- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.821
tünaydın canlarım nasılsınız a.s.
yarın aylık kontrolümüz ve ikinci aşımız var doktora gidiyoruz ilk aşıda ateş yapmamıştı inşallah yarında ateşi olmaz ve huysuzlanmaz:Saruboceq:
dün eşimle ayrı yattık hasta gibi oluyo o yüzden başka odada yattı bize bulaşmasın diye sabah ya ben sensiz yatamıyorum uyuyamıyorum dedi bende peki o horlama kimden geliyodu dedimkaydirigubbakcemile3
artık yarın gezerizde biraz deli ediyo eşim beni hiç evden çıkmadım bir ayı geçti neymiş oğlumuz çok küçükmüş hasta olurmuş havalar daha tam düzelmemiş bi ara geri karnıma sokalım madem öyle niye doğurdum ben bu çocuğu dedim askerlik zamanımı çıkacak evden bu kadar sakınma dedim paranoyak oldu adam
şansımıza havada bugün çok rüzgarlı inşallah yarın güzel olur
offf kız kucağımda artık açtım interneti napim...biz dün alışveriş merkezine gittik 4 saat kadar gezdik emzirme odaları var allahtan...neyse uyku düzenimiz bozuldu tabii gece anamı belledi cam gibiydi saat 2 den sabah 5 e kadar...halada aksi bi daha kalabalık yerlere götürmicem çocuğumu.
ya kızlar malum araba yok dedim ya bizim burası sahile yakın havalar ii oluyo emzirme önlüğü mü alsam acaba kullanışlı olur mu sahilde emzirmekk için ben yürüyüş felan yapayım diyorum da alan var mı canım ya bende yeni çıkarttım elini emiyo 3. emziği aldım bakalım onu alacak mı daha bişeylere uzandığı yok
ooo ne yapıyorsunuuz siz çıkarın bebişleri sizde çıkın temiz hava iyi geliyoo doktor bana her gün 15dk çıkart dedi bende hafta bir çıkarttıyorum bayılıyo dün alışveriş merkezine gittik.cevahire kuzu gibiydi. hem bizim arabada yok otobüs ve metro. otobüse bayıldık bindiği anda uyudu. birkez emzirdim zaten üçte çıktık 6 evdeidik. kendime kıyafet bulamıyorum beğenemiyorum. yaa bide olmuyo bende kızıma aldım. çokkk güzel yazlıklar çıkmışşş çıldırdım bune yaaaa artık onlar için yaşıyoruz kendime bi çöp almadan geldim. ve bu iki haftadır böleee
[
yok be cnm ya daha ben eldiwenleri yeni yeni çıkarmaya başladım henüz bişey uzanıp tuttuğu yok:sm_confused:
açıkçası alışveriş merkezlerini sewmiorum bebegimide götürmek istemiorum..lmaz nlarca kişinin nefesi gürültüsü kargaşası...yok uzak olsun.aklinialirimsmile.ben piknik istiorum yada acık hava bol güneş..opuyorumnanaktanhuzur bulmak istiorummmmm:içelim:
canım benim o konuda haklısın ama ben bir hafta evden çıkmayınca çıldırıyorum resmen altı gün çalışmaya alışmışım son yedi yıldır en fazla 3 gün evde durdum yada tatile gittim. pazarları çıkmazsam kafayı yerim bide benim ist. tek yakınım kocamın halası onlar da beni ayda yılda bir arayıp gelirler çalıştığım içinde pek bi komşu edinmedim. o yüzden neresi olursa gidiyorum sahil rüzgarlı idi yoksa ne işi var kalabalıkta yanlızım dostlarım yanlızımmm yanlızz içelimmm
çok sewindm cnm herşey yoluna giriyo bak işte üzüldüğüne canını sıktığına deymedi:) demek tatili temmuza kadar uzattın he.. babannesi çok özleyecek zeynoyu:jeyyar:evet gerçkten burası bana çok iyi geldi,kocişim ilede herşeyi konuşarak hallettik,dün istanbula uğurladık eşimi
giderken en son temmuzda sizi götürmke için geldiğimde herşey çok güzel olucak istanbula dönünce herşeyin iyi oılucağına dair söz veriyprum dedi
Zeynomda iyi kilo almış çok şükür
evet ishal aşısı
şart değil ama ben yapim dedimaklımda kalmasın
bizede 141 tl dediler
tünaydın canlarım nasılsınız a.s.
