızlar Rabbim yardımcımız olsn bn çok korkuyorm yanlış damara gelmesinden guvenemiyrm Cuma ve cumarteside düğüne gitcegiz oğlumu gotursemmi ne yapcm en yakın arkadasım kafam karıştı

kız yanlızlıktan bende dertliyim aslında .... bir sürü arkadaşım var ama herkes çalışıyor kendi işinde güğcnde offf. offf ....

çok sewindm cnm herşey yoluna giriyo bak işte üzüldüğüne canını sıktığına deymedi:) demek tatili temmuza kadar uzattın he.. babannesi çok özleyecek zeynoyu:jeyyar:

hıhhh hep öle derler horlaya horlaya uıyurlar ama deliksiz şekildealsanaalsanasmile

yok canım o her bebekde oluyormus.ben goturdum doktora.simdi simdi gecmeye basladi.

gecmis olsun canim benim.nasil oldu simdi bebis.

Kardeş,
İki dizde de yaşamıştım ben... Nedenini kiloma bağlamıştım... 90 kilo doğuma girdim, şimdi 80 kiloyum...
Ufak ufak eğilip dğruldukça geçti sorunum... Ama kilolar halen benimle...

aaa o bndede war özellkle bacamı kırıpğ otrurken falanfisfisfis

Mrb annisler napiyonuz ya kızlar bu diz ağrısı bendede var kirpamiyorum yerde hiç oturamiyorm

ben dogumdan beri dizlerimden bisey yapamiyorum.bazan ellerimdede oluyor.dizlerim kilo aldigimdan olsa diycem ama ellerim neden?

önden bağlanan kaşe bi şalım wardı onu emzirme önlüğü gibi kullanıyorum iki omzumdan uzuyo dizme kadr çok iyi oluyo dükkanda otururken emziriyorum genelde kapatıyo heryerimi sadece ben aralıktan görüyorum rahat yani al bncede

canooom şimdi anladım seni boşver ..komşuların biisslerizz:1hug:..bosver anamm içelim..:içelim::içelim::içelim:..kafayı bozma öyle her aşka götürelim yakışır sana,canını sıkma kafana takma vur dibine yakışır sana..!!:içelim::içelim:..a.s.

bu çocuk iki gündür gündüzleri yapıştı bana yerine yatırıyorum açıyo gözleri kucağıma alıyorum hemen geri kapatıyo maymun etti beni bir saattir kucağımda şimdi yatırdım bakalım ne kadar sürecek süt sağıcam fırsat bulamıyorum doğru düzgün bişey yemedim henüz gece yerinde uyudu Allahtan
hee bu arada benimle yatmıyo kesinlikle ne gece ne gündüz geçen eşim nöbetciydi yanımda yatırıyım dedim uyuyordu neyse bende dalmışım gözümü bi açtım gözler açık kendi kendine bi sesler hareketler uyumuyo neyse uyuttum tekrar yine aynı şekilde sonra beşiğine yatırdım mışıl mışıl uyudusempatiksalakcinni

neyse o uyuyorken ben biraz süt sağayım
öptüm çok güzeller alıntı yapıp cevap yazmaya fırsatım olmuyor kusuruma bakmayın olurmu sizopuyorumnanaktani çok seviyorummm

canim benimkide 2 gun bana yapisik yasadi resmen.kucagima aliyorum uyuyor yerine birakiyorum aninda gozlerini hic uykusu yokmus gibi aciyordu.emziginide deli gibi emiyordu.megerse gazi varmis.kucagimada tostoparlak oluyordu.dr arayip gaz ilaci ne vereyim dedim om x dedi.onu vermemle oglusum sakinledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…