- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.921
canım ne diyebilirim..konuyu cok irdeleyip üzmek istemiyorum seni cünki kimin başına ne zaman ne gelicegi belli degil..en iyi kararı sen verirsin..:teselli:Evet malesef((
Hasretcim sağol cnm,şimdi değil ama bir gün görüşürüz inş. seninle tanışmayı çok isterim. İnsan bazen ailesine anlatamadığı şeyleri arkadaşlarıyla paylaşabiliyor.
Kızlar zor günler beni bekliyor. Her iki taraftan da aileler tekrar affetmem,çocuklar için bu evliliği yürütmem için üstüme gelecek biliyorum. İnsanlara laf anlatmaya çalışacak olmak beni çok geriyor. Keşke çocuklarımı da alıp yok olabilseydim buralardan
eşinin gerekçesi ne acaba? off cnm ya keşke o ortadan kaybolma mümkün olsaboshayallersmile eşin ne diyor bu konuda ayrılmaya razımı?
selam hepinize canlaropuyorumnanaktan
yaaa topiğe girdim okuduklarıma çok ama çok üzüldüm.ne oluyor böyle?
EGE43 canım üzme kendini.her evlilikte oluyor bu tarz şeyler sen benim geçen seneki evlilik yıldönümümü bir bilsen resmen kabustu.eşimle kavga ettim sonra kaynanamlar girdi araya onlarlada kavga ettim.boşanmayı bende ogündüşünüyordum üstelik yaptığı şeyi düşündükçe hala çıldırıyorum.ertesi gün akşam ona sinirle içtim içtim sonrada köpek saldırısına uğradım.ama geçiyor sakin omaya çalış.
MRL81 üzmemeye çalış kendini ne olur.haklı bir sebEbin var diyecek çpk bişey yokki bu durumda.hakkınızda hayırlısı olsun senin ve MAVİDÜŞLERİN.
Yapma canım, o an canımızı çok yakan bu tür hataları sonradan unutuveriyoruz. Sinirle yanlış bir karar verme, evet hata etmiş ama anlayacaktır merak etme.
Kızlar böyle en ufak bir tartışmada hemen ayrılığı düşünmeyin, çocuklarınızı düşünün herşeyden önce. Ben son 3 gündür hayatımın en berbat günlerini yaşıyorum. Eşimden ayrılıyorum. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demeyin. Benim haklı bir gerekçem var. Asla geri dönüşümüz yok. Çocuklarımı düşünüyorum hep. İnanın daha aileme bile açıklayamadım durumu, ilk size söylüyorum. ama artık kaçışım yok,bugün öğrenecekler. Çok ama çok kötüyüm
seni burda şuan en iyi ben anlıyorum çünkü bizde ayrılıyoruz dilekçemiz hazır bu hafta gidiyoruz adliyeye herşey bitiyorbizim için hayırlısı ne ise o olsun benim için bitti ama inş. senin evliliğin düzelir
Kızlar suan hem çok kötüyüm çok korkuyorum ve aglamama engel olamıyorum böyle bi şey duydunuz yada gördünüz mü kızımı emzirdim ve yatağına yatırırken bianda uyandı bakaldı ve gözlerinin içi titriyor ve kaskatı kaldı kollarını hareket ettirmeye çalıştım olmadı sadece 2- 3 sn sürdü çokk korktum şimdi huzurlu uyuyor ateş ağlama yok ne olur bişey deyin yarın doktora gidecektik. Aklıma epilepsi geliyo bebeklerde bakakalma gibi belirtiler gösterir miş çokk korkuyorummm
kizlar ne oluyor gecmisi okuyamadim.
oglum usutmus cok kotu dun geceden beri 2 defa tikandi.burun damlasi verdim.nasil hapsiriyor yawrum burnu nasil akiyor.dr u bekliyorum.4 gibi cikip dr a goturecegim oglumu.
bu usutmenin caresi nedir nasil iyilestirecegim oglumu ?eyvahedigeldismile
kizlar ne oluyor gecmisi okuyamadim.
oglum usutmus cok kotu dun geceden beri 2 defa tikandi.burun damlasi verdim.nasil hapsiriyor yawrum burnu nasil akiyor.dr u bekliyorum.4 gibi cikip dr a goturecegim oglumu.
öznur gecmiş olsun cano ..dr a git hemen..kizlar ne oluyor gecmisi okuyamadim.
yazı özledimm..denizi..güneşi..mis gibi papatyaları..ben doga istiorum..yakantop oynamak istiorum cimlerde..cok özledim cook..boshayallersmile.kızımıda alıp cıkıcam az kaldı..zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?