- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.841
şu acıkma içgüdüsü bendede olsaaaaaaaaaaa.))lohusalık dokundu iştahıma-tatlicadiarzu-cokkkkkkkkk aciktim
çok sewindm cnm herşey yoluna giriyo bak işte üzüldüğüne canını sıktığına deymedi:) demek tatili temmuza kadar uzattın he.. babannesi çok özleyecek zeynoyu:jeyyar:
hıhhh hep öle derler horlaya horlaya uıyurlar ama deliksiz şekildealsanaalsanasmile
kızlar buarada rota aşısını yaptırıyormusunuz ?
ben kararsız kaldım
al bendende okadar..saglık ocagı hemşiremiz dewlet gerekli olan aşıları zaten karsılıyo cokta gerekli degil dedi bana..kararsızım..birazdaha arastrıcaz..
en iyisini yapıosun cano :lepi:bende başlıycam artık gesmelere..ama sahil taraflarını seviorum rüzgarlıda oluyo..rüzgar carpar diyede korkmuyo degilim..ama sıkı sıkı giydirip gesdirecem artık daral geldi bana ewde..akannehirbu arada ben Zeynoyu sürekli dışarı çıkartıyorum
kimseyi dinlemedim ne anamı ne başkasını valla
nazlı olmasın dedim en başından beri
sakındığın göze çöp batarmış
nasıl başlarsan öle gider hesabı
bol bol güneşlendiriyorum bugün de dedi dr ben de yapıyorum zten dedim
en iyisini yapıosun cano :lepi:bende başlıycam artık gesmelere..ama sahil taraflarını seviorum rüzgarlıda oluyo..rüzgar carpar diyede korkmuyo degilim..ama sıkı sıkı giydirip gesdirecem artık daral geldi bana ewde..akannehir
hadi cnm bak yawaş yawaş düzene giriyor inşallah kıçını kaşı:) temiz havanın bebek uykusu üzerinde çok katkısı waryerimseniben
yok cnm ya yeşil değil sarı ama işte sanki sabun köpüğü gi vıjjjjjtt die yapıosırnaşık şey
bilmiorumki çok ta gazımız yok aslında üsten alttan kendi kendine çıkarıyor artık. we iyide giydiriyorum offf netten bi araştıriim bakiim
benimkide diZimde iPhone Dan giriyorm yoksa rahat yok yerine koyunca basiyo cigligi :dance:bende 1 saattir aağımda sallıyorum sonunda daldı bende bıraktım bakalım kaç dakika uyuyacak galiba dizim sallamaktan ağrıyo
şu acıkma içgüdüsü bendede olsaaaaaaaaaaa.))lohusalık dokundu iştahıma-tatlicadiarzu-
kızlar gülmekten kopuyorum ya kızı emzirdim altını aldım keyiflice koltuğa yatırdım bakınıyo du şimdi bağırmaya başladı resmen bana laf yetiştiriyoo yaa çığlık atıyo ama ağlama yokk bende bakmıyorum laf atıyorumm bakalım ne kadar sürer
kızlar hakkaten dışarı çıkmak iyi hoş ta arabayı dibimize park ediyoruz çünkü acıkır acıkmaz çığlığı basıyo susturmak mümkün olmuyo....hafta içi arabayı eşim işe götürüyo ben de tek çıkmaya cesaret edemiyorum bağırırsa yollarda nasıl geliriz eve..panik oluyo insan....biberona süt sağıp götürsek memeden soğurlar mı acaba?
Merhaba kızlar kötü bir hafta sonu geçirdik. Dün öğlen sağ göğsümde koltuk altıma doğru bir sertlik farkettim ağrıda vardı. Emzirdim ve sağdım. Sonra geçti. Akşam yine daha büyük bir şişlik ve daha fazla bir ağrı. Emzirdim, sağdım yok sertlik gitmiyor. Ağrı artıyor. Sıcak banyo yaptım yine sağdım değişen bir şey olmadı. Hastanete gittik. Bu arada emzirdim sağdım diyorum ama benim sütüm çok az. Sanırım göğsümde yapısal bir sorun var. Kızım göğsümde 30 dk kalıyor sündüre sündüre çekiyor ama iki göğsümden sadece 50 ml geliyor. Neyse süt kanalım tıkanmış oradaki pompa ile 1,5 saat sağdık sadece 50 ml çıktı. Ama sertlik açıldı ağrı kaldı minoset verdiler. Yine olursa yine gelin sakın ihmal etmeyin dediler.
Merhaba kızlar kötü bir hafta sonu geçirdik. Dün öğlen sağ göğsümde koltuk altıma doğru bir sertlik farkettim ağrıda vardı. Emzirdim ve sağdım. Sonra geçti. Akşam yine daha büyük bir şişlik ve daha fazla bir ağrı. Emzirdim, sağdım yok sertlik gitmiyor. Ağrı artıyor. Sıcak banyo yaptım yine sağdım değişen bir şey olmadı. Hastanete gittik. Bu arada emzirdim sağdım diyorum ama benim sütüm çok az. Sanırım göğsümde yapısal bir sorun var. Kızım göğsümde 30 dk kalıyor sündüre sündüre çekiyor ama iki göğsümden sadece 50 ml geliyor. Neyse süt kanalım tıkanmış oradaki pompa ile 1,5 saat sağdık sadece 50 ml çıktı. Ama sertlik açıldı ağrı kaldı minoset verdiler. Yine olursa yine gelin sakın ihmal etmeyin dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?