2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar ben her zamanki gibi geç kaldım sohbetlere mavi düşler ve meral durumlara çok üzüldüm allah sizlere kolaylık versin, dileğim her şeyin yoluna girmesinden yana ama eğer kararlıysanız şunu da aklınızdan çıkarmayın ve kimsenin sizi caydırmasına izin vermeyin... bazen huzursuz bir iledense boşanmış bir aileyi tercih etmek gerekir, umarım sizin için hayırlı olan kararı verirsiniz

Ebru bebeğim hala ilaç kullanıyr. tabi içermek tam bir kriz. bazen kusuyor alınca ilacı. enjektörle yudum yudum veriyoruz. nasıl hasta oldu anlamadım hala.zaten zayıf doğmuştu. 2500gr. şuan 4000gr. bakalım ne olacak. Allah hepimizin bebeklerini korusun....

ya kızlar helin ceren sürekli kusuyor( yani kusmak denmez aslında az bişey çıkarıyor sürekli emdükten sonra 3,4 kere oluyor bu tekrar emiyor yine ara ara çıkarıyor normal mi bu sizdede war mı????

a.s.a.s.opuyorumnanaktan

:gitme:
ya kızlar helin ceren sürekli kusuyor( yani kusmak denmez aslında az bişey çıkarıyor sürekli emdükten sonra 3,4 kere oluyor bu tekrar emiyor yine ara ara çıkarıyor normal mi bu sizdede war mı????

Biz bunu 1,5 aydır çekiyoruz canım. Hem de bizimkisi her emdiğini, emdiğinin nerdeyse tamamını kusuyo... Emerken midesi bulanmaya başlıyo ve ağlayarak memeyi bırakıyo. Ama bi yandan da aç olduğu için ağlıyo. eğer zorlayarak emzirirsem bu sefer de kusup kustuğu için ağlıyo...Böyle bi kısır döngü içinde ben de mahvoluyorum tabi..
Kaç defa doktora gittik.. Kilo alıyosa sorun yok dedi... Kilo alıyomuş sorun yokmuş.. Ama bebeğimin kusmaktan hali kalmadı... :gitme:

o kadar usmaları normal, doyma sınırını henüz keşvedemediklerinden oluyormuş, tabi gaz çıkarma, sürekli yatar pozisyonda durma ya da fazla hareket de etkiliyor

cano sakın ihmal etme ilaçlarını ..üşütmemeye terletmemeye calış..terlerse sırtına hemen bez koy....benim ablamda bronsitli büyüdü o yuzden cok dikkat et annesi..

doktor geleli iki saat oluyo ama ben araştırma yapmadan yazamadım. doktor korkacak bişey yok. her bebek nöbet geçirir. gayet sağlıklı kilosu boyu gelişimi iyi. ama bir daha olursa videoYA kaydet ve neolu ne olmaz çocuk gelişim nöroloğuna görür dedi. kesin bişey söylemedi. bende doktordan randevu aldım ama 230tl muayene ücreti. olsun ne olursa olsun kızıma bişey olmasında cumartesi gideceğiz oda eeg isteyecek mutlaka dua edin kızlar bişey olmasın ölürümmm yaa

çıldırıcam ya kucağıma alıyorum tüm kıyafetlerimin omuzları yakalar kusmuk e tabi kızımında öyle mamalık taklıyorum sürekli
kıymetcim sizinki reflü sanırım..

CAnım anladım ben seni ozaman doğru yoldasın bencede...Allah hayırlısını nasip etsin inşallah..Ama bende merak ettim gerekçesi neymiş...Hamile olduğun sürede tutamamış mı kendini nefsine mi yenilmişşş?? Eğer bunu haklı neden olarak görüyosa erkekler, hepimiz aldatıldık ozaman demektir...Tööbe yaaa

cnm sana ne olduuuuuu bak bunalırsan çık bana gel:) haklı gerekçe nedir paylaşırmısın? aldattımı yoksa...

hepatit 2. doz olacak canım
Hasretçim bende onu anlamadım bizimkinin 1.ayı 6 mayısta doluyo 5 gün sonra 1 aylık olmuyo ki 26 günlük oluyoooo???

dr pek üstnde durmamış cnm inşallh yoktr önemli bişi

heralde o kadar önemli değil 24şubat doğdu benimki 24martta 28günlüktü (şubat 28 çektiğinden) aşıyı 23ünde olmuştuk yani 27günlükkken..

cano gecmiş olsun şimdiden stres yapma< iyi düşün..neolursa olsun ALLAH KORUSUN onlar yavrularımız..en iyi şekilde bakıcaz onlara..

SİLVER kaç defadır sorcam unutuyorum. Nerde ne öğretmenisin sen??

canım ben kocasinan anadolu lisesinde ingilizce öğretmeniyim...ya sen?

allah kolaylık versin canım.inşallah en kısa zamanda toparlar...

o dert bizdede var hasret...her emmesinin akabinde mutlaka bir miktar kusuyor..ben de nefret ederim kusmuk kokan bebekten..üst değiştirmekten helak oluyodum..şimdi bir sürü önlük aldım durmadan değiştiriyorum.uyurken çıkarıyorum uyanınca takıyorum hemen...

telaşlanma canım..inşallah hiç bişeyciği yoktur....bak doktor da olağan birşey demiş ama tabi yine de tetkik yaptırmakta fayda var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…