yarın aylık kontrolümüz ve ikinci aşımız var doktora gidiyoruz ilk aşıda ateş yapmamıştı inşallah yarında ateşi olmaz ve huysuzlanmaz:Saruboceq:
dün eşimle ayrı yattık hasta gibi oluyo o yüzden başka odada yattı bize bulaşmasın diye sabah ya ben sensiz yatamıyorum uyuyamıyorum dedi bende peki o horlama kimden geliyodu dedimkaydirigubbakcemile3
artık yarın gezerizde biraz deli ediyo eşim beni hiç evden çıkmadım bir ayı geçti neymiş oğlumuz çok küçükmüş hasta olurmuş havalar daha tam düzelmemiş bi ara geri karnıma sokalım madem öyle niye doğurdum ben bu çocuğu dedim askerlik zamanımı çıkacak evden bu kadar sakınma dedim paranoyak oldu adam
şansımıza havada bugün çok rüzgarlı inşallah yarın güzel olur
kızlar bi de bisey sorcam benim kızın kafasında kırmızılıklar oldu önce yüzünde vardı doktor normal gecer onlar demişti ama şimdi saçlarının aralarında da kırmızılıklar oldu.normal mi sizce sizinkilerde de var mı?cuma günü 1 aylık kontrolü var doktora götürcem acaba daha önce mi götürsem bu kızarıklıklar için
kızlar çok üzgünüm. kızım ın 3 gündür burnu tıkalı idi. 2 kez dr agötürdüm. bronşit başlangıcı olmuş. çok erken değil mi sizce. moralim çok bozk. ilaç başladık şimdi uyutor. o kadar dikkat ediyordum ki. bebeklerimizi allah korusun....
Kardeş,
İki dizde de yaşamıştım ben... Nedenini kiloma bağlamıştım... 90 kilo doğuma girdim, şimdi 80 kiloyum...
Ufak ufak eğilip dğruldukça geçti sorunum... Ama kilolar halen benimle...
günaydın hepinize hersabah 5:30 da kalkmaktan yorgun düştüm kurulu saat gibi oğlum kaçta yatarsa yatsın o saatte uyanıyo birdahada uyumuyo hep kucağımda olmak istiyo biraz önce annem ayağında sallayarak uyuttu bakalım kaç dakika uyuyacak :)
buarada sağ dizimin ağrısından ölüyorum oturup kalkmak bir eziyet bu nerden çıktı şimdi
aaa o bndede war özellkle bacamı kırıpğ otrurken falanfisfisfis
Mrb annisler napiyonuz ya kızlar bu diz ağrısı bendede var kirpamiyorum yerde hiç oturamiyorm
ya kızlar malum araba yok dedim ya bizim burası sahile yakın havalar ii oluyo emzirme önlüğü mü alsam acaba kullanışlı olur mu sahilde emzirmekk için ben yürüyüş felan yapayım diyorum da alan var mı canım ya bende yeni çıkarttım elini emiyo 3. emziği aldım bakalım onu alacak mı daha bişeylere uzandığı yok
canooom şimdi anladım seni boşver ..komşuların biisslerizz:1hug:..bosver anamm içelim..:içelim::içelim::içelim:..kafayı bozma öyle her aşka götürelim yakışır sana,canını sıkma kafana takma vur dibine yakışır sana..!!:içelim::içelim:..a.s.canım benim o konuda haklısın ama ben bir hafta evden çıkmayınca çıldırıyorum resmen altı gün çalışmaya alışmışım son yedi yıldır en fazla 3 gün evde durdum yada tatile gittim. pazarları çıkmazsam kafayı yerim bide benim ist. tek yakınım kocamın halası onlar da beni ayda yılda bir arayıp gelirler çalıştığım içinde pek bi komşu edinmedim. o yüzden neresi olursa gidiyorum sahil rüzgarlı idi yoksa ne işi var kalabalıkta yanlızım dostlarım yanlızımmm yanlızz içelimmm
:lepi:vereliniortakvereliniortakoglusumun doktoru markete alisveris merkezlerine goturme hergun 15 dk disari cikar dedi.
gunes almasina dikkat et dedi.
al bendende okadar..saglık ocagı hemşiremiz dewlet gerekli olan aşıları zaten karsılıyo cokta gerekli degil dedi bana..kararsızım..birazdaha arastrıcaz..kızlar buarada rota aşısını yaptırıyormusunuz ?
ben kararsız kaldım
bu çocuk iki gündür gündüzleri yapıştı bana yerine yatırıyorum açıyo gözleri kucağıma alıyorum hemen geri kapatıyo maymun etti beni bir saattir kucağımda şimdi yatırdım bakalım ne kadar sürecek süt sağıcam fırsat bulamıyorum doğru düzgün bişey yemedim henüz gece yerinde uyudu Allahtan
hee bu arada benimle yatmıyo kesinlikle ne gece ne gündüz geçen eşim nöbetciydi yanımda yatırıyım dedim uyuyordu neyse bende dalmışım gözümü bi açtım gözler açık kendi kendine bi sesler hareketler uyumuyo neyse uyuttum tekrar yine aynı şekilde sonra beşiğine yatırdım mışıl mışıl uyudusempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?