- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.901
Günaydın canım, geçmiş olsun. Emzirmek asıl bu dönemde daha iyiymiş canım. Çünkü bebek sen hstayken sütünden mikropları değil antikorları alıyor ve hastalığa karşı güöleniyormuş. Nefesini ondan uzak tut canım ve emzirmeye devam et. Bir de ellerini sık sık yıka. Tekrar geçmiş olsun
canım ya geçmiş olsun hemen vitamin almaya bak. bebeği emzirirken maske tak ama emzirmeyi bırakma
hayatımın en berbat gecesinin yaşadım evlilik yıldönümümdü hemde ..kocamla kavga ettim dün kırkım cıkmıstı ve evlilik yıldönümüme denk geldi mutluydum .kocam gündüz çiçek aldı geldi yemege götüreyim dedi oğlan banyo yaptı dedim.aksam oldu ben gecelerdir uyuyamıyorum dedi ki benim cocugum yaramaz deil daha olmadı ben oturma odasında yatacagım dedi.bende cok kızdım kavga ettim su anda evi terk etmeyi düşünüyorum
emzir cnm emzirmeyle grip geçmiogünaydıııın herkese.gece 3:30 da yatıp 7:30 da kalktık bakalım.
kızlar ben nezle oldum ,boğazım da batıyo...emzirmeye devam etcem mi yaa?burda öyle grip olanlar vardı?siz devam ettiniz mi emzirmeye?yavrucuklara geçmesin de??acil cevapppp?bilmiyorumkismile
hayatımın en berbat gecesinin yaşadım evlilik yıldönümümdü hemde ..kocamla kavga ettim dün kırkım cıkmıstı ve evlilik yıldönümüme denk geldi mutluydum .kocam gündüz çiçek aldı geldi yemege götüreyim dedi oğlan banyo yaptı dedim.aksam oldu ben gecelerdir uyuyamıyorum dedi ki benim cocugum yaramaz deil daha olmadı ben oturma odasında yatacagım dedi.bende cok kızdım kavga ettim su anda evi terk etmeyi düşünüyorum
Yapma canım, o an canımızı çok yakan bu tür hataları sonradan unutuveriyoruz. Sinirle yanlış bir karar verme, evet hata etmiş ama anlayacaktır merak etme.
Kızlar böyle en ufak bir tartışmada hemen ayrılığı düşünmeyin, çocuklarınızı düşünün herşeyden önce. Ben son 3 gündür hayatımın en berbat günlerini yaşıyorum. Eşimden ayrılıyorum. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demeyin. Benim haklı bir gerekçem var. Asla geri dönüşümüz yok. Çocuklarımı düşünüyorum hep. İnanın daha aileme bile açıklayamadım durumu, ilk size söylüyorum. ama artık kaçışım yok,bugün öğrenecekler. Çok ama çok kötüyüm
Yapma canım, o an canımızı çok yakan bu tür hataları sonradan unutuveriyoruz. Sinirle yanlış bir karar verme, evet hata etmiş ama anlayacaktır merak etme.
Kızlar böyle en ufak bir tartışmada hemen ayrılığı düşünmeyin, çocuklarınızı düşünün herşeyden önce. Ben son 3 gündür hayatımın en berbat günlerini yaşıyorum. Eşimden ayrılıyorum. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demeyin. Benim haklı bir gerekçem var. Asla geri dönüşümüz yok. Çocuklarımı düşünüyorum hep. İnanın daha aileme bile açıklayamadım durumu, ilk size söylüyorum. ama artık kaçışım yok,bugün öğrenecekler. Çok ama çok kötüyüm
cnm sana ne olduuuuuu bak bunalırsan çık bana gel:) haklı gerekçe nedir paylaşırmısın? aldattımı yoksa...Yapma canım, o an canımızı çok yakan bu tür hataları sonradan unutuveriyoruz. Sinirle yanlış bir karar verme, evet hata etmiş ama anlayacaktır merak etme.
hepatit 2. doz olacak canımKızlar dün gece emzirirken boynum sırtım tutuldu kaskatı kaldım dün yataktan kalkamadım yatarak emzirdim...Sanırım üşüttüm anneannem çok kızdı sen lohusasın senin bütün kemiklerin açık dedi :)
şimdi daha iyiym en eazından boynumu hareket ettiriyorum...
