2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar.benim kız sabah 8 buçukta uyandı o zamandan beri de uyumadı artık kollarım koptu ya bide maşallah kilolu kollarım götürmüyor artık.Allahtan annem geldi de şimdi attım onun üstüne.neyseki bu 4 gündür gece uykusu düzene girdi 3 saatte bir acıkınca uyanıyor.hasretcim sana bisey sorcam ya.sen bi ara kocam bana süt için bi karışım yaptı çok iyi süt yaptı demiştin ya neydi o karışım.biliyorsun ben 10 gün falan rahatsızlandım emziremedim ya şimdi 4 gündür emziriyorum sütüm çok az.arttırmanın yollarını arıyorum malt içeceği aldırdım eşime kayısı incir falan yiyorum süt içiyorum.bide o karışımı söylesen onu da deneyeyim.takviye mama veriyorum sütüm artsa hiç mama vermem.şimdi 2 göğsümü 20 dk sağdığımda toplamda 20 cc süt ya çıkıyor ya çıkmıyor mecburen mama takviyesi yapıyorum.gerçi bunada şükür.4 gün önce emzirmekten tamamen ümidimi kesmiştim.ama pes etmedim ve şükür kızımı 4 gündür tekrar emzirebiliyorum.cevabını bekliyorum hasretcim

bu arada ben Zeynoyu sürekli dışarı çıkartıyorum
kimseyi dinlemedim ne anamı ne başkasını valla
nazlı olmasın dedim en başından beri
sakındığın göze çöp batarmış
nasıl başlarsan öle gider hesabı
bol bol güneşlendiriyorum bugün de dedi dr ben de yapıyorum zten dedim

kızlar buarada rota aşısını yaptırıyormusunuz ?

ben kararsız kaldım

al bendende okadar..saglık ocagı hemşiremiz dewlet gerekli olan aşıları zaten karsılıyo cokta gerekli degil dedi bana..kararsızım..birazdaha arastrıcaz..

ben yaptiriyorum.300 tl bisey tutuyor totalde.
yalniz ben sunu anlamadim kizlar hepatit b 1.doz dogdugu gun hastanede, 2.doz 1 ay sonra 12 nisanda saglik ocaginda yapildi.oglumun asi kartina gore 18 mayisda bcg + pent 1 + prev 1 yapılacak.bu karma ası mı oluyor?

en iyisini yapıosun cano :lepi:bende başlıycam artık gesmelere..ama sahil taraflarını seviorum rüzgarlıda oluyo..rüzgar carpar diyede korkmuyo degilim..ama sıkı sıkı giydirip gesdirecem artık daral geldi bana ewde..akannehir

çık gez tatlım hem senin içinde çok iyi olur
ner kadar korkarsak o kadar hasta olurlar valla

kızlar gülmekten kopuyorum ya kızı emzirdim altını aldım keyiflice koltuğa yatırdım bakınıyo du şimdi bağırmaya başladı resmen bana laf yetiştiriyoo yaa çığlık atıyo ama ağlama yokk bende bakmıyorum laf atıyorumm bakalım ne kadar sürer

Onemli bisey degiildr bence rahatsz olsa tepkisini gosterir icini ferah tut

kızlar hakkaten dışarı çıkmak iyi hoş ta arabayı dibimize park ediyoruz çünkü acıkır acıkmaz çığlığı basıyo susturmak mümkün olmuyo....hafta içi arabayı eşim işe götürüyo ben de tek çıkmaya cesaret edemiyorum bağırırsa yollarda nasıl geliriz eve..panik oluyo insan....biberona süt sağıp götürsek memeden soğurlar mı acaba?

şu acıkma içgüdüsü bendede olsaaaaaaaaaaa.))lohusalık dokundu iştahıma-tatlicadiarzu-

yok yaw ben daha bısey yemedım ondan acıktım.ama ıstahda azalma var sukur zemuszemus

canım ya benımkıde 1 saat oyle davrandı sımdı uyuyor.bıde dunden berı gulumsemeye basladı.o guluyor benım ıcımın yagları erıyor resmen.

yok be canım.ben gunde 1 2 kez bıberonla sutumu verıyorum.hıc bısey olmadı.yıne memeye saldırıyor resmen.

yuh dısarıda nasıl bı ruzgar var resmen terasdakı demırlerı ucurmus.aksama kadar kımsenın basına bısey ucmasada kocam duzeltse sagı solu

Merhaba kızlar kötü bir hafta sonu geçirdik. Dün öğlen sağ göğsümde koltuk altıma doğru bir sertlik farkettim ağrıda vardı. Emzirdim ve sağdım. Sonra geçti. Akşam yine daha büyük bir şişlik ve daha fazla bir ağrı. Emzirdim, sağdım yok sertlik gitmiyor. Ağrı artıyor. Sıcak banyo yaptım yine sağdım değişen bir şey olmadı. Hastanete gittik. Bu arada emzirdim sağdım diyorum ama benim sütüm çok az. Sanırım göğsümde yapısal bir sorun var. Kızım göğsümde 30 dk kalıyor sündüre sündüre çekiyor ama iki göğsümden sadece 50 ml geliyor. Neyse süt kanalım tıkanmış oradaki pompa ile 1,5 saat sağdık sadece 50 ml çıktı. Ama sertlik açıldı ağrı kaldı minoset verdiler. Yine olursa yine gelin sakın ihmal etmeyin dediler.

gecmıs olsun canım.

çok dikkat et canım bazen süt düğümlenmesi oluyormuş ve geçmezse cerahi yöntemlerle alıyorlarmış allah korusun sütün az olsa bile mutlaka sağ birde sağmazsan ilerde fibro kist olurmuş devamında da hoş olmayan şeyler
benim annem bundan 5 sene önce meme kanserine yakalandı ve ameliyat oldu bende risk altında olduğum için bu konuları çok inceliyorum

mrb kızlar ay 2 gün giremedim amma ilerlemiş
bşey sorucam ya benim bebek aşırı derecede korkuyor uykusundan devamlı hoplayarak uyanıyor.. hapşuruyoruz korkuyor tık sesine bile korkuyor bi türlü derin uyuyamıyor 10 dk. da bir uyanıyor korkarak..artık bacaklarımın hali kalmadı sallamaktan.. resmen koltuğa çivilendim akşam eşim gelene kdr bu koltuktan kalkamıyoruz yemek yapamıyorum hatta tuvalete bile istediğim zmn gidemiyorum hiç uyumuyo bu çocuk.. ayağımdan kucağımdan bırakır bırakmaz uyanıp ağlıyor ya da korkuyor... varmı böyle ya napıcam ben hiç bilmiyorum bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…