2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım hep sağ masaj yap göğüslerine sonra katılaşıyor bu sütler süt bezeleri oluyor.. bizim bi tanıdık aldırdı bu bezeleri çok ağrı yapıyordu ondan hep sağ masajı ihmal etme canım

canım o dedigin moro refleksi.internetten bak hemen.

allah allah niye korkuyoki ...geçer ama zamanla herhalde canım.bizimkide sıçrıyo korkuyo amaani yüksek sese sadece...

canım çok geçmiş olsun.onun ağrısı beterdir..benim de 2 gün önce sol göğsüm sertleşti hafif hafif ağrı hissetmeye başladım hemen uyandırdım kızı iyice emzirdim boşaldı akşam tekrar oldu aynı şey yine emzirdim indi.şimdi yok şükür.sende hissettiğin an emzir yada sağ kitlenmesine izin vermeden

canım o dedigin moro refleksi.internetten bak hemen.

hemen bakiim sagoulun kızlar

baktım canım moro refleksine tam uyuyor benim bebeğimin tepkileri neyse allah a şükür normal bişeymiş...
ben de acaba bebek bişeyden korktu da ondanmı irkildi bebek devamlı sıçrıyor diye üzülüyordum

Son düzenleme:
Ayy kızlar yazdm ama görmediniz galiba ya Cuma arkadassimin kınası sonrada düğünü var ck yakın dostum gerçi gecn bı dugunede gotrdm ama kararsızım bisi olmaz dımı

Ayy kızlar yazdm ama görmediniz galiba ya Cuma arkadassimin kınası sonrada düğünü var ck yakın dostum gerçi gecn bı dugunede gotrdm ama kararsızım bisi olmaz dımı

canım benim bebeği götür ama ben nazardan çok korkarım gitmeden felak nas dualarını oku kızına dikkat et zaten çok duramazsın 1-2 saatten bişey olmaz

kızlar ya ben sütümü hiç sağmıyorum devamlı emziriyorum sağılan sütün ömrü 6 ay bende zaten enaz 6 ay emzireceğim başka bişeyde vermek istemiyorum. ama benim meme çevremde küçük beyaz sivilceler çıktı ve ara ara çok ağrı oluyo göğüslerimde. meme çatlaklarıda cabası geçmedi gitti

bence goturme.dugun cok kalabalik olur.benim dr markete alisveris merkezine kalabalik olan yerlere goturme dedi.

benimde kirmizimsi kabarcik gibi bisiler cikmisti gecti.meme catlagindan kastin anlamadim ben.neresi catladi ?

gecmıs olsun canım.

Sağol canım.

Ah annene, de çok geçmiş olsun. İnşallah şimdi iyidir.

İnan aynı durumdayız ama sıçramaları normalmiş. Yenidoğan reflekslerinden biri sıçramalarda.

İşin ilginç yanı; sütüm az, kızım yeterli beslenemiyor. Habire mememde sabahtan akşama
bir sağ bir sol göğüs aralıksız emiyor. Bu nedenle göğüslerim feci yara. Yinede bu oldu. Demek ki sündüre sündüre emsede iyi çekemiyor.

Fazla kalmayacaksan bir şey olmaz herhalde şimdiden sosyalleşir

Merhaba arkadaşlar
Gelen gidenden fırsat bulamıyorum girmeye
Çarşamba da bebek mevlütümüz var nasipse
Aslında gelen giden olmasa da vaktim olmuyor, çünkü oğlum pek uykuyu sevmiyor malesef
Gündüz devamlı onunla ilgileniyorum, gezdiriyorum

Bu arada göğüs çatlaklarım, daha doğrusu yaralarım hala geçmedi :gitme:
Göğüs kalkanıyla emziriyorum

Bu aralar gaz sancılarımız da başladı, zinco kullanıyoruz bikaç gündür, ama işe yarıyor mu yaramıyor mu anlayamadım henüz, sizler ne kullanıyorsunuz?

sağol canım çok şükür şimdi iyi :)

kızlar buarada rota aşısını yaptırıyormusunuz ?

ben kararsız kaldım
BNDE KARARSIZIM sağlık ocağındaki ebe para tuzağı çok ta gerekli değil istersen yaptır ama dedibilmiyorumkismile

cnm benim koca ne bulursa atıyo içine meşhurdur onun karışımları hatırladığım kadarıyla incir, kayısı, kuşburnu, karaüzüm, ceviz, dere otu, havuç,ayva.. (hepside süt yapıcı) bunları kaynattı hiç şeker koymadı bardağıma doldururken bal koydu iki kaşık öyle içtim we şıp şıp damlamaları durmadı göğüslerimin sürekli yapıyoruz bişeyler hi.ç eksik olmuyo hoşafımız birde ballı süt bnde çok süt yapıo canım...
ewet cnm karma o işte sağlık ocağındamı yaptırıyosun?
yok be cnm 1 , 2 kerecik beslenmekten soğumaz hemen şu biberon termos çantalarından almak lazım sıcak tutsun die:ecrin_bebek:
cnm geçmiş olsun kız duşta sabunla smasaj yapın sıkın owun derken nerdeydin sen bakem hiç laf dinlemionuzalsanaalsanasmile açılmış işte bak bundan soonra sütünde artar sen bol bol sıcak su masajı yap sabunla kanalların açılsın sütün artsınyerimseniben
cnm ewde tv yada radio falan aç sesi hep açık olsun bebeğin seste uyumaaya alışsın çok sessiz ortam yaratmışsınız siz onun için sanırsam

kapalı ortam.. hawasızlık, toz, yüzlerce insanın nefesi(( çok itici gelio bana ama çok kısa kal istersen

hayatım gaz ilaçları her bebekte farklı reaksiyon gösterirmiş kimine metsil yarar zinco yaramaz kimine başka bişi.. biz ilk başta metsil kullandık pek fayda etmedi şimdi zinco kullanıyorum bebeğim hem alttan hem üstten çıkarıyor gazını rahatız artık dr sab simplex yazmıştı birde eğer zinco fayda etmezse bunu alın işin sonu bu dedi en iyisiymişşşş...tabi gerek kalmadı sab simplexe zinco iyi geldi çünki birde cnm etkisibni görmek istiyorsan düzenli kullanacaksın günde 3 kez 4 damlayerimseniben w
we sana önerebileceğim bir de: kızım gece huysuzlaşıyor yatmadan hemen 40cc humana kimyonlu rezene çayı hazırlıyorum içtikten sonra uykuya rahat dalıyor. sende dene istersen hem uzun uyur rahat edsersin

Allah razı olsun canım yardımcı olduğun için, inşaallah biz de faydasını görürüz

Çayı sen içiyorsun dimi?

Kiz hasret bidenem Senin kocisko nerden biliyo bunları ah ah bnm tociskoda bilseydi keske bn çabalıyorum ama olsun çok seviyoya o yetr hasret bn rezeneyi kendim iciyorum ama dikkat ettimde o cayı icince ogludum kaka yapmiyo sizdede oldumu

ben doğduğundan beri içiyorum rezene hiç öyle bişey olmadı canım

şimdiden allah kabul etsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…