BU arada 2.topuk kanı alındıktan sonra ne aşısı var sırada???...
sağlık ocağına gittik 5 gün sonra yine gel aşısı var dedi
seni burda şuan en iyi ben anlıyorum çünkü bizde ayrılıyoruz dilekçemiz hazır bu hafta gidiyoruz adliyeye herşey bitiyorbizim için hayırlısı ne ise o olsun benim için bitti ama inş. senin evliliğin düzelir
yaw yapmayın kısslar tama özel günler biz kadınlar için daha degerli biliyorum ama adam yenege gidelim demiş ee bebegin banyo yapmış diosun adam daha ne desin..belki oda yorgundur onunda yani babalarında psikolojisini anlamak lazım..ben bazen eşimle konusuyorum bakıorum kafa dalmış adamın beni dinlemiyo ki benim eşim küçücük bi cocugu bile kırmaz bişey anlatsın pür dikkat dinler okadar ince düşüncelidir ve ben bişey anklatrken en nefret ettigim şeyin kafasının başka yerde olup beni, dinlemiyo olmasıdır..bunuda bilir ama bakıorumda oda cok dalgın su sıra..onlardada bi adaptasyon sorunu oluyo inanki..birbirimizi anlamak lazım su dönem..hem kocan senin anam bundan sonra ..:jeyyar:hayatımın en berbat gecesinin yaşadım evlilik yıldönümümdü hemde ..kocamla kavga ettim dün kırkım cıkmıstı ve evlilik yıldönümüme denk geldi mutluydum .kocam gündüz çiçek aldı geldi yemege götüreyim dedi oğlan banyo yaptı dedim.aksam oldu ben gecelerdir uyuyamıyorum dedi ki benim cocugum yaramaz deil daha olmadı ben oturma odasında yatacagım dedi.bende cok kızdım kavga ettim su anda evi terk etmeyi düşünüyorum
Bir kadının hayatta en kabullenemeyeceği şey neyse o işte canım, aklınızdan geçen şey. Üstelik bu ilk değil. Onu daha önce affetmiş olmamın bedelini minik bebeğim de ben ve oğlumla birlikte ödeyecek malesef. Hayata babasız başlayacak yavrum. onlar için elimden gelen herşeyi yapacağım ama hep bişiler eksik olacak.
Kızlar suan hem çok kötüyüm çok korkuyorum ve aglamama engel olamıyorum böyle bi şey duydunuz yada gördünüz mü kızımı emzirdim ve yatağına yatırırken bianda uyandı bakaldı ve gözlerinin içi titriyor ve kaskatı kaldı kollarını hareket ettirmeye çalıştım olmadı sadece 2- 3 sn sürdü çokk korktum şimdi huzurlu uyuyor ateş ağlama yok ne olur bişey deyin yarın doktora gidecektik. Aklıma epilepsi geliyo bebeklerde bakakalma gibi belirtiler gösterir miş çokk korkuyorummm
ben yarını bekleyemeyeceğim doktora gidiyoruz
canım panik yapma dr a git hemen sor..ben yarını bekleyemeyeceğim doktora gidiyoruz
yaw yapmayın kısslar tama özel günler biz kadınlar için daha degerli biliyorum ama adam yenege gidelim demiş ee bebegin banyo yapmış diosun adam daha ne desin..belki oda yorgundur onunda yani babalarında psikolojisini anlamak lazım..ben bazen eşimle konusuyorum bakıorum kafa dalmış adamın beni dinlemiyo ki benim eşim küçücük bi cocugu bile kırmaz bişey anlatsın pür dikkat dinler okadar ince düşüncelidir ve ben bişey anklatrken en nefret ettigim şeyin kafasının başka yerde olup beni, dinlemiyo olmasıdır..bunuda bilir ama bakıorumda oda cok dalgın su sıra..onlardada bi adaptasyon sorunu oluyo inanki..birbirimizi anlamak lazım su dönem..hem kocan senin anam bundan sonra ..:jeyyar:
nooldu meral düşündügüm şey mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?