2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bnde bilmiom cnm hergün başka şeylerle geliosempatiksalakcinni çok önem werir öyle şeylerden anlar yani:) şimdi de şöför suya gidiyo şileye sipariş werio 5 kilo süt aldırıyo (inek sütü) we peynir falan dio allahım yaa hiç sewmem inek sütünü kaymak oluyo ya sewmiorum neyse dayancaz artık

Allah razı olsun canım yardımcı olduğun için, inşaallah biz de faydasını görürüz

Çayı sen içiyorsun dimi?

cnm ben arada bi içiyorum bebişe weriorum genelde hergece değil huzursuzsa yapıyorum mutlaka ki genelde de huzursuz oluyorsırnaşık şey

Nerde bnm tocisko hiç anlammaz onun tek bildigi elektronik mesleği doğal olarak elektrik elektronik muhendisi göçük ediyo bazen kız senin kocanın tanımamı gondersem

selam kızlar hepinize.oğluşu kocişime sattım size bakayım dedim.

yaaa kızlar ben çok acıkıyorum.ağzım durmuyor aklımda hep bişeyler ki genelde tatlılar bunlar.tatlı isteğim deli gibi.hayır böyle yemeye devam edersem değil kilo vermek verdiklerimide geri alacağım.sizdede oluyor mu böyle?acaba emzirdiğim için mi oluyor geçen diyorlardı öyle bişeyler.

canım seni çok iyi anlıyorum hamileyken bile böyle değildim ben bu kadar yemezdim şimdide yemiyim diyorum ama bazen ipin ucu kaçıyor ben emzirmiyorumda aynen hamileyken aldığım kiloyu geçersem şaşmıycam

kızlar oglum 1 aylık olacak, d vıtamını verıyoruz monavıt adında. merak edıyorum sızlerde kullanıyormusunuz? gunde 4 damla verın dedı doktor. 4 damlayı tek serferde verıyorum, acaba sabah ogle aksam seklınde mı vermek lazım sız nasıl kullanıyorsunu? bırde elevıt ıcıyorum onunla beraber gaynofern demır ılacı ıcıyorum ıkısı fazla olur mu sızce?sız elevıt ıcıyormusunuz?

canım biz devit kullanıyoruz günde 1 kez 3 damla şeklinde kullanıyorum doktor fazla geleceğini düşünse ona göre söylerdi sanırım ama sen gittiğinde sorarsın

aynı sorun bende de var ne güzel hamileliğimde hiç aramamıştım tatlı şimdi durum eskisinden beter

bana elevit yazmadılar ben de almadım bıktım artık ilaç almaktan. biz eczaneden d vit almıştık sağlık ocağı başka bir şey verdi ama içerik de miktar da aynı ben bir seferde veriyorum damlanın ağzı öyle garip ki çay kaşığı kullanmak zorunda kalıyorum bir damla vermeye kalksam her seerinde yarısı boşa gidecek zaten tadı da iğrenç hiç sevmiyor her seferinde yüzünü buruşturuyor, insan biraz tatlandırır onu ya ne biçimilaç üreticisi bunlar klava:

slm millet bu saate kimsecikler kalmamışben daha yeni girebildim geçmişle de epey vakit kaybettim :)
görümcekle başım dertte sempatiksalakcinni bu gün 2 küçük oğluyla gelip bebeğimi uyurken sevdiler sağ olsunlar, uyuyan bebek öpmek en büyük hobileri klava: tabi bizimki korktuğu için koca gün uykusunda çığlık atarak uyandı elimde kalcak kadın ya sanki ben onun bebeğine öyle yaptım, nereden baksan 3-4 gün daha burada ben daha çooook sinir olurum bu kadar ne yaptığını bilmez insan olamaz, tabi bu sadece bebeğime yaptığı, başka bir sürü sersemliği var sinir ediyo of of eşim olmasa biliyorum ben yapacağımı ama... :çok üzgünüm:

canlar 3 Mayısta biz de aşıya gidiyoruz ama ben rootavirüs yaptırmıycam...araştırdım biraz yaptırayım dedim önce..nerde okudum bilmiyorum ama dediklerine göre yalnızca bir çeşit ishale karşı koruyormuş ama pek çok ishal çeşidi varmış ve çok da gerekli değilmiş...yine de bir bilene sormak lazım...

e o zaman gereksiz bu aşı ayrıca gerektiği kadar titiz olunduğu sürece ishal olmaz bebekler, aşırı titiz olmak da zarar tabi unutmamak gerekiyor...
benim ufaklık iki kere öksürdü bu akşam tetikteyim hasta olacak diye aklım çıkıyor, iki akşamdır alt kata kayınpederin yanına indiriyorduk orası soğuk mu geldi acaba, aşırı titiz olmamalı diyen de benim panik olan da paranoyak oldum iyice ya...

bn elevitide ferro sanoluda içiyorum.. bebişimede 4damla kaşığa damlatıp hergün (unutmazsam) devit-3 weriorum.. monovitle içeriği aynı..
bende yaptırmicam pek gerekli değilmiş benim gittiğim dr da pek önmsemedi gibime geldi..

benimki saatlerdir uyuyor bir uyanırsa sabaha kadar ne uyur ne uyutur yandık bu gece sempatiksalakcinni

iyi geceler kızlar...misafirlikten geldik ..banyo yaptırdık kızımı şimdi ayağımda sallıyorum..yine gece nöbeti var gibi gözüküyo

sorma ya bende de durum aynı girip çıkıp birşeyler atasım geliyo ağzıma....

bize de monovit verdiler...ama eczaneden d-vit 3 aldık...monovit i açarken paslı iğne kullanmışım yanlışlıkla içim rahat etmedi.ayrıca damlalık aldık rahat damlatıyorum..günde 3 damla veriyorum tek seferde...

canm banada oyle dediler ama benimki zorlada olsa emiyor ama benimki bastan beri duzgun emmedi simdiden mama takviyesi daha 37 gunluk hayirlisi bakalim ama her cocuk bir olmaz cnm :1rolleyes:

günaydıııın herkese.gece 3:30 da yatıp 7:30 da kalktık bakalım.

kızlar ben nezle oldum ,boğazım da batıyo...emzirmeye devam etcem mi yaa?burda öyle grip olanlar vardı?siz devam ettiniz mi emzirmeye?yavrucuklara geçmesin de??acil cevapppp?bilmiyorumkismile

Günaydın canım, geçmiş olsun. Emzirmek asıl bu dönemde daha iyiymiş canım. Çünkü bebek sen hstayken sütünden mikropları değil antikorları alıyor ve hastalığa karşı güöleniyormuş. Nefesini ondan uzak tut canım ve emzirmeye devam et. Bir de ellerini sık sık yıka. Tekrar geçmiş olsun

canım ya geçmiş olsun hemen vitamin almaya bak. bebeği emzirirken maske tak ama emzirmeyi bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…