- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #55.941
ben deeeeeeeeeeee:dance:
Ayy bende ozledm oğlumu böyle sıfır kollu tshirtler şortlar bahçıvanlar giydirnk istyrum yaaaaaaa
YAZGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII..senağlamasenağlama..AGLATTI BENı..nerden buldun bunu hiç farketmedim bu diziyi bende izlemem ama bu sarkı bana mı yazılmış sanki yaaaa cok duygulandım..yeminle gözlerim doldu..canımsıınnn:1hug:.....http://www.dailymotion.com/video/xczdj9_halil-kurt-bebeim-yamurum-unutulmaz_music
DıNLE SÜPER BıR ŞARKI DıZıYı HıÇ SEVMEM AMA ŞARKIYA BıTTıM.
a.s.a.s.opuyorumnanaktanYAZGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII..senağlamasenağlama..AGLATTI BENı..nerden buldun bunu hiç farketmedim bu diziyi bende izlemem ama bu sarkı bana mı yazılmış sanki yaaaa cok duygulandım..yeminle gözlerim doldu..canımsıınnn:1hug:.....
ya kızlar helin ceren sürekli kusuyor( yani kusmak denmez aslında az bişey çıkarıyor sürekli emdükten sonra 3,4 kere oluyor bu tekrar emiyor yine ara ara çıkarıyor normal mi bu sizdede war mı????
ya kızlar helin ceren sürekli kusuyor( yani kusmak denmez aslında az bişey çıkarıyor sürekli emdükten sonra 3,4 kere oluyor bu tekrar emiyor yine ara ara çıkarıyor normal mi bu sizdede war mı????
cano sakın ihmal etme ilaçlarını ..üşütmemeye terletmemeye calış..terlerse sırtına hemen bez koy....benim ablamda bronsitli büyüdü o yuzden cok dikkat et annesi..Ebru bebeğim hala ilaç kullanıyr. tabi içermek tam bir kriz. bazen kusuyor alınca ilacı. enjektörle yudum yudum veriyoruz. nasıl hasta oldu anlamadım hala.zaten zayıf doğmuştu. 2500gr. şuan 4000gr. bakalım ne olacak. Allah hepimizin bebeklerini korusun....
CAnım anladım ben seni ozaman doğru yoldasın bencede...Allah hayırlısını nasip etsin inşallah..Ama bende merak ettim gerekçesi neymiş...Hamile olduğun sürede tutamamış mı kendini nefsine mi yenilmişşş?? Eğer bunu haklı neden olarak görüyosa erkekler, hepimiz aldatıldık ozaman demektir...Tööbe yaaaBir kadının hayatta en kabullenemeyeceği şey neyse o işte canım, aklınızdan geçen şey. Üstelik bu ilk değil. Onu daha önce affetmiş olmamın bedelini minik bebeğim de ben ve oğlumla birlikte ödeyecek malesef. Hayata babasız başlayacak yavrum. onlar için elimden gelen herşeyi yapacağım ama hep bişiler eksik olacak.
Hasretçim bende onu anlamadım bizimkinin 1.ayı 6 mayısta doluyo 5 gün sonra 1 aylık olmuyo ki 26 günlük oluyoooo???cnm sana ne olduuuuuu bak bunalırsan çık bana gel:) haklı gerekçe nedir paylaşırmısın? aldattımı yoksa...
hepatit 2. doz olacak canım
doktor geleli iki saat oluyo ama ben araştırma yapmadan yazamadım. doktor korkacak bişey yok. her bebek nöbet geçirir. gayet sağlıklı kilosu boyu gelişimi iyi. ama bir daha olursa videoYA kaydet ve neolu ne olmaz çocuk gelişim nöroloğuna görür dedi. kesin bişey söylemedi. bende doktordan randevu aldım ama 230tl muayene ücreti. olsun ne olursa olsun kızıma bişey olmasında cumartesi gideceğiz oda eeg isteyecek mutlaka dua edin kızlar bişey olmasın ölürümmm yaa
CAnım anladım ben seni ozaman doğru yoldasın bencede...Allah hayırlısını nasip etsin inşallah..Ama bende merak ettim gerekçesi neymiş...Hamile olduğun sürede tutamamış mı kendini nefsine mi yenilmişşş?? Eğer bunu haklı neden olarak görüyosa erkekler, hepimiz aldatıldık ozaman demektir...Tööbe yaaa
Hasretçim bende onu anlamadım bizimkinin 1.ayı 6 mayısta doluyo 5 gün sonra 1 aylık olmuyo ki 26 günlük oluyoooo???
cano gecmiş olsun şimdiden stres yapma< iyi düşün..neolursa olsun ALLAH KORUSUN onlar yavrularımız..en iyi şekilde bakıcaz onlara..doktor geleli iki saat oluyo ama ben araştırma yapmadan yazamadım. doktor korkacak bişey yok. her bebek nöbet geçirir. gayet sağlıklı kilosu boyu gelişimi iyi. ama bir daha olursa videoYA kaydet ve neolu ne olmaz çocuk gelişim nöroloğuna görür dedi. kesin bişey söylemedi. bende doktordan randevu aldım ama 230tl muayene ücreti. olsun ne olursa olsun kızıma bişey olmasında cumartesi gideceğiz oda eeg isteyecek mutlaka dua edin kızlar bişey olmasın ölürümmm yaa
SİLVER kaç defadır sorcam unutuyorum. Nerde ne öğretmenisin sen??
Ebru bebeğim hala ilaç kullanıyr. tabi içermek tam bir kriz. bazen kusuyor alınca ilacı. enjektörle yudum yudum veriyoruz. nasıl hasta oldu anlamadım hala.zaten zayıf doğmuştu. 2500gr. şuan 4000gr. bakalım ne olacak. Allah hepimizin bebeklerini korusun....
doktor geleli iki saat oluyo ama ben araştırma yapmadan yazamadım. doktor korkacak bişey yok. her bebek nöbet geçirir. gayet sağlıklı kilosu boyu gelişimi iyi. ama bir daha olursa videoYA kaydet ve neolu ne olmaz çocuk gelişim nöroloğuna görür dedi. kesin bişey söylemedi. bende doktordan randevu aldım ama 230tl muayene ücreti. olsun ne olursa olsun kızıma bişey olmasında cumartesi gideceğiz oda eeg isteyecek mutlaka dua edin kızlar bişey olmasın ölürümmm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?