- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.881
bnde bilmiom cnm hergün başka şeylerle geliosempatiksalakcinni çok önem werir öyle şeylerden anlar yani:) şimdi de şöför suya gidiyo şileye sipariş werio 5 kilo süt aldırıyo (inek sütü) we peynir falan dio allahım yaa hiç sewmem inek sütünü kaymak oluyo ya sewmiorum neyse dayancaz artıkKiz hasret bidenem Senin kocisko nerden biliyo bunları ah ah bnm tociskoda bilseydi keske bn çabalıyorum ama olsun çok seviyoya o yetr hasret bn rezeneyi kendim iciyorum ama dikkat ettimde o cayı icince ogludum kaka yapmiyo sizdede oldumu
Allah razı olsun canım yardımcı olduğun için, inşaallah biz de faydasını görürüz
Çayı sen içiyorsun dimi?
selam kızlar hepinize.oğluşu kocişime sattım size bakayım dedim.
yaaa kızlar ben çok acıkıyorum.ağzım durmuyor aklımda hep bişeyler ki genelde tatlılar bunlar.tatlı isteğim deli gibi.hayır böyle yemeye devam edersem değil kilo vermek verdiklerimide geri alacağım.sizdede oluyor mu böyle?acaba emzirdiğim için mi oluyor geçen diyorlardı öyle bişeyler.
kızlar oglum 1 aylık olacak, d vıtamını verıyoruz monavıt adında. merak edıyorum sızlerde kullanıyormusunuz? gunde 4 damla verın dedı doktor. 4 damlayı tek serferde verıyorum, acaba sabah ogle aksam seklınde mı vermek lazım sız nasıl kullanıyorsunu? bırde elevıt ıcıyorum onunla beraber gaynofern demır ılacı ıcıyorum ıkısı fazla olur mu sızce?sız elevıt ıcıyormusunuz?
yaaa kızlar ben çok acıkıyorum.ağzım durmuyor aklımda hep bişeyler ki genelde tatlılar bunlar.tatlı isteğim deli gibi.hayır böyle yemeye devam edersem değil kilo vermek verdiklerimide geri alacağım.sizdede oluyor mu böyle?acaba emzirdiğim için mi oluyor geçen diyorlardı öyle bişeyler.
kızlar oglum 1 aylık olacak, d vıtamını verıyoruz monavıt adında. merak edıyorum sızlerde kullanıyormusunuz? gunde 4 damla verın dedı doktor. 4 damlayı tek serferde verıyorum, acaba sabah ogle aksam seklınde mı vermek lazım sız nasıl kullanıyorsunu? bırde elevıt ıcıyorum onunla beraber gaynofern demır ılacı ıcıyorum ıkısı fazla olur mu sızce?sız elevıt ıcıyormusunuz?
bn elevitide ferro sanoluda içiyorum.. bebişimede 4damla kaşığa damlatıp hergün (unutmazsam) devit-3 weriorum.. monovitle içeriği aynı..kızlar oglum 1 aylık olacak, d vıtamını verıyoruz monavıt adında. merak edıyorum sızlerde kullanıyormusunuz? gunde 4 damla verın dedı doktor. 4 damlayı tek serferde verıyorum, acaba sabah ogle aksam seklınde mı vermek lazım sız nasıl kullanıyorsunu? bırde elevıt ıcıyorum onunla beraber gaynofern demır ılacı ıcıyorum ıkısı fazla olur mu sızce?sız elevıt ıcıyormusunuz?
bende yaptırmicam pek gerekli değilmiş benim gittiğim dr da pek önmsemedi gibime geldi..canlar 3 Mayısta biz de aşıya gidiyoruz ama ben rootavirüs yaptırmıycam...araştırdım biraz yaptırayım dedim önce..nerde okudum bilmiyorum ama dediklerine göre yalnızca bir çeşit ishale karşı koruyormuş ama pek çok ishal çeşidi varmış ve çok da gerekli değilmiş...yine de bir bilene sormak lazım...
canm banada oyle dediler ama benimki zorlada olsa emiyor ama benimki bastan beri duzgun emmedi simdiden mama takviyesikızlar hakkaten dışarı çıkmak iyi hoş ta arabayı dibimize park ediyoruz çünkü acıkır acıkmaz çığlığı basıyo susturmak mümkün olmuyo....hafta içi arabayı eşim işe götürüyo ben de tek çıkmaya cesaret edemiyorum bağırırsa yollarda nasıl geliriz eve..panik oluyo insan....biberona süt sağıp götürsek memeden soğurlar mı acaba?
günaydıııın herkese.gece 3:30 da yatıp 7:30 da kalktık bakalım.
kızlar ben nezle oldum ,boğazım da batıyo...emzirmeye devam etcem mi yaa?burda öyle grip olanlar vardı?siz devam ettiniz mi emzirmeye?yavrucuklara geçmesin de??acil cevapppp?bilmiyorumkismile
günaydıııın herkese.gece 3:30 da yatıp 7:30 da kalktık bakalım.
kızlar ben nezle oldum ,boğazım da batıyo...emzirmeye devam etcem mi yaa?burda öyle grip olanlar vardı?siz devam ettiniz mi emzirmeye?yavrucuklara geçmesin de??acil cevapppp?bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?