2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eşinin gerekçesi ne acaba? off cnm ya keşke o ortadan kaybolma mümkün olsaboshayallersmile eşin ne diyor bu konuda ayrılmaya razımı?

selam hepinize canlaropuyorumnanaktan

yaaa topiğe girdim okuduklarıma çok ama çok üzüldüm.ne oluyor böyle?
EGE43 canım üzme kendini.her evlilikte oluyor bu tarz şeyler sen benim geçen seneki evlilik yıldönümümü bir bilsen resmen kabustu.eşimle kavga ettim sonra kaynanamlar girdi araya onlarlada kavga ettim.boşanmayı bende ogündüşünüyordum üstelik yaptığı şeyi düşündükçe hala çıldırıyorum.ertesi gün akşam ona sinirle içtim içtim sonrada köpek saldırısına uğradım.ama geçiyor sakin omaya çalış.
MRL81 üzmemeye çalış kendini ne olur.haklı bir sebEbin var diyecek çpk bişey yokki bu durumda.hakkınızda hayırlısı olsun senin ve MAVıDÜŞLERıN.

Tunaydin annisler bn daha yeni kalktım oglumn gece uymamasi tuttu ndnse bizde oturdk onunla beraber sbh 7de uyudu babası uyumadan ise gitti oğlum babasının uyumasını hiç istemiyo hele hafta sonu sabahları oğlum hp uyur babası yokken ama haftasonu babasının evde olduğunu anliyo ve sabahın köründe kalkiyo kopuyorum gulmktn babasına isyanları takiliyo

Kızlar ne denir bu durumda bilmiyorum ama sakın olun sonuçta kucağınızda dunyanın en tatlı varlığı var onuda duşunun üzmeyin kendinizi Rabbim hakkınızda herseyin hayırlısını versin

eşinin gerekçesi ne acaba? off cnm ya keşke o ortadan kaybolma mümkün olsaboshayallersmile eşin ne diyor bu konuda ayrılmaya razımı?

Gerekçesi zaaflarına yenik düşmesikötükedihüso Hayır yalvarıp yakarıyor asla kabul etmem böyle birşeyi diyor ama köpek gibi etmek zorunda. Şeytan görsün onun riyakar suratını.

Amin cnm sağol

canlarım neler oluyo size ya...inanılmaz üzüldüm..
meralcim evet haklı bir sebep çocuklar için belki affedilir 1 kere ama ilk değil diyorsun...eşin ne diyo peki savunması ne?..of of zor bir durum ama dönüşü yoksa yapacak birşey de yok..allah sabır versin meralcim ve mavidüşler...
mavidüşler senin kararından dönme şansın yokmu?

canım panikleme hemen.doktora götür bugün senin de için rahatlasın.umarım kötü birşey yoktur canım?haber et bize de...

Sağol Olcaycım, evet dönüşü yok malesef.
3 gündür telimi kapalı tutuyordum. Az önce açtım. Mutlaka biri arar. e ben artık durumu açıklarım. Mideme kramplar giriyor inanın, dua edin kızlar benim için

kizlar ne oluyor gecmisi okuyamadim.
oglum usutmus cok kotu dun geceden beri 2 defa tikandi.burun damlasi verdim.nasil hapsiriyor yawrum burnu nasil akiyor.dr u bekliyorum.4 gibi cikip dr a goturecegim oglumu.
bu usutmenin caresi nedir nasil iyilestirecegim oglumu ?eyvahedigeldismile

Canım çok gecmis olsn ıhlamur kaynat icir sıcak bı duş aldir giydirirkn usutme aklıma bunlar grliyo

geçmiş olsun canım..bizde de ben hastayım..maske takıyorum bebişe geçmesin diye...daha minicikler umarım çabuk atlatır bebişin...

öznur gecmiş olsun cano ..dr a git hemen..

ya kızlar ben girmeyeli neler olmuşyaaa çok üzüldüm meral ve mavidüşler hakkınızda en hayırlısını siz bilirsiniz.bense kafayı yemek üzereyim doymazken gece ve gündüz düzenli uyuyan çoçuk doyarken uyuma oldu gündüz devamlı üstümde gece bayılıncaya kadar ayakta en fazla uykusu 3 saat ondan sonra 2 saat veya 1 saat 5- 6.30 ayakta ondansonra yapışık ikiz gibiyiz ne ev işi ne yemek nede kızımla ilgilenebiliyorum ben böyle şey görmedim mahvolmuş durumdayım yaaa

şuan göğsümde yapışık gene gaz kaç kere çıkarır bir bebek ya gazmanız resmen.neyse kendinize iyi bakın çamaşır sermem gece serdiklerimi toplamam lazım nasıl yapıcaksam annem benim dibimde ama sağolsun hiç işi bitmez kızım bisikletle gezicem demiş işi varmış sekiz gibi kalkarlar daha yemek yapıyomuş kızım iki gözü iki çeşme geldi önceden kimseye düşürmezdim hep kendim gezdirir bakardım hiç ağlatmazdım şimdi elimiz mahkum üff kusura bakmayın sizide sıktım görüşürüz kızlar

yazı özledimm..denizi..güneşi..mis gibi papatyaları..ben doga istiorum..yakantop oynamak istiorum cimlerde..cok özledim cook..boshayallersmile.kızımıda alıp cıkıcam az kaldı..zemuszemus

Nazar değmiş mart annelerine ya..
Ne bu halimiz....
ASİNAZ da aynı şeylerden şikayet ediyodu.. Şimdi de MERAL ve MAVİDÜŞLER..
En iyisini siz bilirsiniz ama nolur öfkeyle hareket etmeyin kızlar...Hakkınızda hayırlısın olsun..
Karar verirken minik yavrularınızın yaşayacaklarını da düşünün olur mu... :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…